paranotrmal acum.... **(pe bunee!) ce poate sa insemne faptul ac de cate ori intri intr-o anumita-ncapere, simti frig?? zi de zi, ti se face tot mai rau stand acolo, ai senzatia de gripa, iar cand aj acasa, starea ta se imbunatatesteee?? imm?? |
||
fleurdelis Postat pe 14 Aprilie 2010 17:50 |
||
---|---|---|
camera este situata la subsol si este cumva lipsita de lumina naturala?? :-) | ||
reyya Postat pe 14 Aprilie 2010 17:53 |
||
nuuuu! si stau kiar la fereastra si imi place zona...cladirea-i okay!...toateee sunt okay!!!!!!!!! dar ma simt bolnava de nu mai pot....de cate ori ajung acolo! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 14 Aprilie 2010 17:55 |
||
incearca si tu feng shui d'alea...sunt multi adepti cica e de bine.. |
||
erika1 Postat pe 14 Aprilie 2010 17:57 |
||
immm | ||
fleurdelis Postat pe 14 Aprilie 2010 17:59 |
||
ai auzit de ,,energie telurica negativa " ?? ei bine boala, din punctul de vedere al terapeutului bioenergetician, este anun�at� �n bioc�mpul omului �nainte ca ea s� se instaleze �n organism, iar cauzele sale preced dezechilibrul energetic Fie e vorba de o energie negativa la nivelul acelui loc , fie e vorba de cum resimti tu acel loc, ce impact are locul ala asupra ta. Acel loc poate avea o incarcatura negativa la nivel energetic de care tu nu ai stiinta dar pe care o resimti ..poti chema un radiestezist si el iti va da mai multe lamuriri. |
||
reyya Postat pe 14 Aprilie 2010 17:59 |
||
am banuiit eu! dar nu pot sa fac asta cu radiestezistul evident! | ||
fleurdelis Postat pe 14 Aprilie 2010 18:01 |
||
reya, lucrurile sunt deseori mult mai simple decat par...si tu stii asta... eu pana sa-mi scot ochelarii, aveam o senzatie de mare gripa.. de ce simte numai acolo? pt ca-i e foame,sta incordata...etc. acasa se relaxeaza... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 18:06 |
||
uite, am sa-ti spun ceva, la un moment am dorit sa cumpar un apartament ...am vazut mai multe si m-am oprit asupra unuia care imi placea in mod deosebit INSA nu ma simteam bine , fara sa am un motiv anume , am intrebat agentul cine este persoana care vinde acel apartament ..aparent totul era ok , o tipa singura care urma sa plece in strainatate..in fine , dupa indelungi investigatii am aflat ca in acel apartament in urma multa vreme murise cineva in mod tragic , lucru pe care agentul imobiliar fie nu-l stia , fie mi l-a ascuns...Sunt locuri incarcate de o energie negativa si o resimti in mod constant , bioenergeticianul si radiestezistul iti pot da mai multe lamuriri...si nu e nimic penibil in chestia asta . Nu ai spus : este vorba de locul de munca , firma , o casa particulara...etc | ||
reyya Postat pe 14 Aprilie 2010 18:07 |
||
De la: iasomia, la data 2010-04-14 18:06:06reya, absolut de acord, daca e vorba de locul de la munca e posibil sa fie stresul cauza ...si nu e nimic legat de acel loc, de asta am intrebat daca e vorba de munca sau o casa, un apartament privat. |
||
reyya Postat pe 14 Aprilie 2010 18:09 |
||
asa guritza... ca-i mai intra chestii d-astea in cap,si fleur e poeata... ne pomenim cu ea ca nu se mai duce la munca pe criza asta.... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 18:13 |
||
asadar e vorba de incaperea de la munca..ca eu asta nu intelegeam ...eu zic sa cheme un bionenergetician , ( pe blat asa:-) chipurile ar fi vreo cunostinta care a venit in treacat sa o salute..si alea alea..eu asa as face , daca ma simt in mod constant rau fara motiv , inlaturand si stresul deja cam da cu virgula... | ||
reyya Postat pe 14 Aprilie 2010 18:15 |
||
habar nu am de unde-i incaperea,da' te pui cu fleur? ne lasa sa scoatem dracii d-acolo singure... asa e ea..sensibila,nu-ti face griji... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 18:18 |
||
haideti mai....a trebuit si eu sa plec! da revya, nu e incaperea mea, esenta e ca toata lumea se simte rau acolo si se imbolnaveste pe rand! insa aaaazi...am simtit mai mult ca oricand ca imi vine pur si simplu sa plang! dupa ce am iesit mi=am mai revenit otzintirica....daaaa...in fine! ma apuca dureera de cap, doar cat vorbessc! nu-mi dau seama ce=o fi! |
||
fleurdelis Postat pe 14 Aprilie 2010 21:50 |
||
cata naivitate si cata dezimformare. acum inteleg mai bine ca manipularea in romania functioneaza si ca din pacate ignoranta si prostia exista....oameni buni treziti-va. | ||
garbo212538 Postat pe 17 Martie 2015 10:37 |
||
Daca-i "dezimformare" , apai musai ca-i si "imcultura" . | ||
Rotty Postat pe 17 Martie 2015 11:10 |
||
Buhumhuuu!!! | ||
Schmetterling Postat pe 17 Martie 2015 11:27 |
||
Draga Schmet, pe cine vrei sa sperii? Cineva te-a suparat? Sau e ceva in legatura cu topicul? Hai spune-ne si noua. | ||
angel_forever Postat pe 29 Mai 2015 17:55 |
||
Nu vreau sa sperii pe nimeni, eram doar on topic-paranormal.Si m-a speriat utilizarea "fantomă" a limbii române. In rest,sunt zen! | ||
Schmetterling Postat pe 29 Mai 2015 20:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Ganduri frumoase/pure/sincere | 38 | De la: Clm 12 Mai 2009 15:23 |
|
||
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
Despre generozitate! | 22 | De la: lady_corina 20 August 2009 23:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară