stai, bre...ca dau un jack...unde te duci la culcare la ora 9 ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Septembrie 2009 21:13 |
||
---|---|---|
my friend,jack... keep talking,wife...ca le zici bine... |
||
preciouss Postat pe 17 Septembrie 2009 21:15 |
||
nu ? cori parca-i bebe...auzi la ea...vrea la somn...da' io ce sa mai zic, ca ma scol maine la 3 jumate ? ha ? si mai am un bulion de treaba |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Septembrie 2009 21:17 |
||
io zic sa nu te mai culci deloc... nici n-ai avea cum dormi dealtfel.. tu cu mine si cu jack...ce mai threesome nene.. |
||
preciouss Postat pe 17 Septembrie 2009 21:19 |
||
orgie, mami... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Septembrie 2009 21:21 |
||
keep talking.. i love it when you tipe real slow... |
||
preciouss Postat pe 17 Septembrie 2009 21:23 |
||
wow !!! perversa mica... damn...ca nu gasesc biciu' si catusele... crez ca le-am ratacit cu amorezu' 020761 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Septembrie 2009 21:25 |
||
De la: wife, la data 2009-09-17 21:13:02stai, bre...ca dau un jack...unde te duci la culcare la ora 9 ? scuze, iesisem su sa doem ci sa ma uit la un film...ca deja ma zapacesc si nu asta era idea, scopul meu pe garbo... merci, pentru intentie |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 13:46 |
||
stau si ma intreb cati pe aici sunt persoane reale si cati personaje? de multe ori am senzatia ca vad un spectacol la teatrul de papusi e imposibil ca unii sa fie reali - da' oare cat de placut sa fie sa te certi singur, sa te admiri, sa te aplauzi, etc? |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 13:50 |
||
YAp, cam asa e, dar cel putin nu trebuie sa platim biletul ca sa urmamirim teatrul de papusi, doar e recesiune nu? |
||
persidadamian Postat pe 18 Septembrie 2009 14:46 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-09-18 13:50:56stau si ma intreb cati pe aici sunt persoane reale si cati personaje? Din punctul meu de vedere,poti avea toata ceritudinea ca-s reala...detest mastile insa...am o satisfactie deosebita cand descopar stilul inconfundabil al unora...ba chiar travestiti |
||
rosioara61 Postat pe 18 Septembrie 2009 14:51 |
||
pentru actori desi uneori imi vine sa-i fluier si regret ca nu pot arunca in ei cu rosii sau oua stricate |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 14:54 |
||
ma enerveaza traficul si toti ce se incadraza gresit pe drum, dupa ce ca nici nu semnalizeaza, ma enerveaza prostii care au primit permise de condure si care in momentul in care vad ca vrei sa-i depasesti apasa pedala de acceleratie, niste cretini. Ma enerveaza oamenii care si in viata reala se cred pe o scena de teatru. Ma enervaza minciunile si falsitatile. Astazi ma enerveaza tot. Mai bine ma duc sa ma plimb, sa-mi clatesc creierul cu aer curat, poate ca am nevoie dupa o saptamana plina cu de toate. |
||
persidadamian Postat pe 18 Septembrie 2009 14:56 |
||
persi, buna idee - o aplic si eu | ||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 15:02 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-09-18 14:54:53 Apropos de aruncatul in cineva cu legume sau alte alea....vis/a/vis de blocul meu,era o casa de rromi.Fiind vara,cald,astia seara incepeau sa-si faca patul ...in aer liber...in carutza Fiind destul de multi prin casa,cei mai tineri casatoriti aveau obligatia de-a se "sacrifica"...dormind in natura. O vecina mai tzacanita,ii urmarea in fiecare seara..pana intr-o zi cand a fost vazuta .Cum .credeti ca a reactionat capul familiei care-si iubea pe sub asternuturi soata?...bineinteles,dand cearsaful de-o parte Nervoasa c-a luat tzeapa,vecina mea a inceput sa arunce in ei cu cartofi.....nu va spun ce-a fost in plina noapte la gura celor doi sotiori |
||
rosioara61 Postat pe 18 Septembrie 2009 15:02 |
||
ce tzeapa a luat tovarasha vecina? ca nu s-a dus acel cap de familie si la ea? dar tovarasha soata a capului de familie ar fi fost de acord? si daca nu i l-a dat si tovarasei vecine pe acel tovaras cap de familie, tovarasha vecina de ce s-a razbunat aruncand cu cartofi? sau o fi crezut ca li s-a facut foame? auzi, tovarasha, dar ai cui erau cartofii aia? nu cumva erau de la colectiva? ca atunci intoarcem foaia! asta-i subminarea economiei nationale, mai draga! |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Septembrie 2009 15:08 |
||
nenea Cotocelu` din Timisoara : Tzeapa pt faptul ca,ea era ferm convinsa ca n-o va vedea |
||
rosioara61 Postat pe 18 Septembrie 2009 15:12 |
||
tovarasha rosioara61 din Calarasi... ca-mi place numele dumitale, mai draga! e in ton cu carnetele noastre ceea ce iti doresc si dumitale unul din ele eu am doar o rugaminte: sa nu-mi pocesti numele care este el Cotrocelu -ptiu! piei, Vanghelie!- si nu Cotocelu. |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Septembrie 2009 15:17 |
||
De la: Nelu_Cotrocelu, la data 2009-09-18 15:17:13tovarasha rosioara61 din Calarasi... ca-mi place numele dumitale, mai draga! e in ton cu carnetele noastre ceea ce iti doresc si dumitale unul din ele he he...mea culpa!...tovarashe Nelu Cotrocelu ..."Foamea,a ucis orice boare de vant.." ....................................... |
||
rosioara61 Postat pe 18 Septembrie 2009 15:21 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-09-18 13:46:54De la: wife, la data 2009-09-17 21:13:02stai, bre...ca dau un jack...unde te duci la culcare la ora 9 ? na, ca ma prostii si eu la scris (sper ca nu si la restul ) - vad ca se ia scuze pentru citare - trebuia sa corectez... |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 17:02 |
||
ptr Nelu Cotrocelu de unde naiba ti-a venit ideea cu numele asta?Chiar asa esti obsedat de Cotroceni....coceni....coceni....ce naiba ai mai putea sa faci acolo?Crezi ca a mai ramas ceva s-au cineva nerezolvat? | ||
garbo001934 Postat pe 18 Septembrie 2009 21:17 |
||
mai draga tovarasha 1934, eu cred ca dumneata ai cam ramas nerezolvata si asta cam de mult timp dar sa nu te bazezi pe mine, ca eu am pretentii in schimb am pe unu Arogantu, cu ceva mai mult la el, de ii punea pe altii sa numere. ori preferi un Prostanac? |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Septembrie 2009 21:21 |
||
Clonelor, daca intentia voastra e alta decat sa ne prapadim de ras, fiti si voi mai atente cand, ce si din care cont postati | ||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 21:45 |
||
io incep sa ma enervez pe lumea asta... nu mai e nici un topic decent: barbati casatoriti, femei disperate - neveste sau nu... acu vad si unu cu hoti si violatori... unde-ati pus pipa pacii ca sa ma iau de fumat? |
||
snowflake Postat pe 18 Septembrie 2009 23:24 |
||
....si cu veolu cum ramane ? | ||
daria_ Postat pe 19 Septembrie 2009 00:10 |
||
dario...nu se intreaba asa...ci se spune: maicaaaa....ai uitat violu'..... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Septembrie 2009 02:05 |
||
Omul are inclinatie si inspre rau si inspre bine.Un exemplu. Eram doua fete,eu si inca o fata care nu era chiar serioasa,adica fara principiii,care se culca cu cine apuca,care minte,inseala.In apopierea noasta se afla un barbat care vorbea aurea,eu m-am luat de el pt ca vorbea aiurea,apoi s-a luat fata neserioasa de el.Pe mine pot sa zic ca ma respecta,pe cealalta fata a zis ca o bate daca nu isi tine gura.Ce concluzie am tras din asta? Pt ca in om exista si bine si rau.Binele care apreciaza si respecta corectitudinea si raul din om care urmareste sa distruga corectitudinea.Pt ca un om fara credinta care nu lucreaza la partea pozitiva si face doar rele nu are pic de stabilitate in caracterul sau.Este schimbator precum vremea ,astazi este bun,maine este rau.El nu este un om pe care sa te poti baza pt ca nu are pic de stabilitate in gandirea sa. | ||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 10:31 |
||
Omul are inclinatie si inspre rau si inspre bine.Un exemplu. Eram doua fete,eu si inca o fata care nu era chiar serioasa,adica fara principiii,care se culca cu cine apuca,care minte,inseala.In apopierea noasta se afla un barbat care vorbea aurea,eu m-am luat de el pt ca vorbea aiurea,apoi s-a luat fata neserioasa de el.Pe mine pot sa zic ca ma respecta,pe cealalta fata a zis ca o bate daca nu isi tine gura.Ce concluzie am tras din asta? Pt ca in om exista si bine si rau.Binele care apreciaza si respecta corectitudinea si raul din om care urmareste sa distruga corectitudinea.Pt ca un om fara credinta care nu lucreaza la partea pozitiva si face doar rele nu are pic de stabilitate in caracterul sau.Este schimbator precum vremea ,astazi este bun,maine este rau.El nu este un om pe care sa te poti baza pt ca nu are pic de stabilitate in gandirea sa. | ||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 10:32 |
||
mami, zau ca te repeti inutil, tu stii asta?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 10:36 |
||
a invadat toate topicele!!!!!! | ||
eladaela Postat pe 19 Septembrie 2009 10:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
|
||
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Ati simtit? | 241 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară