Ma enerveaza ca a inceput scoala si iar nu voi mai avea loc in barurile din jurul liceelor, in timpul orelor de curs! | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 14 Septembrie 2009 14:39 |
||
---|---|---|
ma enerveaza imbecilii de la corpul diplomatic care te sfideaza pe tine, pieton, care stai in statie, si isi parcheaza mertzanu chiar in burta ta, ca sa-l ocolesti tu pe el cand vine autobuzul in statie....si mai si radea al dreaq....dupa ce se face ca te calca... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Septembrie 2009 22:46 |
||
.............. Ma enerveaza barbatii care lovesc femeile. Asta n-am inteles-o niciodata. Si aici sunt multe categorii: tatal isi bate fetita, fratele isi bate sora, fiul isi bata mama/bunica, sotul isi bate sotia, prietenul isi bate prietena. O sa ma iau doar de cazul cel mai frecvent: prietenul isi bate prietena. Eu cred ca in momentul in care ai dat in ea, e imperios necesar sa-ti faci bagajele si s-o stergi. Nu glumesc. Sterge-o! Game over. Daca n-o faci acum, o s-o faci mai tarziu si o sa fie mult mai dureros. Motivul care te-a facut sa dai in ea sigur se va repeta, iar tu vei da din nou in ea, la fel de sigur. A fost sfatul pe care i l-am dat si lui frate-meu. Si n-a vrut sa-l asculte, s-au impacat. Bineinteles, ca certuri au venit din nou, batai au urmat si intr-un final s-au despartit. Dureros rau de tot. El n-a mai fost om timp de o luna si jumatate, ea... nu stiu, ca nu am pastrat legatura, dar banuiesc ca la fel. Asa ca daca simti impulsul sa dai intr-o femeie, ia-ti ceva timp liber: o luna sau cat e nevoie si gandeste-te la asta. Daca dupa aceasta perioada inca mai poti face asta, iti recomand burlacia ca stil de viata. Nu meriti o femeie......... | ||
|
||
sophia1971 Postat pe 14 Septembrie 2009 22:58 |
||
ma iniervizaaaa k nus tiu nici un cantec de adormit catelusi | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 22:59 |
||
nu adoarme pana nu te vede pe tine dormind decat daca il poti certa, da' in limba lui, latrand |
||
pik_nik Postat pe 14 Septembrie 2009 23:02 |
||
da??/ pai asta mia lipsea ..sa invat sa latru..caa'n rest..is ka la armata! in pijama-in tinuta de oras...in pikjama 0in tinuta de oars sa ies cu bebe sa faca un pishu(peeeeee balcooon!) | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 23:04 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-14 23:02:53nu adoarme pana nu te vede pe tine dormind piic...cred k o sa ma duc sa-i cant strani amori... de (laura pausini ) |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 23:08 |
||
mangaie-l in spatele urechilor, la ceafa...fa cerculete mici cu degetul pe ceafa cutzului si adoarme lat....io asa o adormeam pe cindy cand era mica... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Septembrie 2009 23:31 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-14 22:58:23.............. Ma enerveaza barbatii care lovesc femeile. Asta n-am inteles-o niciodata. Si aici sunt multe categorii: tatal isi bate fetita, fratele isi bate sora, fiul isi bata mama/bunica, sotul isi bate sotia, prietenul isi bate prietena. O sa ma iau doar de cazul cel mai frecvent: prietenul isi bate prietena. Eu cred ca in momentul in care ai dat in ea, e imperios necesar sa-ti faci bagajele si s-o stergi. Nu glumesc. Sterge-o! Game over. Daca n-o faci acum, o s-o faci mai tarziu si o sa fie mult mai dureros. Motivul care te-a facut sa dai in ea sigur se va repeta, iar tu vei da din nou in ea, la fel de sigur. A fost sfatul pe care i l-am dat si lui frate-meu. Si n-a vrut sa-l asculte, s-au impacat. Bineinteles, ca certuri au venit din nou, batai au urmat si intr-un final s-au despartit. Dureros rau de tot. El n-a mai fost om timp de o luna si jumatate, ea... nu stiu, ca nu am pastrat legatura, dar banuiesc ca la fel. Asa ca daca simti impulsul sa dai intr-o femeie, ia-ti ceva timp liber: o luna sau cat e nevoie si gandeste-te la asta.... |
||
sophia Postat pe 14 Septembrie 2009 23:37 |
||
Ma enerveaza ca s-a stricat calculatorul si ca trebuie sa-l duc la reparat.... | ||
adela_baby2002 Postat pe 14 Septembrie 2009 23:41 |
||
naspa..da` acu de pe ce scrii? | ||
kyra Postat pe 14 Septembrie 2009 23:52 |
||
De pe el...dar merge foarte greu. | ||
adela_baby2002 Postat pe 14 Septembrie 2009 23:56 |
||
Sa nu te puna Gigi sa-l mingii pe burta, inspre picioarele din spate...ca dimineata, esti tot la punctul de plecare. | ||
iar_eu Postat pe 15 Septembrie 2009 00:07 |
||
kyra Postat pe 15 Septembrie 2009 00:30 |
||
iar te-ai scapat pe tine in contul iar_eu, "domnu" valentino se vede treaba ca nu esti strain de zoofilie, daca tot nu agatzi pe nimeni |
||
pik_nik Postat pe 15 Septembrie 2009 00:58 |
||
am citit multe pe garbo, dar asta... | ||
kyra Postat pe 15 Septembrie 2009 01:04 |
||
http://blue-sylvia.blogspot.com/2008/04/o-alta-viziune-asupra-vietii.html |
||
garbo051067 Postat pe 15 Septembrie 2009 01:10 |
||
Chirule, ai uitat cind v-am spus ca pe Kudika este o fatuca din Timisoara care afirma sus si tare ca ei ii place sa faca sex cu ciini si ca de fapt stie ea ca tuturor femeilor le place dar nu vor sa o recunoasca? Ce te mai miri ca sunt zoofili pe Garbo? |
||
Ciresica Postat pe 15 Septembrie 2009 01:21 |
||
ce-i aicia doamne iarat-maa/?? ma..pe mine cred ca m'o afectat intoxicatia asta de prin aer cu ce-o fi ea....caci pe catelusul meu cred ca l-o apucat pandalia...iar simt ca ma imbolnavesc ...si nu pot din cauza astuia mic! |
||
fleur_de_lis Postat pe 15 Septembrie 2009 03:29 |
||
Nu ma enerveaza nimic - sunt trista...RIP Patrick Swayze! | ||
panty_C Postat pe 15 Septembrie 2009 06:48 |
||
ce inseamna rip?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 15 Septembrie 2009 11:02 |
||
adica sa se odihneasca in pace | ||
eladaela Postat pe 15 Septembrie 2009 11:11 |
||
mercii, mai, dar de la moartea lui MJ...ma tot intreb ce inseamna astaa | ||
fleur_de_lis Postat pe 15 Septembrie 2009 11:21 |
||
eladaela Postat pe 15 Septembrie 2009 11:22 |
||
A murit Patrick Swayze??? | ||
after Postat pe 15 Septembrie 2009 13:16 |
||
a murit??????????panteruto???? | ||
nazirra Postat pe 15 Septembrie 2009 14:20 |
||
pai ...parca era cit de cit bine....!!!!ce pacat!!!! | ||
nazirra Postat pe 15 Septembrie 2009 14:24 |
||
da, nazirro, a murit ieri - vezi pe google | ||
panty_C Postat pe 15 Septembrie 2009 15:15 |
||
Cucuveaua de serviciu azi - eu... Fie-ti tarana usoara si odihneste-te in pace Nicu Constantin! Gata, ies, ca sine stie ce se mai intampla si...nu mai vreau |
||
panty_C Postat pe 15 Septembrie 2009 17:57 |
||
am o imprimanta. i-am incarcat cartusul o data. la a doua incarcare, spune ca nu-l vede. l-am impins, l-am inghiontit, l-am sters da, nimic. ce se intampla? o fi avand vreo smecherie de protectie sau trebuie sa-i dau un ciocan? ca m-am nervat, de jar mananc | ||
si_totusi Postat pe 15 Septembrie 2009 19:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
|
||
mistere neelucidate | 90 | De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30 |
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară