Viva,...."de ce deranjeaza ce scriem noi despre voi"?... si noi despre voi? Lasa, imi zaci tu maine... Eu apreciez gandirea directa dar sa fie si logica.....pi aia individualista nu o agreez si pi aia ascunsa o caut numa' la mini...si mai stiu eu la cini 'ntzales? Ioti "perla"! Eminescu o fost prieten cu Creanga! ....eu sunt prieten cu tata "jungla" Salut, va si fug la .....vreau sa-mi continu-i visul |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 05:02 |
||
---|---|---|
Acu' am (cu) arici. Lasăăă, nu mă învăţa tu pe mine! Ia încearcă tălică mersu' pe tocuri! Da' nu moldovineşti! PS: Din MO eşti, da' nu Eminescu. |
||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 09:42 |
||
De la: suparatu_, la data 2013-07-20 04:49:58De la: vivacedonna, la data 2013-07-19 19:14:25De la: Rotty, la data 2013-07-19 19:01:52Eiii...ce stii tu ? Gandeste mult , da zice numa cat trebe cu unul ca tine nu vom termina subiectul niciodata.... si-mi face placere. daca vrei sa te tratez si eu cu aceeasi ironie si sarcasm pot s-o fac mult mai bine decit tine. dar la sfirsit tu esti cel ranit... esti foarte suparacios atunci cind cineva nu e de acord cu tine. spune-mi ca nu e adevarat ce am scris despre tine! |
||
|
||
vivacedonna Postat pe 20 Iulie 2013 11:09 |
||
Stiti ce cred eu?! Ca barbatului scorpion i se rupe de topicul asta | ||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 11:48 |
||
De la: magdabeauty, la data 2013-07-20 11:48:49Stiti ce cred eu?! Ca barbatului scorpion i se rupe de topicul asta pai daca ''feciorul lui tata'' a considerat ca se vorbeste prea mult despre scorpioni, hai sa scriem si despre el ceva , sa se simta si el bine sigur, pe scorpioni ii intereseaza doar opiniile lor fara a se lasa influentati din exterior. si oricit am scrie despre ei, ei, scorpionii sunt dupa mintea lor cei mai mari si cei mai tari... |
||
vivacedonna Postat pe 20 Iulie 2013 12:51 |
||
in realitate, "dupa mintea lor" nu sint... ca asta vor ei sa se vada, e altceva. In sinea lor nu se supraapreciaza, ba chiar se subapreciaza pina la autodistrugere. Iar daca cineva poate distruge un scorpion, ei bine, el insusi poate! Dar e util topicul asta - poate reusesti tu sa il determini pe suparatu sa se exprime articulat si in propozitii. Eu n-am reusit: in general, nu emite decit onomatopee. Si deseneaza emoticoane. |
||
quasaria Postat pe 20 Iulie 2013 13:07 |
||
De la: Axl_R, la data 2013-07-20 09:42:37Acu' am (cu) arici. da Creanga?....nu merg pi tocuri, nu-s fata Numa' ghini! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 13:15 |
||
Da, n-am imitat cucu....te-o zgariat? Las ca stiu si ca pupaza... ...o sa ma rogi sa ma opresc numa' ghini si la tini!... nu-i articulat? |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 13:22 |
||
Serios? Şi atunci de unde le ştii toate, mai bine ca fetele? | ||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 13:31 |
||
q.e.d.: "Las ca stiu si ca pupaza o sa ma rogi sa ma opresc " Asta cica era o fraza, cu diverse "cabalistice" intercalate. |
||
quasaria Postat pe 20 Iulie 2013 13:34 |
||
O vorbit latura feminina din el finutzo... | ||
Rotty Postat pe 20 Iulie 2013 13:34 |
||
Adică pupăza cucu... Umblatu' pe tocuri, era scăunelu'...s-ajungi la noi. Nu zic nica de nivel, că minteni începe războiu'... Şi NOI doar ne jucăm. |
||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 13:43 |
||
Poi daca mai stau mult pi aicea ma "jupuiati"di viu ... te,te,te, catel, treci si bea apa! nope, cucu si pupaza...ciriripciriPa_Pa! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 13:50 |
||
De la: vivacedonna, la data 2013-07-20 12:51:50De la: magdabeauty, la data 2013-07-20 11:48:49Stiti ce cred eu?! Ca barbatului scorpion i se rupe de topicul asta Ci ti face sa crezi ca nu ma simt bine? am zas, nu-s scorpi/ooooo, da tu vrei sa ne luam la intrecere? Mai, da ai barca cu motor? |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 13:57 |
||
Cu gheata si lamaie ? :* ...fug... Pentru razboi (nici) , ceai de sunatoare |
||
Rotty Postat pe 20 Iulie 2013 13:58 |
||
Năşico, n-am pr cu fierea! Îţi place fazan. Oare de ce am impresia, că cei ce se aseamănă...? |
||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 14:01 |
||
Poi daca nu s-ar aduna, ar ramane goala "colivia " Stii tu ca cini n-are nici o pasarica....nu se marita ...da tu, cand ti 'ntorci cu fata? :-W,na! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 14:20 |
||
De la: quasaria, la data 2013-07-20 13:34:33 despre ce mister vb.? no....tu nu raspunzi...:(... ca nu esti scorpioanca carevasazica? Hmmm! pi cini pacalesti? |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 14:27 |
||
De la: vivacedonna, la data 2013-07-20 12:51:50De la: magdabeauty, la data 2013-07-20 11:48:49Stiti ce cred eu?! Ca barbatului scorpion i se rupe de topicul asta Hmm, n-am vazut oameni mai vulnerabili si mai usor de dat de pamant decat barbatii scorpion, in toata armura lor mareata cu care se acopera. Cel care critica, pe fata, un scorpion, e mic copil pe langa critica pe care si-o face singur. Poate pierde totul intr-o secunda, din cauza neincrederii in sine, mai ales cand pune suflet la bataie, terminand in postura de victima a propriului joc tembel, si poate fi ravasit de chestia asta, dar, spre vizionare, va afisa cea mai victorioasa fatada a sa...desi inauntru-i mort. Despre barbatii fecioara, ma abtin...pentru ca daca la scorpioni am intelegere pentru entuziasmul si pasiunea firii lor, la fecioare, nimic nu ma opreste sa fac curat cu totul |
||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 14:38 |
||
Doar asa sa te intorci si tu cu fata ca doar n-o sa "maturi" mergand ca racu';)) Spor! :-P |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 14:58 |
||
Cand oi lasa aspiratorul, in favoarea maturii...atunci, poate, te-oi elibera de cateva neclaritati...pana atunci, multumeste-te sa-mi admiri poezia invizibilului | ||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 16:33 |
||
Să nu-mi spui, că ai de gând! | ||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 16:43 |
||
Cu mine vb, Axl?! Sau cu Casanova asta...sa stiu daca raspund si sa nu fac o gafa care sa-l lumineze intru-totul pe "fecioras"... | ||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 16:49 |
||
Nu Doamnă, nu-mi permit. Casanova | ||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 17:01 |
||
Daca luam nr anilor, cred ca tu esti mai doamna, Axl, asa ca fara formalitati, pls. Sunt o tipa de gasca, de felu-mi Casanova...apreciez ca nu mai insisti cu florile, as aprecia sa n-o mai faci nici cu indiscretia |
||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 17:07 |
||
Poate că, sunt mai doamnă. Şi fiecare cu felu'... | ||
Axl_R Postat pe 20 Iulie 2013 17:15 |
||
F bine, dom'le, f bine...pai asta zic! Acum ma vad nevoita sa fug pentru a gati si eu ceva de-ale gurii, asta inainte de-a ma gandi ce modalitate aleg pentru acea curatenie...printre fecioare si "casanovi" |
||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 17:23 |
||
De la: magdabeauty, la data 2013-07-20 16:33:59Cand oi lasa aspiratorul, in favoarea maturii...atunci, poate, te-oi elibera de cateva neclaritati...pana atunci, multumeste-te sa-mi admiri poezia invizibilului sa nu zaci ca si la baie dai cu aspiratoru' ca pun mana pi coada maturii si-ti arat io cum se face Nu sunt "casanova" si sunt prieten cu Doamnele...culmea este ca nici o descriere a zodiacului sau a voastra nu mi se potriveste Cum n-ai zas tot, mai ai de zas? :-w,na! Mie nu-mi place -> ...:( : Magda, da' ci ai gatit bun? ....sau s-o ars?;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 18:27 |
||
Ce sa se arda, bai suparatule, ca nici n-am mai apucat sa gatesc. Voiam sa fac brocoli, dar cand sa-l gatesc mi-am dat seama ca prezenta un miros suspect, asa ca...am scapat de munca si-am dat comanda. La cat de putin mananc in ultima perioada nu stiu de ce ma mai mira ca mi se strica mancarea din frigider de pe o zi pe alta In baie mopul folosesc si totusi, inca, ma abtin de la "fecioare"-nu-mi prea plac, domnule! nu-i chimie, nu-i nimic Dar...avand in vedere ca-s un taur bland si bun atata vreme cat nu ma sacai, nu spun nimic rau de nimeni. Daca-mi sifonezi ascendentul leu, s-ar putea sa marai, nitel |
||
magdabeauty Postat pe 20 Iulie 2013 21:05 |
||
Daaaa, m-ai dat pi spate garantat;)) Ce chimie sa fie cu taurii cand sunt "multipli" si..... o dai cotita repidi? ...na ca am ramas flamand Nu-i bai!...mananc maine si pt. azi dar sa stii ca tot fecior raman Mai magda, eu cred ca ti-o fost lene.....da tu stii mai bine NB! pt. Ferdinand/A! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Iulie 2013 22:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
EA "CAPRICORN" + EL "SCORPION" = ??? | 12 | De la: garbo035189 24 Ianuarie 2010 15:14 |
horoscop | 4 | De la: elodia 7 Decembrie 2010 16:25 |
despre gemeni | 4 | De la: anaROBERT 25 Ianuarie 2011 00:53 |
|
||
horoscop pt 2 sept. 2011 | 9 | De la: sunsset 15 Septembrie 2011 18:57 |
Fecioara - Scorpion | 7 | De la: Eugenia69 31 Ianuarie 2012 19:41 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn