Ce ne enerveaza?

Ce ma enerveaza durerea asta de cap car enu ma mai lasa. Ar trebuie sa fiu vesela ca e dovada ca am cap, nu?
Ciresica
Postat pe 9 Septembrie 2009 07:48
fetelor, un ultim comentariu pentru acest individ care se lauda singur ca e superb - sunt forumista de ceva ani buni, dar mai bine de un an nu am mai intrat pe forum si mi-a sters garbo contul, (tatal meu a avut AVC si eram prea ocupata cu el, apoi a decedat). Acest individ nu-si mai aminteste (si atunci obisnuia sa intre mirosind a alcool), noi am mai avut conflicte, dar pe mess (eram incepatoare si mai dadeam ID-ul). La avatar era afisata varsta de 30 de ani si nu cea reala. Mi-a cerut initial sa-i dau nr.de telefon, apoi sa ne intalnim si sa ma faca "sa ma simt bine".I-am zis ca nu dau numar de telefon, nu ma intalnesc cu persoane cunoscute pe net si nu fac sex cu acestea.

Stiti care a fost raspunsul lui : atunci ce cauti, cucoana, pe net?si au urmat o serie intreaga de balacareri. Evident ca l-am scos din lista si i-am dat ignor la badaran.Evident ca nik-ul de aici nu este identic cu ID-ul de mes.

Asta ca sa intelegeti mai bine care este PAREREA LUI despre cele care intram pe forum: toate sunt niste curve care intra aici doar sa cunoasca barbati cu care sa faca sex.
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 09:26
mneata!!!!daria specimene dinalea nu merita bagate in seama ....
sint frustrati....da i incolo nu merita!!!
pe mine ma enerveaza traficul din bucuresti!!!!am avut ieri treaba in bucuresti....mai frate ...ingrozitor cum se circula ...problemele mele le am rezolvat in doua ore dar sa ies din bucuresti catre autostrada mi a trebuit mai mult de doua ore!!!
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 09:44
daria,

amintirile astea nu dau bine,cu totii avem fel de fel de experiente pe net,dar sunt chestii private.

postarea lor pe topic nu fac decat rau,sau cauti galceava?

ei bine,ar trebui sa trageti aer in piept si sa ganditi de doua ori inainte de a va manifesta.

de ce?

pt ca observ ca incet ,dar sigur ,starea conflictuala se intinde ca o plaga pe garbo.

superu' a avut o iesire aseara,omu' a recunoscut, era machit,macar a recunoscut,ba si-a cerut si scuze..si probabil o sa-si mai ceara.

si cu mine a fost nepoliticos,dar i-a trecut.

insa mai stiu,ca de noi depinde sanatatea acestui site:garbo.

fiti mai toleranti,altfel...va garantez ca nu va fi bine...
in curand vom spune:s-a ales bules si de garbo!

de ce ma intereseaza?
pt ca am pus umarul ca aici sa existe comunicare,repet..comunicare.

fiti toleranti...avem voie sa ne intepam cat vrem,dar nu asa...in clipa cand amestecati privatul..cu ce se intampla aici,incepe balamucu'...
nu uitati ca v-am avertizat.

andramicu,

ai inceput sa fi cam toleranta ,iubita....
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:02
Ce ma enerveaza?Mai bine zis,ce ma supara!
Indiferenta si lipsa de educatie sunt pe primul loc.Indiferenta si rautatea se tin de mana si comploteza impotriva celor care vorbesc frumos si isi arata sentimentele.Ma enerveaza ignoranta si atitudinea refractara fata de raspunsurile directe si adevarurile crude ale vietii.Comunicarea lasa de dorit,mai ales la persoanele care au acest atuu din nastere.Nu vor sau nu pot sa spuna adevarul in fata.Adica,te ignora total.Ma enerveaza laudarasenia si faptul ca se impauneaza in atitudinea lor de a fi in fata tot timpul.
Ma enerveaza figura falsa si frumoasa cu care se afiseaza sa te atraga,pentru ca apoi sa te uite,sa te respinga.
Nimeni nu e perfect!Dar,macar bunul simt te face sa raspunzi intr-un fel sau altul la nenumaratele dovezi de colegialitate,amicitie, prietenie,ce sa mai spun,de dragoste.Pur si simplu nu existi!!!
Ignoranta!Indiferenta!Care e relatia?Nici nu exista!
Ma enerveaza prietenii falsi,care se apropie de tine si,apoi te barfesc si te folosesc.Acesta NU e prieten!!!
Alice_Bv
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:05
asa fata,

usureaza-te....
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:09
floricico, dupa ce si-a cerut scuze m-a atacat si mai dur (recunosc- o parte din vina am avut-o si eu - inca ii mai port pica pentru modul cum s-a comportat, virtual, in trecut), ba mai mult, m-a cautat pe toate topicele unde am postat pentru a continua injuriile.
Daca nu ar fi fost experientele anterioare cu el, as fi zis ca a gresit, dar asta este parerea lui despre femei si si-o sustine cu tarie de ani buuni, jicnind atunci cand acestea nu sunt de acord sa recunoasca faptul ca sunt fufe (din punctul lui de vedere). Sigur nu-si mai aminteste de mine, dar eu imi amintesc perfect de jicnirile pe care mi le-a adus.
Cum se spune cand persisti in greseala?
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:12
se spune caaa...iti trebuie un pupic !~ sa uiti k ai intrat in "greseala altora", daa>???
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:17
mda...

ne manifestam diferit.

ce ai zice sa dai tu un ignore total,in fond, esti o doamna.

zic sa nu facem zeama lunga ,nu are sens.
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:17
Confucius spune:

Fiti voi insiva, eliberati-va de otrava din interior, dar nu-i afectati pe ceilalti. Manifestarea ce-i raneste pe altii, va fac mult mai mult rau decat v-ati imaginat. In plus DOAR DA IMPRESIA de "linistire" .

Andra Micu, subscriu in totalitate la observatia florii-de-iasomie...
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:18
Oricum, imi cer scuze fata de cei ce au asistat la un asemenea spectacol pe care nu l-am dorit. Am sa-l ignor total pe individ, chiar daca sunt sigura ca ma va cauta pe toate topicele (si aici a venit dupa mine - intrasem sa-mi strig enervarea si apoi sa-l las in boii lui - ca sa-si termine numarul).
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:20
mda..

eu zic ca o cauti..daria draga,o cauti:" Am sa-l ignor total pe individ, chiar daca sunt sigura ca ma va cauta pe toate topicele "

nu-i nimic ,poate avem noroc si ignora superu'...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:28
sunt calma si nu cred ca ma va mai enerva ceva pe ziua asta....asa ca mi-am pus o muzica de relaxare http://www.youtube.com/watch?v=6Cpy7L6lob8 face bine la nervi.
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:34
Iasomica draga si iubita, comunicam cu cei care stiu ce inseamna comunicare. Cel mai usor este sa jignesti, mai greu sa sustii o conversatie. Atunci cand haratzesti forumistii ca pe un caine printre gard cu o creanga, sa nu te astepti ca lumea sa te pupe. Daca intri cu creierii plini de alcool si sari la jugulara o sa primeasca ce cauta. N-am de ce sa inghit magariile nimanui, nici chiar pe forum. Sa isi vada el lungul nasului si apoi il las in pace. Mi-e scarba de alcoolici. Intru pe forum sa ma relaxez dupa o zi de munca nu sa inghit badaranii. De astea vad in real.
Micass
Postat pe 9 Septembrie 2009 19:24
mneata!ma enerveaza ca nu vad forumul de loc!!!!nu stiu ce sa cred....o fi vreun virus....???sau nu ma mai vrea nimeni....
nazirra
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:45
Pe mine ma enerveaza (sau ma deranjeaza) faptul ca la noi se permite fumatul in locuri publice inchise, creaza disconfort sa inhalezi fumul de tigara al altuia.
anakin
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:10
iti dau jumate de dreptate.....!!!!!nu sintem noi viciosii bre de vina!!!!!e aia care nu da drumu la aerele conditionate....!!!
nazirra
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:19
buuueeyyyyy....nu intru doua zile pe aici si vad certuri??? ce aveti bai???

superbule....urat din partea ta daca crezi toate femeile courve si fufe...nasol....oare aceeasi parere ai si despre mama si sora ta????interesant....asta spune multe despre tine, dragule....te dai tu batzos si tare in clanta dar in realitate esti un misogin, care inclin sa cred ca a fost refuzat de femei de atatea ori, incat acuma mori de singuratate.....si te dai cutzu rau....sezi mami bland pe courul tau, ca, la un moment dat, nu o sa te mai ia nimeni in seama si nu o sa mai vorbeasca cu tine...daca tu, la un paharel in plus, ajungi sa vezi dusmani in toate femeile sau ai pretentia ca toate sa-ti stea la orizontala - si aici stii foarte bine la ce discutie din privat ma refer...e grav....eu zic sa-ti faci un control psihiatric....parol!!

daria....mami....asemenea specimene nu merita nici o atentie....chiar daca te enerveaza de mori si-ti vine sa strangi de gat persoana respectiva, e mai bine sa-i dai un singur mesaj clar si concis in privat, apoi sa-i dai ignore total....e mai simplu....altfel, acest forum se transforma intr-un camp de batalie vulgar, iar persoanele implicate vor fi bannate pentru limbaj neadecvat....lasa persoana respectiva sa isi arate "puterile" si educatia....ca au grija la un moment dat adminii....hai, o zi buna iti doresc!!
tutankhamon
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:23
tutankamoane....e ceva in aer...simt io....asa ceva ....ma furnica la limba....si mi vine sa ..... o fi de la cafeaua?????help...help....
nazirra
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:48
azi ne enerveaza tuta!!! nu cred ca am afirmat pe undeva ca toate-s!!! nu inteleg atacurile tale miselesti..dar banuiesc din ce cauza sunt!!! sper sa le argumentezi cumva...
superbus
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:08
De la: superbus, la data 2009-09-10 19:08:34 nu inteleg atacurile tale miseleste...

Atunci incearca altfel. De ce trebuie sa faci totul miseleste?
after
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:13
sincer...exact asa ai spus...si cred k eu alaturi de ffff multe fiinte m-am abtinut! tuti e doar un reprezentant curajos in a infrunta limba ta ascutita!
fleur_de_lis
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:13
Na ca ti-ai editat postarea, splendidule!
after
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:14
unele cocoane ,de bucale , inselate in trecut de iubit cu cea mai buna iubita si de sotz (si se mai si lauda cu asta), nu isi mai vad lungul nasului , grosimea obrazului si delireaza pe aici tot felul de aberatii!! sa fie de vina doar mediul infect in care se zbat--capitala nesimtirii-- sau proasta educatie primita de acasa???

si toate astea...deoarece megadiva de dambovita s-a ofticat pt ca mi-am permis s-o consider pe o domnisoara (cu care s-a porcait si apoi s-a impacat--ce caracter) mult ,mult peste ea!! deh orgoliul feminino-leonin nu accepta asa ceva!!
mare femeie....mare caracter!!
superbus
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:34
mai superbica, nu te lua da cocoanela de bucale, ca-mi pierz ratziunea si simtirea si trairea si te misogenesc de nu te vezi(asta ca inca nu m-a afectat mediul)..... apropos tu din ce zona aerata si ozonificata esti, ca dupe iedcchet nu-mi dau sama?!!.......
garbo015564
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:53
nu conteaza... din judetul geniilor... n-am nimic cu bucurestiul , doar ca e prea multa nesimtire si perversitate acolo!! si te injunghie cand nu te astepti..
superbus
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:59
cred ca s-au terminat meciurile in seara asta, parol
fleur_de_lis
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:01
da voi nu mai stiti de gluma?!!!
va mai amintiti discutiile lui thor, lady corina, tuth, pik, preci etc, erau asa de recomfortante, inteligente, subtile...
ce naiba
garbo015564
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:05
De la: superbus, la data 2009-09-09 00:54:49ma inierveaza (sa traiesti aniusk) enervantele astea la piet!! le gasesti oriunde...la magazin, pe strada, pana si la munte...aruncate sau frumos ambalate!! par atat de interesante pe la exterior...dar dauneaza atat de grav sanatatii....ar vrea ele sa se compare cu niste distinse doamne...vrabia malai viseaza... haideti oameni buni sa nu mai facem mizerie , aruncati peturile la groapa de gunoi...unde merita...

cu asta compari tu femeile???asta e parerea ta despre femei??
tutankhamon
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:09
toate ca toate dar daca-mi spui ca esti de la teleorman morrrrrrrrrr
garbo015564
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
gandire 25 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36
Setari Cookie-uri