Ma bucur nespus ca un poet consacrat si atat de sensibil se afla printre noi! Iti doresc poezie, poezie, poezie in toate ale tale, Lelia Mossora! Si sper din inima mea de poet, atat cat versurile o vor tine, sa ne incanti mereu in cuvant maiastru! |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 22:52 |
||
---|---|---|
cine-i asta, bre duneto?... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 22:54 |
||
baiii... n-o fi geaneta, ha?... | ||
|
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 22:59 |
||
nea zambile, nush', da' iti spun sigur ca eu nu sunt | ||
Thor Postat pe 31 Iulie 2009 23:00 |
||
AAAAAAAAAA ce taree! o stiuu! am vazut ca e pe aici ! bravook dune! uite acum mi-a pikat fisa http://www.poezie.ro/index.php/poetry/1787782/_Aripa_semin%C5%A3elor | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 23:02 |
||
bravo loveto, esti fata citita... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:03 |
||
thorache... eu crezui ca-i waifa sub acoperire.. ca ea deschise si cuvintele alea... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:04 |
||
iata preferata mea: Sunt un fluture de noapte care �i arde mereu aripile de c�ntec� Sunt femeia care aduce �ntreb�ri eterne �n suflete� Sunt eu... cea care ucide apusul cu umbre de vis... Sunt m�na care m�ng�ie si g�ndul care s�rut�... Sunt adierea v�ntului prin p�rul t�u... Sunt lini�tea care se cerne deasupra luminii... Atinge-mi fa�a s� afli cum se aprind �n mine felinarele s�ngelui ! Atinge-mi c�ldura s� po�i topi vorbele la flac�ra trupului meu ! Se cutremur� amurgul �n bra�ele mele c�nd te m�ng�i... Calea Lactee �i pierde urma �n mine... Eu sunt cea care te cheam� la festinul iubirii... Eu sunt cea care �ntinde m�na spre tine ca spre o oaz� de fericire... D�-mi cupa gurii tale s� m� �mb�t cu abisul t�u ! D�-mi palmele s� le adun intr-o lacrim� de ploaie care s� spele toate nop�ile pl�nse odat� ! Modeleaz� lutul meu s� po�i face din el chipul adev�rat al omului din mine ! Scrijele�te cu buzele tale urme de dor at�t de dureros �nc�t s� nu-mi mai treac� nicic�nd! �i nu te mai �ntreba ce se intampl�! Suntem doar noi doi, at�t de puri c� albul e prea pu�in alb �i cerul prea pu�in �nalt ca s� poat� ajunge p�n� la el ceea ce sim�im: infinitul fiec�ruia dintre noi... |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 23:04 |
||
nea zambile, eu cred ca pik_nik e Lelia wife? hmmm... noup. eventual Pro, dar pro scrie proza... |
||
Thor Postat pe 31 Iulie 2009 23:05 |
||
mi-e jena ca acum descopar...... Pe stele calcand� Pe partea dinspre vis ti-am zis sa-mi cersesti� ceresti mangaieri de ingeri. Sa cante� descante stele rebele plete de fete plangand doar in gand� Zambet sa cada pe mainile tale mangaind doar� petale. Pe partea dinspre noapte ti-am zis sa scrii soapte cu buze de cer amintind de mister. Sa ploua cu roua din ochi� De deochi sa-mi descanti pe cand imi framanti al lutului rost nestiut PE DE ROST. Sa-mi seceri cu luna iubirea� nebuna. Sa-i spui vantului ce umbla hai-hui sa se-aplece pe-un nor sa �mi ramai calator prin ganduri curgand� Sa treci sa fereci cuvinte � poteci. Sa-mi umbli prin dor cand stelele mor. Pe-o parte de toamna iti zic ca trec � doamna � Din clipele arse voi tese netoarse povesti de demult cand gandul ti-ascult� Din clipe de nea voi tese o stea� a ta sau�a mea� Amurguri de somn te-ntorc iarasi � domn cu priviri de abis ce nu s-au fost scris si vor trece perechi cu parfum de vin vechi si ciresi la urechi murmurand un cuvant pe aripi de vant� Doar vorbe de dor ce s-or strange sobor� Nicicand nu vom sti de e noapte ori zi clipa furata si inca mirata de-un gest inceput si mult prea durut De frunze si ploi plangand de noi doi� Nicand nu vom sti de e noapte ori zi iubind si sperand� mai gemand, mai cantand al soarelui rost cersind adapost in suflet tarziu bantuit de pustiu� dureros tremurand si pe stele calcand� |
||
pik_nik Postat pe 31 Iulie 2009 23:05 |
||
dap.. nu vazusi ca i se citeste poezia pe moaca de la avatar?... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:06 |
||
tocmai d-aia! da' de la primele 2, nu de la asta de acum... |
||
Thor Postat pe 31 Iulie 2009 23:07 |
||
Pe-o margine de clip� Pe-o margine de vis s-au oprit culorile toamnei toate� Pe-o margine de s�rut te-ai a�ezat ca roua dimine�ii mele dint�i c�nd am pip�it culoarea zorilor impreun�... Pe-o margine de clip� te-am aprins ca pe o candel� �n altarul iubirii �i te-am numit OM at�t c�t s�-�i simt sufletul c�l�torind prin mine ca printr-un labirint. Pe-o margine de gest te-am c�utat �n formele ne�tiute ale norilor b�ntui�i de furtun�. Erai aici , demult , de la facerea lumii a�tept�ndu-m� s� vin cu bra�ele �nc�rcate de florile p�m�ntului r�scolit de prea multa iubire... Pe-o margine de z�mbet te-am primit ca pe-o ofrand� a zeilor �ncerc�na�i de timpul scurs at�t de f�r� de sens. Pe-o margine de suflet te-am a�ezat c� s�-mi umpli orele de singur�tate �i s� visam �mpreun� la noi, cei cu lumina �n p�r, cei cu soarele �n m�ini, cei cu buzele uscate de dor, cei care nu cunoa�tem dec�t p�catul de a iubi infinit de departe, infinit de mult� Lelia Mossora |
||
lelia_mossora Postat pe 31 Iulie 2009 23:07 |
||
baaiii... duneta deschise acilea academie literara, si voi o transformarati in clubu' gugalistilor... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:07 |
||
thor, cu cat te plateste pik sa-i faci reclama? | ||
lady_corina Postat pe 31 Iulie 2009 23:08 |
||
si astaa pt ca tot mi-a zis un baiat odata cand i-am zis ca-l parasesc, ca eu fara el o sa fiu mereu "ca un fluture de noapte izbindu-se de toate obstacolele Ziua!" si trebuie sa recunosc ca a avut o dreptateeeeeeeee |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 23:08 |
||
pik NU are nevoie de reclama! pik este perfect! pik este... pik! howgh! |
||
Thor Postat pe 31 Iulie 2009 23:10 |
||
da' tanti mossora unde e, nene?... sau era ferpar, vorba cuiva... ca p-acilea apar stafiile ca la balamuc... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:11 |
||
doamneeeeeeeeee si eu mor de rusine1 | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 23:11 |
||
n-o fi clubul gugalistilor chiar de nasul celui al youtubistilor, da' parcela garbo e destula, gandesc, pentru amandoua. | ||
pik_nik Postat pe 31 Iulie 2009 23:13 |
||
bre pikane... da' de clubu' pingpongistilor nu zici nica?.. ca ala-i cel mai numeros.... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:16 |
||
zambil, te rog frumos. nu e academie. chiar nu era cazul. ai toate topicurile sa-ti dezvolti umorul...ok? iarta..poezia! |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 23:17 |
||
luati si fond sonor ... http://www.youtube.com/watch?v=JePRSzrPfRI si poezie.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 23:18 |
||
lelia, sa nu te superi! ei sunt baieti buni ! dar nu fac exceptie de la primiri haioase pentru nimeni! multumim pentru prezenta ta! sper sa facem POEZIE! |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 23:19 |
||
super si linkul cu sonorul! oo doamnee!pupici iasoo | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 23:21 |
||
hai bre duneto, nu te mai izmeni atata, ca nu vazui decat doua copy/paste p-acilea, si nici urma de tanti mossora... ce dreacu' umblati cu facaturi d-astea?... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:21 |
||
love... | ||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 23:25 |
||
Pe-o margine de clip� te-am aprins ca pe o candel� �n altarul iubirii �i te-am numit OM at�t c�t s�-�i simt sufletul c�l�torind prin mine ca printr-un labirint. Pe-o margine de gest Lelia, e cea mai frumoasa dedicatie acestor prieteni care te-au primit cu bine printre noi! multumim! |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 23:26 |
||
duneto, esti bine tata?... sau te-oi fi pocait?.. | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:27 |
||
Nea zambile, imi imaginez cum stateau rocile alea de pe luna, acum vreo 40 de ani, tremurand toate de emotie, cu pancarte in gaurile lor selenare produse de meteoriti, pe care scriau :"Bine ai venit, Neil Armstrong!" ori "Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire!". Ptiu, drace ce de coincidente!.. | ||
anakin Postat pe 31 Iulie 2009 23:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Silueta se pastreaza practicind dansul oriental | 18 | De la: IOANIDE 22 Februarie 2012 10:45 |
smoking kills | 7 | De la: Jojolin 19 August 2010 00:39 |
Pentru cei ramasi,CRACIUN FERICIT! | 13 | De la: VOIAJOR 6 Ianuarie 2013 09:13 |
|
||
Iubirea mai presus de orice! | 2 | De la: _alexandra 4 Iunie 2009 14:05 |
Ce cuvant ar fi mai potrivit pentru a descrie sentimentul de iubire, pentru fiecare din voi? | 146 | De la: fleurdelis 9 Decembrie 2009 11:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară