eu balanta el varsator( unde duce aceasta relatie) | ||
garbo022775 Postat pe 17 Iulie 2009 15:25 |
||
---|---|---|
la tribunal, ca oricare alta, da' amageste-te totusi: Barbatul Varsator si femeia Balanta sunt capabili de multa tandrete si sensibilitate �n viata erotica. �nclinatia femeii Balanta spre jocurile erotice este tot ce-i trebuie pentru a ajunge la inima barbatului Varsator si pentru a-l face sa se implice total. Barbatul Varsator si femeia Balanta �si satisfac reciproc dorintele erotice, aproape total. Barbatul Varsator si femeia Balanta au si alte puncte de interes comune: le place luxul, sunt cheltuitori si apreciaza arta. �ntre ei poate exista o relatie deosebita si o casnicie foarte fericita. |
||
pik_nik Postat pe 17 Iulie 2009 15:27 |
||
depinde... la morga, la nunta (adica tot la morga), la urgente sau, mai neaosul, la dracu-n praznic ... pik, m-ai dat pe spate ia sa-mi caut, bre, si io o balanta |
||
|
||
Thor Postat pe 17 Iulie 2009 15:28 |
||
steaua sub care te-ai nascut si zodia careia ii apartii sunt importante,dar cel mai important este felul fiecaruia de a fi,mostenirea genetica si educatia dobandita de a lungul vietii. cognitia este cea care ne ajuta sa ne intrebam singuri si sa raspundem impreuna... istorie,filosofie, psihologie, astrologie... |
||
sly Postat pe 21 Iulie 2009 10:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu balanta+el berbec | 1 | De la: dolcegreta 29 Aprilie 2009 23:57 |
Femeie balanta cu ascendent in rac si barbat scorpion? exista sanse? | 7 | De la: MissDeea 10 Iunie 2012 00:08 |
Eu varsator...el pesti.. | 12 | De la: garbo248107 10 Februarie 2018 02:33 |
|
||
potrivire | 5 | De la: mgmm 9 Septembrie 2009 10:31 |
Eu sagetator , el scorpion | 15 | De la: pik_nik 26 Octombrie 2009 00:59 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri