Ce inghetate preferati? Mie imi place de vanilie | ||
syrenaa Postat pe 11 Iulie 2009 14:58 |
||
---|---|---|
de caaaacaaaoooo !! ce filtrele dreaq, are forumul asta! e vorba de inghetata, ametitilor.. si cu nuci caramelizate de fapt..toate, toate.. |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 15:02 |
||
ia sa vedem: - inghetata marmorata,este inghetata de vanilie combinata cu sirop de ciocolata, astfel inc�t sa se produca efectul de "marmorare" in inghetata tare; - inghetata curcubeu este inghetata care contine sase sau mai multe tipuri de inghetate, diferit colorate, care se amesteca la iesirea din aparatul de congelare, mentin�ndu - se continuitatea fiecarui strat; - inghetata tip "parfait", obtinuta pe baza de oua si lapte, cu un continut ridicat de grasime; - inghetata tip "spuma", obtinuta pe baza de frisca batuta, cu adaos de zahar, coloranti si arome, congelata fara agitare; - inghetata tip "sufleu" este inghetata de lapte cu continut foarte scazut de grasime, cu galbenus sau melanj de ou; - inghetata tip "lacto" este inghetata din zara sau lapte acru, obtinut pe baza de culturi, oua, sucuri de fructe cu zahar, cu inglobare de aer; - inghetata de fructe este inghetata cu procent ridicat de fructe si zahar, fara produse de lapte si cu inglobare de aer; - inghetata tip "Mellorine" este un produs similar inghetatei, la care grasimea din lapte este inlocuita printr-o grasime vegetala sau animala; si mai sunt, de unde am luat io |
||
|
||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 15:04 |
||
pikule...mi-ai facut pofta de un tort de imghetata....am o salivatie.......ia fa-te incoa cu o portie....da-l dreaq de regim.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 15:05 |
||
imi iau o carte, inghetata si ma tirez in parc |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 15:06 |
||
si io la fel. o carte, inghetata si ma tirez la kyra. | ||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 15:07 |
||
Ete uite de aia plec eu cu sotu in parc , din cauza subiectului asta cu inghetata De la: kyra, la data 2009-07-11 15:06:26imi iau o carte, inghetata si ma tirez in parc |
||
cinezee Postat pe 11 Iulie 2009 15:08 |
||
nea pik, esti sigur ca stii ce faci ? | ||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 15:10 |
||
pikule....dar nu mai carati doua carti......cititi doar una.... concomitent...... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 15:10 |
||
tuth, si sub noi ce punem? (ca era sa zic sub fund!) | ||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 15:13 |
||
apropos de concomitent, stiti cum striga blondele dupa ajutor simultan, nu? e vechi bancul | ||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 15:13 |
||
1...esti cavaler si o tii pe tine...adica tu stai cu fundul pe iarba..... 2. sunt blonda...habar nu am.... |
||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 15:15 |
||
trei blonde, blocate in lift, striga dupa ajutor, fiecare in legea ei. una mai rasarita le spune ca asa nu le aude nimeni, si ca trebuie sa strige simultan. si incep blondele: -si-mul-tan! si-mul-tan!... |
||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 15:18 |
||
dar stii cum cheama blondele liftul???? cum nu stii.....cu degetul..... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 15:20 |
||
daca ai muschii la tine, te las sa ma ti in brate hai, va pupez, inghetata si parc scrie pe mine.. |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 15:20 |
||
te pupez kyrule...sa ai vreme frumoasa...ia totusi si o umbrela cu tine ca aici, la bucuresti e innorat de gandesti ca e 8 jumate seara.....vine o furtuuuna.....ai grija ...pup | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 15:22 |
||
tutanco, a fost o furtuna aici ieri, de n-am vazut in viata mea, venetie a fost orasul ore bune... o dupa-amiaza misto, iesiti la plimbare.. |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 15:26 |
||
Cu barca? | ||
Ioana007 Postat pe 11 Iulie 2009 15:29 |
||
Mai, eu mananc multa inghetata de ciocolata cu bucati de ciocolata prin ea si eventual cu toping de ciocolata. | ||
Micass Postat pe 11 Iulie 2009 17:31 |
||
mie imi place la nebunie cea de nuci de la o firma si cea de fistic de la alta firma, si cea de vanilie cu capsuni de la alta firma, si in final, de la alta firma, dar care e cam scumputza....de caramel cu nuci pecan caramelizate....o nebunie.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 17:35 |
||
Micass, ti-as darui un set de lingurite din ciocolata... ambalate frumos in cutie de ciocolata. |
||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 17:58 |
||
pik, acu' e atunci. mie imi place vanilia. aud? | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 18:17 |
||
giani, m-as imbraca in vanilie si ti-as da voie sa ma saruti | ||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 18:20 |
||
pik, mie imi place sa mananc vanilia pana la ultima bucatica. sarutatu' asta nu ma coafeaza. planul B? | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 18:23 |
||
Inghetata ziceti??Hmmm, dar stiti voi cite calorii are o cupa mica de inghetata?? Aud! | ||
Aemulus Postat pe 11 Iulie 2009 18:26 |
||
micabis, si ce daca?! ai motive sa alergi mai bine... mai mult si mai bun. If you know what I mean... | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 18:28 |
||
uite micabis, daca n-ai citit din urma. cred ca niciuna nu e fabricata cu calorii, ca n-am vazut scris asa ceva - inghetata marmorata,este inghetata de vanilie combinata cu sirop de ciocolata, astfel inc�t sa se produca efectul de "marmorare" in inghetata tare; - inghetata curcubeu este inghetata care contine sase sau mai multe tipuri de inghetate, diferit colorate, care se amesteca la iesirea din aparatul de congelare, mentin�ndu - se continuitatea fiecarui strat; - inghetata tip "parfait", obtinuta pe baza de oua si lapte, cu un continut ridicat de grasime; - inghetata tip "spuma", obtinuta pe baza de frisca batuta, cu adaos de zahar, coloranti si arome, congelata fara agitare; - inghetata tip "sufleu" este inghetata de lapte cu continut foarte scazut de grasime, cu galbenus sau melanj de ou; - inghetata tip "lacto" este inghetata din zara sau lapte acru, obtinut pe baza de culturi, oua, sucuri de fructe cu zahar, cu inglobare de aer; - inghetata de fructe este inghetata cu procent ridicat de fructe si zahar, fara produse de lapte si cu inglobare de aer; - inghetata tip "Mellorine" este un produs similar inghetatei, la care grasimea din lapte este inlocuita printr-o grasime vegetala sau animala; |
||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 18:30 |
||
Ce sa mai alrg Gianico? La virtsa mea si cu burtile mele? Fac naibii valuri si perturb Universul. | ||
Aemulus Postat pe 11 Iulie 2009 18:31 |
||
ce mai cocheteeeeeeeeeeeeezi!!! |
||
pik_nik Postat pe 11 Iulie 2009 18:33 |
||
micabis, e un cerc vicios, vezi... daca nu alergi - faci burti. daca alergi... unde trebuie... scad burtile si... varsta? ce treaba are ea? |
||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 18:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
decor pentru interior din autocolant si tapet | 1 | De la: decotrends 11 Ianuarie 2010 10:50 |
totzi se cred smekeri din spatele calculatorului | 19 | De la: yanyacharberet 20 Decembrie 2009 11:22 |
GOD bless you all........... | 11 | De la: moment31 1 Noiembrie 2009 15:50 |
|
||
Ce poate sa faca un om,ca sa primeasca o minte clara si o gandire logica pozitiva? | 10 | De la: xenaluptatoareainimoasa 24 Septembrie 2010 09:58 |
buna | 1 | De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară