TUTAN,se ard ardeiii , | ||
scrichy Postat pe 20 Septembrie 2009 14:14 |
||
---|---|---|
irina s-a dus sa se roage... nu faceti prea mult zgomot c-o aduceti inapoi... | ||
snowflake Postat pe 20 Septembrie 2009 14:15 |
||
da, da...acusa intra sub alta masca | ||
|
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 14:16 |
||
ei na, ne gonesc..ce crezi ca s-a terminat lumea la noi? ca n-or mai fi alti useri ? aiurea... so..ramane de vazut daca am dreptate ori ba... |
||
kyra Postat pe 20 Septembrie 2009 14:16 |
||
crezi ca vom afla vreodata? | ||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 14:17 |
||
Sper ca macar acum ii veti ignora. Asa se vor plictisi si vor pleca. Se vede clar ca ceea ce scriu pe aici e provocare. | ||
Micass Postat pe 20 Septembrie 2009 14:19 |
||
mei fetele,ia nu va mai enervati ptr asta. uite colo pe cel topic,fata aia,rokksanika,are o grava problema... i se strica telefonul si nu stie fata un' sa-l repare asta problema nene... |
||
eladaela Postat pe 20 Septembrie 2009 14:20 |
||
MAI, SINCER NU STIU CE SA MAI INTELEG PE FORUMU ASTA? CINE PE CINE SA ALUNGE? E CRED CA E UN FORUM IN CARE POTI DISCUTA OMENESTE, CE NAIBA SE POARTA MASTI? SA STIU SA-MI PUN SI EU UNA.. ORI SINT BLONDA, SI NU STIU EU? | ||
ykyana Postat pe 20 Septembrie 2009 14:21 |
||
Stiti,fetelor,ca sa poti face fata unui nebun trebuie sa fi mai nebun decat el,atentie,mai rar sa fi mare maiestru | ||
scrichy Postat pe 20 Septembrie 2009 14:24 |
||
Mi-a venit o idee - o fi mana lui Dumnezeu la mijloc ma slaveaza de dependenta de net si de forum |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 14:42 |
||
scrichy Postat pe 20 Septembrie 2009 14:45 |
||
felino, adica te slaveste? | ||
pik_nik Postat pe 20 Septembrie 2009 14:46 |
||
...sau te slabeste.. | ||
preciouss Postat pe 20 Septembrie 2009 14:51 |
||
pik, poate, cine stie...da' oare merit? preci, Doamne fereste - zi "ptiu drace" ma bate gandul sa fac "legamantul tacerii" atata timp cat irina/sophia/alexandra/margelatu', cu tot neamul lor, aberaza, mai nou, pe toate topicele... |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 14:53 |
||
si cui foloseste, panterutzo? le lasi EI loc mai mare de desfasurare. stai aici si ia o bata! |
||
pik_nik Postat pe 20 Septembrie 2009 14:57 |
||
sa ma cobor la nivelul lor? |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 14:58 |
||
AZI,e tema religiasa pe forum,sora Ilsi,e si ea in top,e luata in baza,ca ,de, e prietena cu Irina,dar gandeste invers,precum ca ,oamenii buni ajung in rai,dar fomeia vaduva zicea ca a fost rau,bine ca a scapat,culmea de iad,nimic,nimc.... | ||
scrichy Postat pe 20 Septembrie 2009 15:02 |
||
mdea...da' cratiti si tagai nu e bune pikane? voo va dau continutu' (adica ardei umpluti,ca de aia facui..)ca sa prindeti puteri,si p'orma aghesmuim cloanele in numele Tatalui... merge? |
||
preciouss Postat pe 20 Septembrie 2009 15:03 |
||
Ilsi nu cred ca e prietena cu Irina preci, incearca mama, da' cu astia nu cred ca merge nimic n-ai nici simtul ridicolului - dimpotriva, ii bucuri - considera ca e o onoare ca, in mintea lor bolnava, sunt martiri si raman pe pozitie |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 15:07 |
||
PANTIIII,m-am uitat ,da, nu e,prietena cu IRINA | ||
scrichy Postat pe 20 Septembrie 2009 15:14 |
||
pfuai de capu' meu! zice-ti-mi careva ca nu-i adevarat!!! |
||
preciouss Postat pe 20 Septembrie 2009 15:45 |
||
Ma enerveaza cinva din Spania care vrea cu tot dinadinsul sa fie "prieten".ATENTIE !!! la neatentie ! ATENTIE la "prietenii" virtuali! zzzzzzxytdxcccccvvvvvvvvvvvvvbnnnnnnnnnnnnm |
||
Alice_Bv Postat pe 20 Septembrie 2009 15:47 |
||
nu-i adevarat, preci *voiam sa zic, mai sus, ca ei nu au simtul ridicolului si tu n-ai sansa sa-i faci sa se simta - sunt creanga - n-am tigari |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 15:48 |
||
panterutzo,nu la asta m-am referit... am stat -de kiki-sa monitorizez aparitii prin forum... da-i incredibil,pe cuvant!! cipercile dupa ploaie-s fix paula,jur! |
||
preciouss Postat pe 20 Septembrie 2009 15:52 |
||
stiu - eu de multa vreme zic ca nu suntem atat de multi cati am fi tentati sa credem... da' trebuia sa corectez...gresiem mai sus. |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 15:57 |
||
pyk, nu sint din Spania,!!!!!!!! cum ai postat tu, CE DRACU.. SI CE, DACA AM DERANJAT AI DREPTUL SA-MI SPUI OK?,,ESTI UN INGIMFAT, SI UN INCREZUT VAD,, | ||
ykyana Postat pe 20 Septembrie 2009 16:14 |
||
yko-anyshko, ce are spania cu prefectura??? se vede clar de unde esti. de fapt de unde ai scapat. se intampla des sa mai sara gardu'. |
||
pik_nik Postat pe 20 Septembrie 2009 16:18 |
||
voila ma sperii eu pe mine - cum naiba reusesc sa "miros" uneori asa bine gata, merg sa-mi iau tigari ca asa nu se mai poate - e prea mult... |
||
panty_C Postat pe 20 Septembrie 2009 16:18 |
||
SINCER NU INTELEG, VREI SA PUN CAMERA SA MA VEZI, TU AI CEVA CU MINE, SAU PRIMESTI INFORMATII PROASTE,? DA SINT ANYSKS AM VB CU TINE - M-AI VAZUT PE CAMERA, DAR NU SINT SI NU AM FOST IN SPANIA, SI NU AM SCAPAT DE NICI UNDE, SUNT IN CASA MEA, ,, CEVA NU E IN REGULA, CINEVA SE FOLOSESTE DE CONTURILE MELE,, AM VZ, SI AM SCHIMBAT, DEGEABA VAD, ASA CA AM SA LAS DRACULUI DE FORUM CA E ASA CUM AM ZIS PT UNII DE SE VAD DESTEPTI,,PUNE CAMERA SI AI SA TE CONVINGI [email protected] | ||
ykyana Postat pe 20 Septembrie 2009 16:28 |
||
gata copii...am revenit....am facut si eu ardei umpluti cu de-a sila - preci, suntem ceva de groaza... - dovlecel pane si o tava de sandwichuri la cuptor...ca deh...ne-am trezit noi la 12 dar pentru noi atunci e dimineata...si tre sa luam brecfastu'.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Septembrie 2009 16:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
|
||
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară