la moda e turismu' in elvetia cu injectiunea. asa ca, dk va bate gandu', strangeti bani din vreme | ||
anticenzura Postat pe 14 Octombrie 2009 15:08 |
||
---|---|---|
Este cel mai usor sa o iei de la capat. Si asta pentru ca poti face totul asa cum vrei doar tu. A fost, s-a intamplat, viata merge mai departe, nu s-a oprit doar pentru simplu fapt ca ai divortat. Zambeste | ||
Nirvana Postat pe 21 Octombrie 2009 14:26 |
||
m-as simti in al noualea cer ,caci as fi libera sa fac ce vreau eu. nu trebuie sa plangi dupa ceva ce nu mai mergea ,iar barbati sunt ...slava Domnului,doar sa-i cauti caci nu-ti va bate la usa Fat -Frumos calare pe calul alb.astept cu nerabdare sa-mi implinesc acest vis. |
||
|
||
vb_violeta2YAHOO_COM Postat pe 25 Octombrie 2009 12:29 |
||
TOT INAINTE! VIATA ESTE FRUMOASA! O IUBIRE TRECE ALTA MAI NARAVASA APARE! | ||
Timidul Postat pe 26 Octombrie 2009 14:46 |
||
Mi-e aproape imposibil s� cred ca, cu aceasta atitudine vei reusi sa dep�sesti acest moment . Dac� nu te detaseszi de ce a fost, n-ai s� poti trai ceea ce e, si nici ceea ce urmeaza sa vin�. Stiu ca ai impresia c� esti pe nicaieri, c� n-ai nicio directie, dar e normal s� traiesti o astfel de perioad� dup� o ruptur�. La familie nu poti sa te refugiezi pentru ca ei sufera cel mai tare decat tine . Parerea mea este ca daca te refugiezi in sanul familiei risti sa te deprimi si mai rau , asa ca de cele mai multe ori in situatii de genul asta, pastrarea tacerii produce minuni . VIATA INSEAMNA LUPTA . ACTIUNILE TALE REFLECTA VIATA TA CURAJ SI FRUNTEA SUS ... . |
||
biatrice30 Postat pe 25 Martie 2010 16:05 |
||
De la: Timidul, la data 2009-10-26 14:46:55TOT INAINTE! VIATA ESTE FRUMOASA! O IUBIRE TRECE ALTA MAI NARAVASA APARE! Felicitari!Imi place atitudinea ta . Iti doresc noroc in toate! |
||
liaiedera Postat pe 25 Martie 2010 17:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce sunt unii oameni rautaciosi?oare la ce este folositoare rautatea? Oare tine de foame? | 377 | De la: ingerasulluptator 18 Mai 2011 15:55 |
buna:)))))))))9 | 24 | De la: fleurdelis 17 Martie 2010 04:02 |
2013..inceput "grozav | 12 | De la: Cristina_5 22 Ianuarie 2013 20:14 |
|
||
Despartirea doare | 1 | De la: Axelandru 1 Mai 2019 20:59 |
casnicie nefericita | 83 | De la: carloni_carla 16 August 2011 20:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară