ati incercat dieta south beach? eu acum o tin de azi si vreau sa vad daca da rezultate ..eu sper sa dea. voi ati incercat-o? eu o combin cu cardio,abdomene si ceva exercitii pt posterior.vreu sa dau jos vreo 10kg |
||
laura_tm Postat pe 13 Iulie 2009 23:19 |
||
---|---|---|
Si ce spune dieta asta? Cu ce se maninca? | ||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 23:20 |
||
n-auzi bre?... abdomene si posterioare la greu... | ||
|
||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 23:22 |
||
Tu nu vezi ca abdomenele si posterioarele sunt desertul? Eu vreau sa stiu care e meniul principal. | ||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 23:26 |
||
cardio, bre.. dai tare din inima... | ||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 23:28 |
||
hahahaha, ai dreptate, n-am bagat de seama! | ||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 23:35 |
||
dieta south beach. primele 2 saptamani nu ai voie sa mananci fructe,lactate grase,dulciuri,carbohidrati.. ai 3 mese principale si 2 gustari alimente permise:branza slaba ,iaurt,nuci ,seminte(dar nu mai mult de un pumn/zi),legume,oua,sunca,carne de pui,curcan. dupa astea 2 saptamani pierzi intre 4-7 kg,si incepi sa introduci in dieta painea integrala(1felie/zi),cereale,fructele(1fruct/zi).se consuma multe lichide 2l/zi si sport(daca se poate),dar dieta asta functioneaza si fara sport. |
||
laura_tm Postat pe 14 Iulie 2009 15:48 |
||
abdomenele si 'posterioarele'' sunt singurele ''deserturi'' care le puteti lua pe parcursul dietei | ||
laura_tm Postat pe 15 Iulie 2009 13:37 |
||
Nu pot eu fara fructe nici o jumatate de zi dar 2 saptamini.Sorry, pass on this one. | ||
Aemulus Postat pe 15 Iulie 2009 23:31 |
||
micabis, ia de la pozele mele. fructe. | ||
pik_nik Postat pe 15 Iulie 2009 23:33 |
||
eu am tinut ceva similar si am slabit 15kg... numai ca la 6 luni dupa aia cand am revenit la regimul meu alimentar normal, adik dulciuri, grasimi si prajeli, le-am pus la loc in 2 luni nu cred ca exista dieta care sa aiba efect fara sa o tii periodic... bafta |
||
snowflake Postat pe 25 August 2009 00:52 |
||
De la: snowflake, la data 2009-08-25 00:52:47eu am tinut ceva similar si am slabit 15kg... numai ca la 6 luni dupa aia cand am revenit la regimul meu alimentar normal, adik dulciuri, grasimi si prajeli, le-am pus la loc in 2 luni Ai slabit 15 kg si te-ai reapucat de dulciuri,prajeli,grasimi ? Hai mai ca nu se poate asa ceva...in loc de prajeli, grasimi puteai sa incerci sa mananci gratar, este muuult mai bun ! Dupa ce tii un astfel de regim ar trebui sa te reorientezi spre ce este bun si sanatos ! Se poate, numai sa vrei ! |
||
Summer_ Postat pe 25 August 2009 03:34 |
||
Buna! eu am tinut si mai tin aceasta dieta. sunt la a patra luna cred, m-am si obisnuit, am mai avut si scapari si am slabit pana acum 13 kg. e greu inceputul dar apoi devine obisnuinta. fetelor dieta asta va ajuta sa scapati de burtica in primul rand, de solduri. mentionez nu am facut miscare, decat f putin. bafta cine vrea sa o tina. eu am primit-o de la nutritionist, chiar se merita! Cristina | ||
cristinal Postat pe 3 Septembrie 2009 20:39 |
||
am tinut o dieta asemanatoare acum vreo 2 ani si a am slabit 15 kg. de atunci mananc absolut orice desi imi place sa spun ca mananc sanatos dar mai am si scapari gen cartofi prajiti si tot felul de fast food.....surprinzator m-am ingrasat doar 3 kg si asta ptr ca am stat acasa vreo 8 luni fara sa am vreun fel de activitate zilnica....asa ca aceasta dieta este super mai ales ptr carnivori .... | ||
aliana Postat pe 4 Septembrie 2009 14:20 |
||
De la: cristinal, la data 2009-09-03 20:39:39Buna! eu am tinut si mai tin aceasta dieta. sunt la a patra luna cred, m-am si obisnuit, am mai avut si scapari si am slabit pana acum 13 kg. e greu inceputul dar apoi devine obisnuinta. fetelor dieta asta va ajuta sa scapati de burtica in primul rand, de solduri. mentionez nu am facut miscare, decat f putin. bafta cine vrea sa o tina. eu am primit-o de la nutritionist, chiar se merita! Cristina salut,m-ar interesa si pe mine aceasta dieta...cu conditzia sa o pot urma si in timpul alaptarii...cred ca nu e foarte radicala,nu?potzi sa o scrii?sau e cea scrisa de laura? ms.. |
||
garbo033643 Postat pe 18 Septembrie 2009 08:54 |
||
as dori si eu aceasta reteta.fac sala si sauna de opt luni.nu se vede nimik.nu am slabit decat 1 kg in acest timp . | ||
ellyse83 Postat pe 18 Decembrie 2009 14:36 |
||
salut,m-ar interesa si pe mine aceasta dieta...cu conditzia sa o pot urma si in timpul alaptarii...cred ca nu e foarte radicala,nu?potzi sa o scrii?sau e cea scrisa de laura? ms..[/quote] In timpul alaptarii nu stiu daca este indicat sa urmezi aceasta dieta...nu stiu(nu am alaptat pana acum) eu in primele 2 sapt. m-am simtit foarte slabita ..dupa aceea mi-am mai revenit si am reusit sa slabesc.. |
||
laura_tm Postat pe 18 Decembrie 2009 16:14 |
||
urmeaza sa alaptezi,ori cum? ca m-ai zapacit... | ||
iasomia Postat pe 18 Decembrie 2009 16:17 |
||
De la: iasomia, la data 2009-12-18 16:17:11urmeaza sa alaptezi,ori cum? ca m-ai zapacit... e un citat luat de la o 'domnita de mai sus.. nu l-am incadrat bine ..si pare 'intreg' doar nu crezi ca m-as contrazice singura...! |
||
laura_tm Postat pe 19 Decembrie 2009 23:05 |
||
buna, La multi ani! si tot ce iti doresti in acest nou an. Am o singura rugaminte vreau si eu aceasta reteta. Ma chinui de ceva timp sa slabesc si doar 6 kg am reusit sa dau jos. vrei sa ma ajuti? daca da, trimite-mi si mie reteta. |
||
garbo061301 Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:26 |
||
Da intradevar e bun regimul tau...eu tin un regim disociat si merge ft. bine...da rezultate bune...important e sa nu asociezi mancarea...nu e greu...iti trebuie multa vointa...si miscare fetelor...miscare... | ||
garbo093862 Postat pe 1 Martie 2010 07:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cearcanele | 95 | De la: garbo_483116 12 Martie 2018 09:23 |
cicinel | 1 | De la: cicinel 1 Februarie 2010 21:09 |
Varsta in dragoste | 1 | De la: byanka_rcv 29 Martie 2010 09:56 |
|
||
Impresii reale despre tratamentul anti-ageing cu plasmagel. | 1 | De la: garbo_464582 20 Septembrie 2017 23:20 |
va rog un sfar | 7 | De la: garbo258695 16 Mai 2012 18:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară