da, speranta moare ultima... ![]() |
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:20 |
||
---|---|---|
Pantera neagra ..drept sa-ti spun, sunt cam greu de intalnit exceptiile...dar nu imposibil. | ||
reyya Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:20 |
||
da... ![]() |
||
|
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:22 |
||
De la: reyya, la data 2009-11-19 17:08:35 ma rog, eu definesc altfel "coloana vertebrala". Chiar poti sa ajungi sa nu mai fii compatibil cu cel de linga tine - asta este, sintem organisme vii, evoluam. ![]() Important este sa ai ...coloana sau cum vrei sa ii spui ![]() Deci as considera ca are "coloana" atunci cind pleaca daca vrea sa plece - nu atunci cind nu pleaca desi asta simte (si ce simte nu depinde de el...) |
||
quasaria Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:59 |
||
Exista barbati de exceptie , exista femei de exceptie ..exista relatii de exceptie...dar daca privesti in jur vei vedea multi care traiesc intr-un compromis doar pentru ca la un moment dat au crezut ca iubesc o persoana si asta e cea mai mare greseala pe care o poate face un om cu viata lui, lipsa curajului de a se detasa atunci cand ceva nu mai merge si de a incerca sa traiasca pe ,,doua fronturi " indiferent ca sunt barbati sau femei. Ceea ce este deplorabil este doar FALSITATEA, eu l-as sfatui daca tot pleaca ( acolo unde simte...presupunand ca ar simti ceva pt cineva sa fie bun plecat ,( si in asta consta ,,coloana vertebrala :-) |
||
reyya Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:05 |
||
corect. "unde pleaca" si daca pleaca undeva anume e mai putin relevant... "there's a time to leave even if there is no place to go." Asta este. |
||
quasaria Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:08 |
||
Atunci cand constati ca cineva e fals...e prea putin relevant daca pleaca la o alta...daca pleaca la mamicutza lui , daca pleaca in lume sau daca pleaca in neant...cand cineva greseste elementar ( prin falsitate) intr-o relatie..it,s over...se trage cortina...amanuntele devin brusc insignifiante :-) | ||
reyya Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:13 |
||
existenta coloanei vertebrale,implica detasare...si adevarul este...ca orice rupere-plecare...raneste una din parti...oricum ar fi... | ||
rodyk Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:18 |
||
Decat a trai alaturi de cineva plin de falsitate mai bine sa existe acea,,rupere, desprindere , detasare" A ramane e plafonare si resemnare...a pleca..e un pas inainte ...Acum depinde cat de puternic e fiecare( sa suporte adevarul care ar putea sa-l raneasca)..e o chestiune de vointa , in ultima instanta... | ||
reyya Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:24 |
||
Vezi tu...si resemnarea asta...e cumva in genele noastre...majoritatea am trait-o prin parintii...bunicii nostri...Am fost crescuti sa acceptam plafonarea,resemnarea,compromisul...de dragul copiilor...de rusine...din obisnuinta...din teama ... | ||
rodyk Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:35 |
||
Exista si exceptii rodik...Nimeni si nimik nu merita sa traiesti o viata in falsitate si suferinta doar pentru ca ai un copil cu cineva pe care la un moment dat l-ai iubit..sau nu...Fiecare avem o viata , avem dreptul sa fim fericiti , nu sa suferim in relatie alaturi de cineva..asadar adevarul trebuie spus ..( chiar daca te raneste) In dragoste e ca la reanimare..merge bine ..nu...,,hasta la vista baby" :-) | ||
reyya Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:44 |
||
Ai mare dreptate - a fost unul - destept,frumos,atent,iubitor,amabil,tandru etc... si pe acela l-am luat eu ! | ||
anisoaraf Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:44 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:48 |
||
Multumesc, esti o draguta, cati ani ai ? Eu am 44 si aproape 25 de casnicie, 2 baieti frumosi - unul de 23, al doilea de 8 anisori. Am un cabinet de psihologie a cuplului, poate la un moment dat o sa fac un club pentru familisti sau ceva de acest gen... |
||
anisoaraf Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:50 |
||
anisoara...SUCCES...la cati ani am baga un ochi la profilul meu si vezi... ![]() |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:52 |
||
lilo, ia sa bag io un ochi la tine in casa, ca m-ai facut curioasa oalioooo, mama...m-ai luat !!! io credeam ca-s decana de varsta p-acilea ![]() |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:55 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:57 |
||
mi/e lene sa citesc din urma,imi face si mie cineva rezumatul? ce se intampla cu barbatii de azi? |
||
elodia Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:58 |
||
nimic nu se intampla cu ei, kinga...toate is la fel cum le stii, nema noutati ![]() lilo, mes omages, mami... |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:01 |
||
ok ![]() |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:04 |
||
aha,merci,deci sa nu sper in van! | ||
elodia Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:04 |
||
![]() |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:10 |
||
eu sunt in faza aia in care as deschide un topic de inima albastra,da' ma jenez,ca deh,am si eu niste anisori ![]() |
||
elodia Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:13 |
||
da' deschide, mama...daca iti da ghes inima, deschide un topic de inima blue...iti spui oful, te descarci...care-i problemu ? ce-au anii cu inima labastra ? da' chiar...tu cati ani ai ? ![]() |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:18 |
||
cativa anisori,acolo ![]() |
||
elodia Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:20 |
||
NU! Nu deschide! ![]() Daca nimeresc eu pe el, o surclasez pe irina la numar de postari pe pagina... ![]() |
||
garbo_C Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:21 |
||
da si sa fie si cu melodia aceea blues eyes!(oare am scris bine?) ![]() |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:21 |
||
mama masii...si tu m-ai luat, bre kingo ioi, ce tinerica mai sunt, ptiu pe mine... ![]() sis, inima ta albastra e ok, mama...tu esti ca G...traiti in realitati paralele, de-aia ramaneti uimiti de murdaria din sufletul unora |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:22 |
||
anouk, ![]() |
||
elodia Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:23 |
||
care va sa zica,deschid au ba? | ||
elodia Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fidelitate | 170 | De la: thrillia 20 Ianuarie 2011 00:40 |
platiti vaccinul de 12 luni? | 1 | De la: kidz007899_NADIA 12 Februarie 2011 15:44 |
EA-GEAMANA, EL-GEAMAN. CE IESE? | 57 | De la: eu_geminy 25 Noiembrie 2010 13:03 |
|
||
Oare nu ar putea sa existe un partid al femeilor.In care sa fie lider o femeie..Dar cine are timp | 97 | De la: elodia_2 16 Februarie 2012 18:13 |
a plecat... | 9 | De la: allexanndrra1 23 August 2010 22:45 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9