Vreti sa vorbim despre vedetele noastre, produse de media pe banda rulanta? Poate citesc si ele sau poate ne raspund! | ||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 09:29 |
||
---|---|---|
si nu numai de rau, fireste! | ||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 09:30 |
||
citisem ieri niste comentarii despre M. Radulescu si A Marin.Parerea mea e ca in comparatie cu alte ''produse'', fetele astea doua, dincolo de inevitabilele caderi in ridicol, au sustinut emisiuni tv cu audienta. Poate spune cineva ca nu le-a urmarit vreodata? Chiar si numai pentru a carcoti? Oare de ce s-au retras? Spiritul Balcanic victimizeaza mereu...nu? | ||
|
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 09:35 |
||
Eu nu cred ca ele fac parte din vedetele pe banda rulanta | ||
blanca Postat pe 24 Iulie 2009 10:00 |
||
Am2 numele care le au spus chiar daca eu personal nu le agreez ca nu mi-au placut emisiunile lor stiu doar asa Andreea Marin este amabSADOR UNICEF si de implica Raduleasca stiu ca se ocupa cu vreo 2 fundatii una este un leagan de copii din bucuresti si alte acte caritabile , plus ca ea a facut multe reportaje din teren Sunt destul de cerebrale ca muieri dar doar atata , eu apreciez femeile din ro care fac acte caritabile /umane in adevaratul sens al cuvantului |
||
cinezee Postat pe 24 Iulie 2009 11:36 |
||
mielutza, crede-ma, cel putin marinca face parte dintre acele "vedete". am avut neplacerea sa o cunosc personal, cand nu era decat o pitipoanca de tvr iasi | ||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 11:41 |
||
Am si eu o durere... de fapt, ar fi ele mai multe, dar asta imi provoaca urticarie numai cand ii aud numele... Oana Zavoranu... Aoleu!!! A inceput deja sa ma manance pilea... Se vorbeste si se scrie despre ea peste tot, este incontestabil o "vedeta", dar eu inca n-am inteles inca prin ce s-a remarcat ea... Actrita? neee... cantareata? ...ma lasati?! sex-simbol??? Mi-am mai amintit o durere... la fel de crunta... NICHITA!!! dar pentru asta am mai multa compasiune... |
||
Ella34 Postat pe 24 Iulie 2009 11:45 |
||
duno, si "Regina" este o productie cu audienta hmmm... e chiar buna comparatia celor 2 "emisiuni" cu telenoveaua asta. pfuoai, ce baiat destept a facut muma mea!... |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 11:45 |
||
desi nu-mi plac A.M. si M.R., tre' sa recunosc faptul ca au fost istete sa-si completeze imaginea cu preocupari umanitare. asa au iesit din lantul fraierelor... | ||
gianiblue Postat pe 24 Iulie 2009 11:52 |
||
Ete ca am scris am2 cam acelasi lucru mai detailat eu nitel De la: gianiblue, la data 2009-07-24 11:52:34desi nu-mi plac A.M. si M.R., tre' sa recunosc faptul ca au fost istete sa-si completeze imaginea cu preocupari umanitare. asa au iesit din lantul fraierelor... Da zavoranca ma zgarie rau de tooot pe retina si la auz |
||
cinezee Postat pe 24 Iulie 2009 11:58 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-24 11:45:25duno, si "Regina" este o productie cu audienta vidaru, am vazut si eu vreo doua episoade din Regina.pt ca mie imi placea fata aia blonda...Dumitrescu parca o cheama.are niste ochi magnifici. acuma, ce sa zic, fata de manelista Zavoranca telenovela are macar cateva clase in plus. |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 13:09 |
||
De la: Ella34, la data 2009-07-24 11:45:24 astea doua, ela, sunt cosmaruri. eu cred ca media le foloseste tocmai din acest motiv. sa ne revolte ca suntem in aceeasi tara.:) |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 13:10 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-24 11:52:34desi nu-mi plac A.M. si M.R., tre' sa recunosc faptul ca au fost istete sa-si completeze imaginea cu preocupari umanitare. asa au iesit din lantul fraierelor... giani si cineze, la fel gandesc si eu. si eu am cunoscut-o pe A M la Iasi.:)s-a schimbat in bine de atunci. dar a stiut sa ajunga unde si-a propus. sunt frumoase moldovencele si istete. |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 13:13 |
||
zavoranca are clar tulburari de personalitate,cred ca ia ceva,nu se poate altfel.. am vazut-o in "cireasa de pe tort",nu stie sa-si taie nici macar o felie de paine,da' nu asta conteaza,ci faptul ca este maniaca,vede peste tot dusmani si conflicte...nashpa.. si uite asa..iti dai seama ca are mamitica aia a ei dreptate,cand nu-i da averea pe mana. |
||
iasomia Postat pe 2 Noiembrie 2009 13:20 |
||
Bianca Dragusanu sau : "Vaaaaaaaaiiii, azi am mancat o rosie, de ciuda o luna de zile nu mai mananc nimic!" | ||
Rainy_girl Postat pe 14 Octombrie 2012 18:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
infertilitate | 8 | De la: kokomic 18 Februarie 2011 21:36 |
Funny games by VisionGamers | 1 | De la: Barbonta_Claudiu_1 18 Iulie 2012 05:03 |
Sa (ne) r�dem bine! La banca de r�sete! | 82 | De la: Axl_22 8 Aprilie 2012 17:52 |
|
||
Va rog frumos ajutati-ma! | 4 | De la: simona_semlecan 13 August 2010 21:53 |
vedetele... | 15 | De la: dune 14 Octombrie 2012 18:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară