da ellutzo?? nu-i asa?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 11:53 |
||
---|---|---|
"gatul de lup" stie cineva un remediu, macar pentru durerea provocata de torticolis? |
||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 15:51 |
||
antiinflamatoare. ibuprofen, de exemplu. | ||
|
||
pik_nik Postat pe 24 August 2009 16:06 |
||
multumesc! | ||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 16:12 |
||
ce e gat de lup??-gata am gasit! Corinuto de ce nu-ti cumperi mai bine un unguent...? |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 16:30 |
||
Mielutzo, am neglijat o spondiloza cervicala care a intrat in "calduri"... Merci, pentru sfat - am luat Fastum Gel si Clafen + tratamentul medicamentos aferent...oricum va tine cateva zile... |
||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 17:27 |
||
mie cu diclofenac mi a trecut.sanatate multa | ||
any_chiriac74 Postat pe 24 August 2009 17:32 |
||
Cunosc eu tehnici de masaj pt cervicale, pacat ca nu le pot aplica... | ||
iar_eu Postat pe 24 August 2009 17:33 |
||
incearca si movalis. | ||
dctvR Postat pe 24 August 2009 17:34 |
||
Clafenul contine Diclofenac, Any - Multumesc! iar_eu ? poate-mi spui cum sa fac masajul? dctvR, merci! |
||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 17:36 |
||
net-ul meu isi face de cap! v-am pupicit pe toti |
||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 17:40 |
||
Corina, vezi ca este o "Emulsie revulsiva cu aloe" fff buna. mult mai buna decat fastum gel . O vand cei de la firma Forever | ||
blanca Postat pe 24 August 2009 19:41 |
||
...forever living....si costa in jur de vreo 40euro! | ||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 19:49 |
||
Mai eu am luat-o cu 40 de lei...acum cateva luni. Atat de mult e acum??!! | ||
blanca Postat pe 24 August 2009 20:05 |
||
ce ne enerveaza..prostia.. | ||
AGAPI_MOU Postat pe 24 August 2009 23:05 |
||
numai prostia? | ||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 23:09 |
||
si fitzele...si cum ne trateaza unii ca pe mama dolores...si se suie in capul nostru, asteptand sa ii mangaiem pe capshor...in timp ce ei ti se urca in cap si iti jignesc intelijenta crezand ca te-au pacalit si nu ti-ai dat seama ca ei vroiau sa te manipuleze...he...he...va suna cunoscut, fetele ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 24 August 2009 23:10 |
||
prea cunoscut...da' din viata reala | ||
lady_corina Postat pe 24 August 2009 23:13 |
||
he...he...si-n real si-n virtual e cam aceeasi treaba...io lecturez forumul si am o senzatie de deja-vu...prietenii stiu de ce... si ca tot ziceam de fitze...tre' sa anunt ca am intrat oficial in randul pitzipoancelor...mi-am cumparat azi un hanorac roz ciclam, ioi, ishtenem...arat ca o acadea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 August 2009 23:20 |
||
in cazul asta, sa nu rupi eticheta ci sa o scoti pe dinafara, sa se vada ca e de firma .. am vazut ca este trend pentru asa ceva.. .. in alta ordine de idei, chestia cu mama dolores si cu urcatul in cap a fost sesizata mai demult, dar nimeni nu m-a crezut pana nu s-a convins personal. Bine, sunt cazuri cand tinutul in cap devine o placere, dar asta e alta mancare de peste.... |
||
anakin Postat pe 24 August 2009 23:28 |
||
bre, ca bine zici...mie nu mi-a dat prin cap chestia cu eticheta...bravo, anakin mama...ai idei... he...he...stii tu bine cine m-a calcat pe bataturi in saptamana Pastelui, my friend...si cum si-a luat-o atunci...de-aia nu mai fac io pe mama dolores never ever...nu mai am rabdare, anakin...crez ca e semn de batranete...nu ca as fii io genul duios, da' sufeream pe atunci de prea mult bun simt, aia era problemu meu...anyway...am atentionat persoana respectiva sa stea mai rezervata fata de mine, ca daca matur forumul cu ea nu ar fii bine pentru nimeni, si vaz ca s-a conformat |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 August 2009 23:42 |
||
smile, iubita mea...dar daca esti asa de vanata si rupta de cei trei pumni, de ce nu te-ai dus la medico-legal sa-ti scoti certificat???macar asa il ameninti ca daca mai da in tine, data viitoare il paste politia... | ||
tutankhamon Postat pe 24 August 2009 23:46 |
||
wifo...sa n-ai ambitie daca nu cauti prin casa pe la vreo haina o eticheta de kenvello sau de adidas si nu o coshi matale pe hanoracul tau ala roz cu fir auriu.....si vezi ca rozul se potriveste cu cizme de cauciuc verde praz....sau cu din astea de vara - din dantela...ioi doamne...e plin bucurestiul de codane in cizme roze sau blio.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 August 2009 23:50 |
||
cunoastem insa s-o crezi tu ca s-a potolit, michelle.. sigur ca a gasit un alt cap unde sa stea cocotata, doar ca s-a mai disciplinat intre timp ca un soldat credincios problema e ca nici eu nu mai am rabdare cu prostul gust de nici o culoare, cred ca si din cauza stresului, nene.. | ||
anakin Postat pe 24 August 2009 23:52 |
||
he...he...zici tu ca s-a mai disciplinat ? si zici ca a gasit alta mama dolores ? bravos...si nu e de stres, anakin...e semn de intelepciune...eu la tampenii dau din mana de parca as alunga tzantzarii...nu mai am rabdare la de-astea, fratioare...nu e superioritate, doar ca imi pare pierdere de vreme sa mai incerc sa-i explic unuia cum vine treaba...daca nu pricepe din prima, aleluia...nu indrept io lumea cu umarul tuto...io crez ca nu ai inteles, bre...hanoracul meu e firmat pe bune...scrie pacciotti pe el...he...he...ultima moda in italia...da' iote ca acu' sunt trista...ca n-are fir auriu pe el...mama lui de sclipici...cizme ? ultima moda e cizma de dantela ? ioi, ishtenem...crez ca nu m-am emancipat destul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 00:06 |
||
lectii nu dai, wife (de imunitate, zic)? | ||
lady_corina Postat pe 25 August 2009 00:08 |
||
ba dau...io am inceput sa imi zic ca nu are rost sa ii deslusesc incalceala din cap daca el nu vrea...daca zic o data si vaz ca nu pricepe si o tine hais, ma retrag elegant si fara comentarii, ca nu ma deranjeaza daca persoana respectiva crede ca are dreptate si io gresesc...imi zic ca are mama, are tata, are numar la poarta si tre' sa se dumireasca singur ..nu pretind ca judecata mea e infailibila si ca eu nu ma pot insela, ca om sunt si eu...dar daca mi-as consuma neuronii cu toti as ajunge la nebuni... pana la urma, de cate ori tre' sa-i zici unei femei ca greseste taraind de o casnicie moarta? daca ea se incapataneaza sa o vada viabila e clar ca are o problema, ca nu e open mind...ea vrea sa creada, nah... asta e un exemplu aleatoriu, care nu are legatura cu persoana despre care discutam cu anakin... de-aia zic...sunt persoane cu care rezonezi imediat, care macar asculta ce vrei sa zici, si sunt altele care sunt total opace la alte opinii...si atunci de ce dreaku sa iti mai pierzi vremea? ca sa discutii about nothing ? neah...nu merita... plus ca mai sunt si persoane care se oparesc imediat ce le spui altceva decat vor ele sa auda...he...he...alta dandana... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 00:21 |
||
ai dreptate - e cam asa pana la urma: "ce-mi spui mie? n-ai parinti? daca nu-ti place scrie acasa. si acu' ce vrei sa-ti fac? sa te iau de nevasta?" merci! |
||
lady_corina Postat pe 25 August 2009 00:27 |
||
nope..n-ai inteles...io ziceam de aia care ori nu vor sa auda ce ai tu de zis, ori iti repeta aceeasi chestie de n ori, chit ca tu i-ai spus deja ce crezi despre problem, ori isi plang de mila indiferent de ce aud si ajung la concluzia ca de fapt tu esti inamicul lor, ori se fac ca ploua si incearca sa iti aduca argumente ca ei au dreptate si tu esti ala care gresesti, in ciuda faptului ca el e cel care iti agreseaza spatiul cu aceeasi problema si nu accepta ca mai exista si un alt punc de vedere si atunci, te apuca o lehameteala, in puii mei...si ajungi sa te indoiesti de sanatatea ta mintala, parol... de-un egzamplu...pe mine ma dispera vecina cu fiica care a facut un plod cu un italian desi e maritata cu altul...si io ca fraiera, in prima faza am incercat sa ii dau ceva solutii, dar deja am obosit vazand ca solutiile sunt respinse din start si ea o tine pe a ei...ok...si io ce dreaku sa fac acu' ? ce sa-i mai zic ? ca nu trebuia sa isi faca de cap cu italianul ? ca ploada aia nu are niciun fel de scara de valori ? ca trebuie sa isi asume responsabilitatea a ce a facut ? i-am zis...e degeaba...ea vrea sa auda de la mine ca fie-sa a facut bine, ca mamelucu' de barbat e vinovat, ca nu a stiut sa se poarte frumos cu ea...si io nu poci sa ii spun asta...so...i-am zis ca nu o mai ascult, si sa-si verse sacu' in alta parte...si iaca asa am scapat de stres... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 00:38 |
||
am inteles - stiu ce zici dupa ce iti spui parerea si vezi ca celalalt o tine pe-a lui...atunci aplici "tratamentul" pe care il mentionam mai sus ca doar n-o sa repeti de atatea ori acelasi lucru - ai senzatia ca vor sa te faca sa-i aprobi, sa-i consolezi sa le canti in struna si, pana la urma, sa-i absolvi tu de orice vina... |
||
lady_corina Postat pe 25 August 2009 00:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
|
||
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale | 40 | De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară