Ma enerveaza ca nu merge netu acasa si nu pot sa-mi vad copilu | ||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:57 |
||
---|---|---|
si n-ai benzina? | ||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 21:04 |
||
eu la brasov, el la craiova si maine trebuie sa fiu iar la servici |
||
|
||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 21:08 |
||
si nu-mi trebuie benzina ca am masina pe motorina | ||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 21:08 |
||
vezi? daca aveai pe benzina, iti puteai lua liber, sa fugi la craiova ca ai ceva urgent de rezolvat | ||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 21:15 |
||
Pfoaiii....... pai asa m-ar da afara de la servici intr-o luna max, ca eu as fugii la craiova in fiecare zi | ||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 21:19 |
||
pe mine ma inerveaza asa: traficul din bucuresti de pe valea oltului...ieri am stat 2 ore la semafoarele de pe valea oltului...... |
||
nazirra Postat pe 24 Septembrie 2009 10:39 |
||
erau fara curent si tu treci numai pe verde? | ||
pik_nik Postat pe 24 Septembrie 2009 10:41 |
||
nu draguta...pelicanu i daltonist ...nu te ai prins!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 24 Septembrie 2009 10:46 |
||
|
||
pik_nik Postat pe 24 Septembrie 2009 10:50 |
||
pe mine ma............eneerveazaaaaa....ceva da nu stiusa spui....ce! sau pe care din ele... | ||
fleur_de_lis Postat pe 24 Septembrie 2009 15:13 |
||
....ma enerveaza ca justitia este de aproape o luna in protest pentru ca nu sunt bani pentru ea si, pentru platirea unor avocati si juristi (adica, consultanti)care au adaugat cateva amendamente la codurile pe care guvernul si-a asumat raspunderea, guvernul Ro s-a imprumutat la Banca Mondiala de un miliard de euro ...adica este criza, monser, asa ca trebuie sa impartim banii astia pe care ii va plati toata lumea (plus, evident, dobanda) la cat mai putine persoane....asta da iconomie | ||
daria_ Postat pe 24 Septembrie 2009 17:54 |
||
Uneori mi-e o rusine cumplita ca sunt "leoaica"... | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 22:56 |
||
..ma enerveaza persoanele care imi verifica profilul in fiecare zi....sa le arat ce chilotei mi-am tras in fiecare dimineata | ||
daria_ Postat pe 24 Septembrie 2009 22:59 |
||
1350....sper ca iti voi fi de folos....sincer??? NU! cea cardiaca e consecinta celei mitrale agravate....are dreptate.....ca si o raceala si o gripa....o raceala netratata poate deveni gripa...intelegi??? ...dar ce ma nedumireste e ca insuf mitrala severa nu e catalogata in lege.... INSUFICIENTA MITRALA - este un defect de inchidere al valvulei mitrale(dintre atriu si ventricul) in sistola(contractia inimii), ceea ce antreneaza un reflux de sange din ventricul in atriul stang(sangele nu este impins in totalitate, ci se scurge o mica cantitate inapoi). in timp, ventriculul se suprasolicita, trebuind sa impinga o cantitate mai mare de sange, prin adaugarea celui refluat. in timp, apare insuficienta cardiaca stanga, care, netratata, duce la edem pulmonar. dar corectarea valvei chirurgical, prin inlocuirea ei cu una artificiala, poate rezolva cu succes problema, nemaitrebuind decat o alimentatie fara sare si o limitare a efortului fizic. INSUFICIENTA CARDIACA - este o consecinta a primei, in cazul in care nu se aplica nici un tratament. este o incapacitate a inimii de a-si asuma functia de pompare si propulsare a sangelui. este complicatia unei boli cardiace - una ar fi insuficienta mitrala, alta ar fi hipertensiunea netratata. poate afecta inima stanga, cea dreapta sau ambele. daca nu se corecteaza chirugical, daca nu se poate face asta, se agraveaza in timp. deci....in concluzie.....prietenul tau trebuie deocamdata sa ia concediu....cu repaus total fizic......lasa-o pe doctorita sa-i dea cate zile de concediu medical vrea, si, dupa aia, ii mai iei niste saptamani....teoretic poate sa munceasca, dar sa nu faca nici un fel de efort intens, chiar daca i s-a inlocuit valva....adica poate lucra la un computer, poate face munca de birou...dar, parerea mea e ca, la inceput, sa-si ia numai jumatate de norma....nu este nevoie sa-l pensioneze, deoarece, prin interventia chirurgicala s-a corectat ceea ce trebuia....trebuie doar sa se menajeze un pic....cunosc persoane operate pe inima cu valve implantate care o duc bine mersi....asa ca nu dispera....e vorba doar de o nuanta....nu o lasa pe doctorita sa il pensioneze....inca nu e la stadiul atat de grav....hai, sanatate si lupta pentru el....hopul cel mai greu - cu operatia - a trrecut....p.s. sunt medic, dar nu cardiolog.... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Septembrie 2009 00:48 |
||
pfffff....in sfarsit l-am gasit(topicu' bre) acu' pot sa ma 'nervez linistita caut topicu' ala cu femeile care rezista(sau care nu rezista??)si nu-l gasesc ajutati-ma si pe mine ca sa pot sa ma calmez |
||
eladaela Postat pe 25 Septembrie 2009 10:58 |
||
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5798/dar-sotia-rezista-sa-faca-sex-doar-cu-sotul-ei-toata-viata.html asta e tovarasha? |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 25 Septembrie 2009 11:02 |
||
tot partidu ne salveaza | ||
eladaela Postat pe 25 Septembrie 2009 11:04 |
||
mai dragi tovarashi! hai ca e trecut de ora 10 a.m.! deschideti si cuferele cu alcool, tovarashi! | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 25 Septembrie 2009 11:07 |
||
nazirra Postat pe 25 Septembrie 2009 11:17 |
||
haualeoooooo!!!!!!!!!nea nelu cotrocelu......se imbatara toti!!!!!!iote doarme toti cu capu pa masa!!!!!!!! .....si sub masa.....si pa scauane!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 25 Septembrie 2009 11:39 |
||
lasa-i mai draga sa doarma! ca isi fac antrenamentul pentru maine la botez! bin' ca ai ramas matale de nadejde pe aici! |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 25 Septembrie 2009 11:42 |
||
pai...n ai zis mata nea nelu...cotrocelu...sa vaz sa miarga treaba....adeca sa stau cu porbagaju daschis sa duc la tanti nina tat ce i in plus de la botez?????sau in minus??....sau in plus??sau in minus?????na ca m am zapacit!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 25 Septembrie 2009 11:45 |
||
tovarasha nazzira, ca vad bine ca te-ai zapacit! pai eu iti zisei asa, e drept, dar nu sa duci la tanti-ta Nina, mai draga, ci la NEPOATA 444!!! ca poate om vrea si duminica sa ne dregem dupa botez, si de unde sa mai scoata bietul partid bani de beutura si haleala, ha? |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 25 Septembrie 2009 11:47 |
||
bre nea nelu.....la nepoapa...zici???!!!si tanti nina....ca si ea mai poate...bre!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 25 Septembrie 2009 11:54 |
||
poate la dumitale mai poate, mai draga! si mai poate ce? ca nici sa spele farfuria nu mai poate, sta numai si da ordine, mai draga! | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 25 Septembrie 2009 11:55 |
||
ca...hac!!!...hai la multi ani.... da a cui e ziua, hac!....io beau da sa stiu pentru cine.....hac!!... daca e pentru partid...hac!!!.. | ||
tutankhamon Postat pe 25 Septembrie 2009 11:55 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-25 11:55:19ca...hac!!!...hai la multi ani.... da a cui e ziua, hac!....io beau da sa stiu pentru cine.....hac!!... daca e pentru partid...hac!!!.. la noi,se bea pt orice si pt oricine..chef sa fie tara e mereu in sarbatoare. traiasca "partidile" |
||
LILO Postat pe 25 Septembrie 2009 11:57 |
||
..ma nervozeaza base ca prea ne ia di fraieri....sica daca fase referendum, fase iconomie....fase un drak...adeca tiparirea unor bolentine de vot, stampile, personalul si logistica de la birourile electorale...costa moca???? ..in plus, noi zasem di pomana ca vreim sa-i taie din parlamentari si sa faca doar o odaie cu ei, ca pana nu sa modifica constituia ne alejem doara cu banii aruncati...e criza mare, monser - oare pe unde sa mai aruncam banii ca plateste fraierii la FIM si BM. ..in plus, bujetul ministeresi blonde de la drept costa tarisoara aista de tri ori mai mult decat bujetul senatului pe un an si sel de la turism - doara de doua ori mai mult dicat senatorii...asta da iconomie |
||
daria_ Postat pe 25 Septembrie 2009 13:17 |
||
..nenea cotrocelu, ia fa matale ordine aicisa ca astia sunt securisti de-ai lu meata, mai draga...or murit aia ca prostii la revolutiune, ca vaz ca ne intoarcem in 89....sangura deosebire e ca amu e mai putin de furat decat pe lasase impuscatul.... | ||
daria_ Postat pe 25 Septembrie 2009 13:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
|
||
noni | 10 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară