Ce ne enerveaza?

De la: blairwitch, la data 2009-09-20 23:40:47Nu va faceti vise, yka/sophia/irina24/dark_shad0w/irina_24ro/allexanndra/margelatu68 nu se va calma prea curand fiindca nu si-a mai luat medicamentele de cateva zile. Alea de cal mare.
ha ha ha, ce le stii tu? ai dreptate, am luat doar de cal mic,,
ykyana
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:45
si tie, Ilsi
panty_C
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:45
Hai, somnic pufos..
kyra
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:47
Nasol, (soph)yko, sfatul meu este sa incerci si prin alte parti, poate gasesti.. mai ales ca de ceva vreme esti pe liber, din cate am observat. Desi mai ai si solutia unor toys.

Panterutzo, nu l-am gasit inca. Da detaliul in privat, te rog.
blairwitch
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:48
De la: blairwitch, la data 2009-09-20 23:48:09Nasol, (soph)yko, sfatul meu este sa incerci si prin alte parti, poate gasesti.. mai ales ca de ceva vreme esti pe liber, din cate am inteles. Desi mai ai si solutia unor toys.
ce sa incerc? si sint doar yka, nu sophika ok. am spus nu caut nimic, la ce ma trimiti si tu?
ykyana
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:53
De la: blairwitch, la data 2009-09-20 23:48:09Nasol, (soph)yko, sfatul meu este sa incerci si prin alte parti, poate gasesti.. mai ales ca de ceva vreme esti pe liber, din cate am observat. Desi mai ai si solutia unor toys.

pusa pe liber? cum? de cine si de ce?
ykyana
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:54
De la: yka, la data 2009-09-20 23:38:02
De la: anamariaa, la data 2009-09-20 23:32:17'I- MI DORESC O LUME MAI BUNA,SI DRAGOSTE MAI MULTA, DECI, I-MI DORESC TOT CE NU MAI EXISTA''"

I-mi nu se scrie legat? imi cu cratima?
draga mea vezi tu, de aia mai sit si profesorii, sa mai aiba ce corecta nu? eu am spus si spun nu sunt de 10 ca tine, ca altii, ma trag din cei de mai jos,, na,,, sa te bucuri,,

Sa nu te superi darv era o constatare, dar o greseala ca aceasta la o varsta se accepta mai greu avand timpul necesar sa inveti macar prenumele :)

nu sunt de 10 dar ma bucur ca stiu sa scriu macar prenumele :)

nu-mi da replica ca nu ma intereseaza, revin-o pe forum cand invetimacar pronumele:) si acum imi voi lua ban
anamariaa22
Postat pe 21 Septembrie 2009 00:03
anamaria, nu te supara, las-o in durerea ei...

P.S.corect e "revino"
panty_C
Postat pe 21 Septembrie 2009 00:07
De la: blairwitch, la data 2009-09-20 23:48:09Nasol, (soph)yko, sfatul meu este sa incerci si prin alte parti, poate gasesti.. mai ales ca de ceva vreme esti pe liber, din cate am observat. Desi mai ai si solutia unor toys.

Panterutzo, nu l-am gasit inca. Da detaliul in privat, te nu mai raspunzi, ? sunt pe liber cum spui,, zii si cu solutia aia, nu stiu eu, da ma rog,, asa sunt babele,,rog.
ykyana
Postat pe 21 Septembrie 2009 00:12
De la: pantera_neagra, la data 2009-09-21 00:07:33anamaria, nu te supara, las-o in durerea ei...

P.S.corect e "revino"

asa este, :)
anamariaa22
Postat pe 21 Septembrie 2009 00:22
Ia te uita cum arata tanti care ma intreba de blow job!!!!!
Ciresica
Postat pe 21 Septembrie 2009 04:47
Ciresico, e bolnava rau
panty_C
Postat pe 21 Septembrie 2009 04:50
blair, am mai studiat fenomenul - ori e un actor perfect papusarul ori...nu stiu...ceva nu se potriveste aici...irina e parca alta "stofa"...
cred ca sunt totusi 2 papusari...in cazul discutat - vor mai fi si alti probabil - sau, cel putin au mai fost...(vezi cazul iar_eu - dar nivelul intelectual, desi uneori vulgar, era incomparabil mai ridicat decat specimenul care s-a "desfasurat" pe acest topic ieri...)
parerea mea, avand in vedere faptul ca se pare ca timpul nu este o problema pentru cel/cei din umbra, este ca doar ignorarea lor si chiar absenta spectatorilor (cu atat mai mult a participantilor la "conversatie") poate sa-i reduca la tacere si "sinuciderea" personajelor - macar pentru o vreme...
altfel se pare ca apar virulent - ca cipercile dupa ploaie (doar e toamna - vremea ploilor )
panty_C
Postat pe 21 Septembrie 2009 04:52
lansez aici rugamintea mea, catre cei care au posibilitatea, de a detecta IP-ul de unde posteaza acele personaje care sunt atat de agresive, vulgare, deranjante - daca e acelasi IP (sau sunt 2 - eu asa cred), sa incercam sa cerem banarea acestuia (acestora)...
prin raportarea abuzului de limbaj, sau a utilizatorului nu rezolvam decat eliminarea unui personaj - apar alte 3 in loc in secunda urmatoare, de pe acelasi IP
panty_C
Postat pe 21 Septembrie 2009 05:00
inca ceva - ca o "declaratie de avere" - daca cineva crede ca eu as avea ceva "pui" (clone) pe aici - n-am - nu stiu minti, spre marea mea rusine
cine ma cunoaste ar trebui sa stie asta
si nu-mi place nici propria-mi companie, nici sa vorbesc singura - sunt prea intransigenta cu mine insami
panty_C
Postat pe 21 Septembrie 2009 06:45
pantero, bann-ul pe ip e ilegal
si oricum nu e o solutie. sunt ip-uri dinamice acum, majoritatea, iar pe de alta parte, se poate intra prin proxy, chiar daca scade viteza.
exista insa programele de identificare, da' nici astea nu-s tocmai ortodoxe. poti obtine informatii, da' nu le poti folosi. tot userii sunt cei ce tre' sa stea cu bata dupa usa. cum apare unu', pac peste botul lui
daca imi fac timp si chef, o sa "scanez" eu utilizatorii un pic asa, de curiozitate
pik_nik
Postat pe 21 Septembrie 2009 09:41
Acuma pun si eu o intrebare de but... nu ar fi mai simpla stoparea postarilor provenind din unele conturi, sau blocarea adreselor de mail? este o decizie mai onorabila, intr-un fel, chiar daca apoi isi pot crea alte adrese de mail, noi conturi, samd.. poate ca s-or plictisi la un moment dat, ca prea e lumea rea.
anakin
Postat pe 21 Septembrie 2009 09:48
bre pikane.. vezi sa nu descoperi ca cele mai multe clone sunt ale sc-ului, nene...

in alta ordine de idei, luati-va gandu' ca andramicu o sa faca ordine-acilea de dragu vostru'... asta-i un site comercial, si succesu-i conditionat de numarul accesarilor... mai multe clone tampite, mai multe accesari, rating mai mare, reclame mai multe...

asa ca, daca va bate gandu' sa faceti vreo postare nefericita de bun simtz, trebe sa va asumati si riscu' unor dialoguri urmuziene cu clonele bolnave de oftica, deh...
zambil
Postat pe 21 Septembrie 2009 09:49
heloou!!!!vreau iexplicatii!!!m ati chiedut pe drummmm!!!!!
nazirra
Postat pe 21 Septembrie 2009 09:49
anakin, fiecare cont se face de pe o adresa diferita. insa exact acolo e punctul vulnerabil or fi adresele de mail diferite, dar daca-s facute pe acelasi PC, sunt usor de gasit
cat despre ce zicea zambil, sa apara adminii pe post de trolls, mi se pare absurd. la fel, ideea ca daca sunt certuri, creste numarul accesarilor. pana la urma vor ramane bolnavii in forum, asa cum au ramas cosmina si pisha in aman2, restul isi vor cauta alte spatii.
pik_nik
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:04
bre pikane... eu nu zisei ca sc-ul lanseaza troli, ci clone pe post de animatori... d-alea de lanseaza topice la shto, cand li se pare lor ca lancezeste atmosfera...

cat despre saitu' ala de zici tu, ala n-a murit din cauza clonelor, ci din cauza gastilor cu acces la administrator... datu' din casa a omorat forumu' acolo...
zambil
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:13

Ce faci yko, dormi?
Ella_34
Postat pe 21 Septembrie 2009 11:05
..fara incantatii
daria_
Postat pe 21 Septembrie 2009 11:59
Ella34
Postat pe 21 Septembrie 2009 12:03
De la: zambil, la data 2009-09-21 10:13:49bre pikane... eu nu zisei ca sc-ul lanseaza troli, ci clone pe post de animatori... d-alea de lanseaza topice la shto, cand li se pare lor ca lancezeste atmosfera...

aicia...ce sa zic is si eu de acord..pt ca e oarecum VIZIBIL....caci fix in mijlocul unei discutii....din care reiesea nush ce...pok! un topik instant, cu aceeasi tema! eu ziceam ca e vrooo....goanga...da acu' se leagaaaa...
fleur_de_lis
Postat pe 21 Septembrie 2009 17:52
Acuma pun si eu o intrebare?... nu ar fi mai simpla stoparea postarilor provenind din unele conturi, sau blocarea adreselor de mail? este o decizie mai onorabila, intr-un fel, chiar daca apoi isi pot crea alte adrese de mail, noi conturi, samd.. poate ca s-or plictisi la un moment dat, ca prea e lumea rea....
sophia1971
Postat pe 21 Septembrie 2009 18:00
Ia'n te uita.. nu stiam ca avem si papagali.
anakin
Postat pe 21 Septembrie 2009 18:35
menajerie,broder,nu alta!

e de toate,nu numai papagali d'aia...
preciouss
Postat pe 21 Septembrie 2009 18:43
azi....nu mai zic nimic....de enervare
(sa zica tuti ce ma enerveaza pe mine azi )
tutii....esti o fataaaaaaaaaa de nota 10!and a real real friend
fleur_de_lis
Postat pe 21 Septembrie 2009 19:09
subscriu, fleur!
sora_ilsi
Postat pe 21 Septembrie 2009 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! 36 De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Imi caut sufletul pereche 42 De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
Setari Cookie-uri