ce se intampla cu barbatii de azi?

da ai dreptate,eu nu o sa uit niciodata ziua in care am vorbit prima data cu el.Ma gandeam cum un barbat asa ca el, sta de vorba cu mine,o fata ca oricare alta ..doamne ce zi !!!
oniac22
Postat pe 17 Iulie 2009 12:55
n-au terminat nimic
ei isi fac gard unul altuia
garbo003773
Postat pe 17 Iulie 2009 12:55
De la: garbo003773, la data 2009-07-17 12:55:49n-au terminat nimic
ei isi fac gard unul altuia
:sml-happ

ne-ai prins!
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 12:57
bine si-asa . oameni muncitori
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 12:57
773: good point!

mielutzo, pai spune si tu, fato, cum sa nu admiri un om asa ca pik?
Thor
Postat pe 17 Iulie 2009 13:01
admira-me, bre domnu, numa' lasa ciocanu' din mana cand faci asta
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 13:04
oameni buni eu va las ca am treaba, va doresc o zi frumoasa!
oniac22
Postat pe 17 Iulie 2009 13:05
pik, pai ashe ma stii tu pe mine?
eu aveam doar cutitul si sarea pentru oblojirea ranilor
Thor
Postat pe 17 Iulie 2009 13:06
o zi racoroasa la toata lumea! mai vorbim
garbo003773
Postat pe 17 Iulie 2009 13:09
mai rar om ca mata bibicule !!!
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 13:09
mielutzo, cu piku vorbeai, nu?
Thor
Postat pe 17 Iulie 2009 13:11
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 13:14
he he hee.. mielutza deja fluiera a paguba... bate vant de conced', ai?
Thor
Postat pe 17 Iulie 2009 13:17
ei, a paguba !
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 14:02
las-o-ncet ca spune tot
fluiera ca i-a placut, si nu e fumatoare
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 14:04
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 14:07
buna ziua draga mea! este foarte usor de inteles,nu sunt instare sa isi asume responsibilitatea unei FAMILI; bine inteles nu toti, mai sunt BARBATI si buni o zi buna sa ai!!!!!
garbo051264
Postat pe 30 Octombrie 2009 12:57
:)
gabryellutza
Postat pe 7 Noiembrie 2009 10:09
nu fi suparata o sa vina si pt tine un barbat asa mi sa intimplat mie si sunt super fericita am asteptat 4 ani sa gasesc pe cineva drag dupa decesul sotului meu iar acum sunt super fericita
NELY1967
Postat pe 7 Noiembrie 2009 10:45
Problema barbatilor? au multe probleme, dar in situatia recpectiva, pentru barbati, problema e existenta unui copil.Ii sperie. Ei doresc toata atentia doar pentru ei si nu vor responsabilitati prea mari, daca se poate deloc. Eu zic sa nu mai cauti: daca e sa vina un "el", va veni in momentul si de unde nici nu te astepti. Sunt foarte rari barbatii care accepta femeile cu copii. Nu dispera, fii demna. Vorbesc din experienta. Te imbratisez cu tot dragul.
sadness
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:31
ce s-a intimplat si cu aia de ieri?
Tu astepti un barbat "sa iti refaca viata"? He he... ... dream on. Daca vroiai unul care sa o faca praf de tot puteam sa iti recomand cu caldura.
quasaria
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:56
si-o lumanare mare, de botez!
melanie
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:59
De la: garbo003773, la data 2009-07-17 10:08:06sunt o femeie de 37 ani cu un copil. divortata de 9 ani si nu reusesc sa-mi refac viata. barbatii pe care i-am cunoscut vor doar aventuri sau neimplicare intr-o relatie de lunga durata.nu reusesc sa-i inteleg!spune-ti-mi voi de ce fug?

In primul rand pleci de la o premiza gresita anume faptul ca viata ta ar fi completa in mod necesar langa un barbat, te lasi condusa de educatia primita de la parinti sau de ,,legile" religioase .
Incearca sa te simti tu completa in prezenta ta intai si apoi cauta un barbat care sa fie exact pe gustul tau , nu accepta compromisuri doar pt ca societatea iti indica faptul ca orice femeie ,,trebuie sa fie la casa ei" Casa ta e acolo unde te simti tu bine,faptul ca inca nu ai gasit un barbat care sa-si doreasca ceva serios, e o chestie relativ comuna, barbatii se tem in general de implicari , odata ,,traumatizati" de vreo casatorie nereusita nu mai doresc sa se implice sau le este pur si simplu teama, isi proiecteaza mereu temerile din fosta relatie in noua relatie ceea ce face ca rata de succes a unei potentiale casatorii/relatii/iubiri sa fie minima.Dar si casatoria in ultima instanta este tot o chestie pur sociala , un certificat roz nu poate tine doua persoane impreuna atunci cand ei nu se mai iubesc..sau nu s-au iubit niciodata.So..incearca sa fi selectiva, nu dispera, ceea ce este pentru tine e pus deoparte, il vei gasi , trebuie doar sa mergi pe intuitie, nu trai aventuri fara relevanta doar din dorinta impetuoasa de a fi alaturi de un barbat, nu se merita efortul.Ai auzit de Serendipitate? ei bine , acesta este un concept din psihologie care se bazeaza pe principiul ca: atunci cand ai renuntat sa mai cauti ceva /pe cineva si te relaxezi el apare ca din senin.Relaxeaza-te , ocupa-te de tine si de copilul tau ..si el va veni daca e scris in stele sa se intample :-) Lasa-i pe cei care doresc strict aventuri , nu sunt de tine ...atat timp cat nu-ti doresti asta . Succes!
reyya
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:14
Asa sunt barbatii de azi mai neseriosi, mai ispititi de cele lumesti, si eu am tot 37 de ani ca si tine dar nu am nici un copil, si tot nu pot gasi pe cineva de Doamne ajuta cu care sa am o relatie de durata nu mai vorbesc de casatorie, se pare ca nu se mai poarta, desi de la 25 de ani vreau sa fiu mireasa.
fania1972
Postat pe 13 Noiembrie 2009 15:45
Hei,nu dispera,va veni cand nici nu te astepti!Ai grija de tine,ingrijeste-te astfel incat sa nu treci neobservata si RELAX,nu intra in panica,mai bine mai tarziu decat niciodata.Si daca te zbati si te framanti,ce razolvi?Vei trai cu o frustare care nu te va lasa sate bucuri cu advarat de viata.Deci,bucura-te de viata asa cum e ea,si cand va fi sa fie,se va intampla.Gindeste-te ca sant si barbati care-si cauta perechea,in ziua de azi nu numai ei s-au schimbat ,ci si femeile,deci si pt.ei este o cautare(cei care vor o familie).SUCCES!
dragu_ta74
Postat pe 13 Noiembrie 2009 21:39
da' incetati cu disperarile astea... oh, vai, nenorocire, am 37 de ani si NU GASESC machomanu'.
Si, daca l-ai gasi?
Crezi ca te-ar intoarce de la soare la umbra?

Sau ai avea pur si simplu mai multe obligatii, mai multe explicatii de dat, mai multe secvente stereotipe in care nevasta devotata se da peste cap pentru binele bipedului care sforaie la televizor?
Ca nah, daca tot il vrei asa de mult, ai ceva rezerve de abnegatie si sacrificiu sa il transformi din tintar in armasar. Cu sau fara voia bietului om.
Si mai intrebati de ce se feresc. Saracii!

Gasiti-va alt scop in viata... nu stiu... luati-va un bichon.
E mai simplu.
Pentru ambii.
Zau.
quasaria
Postat pe 14 Noiembrie 2009 08:30
ioi, mor
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 08:37
Nu rade soro, ca pe mine m-a convis.

Maine-mi iau un bichon!

.
garbo_C
Postat pe 14 Noiembrie 2009 08:41
las ca are dreptate

miauna toate disperate ca nu-si gasesc jucareaua
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 08:43
Pisica daca o mangai asa cum ii place nu se mai dezlipeste de tine, aproximativ cam asa e si cu barbatii...
Sunt multe femei singure, dar sunt si barbati destui. Daca nu vrei dureri de cap iti gasesti unul disponibil din toate punctele de vedere, caci daca are acasa nevasta si copii o sa-ti complici viata si mai rau, caci sangele apa nu se face. Un barbat care-si lasa nevasta si copii si vine la tine azi, maine se va duce la alta si tot asa.
Ia si tu un pisoias (cu doua picioare) spala-l, hraneste-l, mergi cu el la plimbare in parc, la film, spectacole etc. si sa vezi tu ce viata frumoasa o sa ai !
Mult succes !
anisoaraf
Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubesc un barbat insurat... 609 De la: garbo173858 5 Iunie 2011 16:43
sa va povestesc acum din experienta mea! 18 De la: buna01 28 Ianuarie 2010 15:08
CE FACE OMUL CIND SE PLICTISESTE ? 51 De la: VOIAJOR 1 Iulie 2012 20:06
relatia sagetator-berbec 1 De la: groene_ogens 21 Ianuarie 2011 23:16
Cartea de vizita a unei femei... 92 De la: iasomia 9 Decembrie 2010 16:22
Setari Cookie-uri