noup... intai iti vine citatia da' aia o trimit eu, ca il reprezint pe zambilu' |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 23:08 |
||
---|---|---|
pai de ce sa tremuri?! spui adevarul . exact care este el. | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 23:09 |
||
Care este? Thorule, pai daca esti avocatul lui zambilu, nu tu trimiti citatiile. Tu poti sa-mi spui ce sa-i pun la pachet cand il vizitez. |
||
|
||
Micass Postat pe 2 August 2009 23:12 |
||
dap... care este ba o sa fac o exceptie de procedura si trimit eu citatiile, cui stiu eu. tu sa pregatesti sampania pentru zambilu', ca sarbatorim |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 23:12 |
||
adica ii aduce sampanie... dupa gratii ce, thor? il achiti tu? |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 23:42 |
||
Stati linistiti; e drept ca insulta si calomnia au fost reintroduse in codul penal printr-o decizie a curtii constitutionale, dupe ce fusesera abrogate, insa nu mai sunt privite ca infractiuni si din aceasta cauza nu mai sunt privative de libertate, ci maxim se poate da o amenda, iar in cazul asta ar trebui sa prezinte si pericol social; lucru ce lipseste aici. | ||
blairwitch Postat pe 3 August 2009 00:24 |
||
saru' mana, blair. oricum stim bine cine scotea mai intai banii de amenda... | ||
gianiblue Postat pe 3 August 2009 06:29 |
||
De la: blairwitch, la data 2009-08-03 00:24:00Stati linistiti; e drept ca insulta si calomnia au fost reintroduse in codul penal printr-o decizie a curtii constitutionale, dupe ce fusesera abrogate, insa nu mai sunt privite ca infractiuni si din aceasta cauza nu mai sunt privative de libertate, ci maxim se poate da o amenda, iar in cazul asta ar trebui sa prezinte si pericol social; lucru ce lipseste aici. daca esti avocata lui giani iti inteleg zelul. sun-o pls! oricum nu tin mortis la calea penala. doar prejudiciul sa faca incadrarea asta!;) |
||
dune Postat pe 4 August 2009 00:55 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-08-03 06:29:35saru' mana, blair. oricum stim bine cine scotea mai intai banii de amenda... giani, vrei sa -ti manifesti interesul pt alte teme propice geniului tau literar? ca sa zic ca revii la locul faptei, ok? |
||
dune Postat pe 4 August 2009 00:56 |
||
dune, hai ca esti deosebit de simpatica cu afirmatiile tale juridice ... sigur ai pregatire in domeniul juridic ? |
||
blairwitch Postat pe 4 August 2009 16:58 |
||
blair.. mami, de ce ai sters "involuntar" ala?...era de mare angajament... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 17:04 |
||
iasomico, nu mi-a placut cum suna in topica frazei, mama. oricum, orice practician in drept s-ar fi delectat aici; am vazut multe afirmatii de un umor nebun si, as spune, involuntar |
||
blairwitch Postat pe 4 August 2009 17:17 |
||
aham... deci nu infund puscaria.... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 17:20 |
||
nop,iti da cu suspendare....sau cu virgula | ||
eladaela Postat pe 4 August 2009 17:21 |
||
iasomico, lasa, mami ca o desfundam noi oricum! poi cine crezi matale ca va lasa pe tine si pe zambilu', ai? |
||
Thor Postat pe 4 August 2009 17:22 |
||
thorulica..eladela |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 17:26 |
||
mai ....o sa infundati puscaria!!!! cel putin 20 de ani!!! |
||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 23:36 |
||
thor, si pe mine cui ma lasi? | ||
gianiblue Postat pe 4 August 2009 23:54 |
||
bai dune, n-ai prins ideea ca blair este avocata bunului simt... deci implicit si a mea. dar nu numai a mea. insa sigur nu a ta. |
||
gianiblue Postat pe 4 August 2009 23:56 |
||
dune, imi pare rau ca te dezamagesc. dar eu imi manifest interesul pentru ce prezinta interes din punctul meu de vedere si nu din al tau care nu conteaaaaazaaaaaaaaaaa la CV-ul meu personal. | ||
gianiblue Postat pe 4 August 2009 23:58 |
||
valeii chiar asa rau s-a ajuns sa vorbiti se avocatesti si aici | ||
cinezee Postat pe 5 August 2009 00:02 |
||
cinezel, noi suntem pasnici. nu avem treaba cu avocatii. numai ca daca esti intrebat tre' sa raspunzi, nu? asa ca am raspuns... | ||
gianiblue Postat pe 5 August 2009 00:03 |
||
va pup de noapte buna. paaaaa | ||
gianiblue Postat pe 5 August 2009 00:06 |
||
bai, da ce-i aici? pelerinaj la mecca ? lipseste omul cateva zile si pierde aparitia luceferilor literari.lelia asta e un fel de eminescu 2 ? tare nu-s cetita si nu stiu ce genii au mai aparut prin literatura romana parca sunteti in transa "vine lelia, apare lelia, lelia... este lelia printre noi, la o parte, TRECE LELIA! " voi v-ati bolanzat ? |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2009 08:23 |
||
io nu, si totusi. bebe, daca esti odihnita... preia tu... pe mine m-a istovit... | ||
gianiblue Postat pe 5 August 2009 08:26 |
||
nu poci, gianini, ca sa zic asa si sa ma exprim din spuse sunt prea mica pentru un asa fenomenaloi literar. eu, mai pe langa drum. mai cu cei lipsiti de aura harului literar. mai cu amarestenii |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2009 08:33 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-05 08:33:58nu poci, gianini, ca sa zic asa si sa ma exprim din spuse sunt prea mica pentru un asa fenomenaloi literar. eu, mai pe langa drum. mai cu cei lipsiti de aura harului literar. totusi, nu am vrut sa deranjez pe nimeni cu ''fenomenoloiu'' numai ca asa a iesit datorita lui zambil si giani, oameni orgololiosi in ale literaturii. imi pare rau. eu de ieri dimineata incerc sa-mi sterg contul asta. spunea si lelia ca o va face. ca sa nu mai dam curs la atata pizma si incrancenare.si sa va lasam destinsi alaturi de familia voastra. treaba e ca eu una nu reusesc sa-l sterg. cred ca singura solutie este sa nu mai deschid garbo, am sters poze, blog, prieteni(imi cer scuze, era tot o incercare tahnica de a sterge contul) si te rog sa citesti si celelalte pagini inainte de a da un verdict. |
||
dune Postat pe 5 August 2009 09:01 |
||
blair, ai simtul umorului si intuitie !;) din pacate aici cuvantul ''involutar'' poate sa te scuteasca de un val de injurii! in taina, sper ca tu stii ca nu e involuntar! am renuntat la actiune, ca nu mi-a aprobat caseta video ca proba!;) vezi ce involuntarism? |
||
dune Postat pe 5 August 2009 09:05 |
||
dragi admini, rog si aici ca si in toata corespondenta de ieri sa ma lasati sa-mi sterg contul, e optiunea mea.o certific inca o data si inca o data. |
||
dune Postat pe 5 August 2009 09:06 |
||
mai, dune, mai. bine ai face. lume pizmasa. la ce sa te nervezi degeaba? de nu poti sterge contul, nu-i bai. nu mai dai pe aici si e ok. asta nu ca as avea ceva impotriva. spun si eu cum se procedeaza cand nu poti sterge ceva . o stergi si gata |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2009 09:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hm... | 4 | De la: anaROBERT 11 Ianuarie 2011 00:30 |
DRAGOBETELE - ziua de iubit | 38 | De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 10:59 |
SI TU POTI AJUTA!!!!! | 22 | De la: yanyacharberet 10 Noiembrie 2009 21:06 |
|
||
Oare videotelefonul te ajuta in relatie.......? | 6 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:35 |
Cum este sa fii femeie in Romania ! | 86 | De la: garbo_462542 29 Martie 2017 12:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară