Ce ne enerveaza?

Io vrau sa ma nervozez nitel.....sa pune?
Ma nervozeaza la culme urmatoarele propuneri facute de comisia prezidentiala pentru Anaiza Riscurilor Sociale si Demografice

- suținerea dezincriminarii consumului de droguri usoare (in speta, marihuana),
- dezincriminarea sexului comercial,
ca solu�ii pentru limitarea consumului de droguri ilegale, a prostitu�iei �i r�sp�ndirii infec�iei cu virusul HIV, scrie NewsIn.

Comisia mai propune �nfiin�area de servicii �i centre de specialitate prin intermediul c�rora prostituatele s� poat� beneficia pe l�ng� serviciile de asisten�� �i de prezervative oferite gratis, potrivit agenției de știri.

daria_
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:18
..adeca: decat sa dati mancare la puradei, mai bine cultivati marihuana in ghiveci...
...cand ala micu zice : mama, vrau papa....voi sa zacet : napoftim nitica iarba...

..iar fetele cand cresc nitel mai maricele, trimiteti-le pa centura ca sa dau prezervative gratis...

.....tulai, doamne...unde traim???
daria_
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:22
in romania si asta ne ocupa tot timpul... ca sa citez vedeta de carton, clasicul in viata dllllllllllll Badeaaaaaaa....
snowflake
Postat pe 23 Septembrie 2009 00:06
pai na fetelor.....dupa ce nu se mai poate face niika cu ciolanul care este....se cauta altul.....si in ce se scot bani faini??? bingo!!! droguri si prostitutie....
tutankhamon
Postat pe 23 Septembrie 2009 01:39
daria multumesc
ma gandeam ca la mine face referire dar nu am prea inteles aluzia
(sunt mai blonda)
oricum,daca vom ajunge ca toata lumea sa banuiasca pe toata lumea de nus' ce clonari si interese ascunse,...vom deveni toti agenti
daca cineva are ceva sa-mi spuna sa o faca clar(blonda din mine nu intelege intotdeauna subtilitatile)
hai,va doresc o zi buna tuturor si fara prea multe enervari(atentie la riduri)
eladaela
Postat pe 23 Septembrie 2009 07:54
dario,

stii cati profesori universitari emeriti au participat la radiografia aia?

mda..

linsaj mediatic...

cat despre base..daca a avut curaju' sa lanseze o asemenea chestiune, acum in prag electoral,jos palaria..
iar nu mai vorbim despre colaps economic.

in alta dezordine:

antenele si realitatea au prezentat in mod deficitar,vadit distorsionat acel raport.

drogurile si prostitutia sunt doua mari boli maligne in romanica.

da' deh...mai e mult pana departe.
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:34
mami iaso...

presa de muhaiele, si romani care pun botu' fiindca au si ei frustrarile lor...

ma uitam cum prezentau astia de la antene neshte viziuni apocaliptice, cu automate care distribuie droguri la seringi de unica folosinta... bai nene...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:40
tati zambilu'

mi-au intors matele....

pana unde coboara cu manipularea....
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 09:08
foamea-n gat, iasomie... mai e si criza. se bat pe rating... si s-au plictisti oamenii de moarte, ramasesera drogurile si prostitutia...

ca m-am uitat intr-o seara la nu stiu ce program de stiri: primele patru stiri: 2 accidente, 1 crima si o moarte accidentala. zici ca ma mutasem fix la cimitir... sau ca stateam la Styx...
snowflake
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:00
io cand deschid tv-ul, adica rar, am impresia ca prind numai otv-ul
zambila
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:08
tovarasha zambila, am eu niste diapozitive vechi cu plenare si sesiuni extraordinare si plenipotentiare ale unor cuvantari celebre de acum peste 20 de ani. si mai am si tezele din aprilie, si congresele XII, XIII si XIV ale marelui partid. te intereseaza? ti le las in autogara Iosefin si dupa ce le vezi, ma anunti aici si le recuperez tot de acolo, mai draga
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:13

bine, mai draga!!
zambila
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:21
tovarasha zambila, am mai spus-o si ieri: "mai draga TOVARASHE nea Nelule", daca vrei sa fim prieteni si sa iti dau voie sa te delectezi cu operele promise.

"TOVARASHE" sa nu lipseasca, mai draga, din formula de adresare. ca nu degeaba ne chinuim noi sa reinstauram dreptatea si egalitatea in drepturi, tovarasha! asa sa ne ajute tovarashii Lenin si Stalin!
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:27
cer scuze, nu prea am prins eu vremurile alea...dar daca imi trimiti documentarele promise, mai invat si eu ceva!
zambila
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:31
deci renuntam la "TIVARASE"
mai draga
eladaela
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:36
"dreptate si egalitate proletariatului" mai nea Nelu
Asa graieste refrenul si e din tezele tovarashului Karl(itos), prin urmare ar fi fost mai corect sa zici ...Asa sa ne ajute tovarshul Marx =)))

..si tov Engels. Parol!
Carcass_
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:39
gata, mi-am amintit ce ma enerveaza!!!

acum vreo 2 dimineti, trec cu masina pe langa statia de fir, atenta ca de obicei sa nu-mi intre nebunu in fata...si ce vad?!
o doamna cam la 40 de ani, lasata cu ochii in soare chiar in fata usii, cu mainile in era si cu o privire plina de uimire

handicapatii astia ar trebui reeducati! niste jigodii...
zambila
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:40
*aer
zambila
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:41
Tovarasha Carcass!
acei doi scartza-scartza pe hartie sa te ajute pe dumneata, mai draga, dar sa te ajute si tovarashii cei doi amintiti de mine, ca aia erau adevarati oameni de actiune, tovarasha! nu erau niste soareci de biblioteca, care stateau cat e ziulica de lunga in fata hartzoagelor, fara sa faca nimic concret.

tovarasha zambila, daca matale nu ai prins vremurile alea, nu-i problema: le readucem noi pentru dumneata! pentru inceput o trimit pe tovarasha de viata Nina sa te serveasca cu o dulceatza de trandafiri si un pahar de apa rece cu gheatza, in timp ce iti face instructajul si iti povesteste din tineretile noastre revolutionare.
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:43
cum bre,si cu "Das Kapital" cum ramane??
eladaela
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:47
Tovarashu'! Prin bobor se vehiculeaza o vorba "adevarul e undeva la mijloc" si o treaba buna nu se face decat in echipa.

Atunci situatia e cam asa :
Marx & Engels - capul
Lenin & Salin - bratul

Ipoteza asta pare justa : impaca si capra ..si varza

Carcass_
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:49
Tovarasha Carcass:
pe cine intereseaza boborul? ca pe noi nu
(decat la alegeri, dar alea-s mai rare acum).
deci vorbele lor de claca nu conteaza.

Tovarasha eladaela:
Das Kapital nu cunosc... poate doar Novai Kapitalnai, care a fost scris de marele Karlov Marxicovici, mai draga
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:53
De la: Nelu_Cotrocelu, la data 2009-09-23 12:53:28Tovarasha
pe cine intereseaza boborul? ca pe noi nu

Atentie mare, tov Cotrocelu!
Tocmai ati contrazis doctrina oficiala . Veti fi sanctionat la urmatorul scrutin
Carcass_
Postat pe 23 Septembrie 2009 12:58
Tovarasha Carcass, atata timp cat vor exista autocare si oameni dispusi sa se plimbe toata ziua pe la sectiile de votare din tara, NU voi fi sanctionat!
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 23 Septembrie 2009 13:00
Mda ..uitasem

Actualul minister de interne e vopsit in rosu si are trandafir pe usa. E posibil sa aveti dreptate tovarasu' :))
Carcass_
Postat pe 23 Septembrie 2009 13:03
Ma enerveaza medicii de la comisiile de expertiza a capacitatii de munca. Apropos, exista vreun medic sau vreo medica acum pe forum, sa-mi poata da si mie o lamurire de specialitate? Insuficienta mitrala severa nu e tot insuficienta cardiaca? Sau valva asta mitrala se afla pe la rotula?
garbo011350
Postat pe 23 Septembrie 2009 15:13
Poti afla si singura daca scrii asta pe google.Eu am gasit pentru tine, urmatoarele:
Afectarea aparatului valvular se caracterizeaza prin alterarea functiei de supapa a uneia sau mai multor valve, ca urmare a unor leziuni anatomice (valvulopatii organice) sau perturbari functionale (valvulopatii functionale) tipul de defect fiind stenoza sau insuficienta.
Insuficienta este defectul prin care un orificiu nu se inchide perfect intr-o anumita faza a ciclului cardiac, permitand intoarcerea in sens retrograd a sangelui, spre cavitatea din care a fost evacuat, in care presiunea este mult mai mica. Astfel ca, reintoarcerea in sens retrograd va produce sufluri de regurgitare.
La nivelul cordului poate exista o singura valvulopatie, dar frecvent gasim asocieri de valvulopatii, pe acelas orificiu sau la orificii diferite, unele fiind organice altele fiind functionale. Atunci cand la acelasi orificiu se asociaza stenoza si insuficienta trebuie stabilit care este defectul dominant.
Insuficienta mitrala se caracterizeaza prin lipsa de inchidere ermetica a orificiului mitral in timpul sistolei ventriculare, fapt ce permite o regurgitare a sangelui din ventriculul stang spre atriu stang. Acest reflux de sange dinspre atriu spre ventriculul stang spre atriu in timpul sistolei depinde de suprafata orificiului mitral care ramane deschisa, deoarece gradientul presional dintre aceste doua cavitati este mare.
Aparatul mitral este constituit din:
- valvele propriu zise
- inelul mitral
- cordajele tendinoase
- muschii papilari
- miocardul ventricular pe care se insera.
Modificarea oricarei structuri constitutive determina regurgitare mitrala.
Ioana007
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:08
ia sa bag si eu aici,ca sunt in vana,vaz...

seara ies la plimbarea mea zilnica,de o ora juma'..dar la draq ,trotuarele sunt pline de masini,si ramane cateo cararuie...

ei bine,nimeresc cateodata dupa unu' care fumeaza,si care nu ma lasa sa-l depasesc...

simt ca pocnesc de draci!
ies afara ca sa inhalez fumu' te miri cui...
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:15
De la: Ioana007, la data 2009-09-23 16:08:37Poti afla si singura daca scrii asta pe google.Eu am gasit pentru tine, urmatoarele:
Afectarea aparatului valvular se caracterizeaza prin alterarea functiei de supapa a uneia sau mai multor valve, ca urmare a unor leziuni anatomice (valvulopatii organice) sau perturbari functionale (valvulopatii functionale) tipul de defect fiind stenoza sau insuficienta.
Insuficienta este defectul prin care un orificiu nu se inchide perfect intr-o anumita faza a ciclului cardiac, permitand intoarcerea in sens retrograd a sangelui, spre cavitatea din care a fost evacuat, in care presiunea este mult mai mica. Astfel ca, reintoarcerea in sens retrograd va produce sufluri de regurgitare.
La nivelul cordului poate exista o singura valvulopatie, dar frecvent gasim asocieri de valvulopatii, pe acelas orificiu sau la orificii diferite, unele fiind organice altele fiind functionale. Atunci cand la acelasi orificiu se asociaza stenoza si insuficienta trebuie stabilit care este defectul dominant.
Insuficienta mitrala se caracterizeaza prin lipsa de inchidere ermetica a orificiului mitral in timpul sistolei ventriculare, fapt ce permite o regurgitare a sangelui din ventriculul stang spre atriu stang. Acest reflux de sange dinspre atriu spre ventriculul stang spre atriu in timpul sistolei depinde de suprafata orificiului mitral care ramane deschisa, deoarece gradientul presional dintre aceste doua cavitati este mare.
Aparatul mitral este constituit din:
- valvele propriu zise
- inelul mitral
- cordajele tendinoase
- muschii papilari
- miocardul ventricular pe care se insera.
Modificarea oricarei structuri constitutive determina regurgitare mitrala.

Multumesc mult, Ioana 007. Fii sigura ca am cautat. Am invatat despre toate astea cat nu am crezut si nu am vrut sa invat vreodata. Tocmai l-am operat pe iubitul meu acum o luna si jumatate de chestia asta. Problema e ca am o polemica tembela cu o doctorita frenetica. Ea zice ca nu se acorda concediu medical peste 183 de zile, decat pentru insuficienta cardiaca. Eu, cu mintea mea cea proasta, ma gandeam ca insuficienta mitrala este una din formele de insuficienta cardiaca posibile. Zic si eu, ca-s profana altfel in domeniu.Femeia, adica doctorita, zice ca nu si nu. Daca nu scrie musai ca la paragraful de lege, inseamna ca nu-i insuficienta cardiaca. Dupa parerea ei, iubitul meu, care de-abia a implinit 40 de... toamne ar trebui musai sa se pensioneze. Degeaba i-am explicat eu ca e o crima sa scoti la marginea societatii un om de numai 40 de ani. Degeaba i-am explicat ca tocmai de-aia s-a operat, ca sa se faca bine, sa nu devina o leguma...sau Doamne-fereste sa moara! Ea nu si nu. Cred ca are plan la pensionari de-astea medicale, fara drept de a mai lucra. De aceea va intrebam pe voi,
garbo011350
Postat pe 23 Septembrie 2009 17:04
Repet, eu sunt profana in domeniu, poate gresesc. Vreau sa-mi spuna si mie cineva calificat daca putem aseza semnul egalitatii intre insuficienta mitrala si cea cardiaca. Doctorita frenetica zice ca nu. M-a trimis azi sa studiez Medicina. O functionarica acolo si ea, dar frenetica de nu-si incape in piele. Asa ca oameni buni, Help!, ca nu mai stiu incotro s-o apuc. Simt ca-mi pierd calmul!
garbo011350
Postat pe 23 Septembrie 2009 17:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
te simti singur.. /.a...???? 68 De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20
Setari Cookie-uri