Bine Pik. Ai dat retetele, dar cine le face? Eu promit ca le mananc. | ||
Doara Postat pe 7 Februarie 2010 19:22 |
||
---|---|---|
maruntico..eu va pregatesc dulciurile,dar voi dati "materia prima" | ||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 19:25 |
||
Eu sunt de acord cu asta. Nu-mi place sa fac dulciuri. Imi place doar sa le mananc. | ||
|
||
Doara Postat pe 7 Februarie 2010 19:26 |
||
si mie, si mie...ca io am inceput cu poftili...da' mancai un mar si nu-mi trecu...venii sa mai salivez un pic... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Februarie 2010 19:27 |
||
ei..te-ai grabit la mar, ca fata mare la maritis daca l-ai fi caramelizat nitelus..era alta viata |
||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 19:30 |
||
INIMIOARE DIN CIUCALATA pe pro tiviu imd cica le gasiti la CONSTANTA |
||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 19:36 |
||
mi-o fo lene, lilus...da' mai pap unu... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Februarie 2010 19:38 |
||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 19:39 |
||
draga fleur bufniturile ,loviturile, pe care le auzi sunt un avertisment de obicei al celor din lumea de dincolo ca urmeaza sa se intample ceva rau sau bine: de pilda tatal meu inainte de Sf Nicolae a auzit pasi pe sala si lovituri puternice in zidul camerei in care dormea s-a trezit si nu a mai putut adormi pana dimineata a doua zi era Sf Nicolae si era sa moara nu mai putea respira l-am dus de urgenta la spital unde l-a pus direct pe masa de operatie i-a facut traheoctomie i-a pus un furtun s-a vindecat intr-o luna ; cand baiatul meu a luat l-a facultate eram in bucatarie ziua am auzit clar o lovitura ca de gong la teatru; cand mama mea a decedat tot in bucatarie ma aflam si dimineta am auzit clar clopotul de biserica batand; Ne inchinam si spunem Tatal Nostru | ||
garbo072285 Postat pe 7 Februarie 2010 20:23 |
||
mai asta tocmai am aflat! nici nu mai voiesc sa stiu! daca o fi sa...sa si gata! n'am kef de ganduri si avertismente si blabla_urii!scurt! k la ghilotina! |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2010 20:30 |
||
noi mancam ceva dulciuri..eu va poftesc si pe voi | ||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 20:33 |
||
eu n-am kef! doar ceva acru,da! poate... |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2010 20:35 |
||
de ce acru? | ||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 20:37 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2010 20:38 |
||
pt ca va taie pofta de dulce | ||
anirica Postat pe 7 Februarie 2010 20:55 |
||
mi-am amintit ceva intr'adevar paranormal...o amica in mom. in care a nascut primul copil: au trebuit sa-i faca anestezie...si nu mai tiu minte acum de ce si...traheotomie.bun, cd i'au scos tubul acela din gat, a ramas fara respiratie o secunda, timp in care imi povesteste ce a vazut. restu'l stiam! ceva straniu, ca o lumina, si o voce, i-au aparut in timpul "secundei", o voce care i-a suierat: eu sunt moartea, dar n-am venit sa te iau...dimpotriva, am nevoie de tine vie si trebuie sa lupti! in sec2, a putut sa respire si a dat drumul unui urlet ce a cutremurat intreg pavilionul maternitatii! | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 04:10 |
||
Fleur sa-ti spun straniu. stateam intr-o seara de vorba cu fiica mea. ii povesteam ceva. ea avea privirea atintita pe sticla de sprite din fata ei. la un moment dat se uita la mine speriata si imi spune ca a vazut in momentul acela doua masini, una alba si cealalta rosie ciocnindu-se si apoi rotindu-se chiar in fata scolii ei. am ras de ea si i-am spus ca a adormit ascultandu-ma. a doua zi cand am venit de la servici am gasit-o acasa alba toata si tremurand din toate incheieturile. mi-a spus ca la scoala privind pe geam a vazut pe soseaua din fata scolii doua masini una alba si cealalta rosie ciocnindu-se si apoi rotindu-se. s-a speriat foarte tare stiind ca asta vazuse cu ochii mintii cu o seara inainte. | ||
anirica Postat pe 8 Februarie 2010 09:31 |
||
buna dimineata | ||
flp_ildiko Postat pe 8 Februarie 2010 09:59 |
||
aniricooo, taci mai ca'ngheetz! | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 10:41 |
||
fleur, azi noapte te-am vazut pe o plaja in caribe, cu un negru musculos facandu-ti masaj pe un chaisse-longue la umbra unui palmier | ||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 10:54 |
||
pikule...esti para-anormal d-ala???? | ||
tutankhamon Postat pe 8 Februarie 2010 10:56 |
||
se zice vizionar apropos, pe un chaisse-longue alaturi statea zambilutza, cu un coctail de fructe tropicale in mana |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 10:59 |
||
si pe..paketelul meu de cafea nu l-ai vazuuut??? zau k-a disparut cu tot cu cutieee | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 11:07 |
||
e in camara, jos, inapoia borcanului cu muraturi | ||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 11:09 |
||
nu am muraturi...daaa...ma duc sa caut!@ | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 11:10 |
||
ee...nu era borcanul de muraturi....era cutia aia faina de ciocolata....lindt.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Februarie 2010 11:33 |
||
caraibe??????si io?????io nu?????? | ||
nazirra Postat pe 8 Februarie 2010 13:14 |
||
nazzi...noi stam la coada......ca pe noi nu ne baga nime in seama.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Februarie 2010 13:20 |
||
mai fetelor in caraibe nu pot garanta ca va duc, dar........un tor de ciocolata cu nuca va pot oferi...cu placere,... | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 13:33 |
||
hai mai ca ma sacrific eu ce sa fac?? zi repede unde ai tortul ala,....pana n'aude tuth ziceai k e cu nucaa?? |
||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
Ati simtit? | 241 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
|
||
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri