Ce ne enerveaza?

mey...mi-e rau...ma 'nerveaza hidroforu'...si berbatu'...si nu neaparat in ordinea asta...
wife_de_zmeu
Postat pe 30 August 2009 17:53
si ce? te lasi la ei - indiferent in ce ordine?
lady_corina
Postat pe 30 August 2009 18:07
mai bine de mine... eu am rezolvat cu nervii simplu: basti sef, basti loc de munca, basti iubit. acu ma enervez doar generic pe tara asta si pe oamenii astia lasi care stau aici. si ma tine vreo 30 de secunde. pe urma imi aduc aminte ca nu mai am de ce sa ma enervez si ma apuc sa trimit emailuri minunatilor si noilor mi clienti, care au impresia ca in serviciile mele intra si alintatul, batatul pe spate si cantecul de leagan. dar ma bucur nespus ca pot sa ma laud singura pentru munca bine facuta si ca salariul e pe masura muncii. 100% profit...
snowflake
Postat pe 30 August 2009 18:39
maii..stie cineva cum completez continutul unui blog?/ k-acuush ma enervez si eu!
fleur_de_lis
Postat pe 30 August 2009 18:43
ma enerveaza toi care invoca cuvantul/pretexul CRIZA

A ajuns sora-mea,o pustoaica de 22 de ani , care nu are rate , nu are copii, nu are casa si cheltuieli sa imi invoce ca nu stie daca vine la nunta ca domle daca nu stii e criza

am ramas cam fara grai
cinezee
Postat pe 30 August 2009 20:18
Cinezee, da-i una dupa ceafa sa o apuce sughitzul! Pai se poate? Sa nu vina la nunta sora-si?
Ciresica
Postat pe 30 August 2009 20:21
eu in locul tau m-as fi bucurat, cinezoaico...
Thor
Postat pe 30 August 2009 20:21
cinezico, da-i doua! si cu stanga si cu dreapta, sa invete bunul simt..
kyra
Postat pe 30 August 2009 20:27
a auzit ca-i darea mare

auzi, cin, da de par nu stii sa o inhatzi? sa-i demonstrezi ce e aia o criza de caracter si sa o inveti ca soara e sora indiferent daca pamantul se turteste sau se latzeste
si_totusi
Postat pe 30 August 2009 20:27
mi s-a parut cea mai penibila eschivare din partea ei ..opk am inteels nu ma agreeaza sau nu ma inghite dar ca sa imi spui ca tu la 22 de ani ai probleme din cauza crizei e penibil chiar i-am spus pe mess ca ma face sa rad

la care ea replica cum domle nu vezi ca e criza , iar eu i-am spus ca nu sinmt nici o criza

ceea ce e foarte adevarat

in opiniea mea cei mai defavorizati sunt cei care au 1 ..2..sau 3 rate la banca au copii dar in monmentu cand tu ai o casa, esti la zi cu darile/taxele catre stat si mai ales poti manca si esti cu cheltuielile in limita bunului simti nu vad de ce as fi afectata de criza

Eu una chiar nu sutn de loc afectata de criza , nici macar la nunta mea , ma rog in viziuena ei asta nu e nunta
cinezee
Postat pe 30 August 2009 20:33
atunci fa-i si tu bucata, daca tot are toti creierii la ea..

spune-i si tu ca-i criza, ca e menu-ul scump, si-n consecinta iti retragi invitatia..

nunta va fi doar pentru VIP, si comportamentul ei n-o include printre ei..
kyra
Postat pe 30 August 2009 20:38
la ora asta efectiv mi se rupe daca vien s-au nu dar mi s-a parut cea mai ''penibila '' chestie din partea ei

Mai ales ca la cununia civila nu a venit acum 2 ani si tot asa a spus si atunci ca domle munceste si ca nu isi opoate lua liber , minciuna ce nu am crezut nici in ziua de astazi
cinezee
Postat pe 30 August 2009 20:42
mi-e caaaaaaaaaaaaaald
si ma enerveaza
lady_corina
Postat pe 31 August 2009 00:36
ma enerveaza de mor pishacioasele astea mici de le gasii al meu acu doua seri abandonate....se pare ca sunt metisi de lup german si am vrut sa fac o fapta buna si sa le ofer un adapost temporar pana le plasez....dar mi-au scos peri albi....cred ca am rashchetat gresia din bucatarie de cate ori am dat cu mopul...si ale naibii pisacioase nu fac sincron, nuuuuuuuuuu....intai face una si cand am terminat de spalat mopul si il pun la loc in galeata, face si ailalta.....ma disperaaaaaa....
tutankhamon
Postat pe 31 August 2009 02:25
las'ca spala mama
LILO
Postat pe 31 August 2009 02:45
Eu am reusit sa o educt cat de cat pe a mea si nu mai face in casa decat foarte putin
cinezee
Postat pe 31 August 2009 12:18
De la: lady_corina, la data 2009-08-30 17:50:07scriu aici, desi mai corect era "ce ma intristeaza"...
ca totul se schimba tocmai cand crezi ca ai gasit ceva bun...cacialma...ca tot mai des ma lovesc de oameni care sunt nestatornici, superficiali, falsi, meschini...

cand intr-un triunghi, doi cate doi, fac aliante pe tema "hai sa ne batem joc de toata lumea"...se intampla cam ca si in vorba aia cu sapatul gropii altuia...apar gelozii, rivalitati...cu tot arsenalul de "accesorii"...

MA ENERVEAZA LA CULME CLONELE!!!
DE CE STRICATI FORUMUL ASTA MAI???

lady_corina
Postat pe 31 August 2009 15:52
Corinutz , de ce te nervezi degeaba??? zau daca asta e motiv ... te obliga cineva sa vorbesti cu cine nu-ti place ? nu. te impiedica ceva sa-ti faci curat in liste daca ai dubii? nu.

Zicea Wife intr-o zi ca genul asta de oameni se autoelimina la un moment dat ...sunt intru totul de acord! Da-i in branza, cu bubele lor de pe creieras cu tot ...
blanca
Postat pe 31 August 2009 16:17
ma manca limba - de' - "leoaica justitiara"
am decartat

hai la o bere
lady_corina
Postat pe 31 August 2009 16:19
da sie u zic asta!
ce mare....batalie trebuie sa fie in mintea cuiva...sa reuseasca sa tina in frau 1,2,3-10 personalitati?? nuu? clar cedeaza la un mom dat! poate chiar in mom in care or incepe sa se bata intre ele
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 16:20
ma enerveaza cind unii se dau mai "rotunzi" decit sunt in realitate
LILO
Postat pe 1 Septembrie 2009 11:27
Lilo, eu m-as da mai nerotunda . oare asta cum se face??
blanca
Postat pe 1 Septembrie 2009 11:30
incep sa-mi treaca nervii
LILO
Postat pe 1 Septembrie 2009 11:32
buuuueeeyyyyyy...fac cu capul.....ieri trebuia sa ma intalnesc cu una care a zis sigur ca ia un pui si-l duce la curte...dupa ce m-am perindat prin autobuze cu sotul meu cu cutia cu catelusha, jigodia naibii nu a venit la intalnire si are telefonul inchis....nu va spun ce suparata ii asta mica....in nici o saptamana a suferit doua infrangeri - una din partea stapanului original care a abandonat-o si una de la noi, acuma, ca am purtat-o pe drumuri, dupa spusele unei betive...doamneeee.....cum iti poti bate joc asa de sufletul unor fiinte nevinovate.....am luat-o pe asta mica aseara in brate si mi-a adormit cu nasucul in piept...ceva de genul...pe mine nimeni nu ma vrea.........mi se rupea inima......dar mi se rupe si mai tare sufletul cand vad ca asta mare protesteaza in felul ei de gelozie si nu mananca si zace cu ochii inlacrimati, de parca pe ea o dam, nu pe zgatiile astea.....
tutankhamon
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:22
mie-mi place teribil sa vorbesc singura

asa am o armonie de invidiat

lady_corina
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:20
tuty.. pt "jigodii"
LILO
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:24
tuth, e mai bine ca aia nu s-a "prezentat" la intalnire - nu ai dat puiuta pe mana unui om fara caracter
lady_corina
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:27
tuth, daca e greu, vezi ca exista centre de tipul SOS pentru animale - parca e unul "Daisy", sau asa ceva in Bucuresti - te-ar ajuta macar la plasarea lor - a puiuteleor
lady_corina
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:47
thut, da anunt la mica publicitate....
daria_
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:44
fetelor...de la adaposturi zic ca vin si o ia dar nimic....la telefoane la multe sedii nu se raspunde la telefon...o turbat azi al meu....
tutankhamon
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Imi caut sufletul pereche 42 De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
prietenie sau mai mult 6 De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic 78 De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24
Setari Cookie-uri