Ieri ii zic fiicei mele: -Nu stiu cum poti sa traiesti cu atatia nervi cati ai pe tine! Raspunsul ei: -Nu stiu cum poti tu sa mai traiesti cu atatia nervi cati iti fac eu tie! |
||
sora_ilsi Postat pe 12 Septembrie 2009 21:27 |
||
---|---|---|
asta ee super tareEE! | ||
fleur_de_lis Postat pe 12 Septembrie 2009 21:28 |
||
trebuia sa-i semene cuiva | ||
|
||
pik_nik Postat pe 12 Septembrie 2009 21:29 |
||
asta e generatia noua!!!!!!sa traiasca la multi ani! | ||
nazirra Postat pe 12 Septembrie 2009 21:30 |
||
si sa va traiasca si copiiii, sa va traiasca si parintii | ||
yanyacharberet Postat pe 12 Septembrie 2009 22:40 |
||
al covoraaaaaaaaaaaash... | ||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 10:21 |
||
ce-i cu covorashul?? | ||
blanca Postat pe 13 Septembrie 2009 10:22 |
||
e altul....si e ud.......... | ||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 10:27 |
||
fleur....cit de mic e catelusu???? | ||
nazirra Postat pe 13 Septembrie 2009 10:29 |
||
lasa mai...e o perioada. trece ea. | ||
blanca Postat pe 13 Septembrie 2009 10:29 |
||
am venit sa ma enervez si io ca nu mai am tigari!!!!! si dupa ce ma enervez ma duc sa-mi cumpar |
||
eladaela Postat pe 13 Septembrie 2009 10:31 |
||
tigari sau.. ceiutz?? | ||
blanca Postat pe 13 Septembrie 2009 10:32 |
||
azi tigari | ||
eladaela Postat pe 13 Septembrie 2009 10:33 |
||
mai conteaza parca??? | ||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 10:33 |
||
ma enerveaza tanti de 70 de ani care se vaita ca o dor toate cele dar in momentul in care vine metroul sau troleul isi ia cele doua sacose si urca in viteza luminii ca sa apuce si un loc, daca se poate urca inainte de a se da cineva jos...iar daca ai cumva "nesimtirea" sa comentezi ca "intai se coboara si apoi se urca" sau ca "e usa speciala pentru urcare si o alta pentru cei ce coboara" auzi in spate "tineretul asta nu mai are pic de bun simt" ... deci sa inteleg ca de bun simt mai nou este "lasati mosi si babele care nu au ce face acasa, la ora de varf, sa se plimbe ...ca doar au gratuitati" ma enerveaza nesimtirea casierei de la bilete, bilete pentru tren, biletul costa 7,8 ron, dar ea imi cere 8 ron ca e mai usor...cand trenul a fost anuntat cu intarziere de 70 minute si m-am dus ca omul sa-mi recuperez bani ca sa plec cu autocar... danti imi cere si cei 2 bani...ca doar nu ma doare mana sa-i dau de 2 ori... ma enerveza tineretul, si poate acum or sa fie persoane care or sa-mi "sara in cap", dar cand vezi 7 mucosi de clase 5-7 care ar trebui sa stea la ore dar ei au plecat pe terenul de fotbal, ca doar umbla cainii cu covrigi in coada si numai de fotbalisti are tara nevoie", ...marac sa aiba bunul simt si sa nu scandalizeze tot troleul cu prezenta lor, nu e cazul sa-si faca simtita prezenta prin tipete, injuraturi etc...ma intreb ce fel de parinti au ca uneori saracilor parinti le este rusine cu propriile odrasle, sau de ocupati ce sunt nu prea stiu ce fel de odrasle au...toate tot pentru binele odraslei... am stat o perioada in camin, o perioada lunga, ma enervat cand renovarea caminului s-a facu in timpul anului si printre altele la renovarea exterioara muncitorii in loc sa munceasca stateau si se uitau la noi in camera sa vada ce facem...am stat cu geamul acoperit o luna ...atat le-a luat sa varuiasca un amarat de perete si ma mai enerveaza faptul ca doamna rector a dat dispozitii ca intr-o camera unde sunt cazate cate 5 persoane sa fie doar cate 4 dulapuri... ca doar avem bani, din acest motiv stam in camin... si ar mai fi dar... |
||
mirelacm Postat pe 13 Septembrie 2009 11:47 |
||
conteaza ..trebe ieducat!!!!!ca de nu ai sa speli incontinuare...si se educa cu ziarul!!!!!cind vezi ca ridica piciorusu...da i cu ziaru peste fundulet....apoi il scoti in curte sau afara....si daca face afra da i o recompensa si lauda l!!!!! | ||
nazirra Postat pe 13 Septembrie 2009 11:48 |
||
maii eu cred caaa incearca sa 0mi spuna ceva bebelusul asta...cred ca daca ma voi trezi intr'o dimineata si nu as mai simti mirosul asta al lui de pisulica....m;as simti tare da' tareeeeeeeeee tristaa |
||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 11:51 |
||
...vezi sa nu o rasfeti prea tare, ca patesti ca mine cu pisicuta - cand te intorci dintr-o calastorie sau de la serviciu, te sufoca cu dragostea si cu gelozia... ..nu ca ar fi ceva neplacut, dar sufera cand nu te stie aproape si devine prea dependenta de tine... | ||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 12:04 |
||
asai!!!!catelusa mea ....un cocaras...obraznica rau.....plec dimineata la lucru....se supara....foc...nici nu ma baga in seama ...si cind vin acasa..stie..masina..sta cu botu sub poarta pina ma vede ca bag masina in curte...si dupa aia sare pe mine ...si latra un intruna ....dupa ce toata ziua tace | ||
nazirra Postat pe 13 Septembrie 2009 12:08 |
||
uofffff eu i-am lua o zgardita cu clopotel...si sa vedeti cum se tine dupa papucii mei prin casa, sunand din zurgalai...nu am cuvinnteeeeeee | ||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 12:10 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-12 21:29:15trebuia sa-i semene cuiva si la cine te gandeai mataluta, pik mic? |
||
sora_ilsi Postat pe 13 Septembrie 2009 12:17 |
||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 12:18 |
||
Nu-i mai bine , crinule? | ||
sora_ilsi Postat pe 13 Septembrie 2009 12:23 |
||
cu ce dear?? cu clopoteluuu?? oooooo, muuuuult mai bineeeeeeee! dar cu muuuuult | ||
fleur_de_lis Postat pe 13 Septembrie 2009 12:32 |
||
sora_ilsi Postat pe 13 Septembrie 2009 12:34 |
||
Doi prieteni stau de vorba: - Biata soacra-mea era tare bolnava. Am dus-o la o gramada de doctori, am cautat-o de tot felul de boli, dar niciun rezultat. Un coleg m-a sfatuit s-o duc la Paris. L-am ascultat si in trei zile, soacra-mea a murit. - Ce vrei, Bula, Parisul tot Paris .......... ......Mai Bula, de ce n-ai venit cu sotia la petrecere? - Nu se putea, era ingrozitor de nervoasa...... - Bine, dar de ce era nervoasa? - Ca n-am vrut s-o iau cu mine...... ........Eu te iubesc, Bubulino, ma mai iubesti si tu pe mine? - Da, te iubesc si pe tine. - Am auzit ca nu mai sunt pentru tine vioara intai. - Sa-ti para bine ca mai esti in orchestra................ |
||
sophia1971 Postat pe 14 Septembrie 2009 00:09 |
||
io p[ala cu parisul nu l-am inteles deloc! | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 00:12 |
||
O fi fost Parisul ala verde | ||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 00:15 |
||
Ma enerveaza ca am de invatat si nu mai pot sa stau cu voi.Pupici. | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 00:20 |
||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 00:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
|
||
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si | 7 | De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară