Vreti sa vorbim despre vedetele noastre, produse de media pe banda rulanta? Poate citesc si ele sau poate ne raspund! | ||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 09:29 |
||
---|---|---|
si nu numai de rau, fireste! | ||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 09:30 |
||
citisem ieri niste comentarii despre M. Radulescu si A Marin.Parerea mea e ca in comparatie cu alte ''produse'', fetele astea doua, dincolo de inevitabilele caderi in ridicol, au sustinut emisiuni tv cu audienta. Poate spune cineva ca nu le-a urmarit vreodata? Chiar si numai pentru a carcoti? Oare de ce s-au retras? Spiritul Balcanic victimizeaza mereu...nu? | ||
|
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 09:35 |
||
Eu nu cred ca ele fac parte din vedetele pe banda rulanta | ||
blanca Postat pe 24 Iulie 2009 10:00 |
||
Am2 numele care le au spus chiar daca eu personal nu le agreez ca nu mi-au placut emisiunile lor stiu doar asa Andreea Marin este amabSADOR UNICEF si de implica Raduleasca stiu ca se ocupa cu vreo 2 fundatii una este un leagan de copii din bucuresti si alte acte caritabile , plus ca ea a facut multe reportaje din teren Sunt destul de cerebrale ca muieri dar doar atata , eu apreciez femeile din ro care fac acte caritabile /umane in adevaratul sens al cuvantului |
||
cinezee Postat pe 24 Iulie 2009 11:36 |
||
mielutza, crede-ma, cel putin marinca face parte dintre acele "vedete". am avut neplacerea sa o cunosc personal, cand nu era decat o pitipoanca de tvr iasi | ||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 11:41 |
||
Am si eu o durere... de fapt, ar fi ele mai multe, dar asta imi provoaca urticarie numai cand ii aud numele... Oana Zavoranu... Aoleu!!! A inceput deja sa ma manance pilea... Se vorbeste si se scrie despre ea peste tot, este incontestabil o "vedeta", dar eu inca n-am inteles inca prin ce s-a remarcat ea... Actrita? neee... cantareata? ...ma lasati?! sex-simbol??? Mi-am mai amintit o durere... la fel de crunta... NICHITA!!! dar pentru asta am mai multa compasiune... |
||
Ella34 Postat pe 24 Iulie 2009 11:45 |
||
duno, si "Regina" este o productie cu audienta hmmm... e chiar buna comparatia celor 2 "emisiuni" cu telenoveaua asta. pfuoai, ce baiat destept a facut muma mea!... |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 11:45 |
||
desi nu-mi plac A.M. si M.R., tre' sa recunosc faptul ca au fost istete sa-si completeze imaginea cu preocupari umanitare. asa au iesit din lantul fraierelor... | ||
gianiblue Postat pe 24 Iulie 2009 11:52 |
||
Ete ca am scris am2 cam acelasi lucru mai detailat eu nitel De la: gianiblue, la data 2009-07-24 11:52:34desi nu-mi plac A.M. si M.R., tre' sa recunosc faptul ca au fost istete sa-si completeze imaginea cu preocupari umanitare. asa au iesit din lantul fraierelor... Da zavoranca ma zgarie rau de tooot pe retina si la auz |
||
cinezee Postat pe 24 Iulie 2009 11:58 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-24 11:45:25duno, si "Regina" este o productie cu audienta vidaru, am vazut si eu vreo doua episoade din Regina.pt ca mie imi placea fata aia blonda...Dumitrescu parca o cheama.are niste ochi magnifici. acuma, ce sa zic, fata de manelista Zavoranca telenovela are macar cateva clase in plus. |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 13:09 |
||
De la: Ella34, la data 2009-07-24 11:45:24 astea doua, ela, sunt cosmaruri. eu cred ca media le foloseste tocmai din acest motiv. sa ne revolte ca suntem in aceeasi tara.:) |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 13:10 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-24 11:52:34desi nu-mi plac A.M. si M.R., tre' sa recunosc faptul ca au fost istete sa-si completeze imaginea cu preocupari umanitare. asa au iesit din lantul fraierelor... giani si cineze, la fel gandesc si eu. si eu am cunoscut-o pe A M la Iasi.:)s-a schimbat in bine de atunci. dar a stiut sa ajunga unde si-a propus. sunt frumoase moldovencele si istete. |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 13:13 |
||
zavoranca are clar tulburari de personalitate,cred ca ia ceva,nu se poate altfel.. am vazut-o in "cireasa de pe tort",nu stie sa-si taie nici macar o felie de paine,da' nu asta conteaza,ci faptul ca este maniaca,vede peste tot dusmani si conflicte...nashpa.. si uite asa..iti dai seama ca are mamitica aia a ei dreptate,cand nu-i da averea pe mana. |
||
iasomia Postat pe 2 Noiembrie 2009 13:20 |
||
Bianca Dragusanu sau : "Vaaaaaaaaiiii, azi am mancat o rosie, de ciuda o luna de zile nu mai mananc nimic!" | ||
Rainy_girl Postat pe 14 Octombrie 2012 18:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Va rog frumos ajutati-ma! | 4 | De la: simona_semlecan 13 August 2010 21:53 |
vedetele... | 15 | De la: dune 14 Octombrie 2012 18:35 |
infertilitate | 8 | De la: kokomic 18 Februarie 2011 21:36 |
|
||
Sa (ne) r�dem bine! La banca de r�sete! | 82 | De la: Axl_22 8 Aprilie 2012 17:52 |
Funny games by VisionGamers | 1 | De la: Barbonta_Claudiu_1 18 Iulie 2012 05:03 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn