......am fost plecata 4 zile la tara... ...ce frumoasa este viata la tara: dimineata trezirea la 06.30 si suportarea privirilor dezaprobatoare (ceilalti s-au trezit de la 05.30-06.00, au dat mancare la gaini, porci, rate, gaste).... mancatul (urasc masa luata la o ora asa matinala)....spalatul vaselor..facutul mancarii....facut fiertura pentru porci...dat la porci....facut curatenie in grajduri (evident ca sunt singura acasa pentru ca restul populatiei este la sapat, cosit, prasit, adunat, gradinarit, cu vitele la pascut ....si alte asemenea activitati distractive ).......asta dupa ce ei se pun in pat la ora 22.00, iar eu nu pot sa inchid un ochi pana la 24.00 cel putin...abia atipesc si incep sa latre caini...tac caini incep sa cante cocosii...tac cocosii se trezesc ratele.....tac ratele se trezeste toata casa.... ....sunt rupta de somn....asta daca nu pun la socoteala ca ii este la pisica mea dor si o noapte - doua sta numai la capul meu, pe mana mea, ma miroase, toarce si ma linge pe gat.... ....o sa-mi iau pisica iara la apartament si nu mai calc pe acolo |
||
daria_ Postat pe 1 Septembrie 2009 22:02 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-09-01 13:22:36buuuueeeyyyyyy...fac cu capul.....ieri trebuia sa ma intalnesc cu una care a zis sigur ca ia un pui si-l duce la curte...dupa ce m-am perindat prin autobuze cu sotul meu cu cutia cu catelusha, jigodia naibii nu a venit la intalnire si are telefonul inchis....nu va spun ce suparata ii asta mica....in nici o saptamana a suferit doua infrangeri - una din partea stapanului original care a abandonat-o si una de la noi, acuma, ca am purtat-o pe drumuri, dupa spusele unei betive...doamneeee.....cum iti poti bate joc asa de sufletul unor fiinte nevinovate.....am luat-o pe asta mica aseara in brate si mi-a adormit cu nasucul in piept...ceva de genul...pe mine nimeni nu ma vrea.........mi se rupea inima......dar mi se rupe si mai tare sufletul cand vad ca asta mare protesteaza in felul ei de gelozie si nu mananca si zace cu ochii inlacrimati, de parca pe ea o dam, nu pe zgatiile astea..... cunoastem, am si eu un mascul de caine lup care zici ca are gps pe mine... sta lipit de picioarele mele, chiar si acum, si nu ma lasa sa vorbesc cu nimeni. ce sa lacrimeze? prosteaza revolutionar, sonor si ridicandu-se in doua picioare. si cand iesim in parc nu ma lasa sa mangai nici un alt caine, dar el se duce smecherul la toti stapanii la cersit de mangaiat, si-si baga botul pe sub mana lor daca nu-l baga in seama. s-asa ma enerveaza ca nu-i mai las nici eu pe altii sa-l mangaie, il gonesc de langa ei, si-si ciuleste urechile pana-n cer (vroiam sa zic tavan, dar nu merge in parc), si da din coada ca de o gluma buna... |
||
snowflake Postat pe 1 Septembrie 2009 23:36 |
||
tutankhamon, uratt din partea individeiiiiii Eu datorita unei tipe ce am vazut p e strada cu un caine in cutie de transport , o saptmana mai tarziu m-am laes cu o cateluas tare frumusicaaa foc de 2 luni |
||
|
||
cinezee Postat pe 2 Septembrie 2009 00:45 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-31 15:52:18De la: lady_corina, la data 2009-08-30 17:50:07scriu aici, desi mai corect era "ce ma intristeaza"... |
||
Light_blue Postat pe 2 Septembrie 2009 17:56 |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 17:59 |
||
acu' daca ai gasit punctul, poti sa continui sa sprijini pamantul, anteule | ||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 18:00 |
||
interesant este ca eu cautam topicul si nu-l gaseam...nu-i ciudat?... si acu sa si zic de ce-l cautam: IAR SPARGE VECINUL DE JOS PERETII!!! |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 18:06 |
||
lady, te vrea langa el, si nu stie cum sa o arate pe la tavan n-a miscat nimic? |
||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 18:08 |
||
Bate-i si tu in cap ca poate se face liniste... | ||
Dalimi Postat pe 2 Septembrie 2009 19:01 |
||
sau ii cad peretii... | ||
Dalimi Postat pe 2 Septembrie 2009 19:04 |
||
Vecinul meu sparge peretii de o saptamana si arunca sacii cu moloz, sau ce-o mai fi, noaptea intre 1:oo - 2:oo cand e linistea mai mare si somnul mai adanc Ieri a terminat ala si azi incepu altul Urasc sa stau la bloc, vreau la mine acasa |
||
nelly05 Postat pe 2 Septembrie 2009 19:19 |
||
pik, nici macar nu cred sa ne fi vazut vreodata - eu cu vecinul dalimi, pe mine m-a crescut mama altfel... nelly, al meu de anul trecut, cu pauze tot asta face...ca altfel as mai intelege - face omul renovare...da' chiar in fiecare luna |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 20:26 |
||
Pai poate e Manole , sau se plictiseste repede si cum tot nu are ce sa faca cu banii... | ||
nelly05 Postat pe 2 Septembrie 2009 20:29 |
||
pai doar ce a cumparat anul trecut apartamentul - asa am auzit...inteleg cateva luni dar...intre Craciun si Anul Nou, nu mai stiu, am simtit efectiv ca-mi ciocaneste in talpi si zanganea masa de sticla - am crezut ca intra la mine prin podea...si am parchet laminat si izolatie... atunci m-am speriat rau ca aveam bradul pe masa respectiva si...am tropait cat am putut si s-a potolit... |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 20:35 |
||
buna eu sint cam noua pe aici dar sa spun ce ma enerveaza pe mine acumoameni care nu au cuvint acum momentan sint foarte suparata pentru ca distribuitoarea mea nu a venit astazi | ||
inis Postat pe 2 Septembrie 2009 20:49 |
||
si pe voi de la bloc va inteleg de curind neam cumparat si noi (noi avind casa la tara)si e groaznic | ||
inis Postat pe 2 Septembrie 2009 20:53 |
||
ba e binee la bloc.atit de bine,incit auzi de la prima treapta asaltata de pasii "zglobii" ai vreunui locatar.auzi miscarile la baie,bucatarie a nu conteaza carui vecin.ii fain,mai ales cind vrei sa te odihnesti | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 21:01 |
||
inis Postat pe 2 Septembrie 2009 21:04 |
||
Nu ma mai plang de nimic - am primit un telefon - uite-l: http://images.flashkit.com/movies/Animations/Ecards/Romance/I_just_C-Alexsand-7011/I_just_C-Alexsand-7011.swf |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 21:04 |
||
lady si eu am fost crescuta altfel,dar uneori o usoara atentionare,de bun simt,mai trebuie ca unii uita ca nu sunt singuri.Am stat pana acu cativa ani la bloc.Regret ca ai inteles gresit. | ||
Dalimi Postat pe 2 Septembrie 2009 21:12 |
||
dalimi - chiar nu ma stiu exprima - nu asta am vrut sa zic - faceam misto de vecin |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 21:16 |
||
va rog frumos sa nu ma injurati ca sunt total off topic, dar am nevoie urgent de o informatie, mia dat doctorul de familie concediu medical astazi, dar......pt ca am avut f f mult de lucru azi si eram cand la un tel cand la altul, am luat concediul si am plecat. Mia trecut codul 330 pe concediul medical, stie cineva ce inseamna, am cautat pe net dar nu am gasit nimic, si sa stiu si eu de ce sufar. nu aruncati cu pietre in mine ca am si eu nevoie de un pic de ajutor. am postat aici ca e ultimul la care sa comentat |
||
ctwmn Postat pe 2 Septembrie 2009 21:17 |
||
nici o problema lady,eu am gresit la exprimare...azi nu-mi merge nimic cum trebuie...va spun noapte buna la toti. | ||
Dalimi Postat pe 2 Septembrie 2009 21:19 |
||
De la: ctwmn, la data 2009-09-02 21:17:09va rog frumos sa nu ma injurati ca sunt total off topic, dar am nevoie urgent de o informatie, mia dat doctorul de familie concediu medical astazi, dar......pt ca am avut f f mult de lucru azi si eram cand la un tel cand la altul, am luat concediul si am plecat. Mia trecut codul 330 pe concediul medical, stie cineva ce inseamna, am cautat pe net dar nu am gasit nimic, si sa stiu si eu de ce sufar. nu aruncati cu pietre in mine ca am si eu nevoie de un pic de ajutor. 330 Alte tulburari nevrotice |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 21:24 |
||
Noapte buna, Dalimi | ||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 21:25 |
||
dalimi... somnik pufos...somn usor,vise placute,ingerii sa te sarute | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 21:28 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-09-02 21:24:08De la: ctwmn, la data 2009-09-02 21:17:09va rog frumos sa nu ma injurati ca sunt total off topic, dar am nevoie urgent de o informatie, mia dat doctorul de familie concediu medical astazi, dar......pt ca am avut f f mult de lucru azi si eram cand la un tel cand la altul, am luat concediul si am plecat. Mia trecut codul 330 pe concediul medical, stie cineva ce inseamna, am cautat pe net dar nu am gasit nimic, si sa stiu si eu de ce sufar. nu aruncati cu pietre in mine ca am si eu nevoie de un pic de ajutor. mersi :) |
||
ctwmn Postat pe 2 Septembrie 2009 21:48 |
||
De la: nelly05, la data 2009-09-02 20:29:07Pai poate e Manole , sau se plictiseste repede si cum tot nu are ce sa faca cu banii... sau poate e oltean. ca astia cand nu au de lucru isi strica apartamentul si-l fac la loc. |
||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 22:16 |
||
da de unde stii tu de olteni???? aaaaaaaaa?????? ei dracie | ||
nelly05 Postat pe 2 Septembrie 2009 22:22 |
||
..a fost oltean intr-o viata anterioara | ||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2009 22:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară