glumeam, ma mami, ma | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 22:46 |
||
---|---|---|
stiiiu, ma maami ma.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 22:47 |
||
da' nu stiu cine si ce cauta pe mess-ul meu am incercat sa intru si nu am putut si ,dand o verificare, apaream a fi online... |
||
|
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 22:52 |
||
daca m/ati fi vazut razand ca proasta singura in fata calculatorului,vi se facea mila de mine.Mi/era teama ca/mi intra barbatul si zice ca m/am dilit. | ||
elodia Postat pe 24 Septembrie 2009 22:53 |
||
panterutzzo...vezi ca se fac modificari grele la yahoo....la greu de cateva saptamani....si schimba naibii parola de mess...baga ceva cu multe caractere, cu cifre si litere intercalate.....nu ti-o sparge nici nasa.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 22:56 |
||
am schimbat-o deja dar...daca cineva mi-a spart parola...a avut acces direct si aici, la privatul meu... ok - oricum nu am nimic de ce sa-mi fie rusine |
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 22:59 |
||
mami...uite eu azi am avut neplacuta surpriza sa cinstat ca ella 74 nu mai e in lista mea.....mi-a trimis saraca add de prietenie.....si eu nu am sters-o niciodata...chiar ne impacam bine, dar nu am sters-o niciodata.....i-am dat add din nou...asta e...sper ca nu e suparata pe mine..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 23:03 |
||
e alta - nu stiu cum dar ella34 si-a ras contul, a aparut o alta ella_34 cu acelasi avatar (fosta Serenity2 - sau asa ceva...) - si eu am cautat-o pe ella34 - imi placeau mult pozele de la ea...n-ai sters-o tu - si-a sters ea contul ala. | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:07 |
||
cand frate ca acu 3-4 zile era pe cafenea....avea la avatar poza cu pisoiul ala dulce....offfff..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 23:12 |
||
ieri seara - azi am observat si eu...cand am gasit cererea de prieteni si ma miram ca o stiam in lista mea - atunci am vazut diferenta si am cercetat ce si cum... in alta ordine de idei - daca ati primit mesaje ciudate de la mine (din contul meu), intre anumite ore, pot dovedi ca nu eram eu!!! |
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:14 |
||
inca nu am primit mesaj ciudate, dar,cum primesc ceva ce ma indeamna la a ridica din spranceana, te anuntez..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 23:16 |
||
si eu te anunt.. | ||
daria_ Postat pe 24 Septembrie 2009 23:17 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-09-24 22:52:44da' nu stiu cine si ce cauta pe mess-ul meu poate aveai si mailul deschis ;) .. in caz contrar, ai un virus de tip troian, trebuie sa dai jos tot windows-ul si sa-l reinstalezi. |
||
anakin Postat pe 24 Septembrie 2009 23:18 |
||
doar ce l-am reinstalat de nici o luna mail-ul nu era deschis - si oricum e setat pe "off" la chat - deci intra "on" numai daca altcineva, din alta parte, intra pe mail-ul meu... |
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:25 |
||
negrutzzo....acuma o intrebare de o mie de puncte.....sa nu razi de mine.....vb de messul de la yahoo sau de privatul de aici??? si da.....anakin are dreptate...e un virus/troian/worm care circula si, in momentul in care intri pe mess te scoate si tot asa...continua circul....reinstaleaza intai numai messul si dupa aia vezi daca mai face figuri....cu add/remove....rerstartarea compului si baga din nou messul curat...daca tot iti face figuri, inseamna ca a intrat ala mic care respira greu si in program.... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 23:28 |
||
in fine, nu conteaza - schimb parole si rog prietenii sa ma intrebe de sanatate daca li se pare ca spun aiureli! | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:28 |
||
Atunci schimbi parola si antivirusul. Sfatul meu este sa incerci o scanare cu Kaspersky, direct de pe net. Dezactivezi putin AV-ul propriu si te duci aici : http://www.kaspersky.com/virusscanner. | ||
anakin Postat pe 24 Septembrie 2009 23:30 |
||
de mess-ul de la yahoo, vorbim - dar intrand pe mail are acces direct - link direct - pe contul de pe garbo. stiu ce un troian - am avut chiar - dar, cum am mai spus, am reinstalat si am facut curatenie |
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:30 |
||
ok, anakine, am sa fac si asta - multumesc! | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:31 |
||
stiu negrutzzo.....la fel si al meu..... insa...insa....stiu sigur de la tipul care ne se ocupa de compurile familiei ca yahoo-ul e foarte greu de spart....deci fie ti-a banuit parola si a mers la sigur , fie ai o parola usurica, ce poate fi foarte usor de spart...si asa, sa spargi ceva ce tine de yahoo ....e grele nenica....au astia o protectie ceva de groaza.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 23:34 |
||
npc, corina.. am invatat si eu "driblingurile" de la un prieten, ca nici eu nu le stiam inainte. | ||
anakin Postat pe 24 Septembrie 2009 23:35 |
||
tuth, si eu mai stiu cate ceva - am oaresce scoala in domeniu, macar tangential - si dupa 10 ani la o firma de computere...ar fi rusinos sa fiu pe dinafara... multumesc, inca o data, amandorura! |
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:39 |
||
mami....scuze...dar am crezut ca esti ca mine la inceput, cand i-am zis tipului de la care am luat primul comp, ca iau toate componentele, mai putin carcasa.....ca nu am bani in momentul ala....a ras ala 2 saptamani de mine....a!.....si noi am facut un efort financiar si ne-am cumparat AVG-ul cu licenta....inca - multumesc celui de sus - nu am avut probleme..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Septembrie 2009 23:42 |
||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2009 23:44 |
||
...azi am intrat intr-un magazin de imbracaminte...vanzatoarea vorbea cu sotul ei la telefon: iubu, apasa pe butonul ala mare din dreapta...acum da enter ca nu i-am pus parola...e o tasta mai mare in dreapta si scrie pe ea....asteapta putin ca apar niste icoane...nu de alea draga....niste dreptunghiuri pe care scrie ceva...vezi ca trebuie sa-mi intre mess-ul direct.....ai rabdare draga sa se incarce....pune sageata pe linia aia din dreapta si trage in jos de ea....mai incearca...cum sa nu se traga draga? ....... tot asa au continuat discutiile timp de cateva minute bune...toata lumea din magazin nu se indura sa plece - era foarte distractiva conversatia..... ..intr-un final ii zice: acum inchide din X-uri ...stiu ca ti s-au terminat x-urile...vezi ca in dreapta este o casuta unde scrie star.....asa..ai o optiune shut down...pune sageata pe ea....apasa de doua ori...nu asa draga...mai rapid.... nu te speria ca s-a inegrit ecranul si totusi mai se aude zgomot...o sa-ti mai apara o fereastra.....asa..da iara shut down...acum apasa pe ok....te rog sa-mi aduci si incarcatorul de la telefon - este in tripla in care e bagat calculatorul.....nu ala care are cablul bagat in chestia aia cu beculete care se aprind - ala e modemul draga..... In momentul acela toata lumea din magazin a inceput sa rada.... Iti creste inima cand vezi pe altul mai prost ca tine |
||
daria_ Postat pe 25 Septembrie 2009 00:01 |
||
daaaa.....mai exista si barbati atehnici..... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Septembrie 2009 00:05 |
||
La Ghighiu de exemplu sau la Cernica | ||
adelina92 Postat pe 27 Septembrie 2009 13:24 |
||
Oare pot gasi pe aici...pe cineva interesat de perelinaje de o zi..maxim 2..la manastirile din Romania? Mie imi este f.greu sa ma deplasez ptr ca nu am masina. Caut deci persoane care se ocupa de astfel de excursii.Precizez ca ideala ar fii aceasta luna, pt ca sunt in concediu. Nevoia de ortodoxie, de liniste sufleteasca... Doamne ajuta Vezi ca bisericile se ocupa cu perelinaje.Sunt afise unde poti gasi nr telef la preoti care se ocupa de perelinaje si acolo poti cunoaste persoane interesante si credincioase pe care te poti baza.Acum depinde de credinta care are si pt care latura lucreaza omul.Se ocupa de latura pozitiva sau cea negativa. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 22:43 |
||
Vezi ca bisericile se ocupa cu perelinaje.Sunt afise unde poti gasi nr telef la preoti care se ocupa de perelinaje si acolo poti cunoaste persoane interesante si credincioase pe care te poti baza.Acum depinde de credinta care are si pt care latura lucreaza omul.Se ocupa de latura pozitiva sau cea negativa | ||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 22:45 |
||
PE-LE-RI-NA-JE !!! cat de greu e sa vorbesti corect, bre ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Septembrie 2009 22:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum visati alb negru sau color ...? | 107 | De la: garbo_19362 30 Mai 2014 19:28 |
Cum sa-l invat la olita? | 87 | De la: MIKY_16 17 Mai 2010 20:31 |
Un articol interesant despre jocurile online si virusi | 3 | De la: MonykMilena 5 Iulie 2010 10:16 |
|
||
Vrei sa vezi cat esti de inteligent/a? | 1 | De la: mimosa 6 Iunie 2009 11:36 |
stop omorarii animalelor! | 9 | De la: Ciresica 6 Martie 2010 02:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice