spune tu ca nu sunt dulcica?... | ||
iasomia Postat pe 24 Septembrie 2009 18:33 |
||
---|---|---|
De la: preciouss, la data 2009-09-24 17:23:46dohh...ce sa-ti povestesc! preciouss...dear...nu ai demonstrat nika...eu cred ca tu ai genul ala de prejudecati....toti barbatii "e" porci, daca vorbesc despre sex sunt obsedati sexuali!! etc, etc!!! care-s argumentele matale?? ai vreunul??? |
||
superbus Postat pe 28 Septembrie 2009 17:23 |
||
superu' hai ca e fata buna...preci..nu ati fost voi pe aceeasi lungime de unda,trece... |
||
|
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 17:28 |
||
De la: iasomia, la data 2009-09-28 17:28:27superu' floricico...dar tu de unde stii ca e buna??? |
||
superbus Postat pe 28 Septembrie 2009 20:33 |
||
prejudecati?!? nu neg,am destule... dar de aici pana la a fi membra in partidu' "berbatii e porci"...cale lunga! inclin sa cred ca n-am fost pe aceeasi lungime de unda,caz in care imi cer scuze daca am jignit cu ceva... oi fi avand io o logica ciudata,vorba lu' vidar.. |
||
preciouss Postat pe 28 Septembrie 2009 20:38 |
||
ce faceti ,mai pe topicul asta?? sa va recomand un psihoterapeut? muzica? ...mai bine ,nu. apoi va certati cine si ce muzica asculta! | ||
rica_mld Postat pe 28 Septembrie 2009 20:39 |
||
nu m-ai jignit... doar te-ai hazardat in afirmatii neargumentate!!! nu ai cum sa cunosti pe cineva...dupa 10 replici virtuale!!! | ||
superbus Postat pe 28 Septembrie 2009 20:44 |
||
terapia cu muzica este indicata persoanelor sensibile....... care "simt" muzica...ascultati vivaldi-anotimpurile ..si va veti convinge singuri...{in special primavara}... |
||
sophia1971 Postat pe 28 Septembrie 2009 20:44 |
||
terapia cu muzica este indicata persoanelor sensibile....... car "simt" muzica...ascultati vivaldi-anotimpurile ..si va veti convinge singuri.... scuze pt repetarea mesajului... |
||
sophia1971 Postat pe 28 Septembrie 2009 20:44 |
||
ca esti sensibila am inteles,dar de ce esti si confuza??? | ||
rica_mld Postat pe 28 Septembrie 2009 20:49 |
||
drept,nu ai cum... uite,mi-am pus cenusa-n cap,esti multumit? |
||
preciouss Postat pe 28 Septembrie 2009 20:50 |
||
iaso, ce faci mami? parca esti de la emisiunea aia, iarta-ma (in versiunea bunicii: impaca-ma) sunt copii mari, se descurca si singuri |
||
zambila Postat pe 28 Septembrie 2009 20:52 |
||
nu..spala-ti pacatele!!!! fa-te faina....si fa-mi cinste cu ceva bun(un vinutz, o sampanie) ca sa te iert!!! | ||
superbus Postat pe 28 Septembrie 2009 20:53 |
||
cand o zbura porcu'! |
||
preciouss Postat pe 28 Septembrie 2009 20:54 |
||
frederic chopin: prelude nocturne pianoconcert, etc franz list rapsodie nr 3 rahmaninov piano concertrto nr 2 ludwing van beethoven ...simf nr 9 etc rossini |
||
garbo015564 Postat pe 28 Septembrie 2009 20:54 |
||
gaseste un preot bun,la care copilul sa poate spune ce il framanta,sunt lucruri pe care noi fratii le spuneam intre noi,pentru ca eram de varste apropiate,si nu vroiam sa le spunem parintilor,pareau asa de mari,ne inhibau,ne era frica sa nu ne certe. asa ca vorbeste-i despre dzeu,caruia ii poti deschide sufletul,si in fata preotului,si ca preotul va tine secret,si nu va spune la nimeni. Du-l si fa-i cunostinta cu unul,sa ii vorbeasca cu iubire,frumos,apoi va vorbi. Cand vorbim despre problemele noastre,se descarca si sentimentele negative,de aia psihoterapia este buna,dar nu hipnoza la copil de sase ani,e prea exagerat. va vorbi si la preot. Cine stie cum i se va parea,ca il ducila doctor,ca are vreo problema,copii gandesc diferit de noi. in schimb,la preot,toata lumea poate merge,va fi bine,iubirea vindeca totul. Vorbesc din experienta,succes!!! |
||
daniilia Postat pe 16 Martie 2010 15:33 |
||
daniilo, fata, vezi ca preotul fugi cu maybachul ala de unde se aude muzica religioasa .. | ||
anakin Postat pe 16 Martie 2010 16:42 |
||
chopin imi place si mie | ||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 02:05 |
||
da, subscriu iubirea, muzica, florile, natura si cuvintele frumoase fac miracole-credeti in ele si va veti convinge, iubirea vindeca oamenii-deopotriva si pe cei ce o primesc si pe cei ce o daruiesc ! | ||
anisoaraf Postat pe 17 Martie 2010 19:55 |
||
subscriu la ceea ce ai scris anisoara... | ||
ladyDY Postat pe 17 Martie 2010 20:06 |
||
"""iubirea, muzica, florile, natura si cuvintele frumoase fac miracole-credeti in ele si va veti convinge, iubirea vindeca oamenii-deopotriva si pe cei ce o primesc si pe cei ce o daruiesc !""" |
||
keks Postat pe 18 Martie 2010 12:18 |
||
Asa este avem mare nevoie de frumos, de tot ce este bun si curat, si uneori sufletul si mintea noastra tanjesc dupa acestea | ||
blue_dream Postat pe 18 Martie 2010 12:59 |
||
nu trebuie sa tanjesti, e nevoie sa te mobilizezi si sa stii ce-ti doresti cu adevarat, iesi afara-admira natura ce se trezeste la viata, opreste-te la o florarie-ia-ti un buchet mare de lalele de toate culorile, fa-ti ordine in casa si in viata-iubeste-te pe tine si raspandeste parfumul iubirii in jurul tau... | ||
anisoaraf Postat pe 18 Martie 2010 16:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In ziua in care m-am iubit cu adevarat Charles Chaplin | 40 | De la: Luna_in_capricorn 6 Decembrie 2011 19:39 |
Un sfat va rog tare mult! | 4 | De la: Bea_ 2 Septembrie 2009 13:32 |
Vorbe intelepte | 452 | De la: Rotty 5 Decembrie 2015 10:16 |
|
||
Totul despre tine! | 8 | De la: LILO 29 Aprilie 2010 05:35 |
Despre casatoria Cu un musulman | 27 | De la: any3la 30 Noiembrie 2010 15:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară