M-am gandit sa deschid acest topic sa aflam fiecare mai multe retete straine,bineinteles care stie,si care are placerea sa le dezvaluie si celorlalti..ptr inceput am sa scriu eu o reteta care e preferata mea si va asigur ca intradevar e o bunatate... Ciorba de perisoare turceasca ingrediente -500g carne tocata -un pumn de orez -o jumatate legatura de patrunjel -o ceapa de marime potrivita -o lingura margarina -putina faina(o ceasca) -sare,piper negru -3pahare cu apa SOSUL -o lamaie -2oua -1ceasca cu apa PREPARARE. Mai intai punem intr-un vas carnea tocata,ceapa tocata marunt,orezul,patrunjelul,sarea si piperul negru, le amestecam bine..dupa ce amestecam ingredientele facem mingiute mici(fiecare face dupa gust,le puteti face si mai marisoare)le rastogolim prin faina. Punem intr-o cratita apa cu o lingura de margarina,cand incepe sa fiarba apa adaugam perisoarele pe rand...Cand s-au fiert perisoare bine facem sosul(doua oua,o lamaie si putina apa le batem bine)adaugam sosul incet, amestecand incontinu (daca vi se pare prea cremoasa mai puteti pune putina apa dar nu multa)...ciorba asta e mai cremoasa ca o ciorba obisnuita la urma puneti patrunjelul :) VA UREZ POFTA BUNA!!!!! |
erdema Postat pe 25 Iulie 2009 14:15 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie | 3 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59 |
Ghicitul in carti online | 10 | De la: garbo_485919 30 Aprilie 2018 00:03 |
BUNA | 13 | De la: anakin 18 Noiembrie 2009 16:08 |
|
||
Raspunsul tau a fost adaugat cu succes! | 22 | De la: ratuscaceaurata 1 Mai 2012 08:32 |
topic de caterinca / user 027119 / sa vedem ce tare esti? | 38 | De la: salbatica_sexy 20 Decembrie 2009 17:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri