Ce ne enerveaza?

yeap...cam asta e ideea...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 00:52
Si pe mine ma enerveaza oamenii, care se considera integrii, si tocmai integritatea lor le da impresia ca au dreptul sa mature tot forumul cu anumite persoane, uitand ca totusi suntem oameni, nu animale.
Dar ce sa facem diplomatia si ratiunea, din pacate nu le putem gasi nici in fata cortului nici in jungla.
Ca doar .... de aia suntem oameni sa ne luam la maturat strada, ori in cazul asta forumurile.
Chiar am observat nu cu mult timp in urma, o bataie caineasca pe strada, latrau si isi sareau la beregata unul la altul.
De ce sa fie oamenii diferiti oare? pentru ca si legea lui Charles Robert Darwin, a avut o baza si o structura bine pusa la punct.
persidadamian
Postat pe 25 August 2009 01:49
fato, aici suntem tot aia de pe strada! ne facem mai frumosi, mai destepti, mai bogati, mai tineri, mai fete mari si baieti virgini, construim aici ce ne lipseste dincolo, da' daca ne luam la scuturat...se duce naibii spoiala virtuala si ramanem cu hidoseniile noastre. pe strada nu stai sa asculti parerile si judecatile celor care trec pe langa tine. din fericire! ca altfel am tine-o tot in lupte de strada. aici iti mai scapa pe sub ochi si cate un comentariu ce nu-ti place. daca esti istet, treci mai departe. daca esti doar virtual istet...pe langa vorbe, astepti sa-ti vare sub nas si mirosul transpiratiei impreuna cu ciorapii incaltati in primavara.
pik_nik
Postat pe 25 August 2009 01:57
Da Nik ai si tu dreptatea ta.
Eu sunt fraiera.
persidadamian
Postat pe 25 August 2009 02:00
cel mai bine ....ignori ce nu-ti place.....
tutankhamon
Postat pe 25 August 2009 02:02
ti-era dor de mine, persi?

ca sa fii integru trebuie sa ai coloana vertebrala, ca tot ziceai de darwin

nu poti sa fii "putin" integru, mai pe sleau spus, cand iti pica bine chestia asta

adicatelea, trebuie sa ai o scara de valori bine definita, si sa nu te mladiezi ca o trestie in bataia vantului

dixit !!!
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 08:05
nu prea, wife.. persi, in subtilitatea ei, facea aluzie stravezie la anakin(je), care i-a spus in repetate randuri ca este bine sa se detaseze de afirmatiile ignorante asupra unor subiecte care o exced. Si cum in ultima perioada, datorita dependentei sale de net, a ajuns sa confunde virtualul cu viata reala, apar exacerbari cu iz razboinic create de o stare de iritatie continua, dar care ii este si intretinuta.
anakin
Postat pe 25 August 2009 08:50
Micabis/Aemulus - unde eeeeeeeeeeeesti?
lady_corina
Postat pe 25 August 2009 13:16
ce ne enerveaza? - prostia, ingamfarea, invidia, rautatea...si as putea continua dar...ma enerveaza prea tare
lady_corina
Postat pe 25 August 2009 13:18
Bine Wife,
Numai bine
persidadamian
Postat pe 25 August 2009 13:47
Cred ca mai simplu era sa spunem ce nu ne enerveaza,era mai putin de scris.....
any_chiriac74
Postat pe 25 August 2009 14:08
atunci topikul ar fi ramas subdezvoltat
LILO
Postat pe 25 August 2009 14:10
M-a enervat azi cineva de pe topicul "mama surogat". Crede ca are dreptul sa faca "neroade" persoanele care nu gandesc asemeni ei
daria_
Postat pe 25 August 2009 18:52
mdea...acu' tre' sa-mi fac si eu mea culpa si sa recunosc ca si pe mine m-a scos una din sarite de am ajuns s-o fac tampita

ah...nu s-a intamplat in cadrul unei discutii docte si argumentate asupra unui subiect rezonabil

pur si simplu a deschis 6 toapice la plezneala, care toapice aveau acelasi continut, era vorba despre o carte a nu mai stiu cui, si care tot zicea de capacul de la wc

ei, si la ultimul topic deschis cu acelasi copy paste, mi-am sarit din papuci si-am facut-o tampita, chestie de care nu sunt mandra, da' mi-a scapat, nah...

nu conteste...ia stati asa ca mi-a venit o idee...daca exista un topic in care sa dam pe gura ce ne enerveaza, ar trebui sa fie si unu' in care toata lumea sa se poata calma...hmmm...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 19:05
....pai ne calmam, dupa ce ne tipam oful aici...
daria_
Postat pe 25 August 2009 19:34
..una este sa-ti dai cu parerea despre ceva sau chiar sa intepi pe cineva, iar alta sa te apuci sa jignesti ca ti s-a atins tie o coarda sensibila...
La tine, alta a fost situatia ...
daria_
Postat pe 25 August 2009 19:38
cel mai tare si mai tare ma-nerveaza ca-s racita bocna,imi curge nasu' ,am febra,ma doare gatu' de betesig am si nu mai pot fumaaaaa!!!!!
preciouss
Postat pe 26 August 2009 22:41
dependenta !!! dependenta !!! hi...hi...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 August 2009 22:44
poi cum,wifo?
io iubesc tigarile,le ador!
cum sa traiesc io fara ele,ai?
ca-mi da asea un aer inteligent cand stau cu una-ntre dejte...foaiaiai! mai importa ca nu-s daca macar arat?(intelighenta d'aia)
si acuma nu pot fumaaaaa!!!
si arat si proasta pe de-asupra!
preciouss
Postat pe 26 August 2009 22:49
vrei sa pari intelijenta ? incearca un hanorac roza...hi...hi...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 August 2009 22:57
si musai cizme de dantela......
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:53
si cu pilotzel sau fara?
pik_nik
Postat pe 27 August 2009 00:56
pikule...cu sh-tanga.....
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:58
eheeeeeee, cate se pot face cu banda aia ingusta, inainte sa-i dai jos...!
pik_nik
Postat pe 27 August 2009 01:00
bueey...nimic nu stiti...nici nu se mai poarta, he...he...

ma enerveaza ca nu stiu nic de strumfi...de strumfoaia...pe unde bantuie ? ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 27 August 2009 01:01
una cu nickul asta a disparut la o zi dupa ce am aparut eu. cica din multa dragoste pentru urechile mele
pik_nik
Postat pe 27 August 2009 01:03
wifo...cu regret te informez ca nu stiu din ce motive, fata intr-o zi s-a suparat si a sters-o razandu-si contul de acilea...pacat...era fata buna...
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 01:03
maaaaai, ce ma 'nerveaza o amarata de webcam!!!
pik_nik
Postat pe 27 August 2009 01:04
nu-i bai, ca o am in lista de mess...da' vezi ca nici messu' nu il poci deschide, mama lui de dial up
wife_de_zmeu
Postat pe 27 August 2009 01:07
wifo.....vorbeste cu thorul...am auzit eu ca are un prieten la impartirea benzii de net...poate te largeste pe tine...la banda draga...
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 01:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie de prietenie cu Dumnezeu 121 De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
gandire 25 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36
Setari Cookie-uri