io unde ma duc fac 1001 poze . crez ca intr-o alta vieata am fost japonez .. |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:09 |
||
---|---|---|
ca si semeni,asea,din profil,albastrico... doaro... baga,mami,un pitic acilea,nu te hilizi degeaba.. |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:14 |
||
Piticul meu e ceasul. Ma uit de 10 ori la el. Daca vrei sa ma omorati, ma inchideti intr-o camera si-mi luati toate ceasurile. Stiu exact cat era ceasul cand s-a intamplat orice. Pentru ca stau cu ochii pe ceas. Cucu, cucu. | ||
|
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:22 |
||
A. Noaprea am ceas de ala care lumineaza si ma trezesc din cand in cand sa ma uit cat e ceasul. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:23 |
||
doruto stii ca ista-i pitic de varsareti?? is multi asa ... la tine-i unu' mai'naltutz |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:26 |
||
Eu ziceam ca asta e din ascendentul meu de fecoara ca varsatorii nu prea tin cont de ceas, dar daca si tu zici ca ai acelasi pitic inseamna ca asa e. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:28 |
||
si nu numai eu . trusssst in meeee nu stiu daca am mai zis: ma enerveaza teribil ticurile oamenilor . si le vaaad pe toate , pe toate |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:31 |
||
Si eu. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:34 |
||
De la: preci, la data 2010-06-19 15:08:39si mai am un pitpalac d'asta... pocnesti ce??? immm |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 18:24 |
||
imi place cifra 7 musai nr meu de telefon trebuie sa contina macar un 7 si am un pitic cu damon salvatore. nu va spun de care si ce fel. doar ca l-as lua acasa alt pitic e patul perfect aranjat, ca altfel nu-mi pot bea cafa de dimineata preci, resuscitez toapicul, mama |
||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 01:15 |
||
ah, c-am uitat aseara de-un pitic, batranetea, deh... nu imprumut carti never ever, m-apuca dracii cand cineva imi cere o carte si am mania folderelor in comp toate tre' sa fie etichetate, ca sa stiu pe unde sunt si daca ma duc cu ochii inchisi |
||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 10:35 |
||
am un fix cu apa si gazele... acum m-am facut mai mare,da' ma intorceam din drum, sa verific daca le-am oprit.. |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 10:37 |
||
si tu? | ||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 10:37 |
||
scrumierele. spal scrumiera dupa fiecare doua tigari maniaca, de-aia |
||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 10:39 |
||
la a doua tigara deja incep sa se increteasca nervii........ | ||
jeanette40 Postat pe 7 Octombrie 2010 10:44 |
||
hmmm, pitici?? cu varsta aduni tot mai multi -sunt obsedata de curatenie, desi am 3 pisici in apartament (am avut si 7) -nu pot sa dorm daca un lucru nu e la locul lui, sau daca e galagie, inainte ma ridicam noaptea ca sa scot veioza din priza, ca era sub tensiune si bazaia! -trebuie sa stiu foarte exact ce program am, ce am de facut intr-o zi, a. i. sa pot sa ma organizez cat mai bine -nu-mi plac oamenii care nu vorbesc, sau vorbesc prea rar, in sensul de taraganat (ma plictisesc pana termina o idee) -uneori simt nevoia sa controlez eu totul, nu pot avea incredere in atlii ca pot face lucrurile asa cum as vrea eu sa mai zic? |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 10:51 |
||
d-aia..vor unii la pshihologie,pisi... | ||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 10:53 |
||
nu neaparat! partea buna e ca sunt perfect constienta de ele si in principiu ma pot controla, da' tot nu ma simt confortabil |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 10:54 |
||
dap.. faci si tu doar un an...ioi,plesnesc... |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 10:56 |
||
zici??? daca am fost io atat de perseverenta ca sa fac 6 ani de economie, ma indoiesc ca renunt dupa un an la psiho |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 11:03 |
||
glumesc..pisica.. m-au distrat comentariile tale... |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 11:04 |
||
Nu imi plac pisicile. Nu as concepe sa am vre-una in casa ! (nici o aluzie la cele cu avatar de pisica ) |
||
m_ada Postat pe 7 Octombrie 2010 11:12 |
||
is bune, mada...cica tre' sa dormi cum doarme matza, ca aia stie unde sa se aseze ca sa scape de energiiile negative o fi feng shui, de-ala |
||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 11:14 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-07 01:15:32imi place cifra 7 Observ, ca tot pe data de 7 ai resuscitat si topicul asta |
||
m_ada Postat pe 7 Octombrie 2010 11:15 |
||
good point...iote ca nu observasem | ||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 11:16 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-07 11:14:42is bune, mada...cica tre' sa dormi cum doarme matza, ca aia stie unde sa se aseze ca sa scape de energiiile negative`or fi, insa cand le simt ca mi se lingusesc pe langa picioare, simt ca ma iau toti . Fac imediat legatura cu prefacatoria si perfidia umana... |
||
m_ada Postat pe 7 Octombrie 2010 11:18 |
||
iaso, stiam mada, ai putea sa-mi argumentezi? de ce nu-ti plac pisicii? e o chestie pe care eu nu pot sa o inteleg, sincer iti spun cat despre energiile negative, ai grija, ca e invers! pisicile dorm exact in locul incarcat de energii negative, deci evita-l! asa poti sa testezi foarte bine unde poti/nu poti sa stai! |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 11:22 |
||
he, he, he...viata-i grea, mami...tata lumea tre' sa traiasca alt pitic, mania hainelor puse la dunga. daca nu-s perfect asezate ma apuca turbarea alt pitic si al mai mare...chilotii tre' sa fie asortati cu sutienele. nu poci sa port chestii de culori diferite ah, si daca nu-s rimelata si rujata nu pot sa ies din casa. am impresia ca-s dezbracata ioi, ishtenem...da' multi pitici mai am |
||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 11:23 |
||
hmmm, ok, ce nu inteleg eu e, de ce asociezi tu animalele cu oamenii? nici mie nu-mi place prefacatoria, dar ma deranjeaza asta la oameni! pisicile sunt teribil de amuzante cand le vezi cum stiu sa manipuleze, avand in vedere creierul lor "limitat", chipurile! |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 11:31 |
||
offf eu am un stol de pitici zburatori agatati in tziglele de pe casa...ca sa zic macar unul trebuie sa va cunosc fffffffoarte bine s-ar putea sa-l folositi mai tarziu impotriva mea | ||
ameno Postat pe 7 Octombrie 2010 12:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Apa alcalina, consumati? | 13 | De la: caleidoscop 24 Iunie 2012 14:47 |
Eu Scorpion, el Capricorn | 3 | De la: dora_dora 2 Aprilie 2012 00:33 |
banc | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 23:10 |
|
||
de ce oare rotty si fluturas sunt asa rele,o fi oare pt ca sunt prietene bune si cine se aseamana se aduna | 144 | De la: garbo_406810 15 Decembrie 2014 20:33 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn