la moda e turismu' in elvetia cu injectiunea. asa ca, dk va bate gandu', strangeti bani din vreme | ||
anticenzura Postat pe 14 Octombrie 2009 15:08 |
||
---|---|---|
Este cel mai usor sa o iei de la capat. Si asta pentru ca poti face totul asa cum vrei doar tu. A fost, s-a intamplat, viata merge mai departe, nu s-a oprit doar pentru simplu fapt ca ai divortat. Zambeste | ||
Nirvana Postat pe 21 Octombrie 2009 14:26 |
||
m-as simti in al noualea cer ,caci as fi libera sa fac ce vreau eu. nu trebuie sa plangi dupa ceva ce nu mai mergea ,iar barbati sunt ...slava Domnului,doar sa-i cauti caci nu-ti va bate la usa Fat -Frumos calare pe calul alb.astept cu nerabdare sa-mi implinesc acest vis. |
||
|
||
vb_violeta2YAHOO_COM Postat pe 25 Octombrie 2009 12:29 |
||
TOT INAINTE! VIATA ESTE FRUMOASA! O IUBIRE TRECE ALTA MAI NARAVASA APARE! | ||
Timidul Postat pe 26 Octombrie 2009 14:46 |
||
Mi-e aproape imposibil s� cred ca, cu aceasta atitudine vei reusi sa dep�sesti acest moment . Dac� nu te detaseszi de ce a fost, n-ai s� poti trai ceea ce e, si nici ceea ce urmeaza sa vin�. Stiu ca ai impresia c� esti pe nicaieri, c� n-ai nicio directie, dar e normal s� traiesti o astfel de perioad� dup� o ruptur�. La familie nu poti sa te refugiezi pentru ca ei sufera cel mai tare decat tine . Parerea mea este ca daca te refugiezi in sanul familiei risti sa te deprimi si mai rau , asa ca de cele mai multe ori in situatii de genul asta, pastrarea tacerii produce minuni . VIATA INSEAMNA LUPTA . ACTIUNILE TALE REFLECTA VIATA TA CURAJ SI FRUNTEA SUS ... . |
||
biatrice30 Postat pe 25 Martie 2010 16:05 |
||
De la: Timidul, la data 2009-10-26 14:46:55TOT INAINTE! VIATA ESTE FRUMOASA! O IUBIRE TRECE ALTA MAI NARAVASA APARE! Felicitari!Imi place atitudinea ta . Iti doresc noroc in toate! |
||
liaiedera Postat pe 25 Martie 2010 17:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
M-AM INDRAGOSTIT !!! | 12 | De la: l_flory 1 Noiembrie 2009 16:47 |
Iubesc un barbat mai tanar............ | 155 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:14 |
avatar | 9 | De la: wife 21 Iunie 2009 19:24 |
|
||
despartirea temporara | 11 | De la: KNIGHT_31 6 Noiembrie 2010 19:31 |
promisiuni | 16 | De la: lady_corina 1 August 2009 22:57 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn