Bine ai venit, Lelia Mossora!

totushico, am io asa... o vaga banuiala... ca si tu ai fi tot dune

da' cred ca si io
Thor
Postat pe 7 August 2009 15:18
eu zic ca ai mare dreptate. maine ,facem schimb de nadragi.
si_totusi
Postat pe 7 August 2009 15:35
okey-dokey!
da' intre noi, nu?
Thor
Postat pe 7 August 2009 15:37
dunoaico,

d-ala...

noutati ceva?

imbatraniram draq,nu mai putem sa punem botu' la toate trasnaile...

unde pui ca e timp din viata noastra,hai!

fii mai creativa!...
iasomia
Postat pe 7 August 2009 16:36
Dune, intrebarea mea nu era retorica, era precisa si cerea un raspuns scurt. Ce ai scris tu, e evitare de raspuns.

Ca tu dispretuiesti pe unul ori pe altul, e strict problema ta, emotiile iti apartin, iti multumim ca le-ai impartasit cu noi. E un forum public.
O fi facut geaneta ce-o fi facut, dar cu concursul tau, eu n-am vazut un monolog ci un dialog. In care, sa-mi fie cu iertare, n-ai fost mai prejos. Asta una..

Scrici, chiar exista, mi-am baut cafeaua cu ea, cu ceva luni in urma.
Si este exact asa cum ti-a descris-o Iasomica.
Ca tu alegi sa crezi ori nu, e strict problema ta. Ea exista oricum.

Numai bine.
kyra
Postat pe 7 August 2009 18:06
si io, si io
adica exist.
da' inca nu stiu sigur daca in pielea dunei, a totusicai sau chiar in pielea mea, ca ce pielea mea?
Thor
Postat pe 7 August 2009 19:47
De la: Thor, la data 2009-08-07 19:47:10si io, si io
adica exist.
da' inca nu stiu sigur daca in pielea dunei, a totusicai sau chiar in pielea mea, ca ce pielea mea?

nu credem nimic...pana nu vedem,pipaim...adulmecam...
walkiria
Postat pe 7 August 2009 19:56
crede fiecare ce vrea..probleme de identitate ?! adik io is mielutza?
LILO
Postat pe 7 August 2009 20:00
De la: LILO, la data 2009-08-07 20:00:10 crede fiecare ce vrea..probleme de identitate ?! adik io is mielutza?

Dimineata...seara poti sa fi altcineva!!!
walkiria
Postat pe 7 August 2009 20:05
asa e, Lilo, cum spune walki.
seara, de exemplu, poti sa fii o scolarita obraznica trimisa in biroul directorului... sau o sora medicala intr-o noapte de garda cu doctorul ala sexi...
Thor
Postat pe 7 August 2009 20:08
De la: Thor, la data 2009-08-07 20:08:40asa e, Lilo, cum spune walki.
seara, de exemplu, poti sa fii o scolarita obraznica trimisa in biroul directorului... sau o sora medicala intr-o noapte de garda cu doctorul ala sexi...
noh io vrau sa fie..printesa razboinika
LILO
Postat pe 7 August 2009 20:13
thorutz...da'ce-ti mai zburda imaginatia!!!!
walkiria
Postat pe 7 August 2009 20:14
lalelilolu , vrai sa facem schimb de identitati ?
blanca
Postat pe 7 August 2009 20:15
De la: LILO, la data 2009-08-07 20:13:04
De la: Thor, la data 2009-08-07 20:08:40asa e, Lilo, cum spune walki.
noh io vrau sa fie..printesa razboinika

noaptea?????
walkiria
Postat pe 7 August 2009 20:16
iote-o si pe miaua!

ce-aveti, bre, v-o lovit pe toate boala lu' Thor si a lu' totushica?
Thor
Postat pe 7 August 2009 20:18

io nu-s bolnava da ? si daca is ,nu-s !!!sa fie clar !
blanca
Postat pe 7 August 2009 20:19
De la: mielutza, la data 2009-08-07 20:19:33
io nu-s bolnava da ? si daca is ,nu-s !!!sa fie clar !

asa mielutza...nu-i lasa sa te bruieze din traiectoria ta!!!
walkiria
Postat pe 7 August 2009 20:20
nop ..oups !ce-am putut sa zik!? mielutzo vazusi ce identitati ciudate isi luar?ca eu m-am zapacit
De la: mielutza, la data 2009-08-07 20:15:30lalelilolu , vrai sa facem schimb de identitati ?
LILO
Postat pe 7 August 2009 20:21
ce v-am zis ca nu-s ! Uite-o pe LiLo . Ea E!
blanca
Postat pe 7 August 2009 20:26
muica !!!
kyra
Postat pe 7 August 2009 20:54
ce-i aici neaneaca?

ii faceti in ciuda lu' duneta?
cand are fata chef de vorba, nu va ingramaditi asa....
iasomia
Postat pe 7 August 2009 22:04
STUDIU DE CAZ

GASCA SI INTRUSUL

1.Se numeste gasca de net orice asociere libera intre persoane fizice anonime, alcatuita in scopuri de sustinere reciproca in comunicare , de distractie comuna, zeflemire, jignire pentru satisfactia orgoliilor ranite de viata, de opinare si manipulare a opiniei altor membri din spatiul respectiv, de pastrare a monopolului asupra acestuia, prin mijloace bine stabilite.

Gastile sunt de mai multe feluri:

-negative
-agresive
-intolerante
-interesate
-dependente de net

Gastile sunt organizate pe esaloane si au o organigrama obligatorie.
Es1-tunarii
Es2-strategii
Es3-binevoitorii
Posturile din organigrama se stabilesc ierarhic dupa unic criteriu:numar de victime.

2. Se numeste intrus orice persoana fizica virtuala care se logheaza la spatiul detinut de gasca.

Intrusii sunt de mai multe feluri:
-prosti
- bagatori in seama
-pupincuristi
-chibiti
-ticniti
-carne de tun
-sac de box
-idioti creduli

Intrusii nu sunt organizati.

PROCEDURI COMUNE :

1. La aparitia intrusului gasca se convoaca in privat testandu-se cunoasterea, capacitatea de postare, nr de neuroni, profilul, aprecierea capacitatii de a replica a intrusului.
2. La prima postare a intrusului, esalonul nr 3 al gastii(cei ce par binevoitori), ii evalueaza reactiile:
3�daca intrusul incepe cu sar�na si incheie cu soamne pufoase, pupici, cateva lingusiri...este trecut de gasca in rezerva ce va sustine gasca la nevoie.
4� daca intrusul are o opinie, se convoaca direct esalonul doi,(strategii) care cu rabdare si argumente ii demonstreaza ca e tampit.
5 �daca intrusul are tupeul sa aiba o opinie contrara gastii, se trece direct la crushul esalonului superior(tunarii), uzand de armele cele mai murdare, fara scrupule, fara limbaj,
sacadat, ritmic, pana la producerea silei si stergerea contului de catre insusi intrusul.

PROCEDURI EXCEPTIONALE:

6. daca intrusul vrea sa inteleaga ceva, intervine si esalonul doi, cei subtili, care deja au gasit subiectul zilei si victima urmatoare. Acest esalon este cel mai versat pentru ca ii creeaza intrusului sentimentul ca a lamurit problemele. Iluzia insa dispare cand i se explica ca procedura este aplicata pe motive de merit si ca primeste ce-a cautat, el fiind singurul vinovat.
In acest caz de exceptie(statistic vorbind, intrusii abdica dupa procedurile 1-4)
intrusul mai poate aplica doua proceduri la limita rezistentei:
a)isi cere scuze si atunci esalonul 1 il va santaja pe tot parcursul sederii sale in spatiul gastii. El va trebui sa aserveasca gasca in alte atacuri.
b) ataca la randul sau prin una din metotele gastii.
7. In acest caz cu frecventa de 1 la 1000, se produce eruptia totala a gastii, in care se utilizeaza tot arsenalul in dispozitiv.
8. �privatul zbarnie
9. �telefoanele de convocare nu contenesc
10. � conturi facute imediat
11. �toate esaloanele in cor si canon huiduiesc
12. � intervin cele mai abjecte expresii, cele mai absurde presupuneri, cele mai marlanesti postari impotriva intrusului.

FINAL PREVIZIBIL
�apoteotic, intrusul isi striga uimirea si neputinta
In zadar! Gasca a urmat procedura corecta si a invins!
Altul la rand!

Urmeaza ritualul hazului colectiv, felicitarilor, premiilor si schimbarilor in organigrama, dupa noile merite de asasinat.

DIAGNOSTIC

-PUNCTELE TARI ALE GASTII: -schimbarea continua a victimelor pt a mentine noutatea ca element de interes
- pedepsirea tradatorilor pana la tranformarea lor in urmatoarea victima.

-PUNCTELE SLABE ALE GASTII:-riscul de a infecta acel spatiu virtual pana la septicemia fatala

ADA.5 iulie-9 august 2009

nota:acesta este un pamflet.
orice asemanare cu persoane fizice virtuale din acest spatiu este libera ca insusire.

bibliografie: postari in ordine cronologica, musai!

dune
Postat pe 8 August 2009 00:27
bai dune, pentru creierasul tau deraiat imi voi irosi sintagma mea de mare succes "paranoia in the city".
bai fata. una la mana: ai preluat ideea lui zamb cu conturile multiple; mie mi-ar fi jena sa fiu atat de papagal... nu faci decat sa exprimi in zece mii de feluri "ba tu, ba tu" - vezi atitudinea copilului cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani.
2. ma doare fix la basc faptul ca nu-ti plac poeziile mele; mie imi plac si imi ajunge (in general sa stii ca eu tin cont numai de parerea oamenilor destepti; restu' ma lasa rece).
3. fata, controleaza-ti dispretul asta si nu-l mai etala in public; daca mai improsti venin spre mine, fii convinsa ca are cine sa ma ajute sa-ti aflu IP-ul. fata, ura ta fata de mine este evidenta. cred ca esti capabila si de crima. bebe, daca mi se intampla ceva...
eu pe tine te indic ca principala suspecta. in viata reala am prieteni; dusmanii nu-i tin pe aproape - imi face rau la ten.
POTOLESTE-TE CUCOANA. oricat iti place scandalul, vezi sa nu dai in altceva de sa-ti mearga fulgii!
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 01:14
dunule,

e imbarligatura mare in creierasu' tau acolo,mami...
acu' imi explic eu de ce ,(fara sa vreau),cand am bagat rima aia de la care te-au apucat dracii,aia cu:
cuvintele te-ngenuncheaza ,atunci cand iubire cersesti...
ai facut urat...

fiind malada de amor ,te-ai gandit ca ma refer la tine...of,of,of...biet sufletel...

incerci in zadar sa strici atmosfera pe garbo,nu o sa ai sorti de izbanda..ai afirmat ca doresti sa ne distram "si altfel",ca putem "fi manipulati",eroare..mami,eroare...
unii nu imbatranesc degeaba..

si asculta la mine,acilea nu exista gasti...nu mai venii cu scenarii..

eu inteleg ca ai oarescare frustrari,dar nimeni nu te-a dat afara,e loc pt toata lumea..tu o tii pe-a ta....vrei sa te simti mica si pricajita?

te priveste,atunci...

"studiu de caz"?
"gasca si intrusul"?
eu te cred ca ai patimit pe unde ai umblat,dar incerca sa nu aduci si aici mizeriile astea,ok?

cat despre giani...vaz ca e fata mare,se descurca singura...va intelegeti voi cumva...

iasomia
Postat pe 8 August 2009 07:47
dap... azi eu voi fi totushica
sau totushica va fi eu?...

ma intreb ce atitudine sa adopt.negativa, agresiva, intoleranta sau interesata...
si pe ce post sa evoluez azi...
numai ca azi nu prea voi fi pe aici, asa ca va rog, ceilalti membri din gashca, nu-mi infierbantati telefonul ca nu voi putea raspunde.
Thor
Postat pe 8 August 2009 08:07
thoru, azi poate imi strici afacerile sentimentale. vezi ce zici si cum raspunzi prin privat. atent, da? daca tot esti eu, ai grija la radar. nu vreau sa ma trezesc cu amenzi la domitil

ca eu, voi avea grija sigur de afacerile tale. abia astept sa raspund gagicilor care te cauta .
si_totusi
Postat pe 8 August 2009 08:12
faceti voi caterinca,da' uite in ce hal de asuprita se simte dune a noastra,cred ca ar trebui s-o ajutam....
iasomia
Postat pe 8 August 2009 08:16
ei, ash!
dune face niste experimente si a intrat probabil in criza de timp, ca vrea sa publice rezultatele intr-o spatamana-doua...

da' parca prea vorbeste despre gashtile alea ca si cum le-ar cunoaste din interior....
Thor
Postat pe 8 August 2009 08:32
Am intrat aici sa vad daca dune se da in continuare victima. Da. Se da.
Micass
Postat pe 8 August 2009 08:52
micass ,
si_totusi
Postat pe 8 August 2009 08:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia la volan si barbatul in dreapta 209 De la: vb_violeta2YAHOO_COM 8 Ianuarie 2010 18:25
relatie 54 De la: dor72 13 Mai 2011 22:26
IUBIREA-femeia,copii,florile si restul lumii! 12 De la: VOIAJOR 1 Iunie 2012 17:40
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui 3 De la: ingerasulluptator 13 Octombrie 2012 21:30
haine 1 De la: garbo172159 30 Ianuarie 2011 13:38
Setari Cookie-uri