zambileeeeee...acuma poci sa stau cu fofileaua pe genunchii tai???? | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:36 |
||
---|---|---|
se pare ca ai plecat....mdeh..ce sa fac...aveam si fiptura si cartofii pe foc....se ardeau dreaq.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:39 |
||
faraoanco, te dai in spectacol pe un topic serios? ce gusturi geriatrice ai! | ||
|
||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:39 |
||
lelia draga, eu am iesit din morti la un topic de tinuta, si ce-mi vad gavanele? destrabalare de cartier! | ||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:42 |
||
bre strigoiule... lasa fetele-n pace.. te iei de coloratura lor?.. e de la soare, nene... |
||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:44 |
||
vad ca nu am cu cine sa discut! zambil, te astept pe alee, la mine, ca vad ca nu mai ai mult! | ||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:46 |
||
geriatrice....negeriatrice....astia au minte....nu numai carne.....si oase....mai si simti in suflet nu numai trupeste...asa ca ma lasi, bai......stafie obosita.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:47 |
||
hai, go back, stahie... vezi-ti de patrunjelu' tau acolo... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:48 |
||
nichisorule...puisorule.....cred ca bausi prea mult taica.....ia vezi-ti tu de groapa ta si lasa-ne......sau esti gelos ca un mos are succes la tinerele???? si te roade pizma si invidia ca tu nu mai poti???? | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:48 |
||
ia zi mosule.....pot sta acuma pe genunchii tai??? ma primesti? | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:49 |
||
tutanko... imi tremura geenunchii de la sperietura, bre.. da' poate tie-ti place asa, sa te joc pe genunchi... |
||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:51 |
||
oh...daaaa....vibratii...vibratii.....nu-mi mai trebuie sex shop....bice, catuse......vibratii...vibratii... p.s. chiar te-ai speriat???? hai mai.....ai la mama sa te pupe.....manca-l-ar mama de puiutz.....hai sa te alint un piculetz sa-ti treaca.... |
||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:52 |
||
tutanho.. hai ble ca-mi caju plotesa din gula... ma duc s-o bag in pahal... | ||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:57 |
||
mushca-ma si fii brutal...ia proteza din pahar.....si lipeste-o cu fixodent in puii mei.....sa nu-ti mai cada.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:57 |
||
De la: Nichita_Stanescu, la data 2009-08-02 00:42:32lelia draga, eu am iesit din morti la un topic de tinuta, si ce-mi vad gavanele? destrabalare de cartier! seara buna, poeti. am intrat doar sa-i spun lui zambil ca n-are haz si din contul lui nichita stanescu. oricum are pile ca imediat ce a postat gresit din nichita stanescu cu cuvintele lui zambil: bre, duneto,,,acu e momentul tau!'', postarea a fost stearsa. asa ca...fa-te de ras in continuare cum vrei... am decis de aseara sa nu mai postez. nu ma puteti obliga sa o fac, oricata provocare ati practica in limbaj de suburbie. chiar crezusem la inceput ca glumiti. pentru pik, tuth, iaso si ceilalti care au realizat penibilul situatiei, creat de giani si zambil, tot respectul si prietenia. ramaneti sanatosi cu totii! |
||
dune Postat pe 2 August 2009 01:20 |
||
aoleo...se incurcara poetii intre ei!!!Si eu nu am sarit cu linia melodica...offff!!! vroiam sa va zic...ca nu am terminat sticla de amaretto...si ca am luat bataie la remi...noroc ca am vecine indulgente si au trecut pierderile pe "caiet"!!! |
||
walkiria Postat pe 2 August 2009 01:37 |
||
nu e draga...e stafia mult pierduta si regasita de un forumist sau o forumista care face sotii si-si dedubleaza personalitatea..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 01:39 |
||
daca incep cu "personalitatile multiple"...se duce totul naibii si aici! | ||
walkiria Postat pe 2 August 2009 01:41 |
||
asta e!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 01:44 |
||
dune, n-are pile "nichita de mucava", a observat la timp si a modificat continutul lasand numai un "mda" o sa-ti dau eu postarea originala, intamplator am copiat-o |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 07:45 |
||
zamb, uite ca am devenit colegi de penibil. cuvantul lui dune e lege, desigur . dunelino, fata, tu asta ai inteles? ca te obligam sa postezi? nu ne judeca dupa tine, iubire. nu aruncam bombe asteptand ca cineva sa le prinda. sincer de tot? mi-a fost asa de bine fara tine o zi... cat ai lipsit... nu m-au mai durut ochii, mintea si sufletul. |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 07:47 |
||
pik, tu chiar crezi ca poti sa deschizi ochii cuiva care vrea sa ii tina strans inchisi? fa ce vrei... ca idee... totusi sunteti cativa care dati cumplit din maini ca sa-i aduceti in corecta pozitie fiziologica ranza intoarsa a lui dune... |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 07:50 |
||
giani... dune mi-e prietena. asa cum imi esti si tu. dar, chiar daca n-ati fi fost, n-as fi mobilizat gashca si nici n-as fi facut valuri impotriva niciuneia dintre voi, suparat (sa zic doar asa), ca versificati mai bine decat mine. nici pozitia de "tartor cu drept de viata si de moarte asupra tuturor celor ce misca pe aici" nu mi-as fi simtit-o amenintata. este loc suficient pentru toata lumea un singur gand si gata - nu-i o tragedie sa mai gresesti, tuturor ni se intampla. diferenta dintre unii si altii apare in punctul in care unii isi recunosc greseala. cei intelepti. |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 08:06 |
||
ce faceti, bre?... incepurati activitatea literara de la prima ora?... pikane, hai sa-ti zic o cheste... nichita ala era chiar straveziu, rau de tot, da' nu asta era ideea... iar sari din prima incercand sa re-descoperi roata... mai frumos era insa sa-i dai peste manutza si amicei tale dune, cand cu tanti mossora aia, ca doar esti om batran pe forumuri si stiai ca-i facatura... faptul c-ai incercat sa-i oferi legitimitate spune multe, asa ca nu te mai da impartial p-acilea... in rest, activitate placuta tuturor pe garbo, vorba lu' pikanu', e loc pt toata lumea... |
||
zambil Postat pe 2 August 2009 08:32 |
||
pik, mi-a placut poanta cu recunoasterea greselii... serios. ai un umor nebun. | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 08:54 |
||
giani, pe mine m-a invatat mama ca e frumos sa raspunzi, chiar cand esti terfelit.te rugasem sa nu mi te mai adresezi.dar ok. de-acum vorbesti in gol. zambil, stii bine ca nu e nici o facatura.am deschis acest topic(neinspirat, recunosc, dar chiar nu m-am asteptat la rautate veritabila din partea ta si-a geaniei) pentru ca si un poet are nevoie de comunicare.gandeam ca domnia-sa mai scrie, noi mai comentam si ar fi fost placut.dar..asta e.promit sa n-o mai fac. oricum ca sa te ajuti de unul singur dintr-un cont dublu, e foarte urat, plus ca deformeaza intentia acestui forum. pik si tuth, daca eu am intalnit fie si numai pe voi doi, oameni de mare caracter si corectitudine, aici, pe garbo,sunt recunoscatoare intamplarii de-a fi intrat pe acest site.sa va dea dumnezeu binele meritat! stiu ca as fi putut intalni mult mai multi, au si postat, dar marea lor majoritate au nevoie de un soi de aprobare, de un soi de sustinere a celor care prin multitudinea postarilor agresive, le produc teama. mie de adevar nu mi-e frica.chiar va rog sa cereti verificarea adminilor ca eu si lelia suntem doua persoane diferite, din localitati diferite,cu conturile noastre, unicate. sa aveti toti parte de comunicare faina si intelegere! |
||
dune Postat pe 2 August 2009 09:07 |
||
dune, acilea esti penibil in masura in care te simti asa.... pai..ce comentarii sa fac eu vis a vis de persoana ta, cand mi-ai declarat ca : "am venit sa ti-l iau pe zambil! ce zici de asta?" sau "salcico" sau "petro! stiu cine esti".."pe unde ai fost doar certuri,mahala" eu zic ca nu-i asa..pt ca dragii mei..cand ati venit aici, noi eram deja,inainte sa va faceti conturi..banuiesc ca ne-ati citit,din moment moment ce ati devenit activi..inseamna ca v-a placut. nu ati invatat in atatia ani ,sa va distrati frumos..... si dune... cum ramane cu "analele" lu' zambilu,din moment ce scopul tau declarat a fost ca ai venit aici.ca sa-i intri in gratii? hmmm....mosu' e batran,nu mai are chef de amor,nu-i asa zambile? |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 09:08 |
||
dunoaico, lasa dramoletele...daca m-as duce sa dau copy dupa toata agitatia ta ,prin care spuneai ca vrei sa ne arati cum ne putem distra.. vidar a spus:"vrea sa va arate cat de usor puteti fi manipulati" undeva.... pai..de ce aveam nevoie de asta? am reusit in timp sa facem o atmosfera buna,de intelegere pe forumul asta.... hai ..ca vin vacantele..si ramaneti un timp fara noi..si o sa va simtiti ca pestele in apa.nu? mda.. sau poate,nu... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 09:15 |
||
duneto... asa-i, nu-i frumos sa te ajuti de una singura dintr-un cont dublu... sau tot mai sustii ca cine posta in numele lu' tanti mossora era chiar originalu'?... ca tot pomeni iasomica de penibilitate... din pacate, tu ai o mare problema.. nu poti sa privesti un om mult timp in fatza, ca pana la urma iti fuge un ochi spre nas, si s-a dus dreacu' seriozitatea... si da, iasomica are dreptate... ai atacat de cand ai inceput sa postezi din contul dune... ai crezut ca-ti faci vreo intrare de shoc, da' ca de obicei ai sfarsit in caricatura... te-am tras de maneca sa-ti spun ca nu-i nicio noutate cine din ce cont posteaza, era o regula acceptata de toti cei care ne cunosteam din alta parte, da' tot nu te-ai putut abtine... n-o mai peria atata pe tutanka, ea e fata buna si a inchis ochii la mojiciile tale gratuite, da' asta nu-nseamna ca a uitat ce i-ai facut... |
||
zambil Postat pe 2 August 2009 09:18 |
||
iaso, zamb, oameni buni... eu cred ca in Romanica s-a ajuns prea departe cu furturile. se fura oameni, minti, popularitate, etc si in virtual. tara este metastazata, parol. eu nici nu stiu daca sa rad pana la lacrimi de acest circ creat de niste tovarashi sau sa plang cu suspine ca semenii mei au ajuns atat de grav- la maxim nivelul grupei mari de la gradinita. pentru cei care nu stiu sau au uitat: in realitate exista infinit mai multe si grave probleme decat versul alb al unei tante sau jenele altora. pentru cei care au nevoie de dusul realitatii: faceti pauza de net si mergeti sa vedeti cum se traieste. veti constata ca cei pe care acum ii blamati sunt singurii care va intind o mana de ajutor afara. va rog sa nu cadeti in pacatul perceptiei cu fundul in sus a realitatii. |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 09:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce se compara oamenii intre ei? | 4 | De la: garbo_2175 23 Mai 2012 13:53 |
DRAGOBETELE - ziua de iubit | 38 | De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 10:59 |
ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
|
||
dragele mele prietene , sunt sigura ca aveti un raspuns si pentru mine | 122 | De la: Lidiaolteanu 20 Aprilie 2010 17:16 |
Principii sau dragoste? | 59 | De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară