Bine ai venit, Lelia Mossora!

neatza, gashca!

ha? toti ingineri?
maiculita! iegzplicabil, scuze!
voi stiti numa' sa cereti bani pentru lucrarile voastre fara noima.
voi stiti numa' sa cheltuiti(chiar si energii) numai de dragul aplicarii formulelor.
nik pentru randament.totul fara analiza.
dune
Postat pe 8 August 2009 11:04
dune, io - spre deosebire de tine - verific inainte de a posta. si logica si gramatica. bebe, la cat de buna cunoscatoare a limbii romane esti, ar trebui sa te prinzi de o chestia simpla:
"imi face rau sa tin dusmanii aproape". nu ei imi fac rau. ci faptul de a-i tine aproape. e prea subtil pentru tine, nu?
dune, stii ce este impresionant? ca esti perseverenta, fata mea. vezi ca pierzi teren, ca ajunge lumea sa ti-o spuna verde pe net si tu nu te lasi. vezi ca o vorba din batrani spune ca "perseverenta prosteasca este o inventie a mintilor inguste".
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:05
Un grup de ingineri �i un grup de economi�ti c�l�toresc cu trenul la o conferin��. Fiecare economist are c�te un bilet. Tot grupul de ingineri �i-a cump�rat un singur bilet. Economi�tii dau din cap dezaprobator �i �n tain� se bucur� de amenda pe care o vor primi inginerii la venirea conductorului. Deodat� un inginer strig�: �Vine conductorul!" - la care to�i inginerii alearg� �i se �nghesuie �ntr-o toalet�. Conductorul verific� biletele economi�tilor. V�z�nd WC-ul ocupat, bate la u��: �Biletul la control, v� rog!" Unul dintre ingineri �mpinge biletul pe sub u��, conductorul verific� �i pleac� mul�umit.
La �ntoarcere, economi�tii se hot�r�sc s� foloseasc� aceea�i �mecherie. Cump�r� deci un singur bilet pt. tot grupul �i r�m�n foarte mira�i, v�z�nd c� de aceast� dat� inginerii nu au nici m�car un singur bilet. Dup� un timp, strig� un inginer: �Vine conductorul!" Economi�tii alearg� imediat la toalet� �i se incuie acolo. Inginerii merg tacticosi p�n� la urm�toarea toalet�. Inainte sa intre, ultimul dintre ei bate la u�a toaletei cu economi�ti, spun�nd: "Biletul la control, v� rog!"

dune
Postat pe 8 August 2009 11:07
bai, dune. mai ia si mai citeste.s-a parafat faptul ca inginerii sunt mai buni psihologi decat psihologii. pentru ca au mintea organizata. adica exact asa cum nu este a ta.
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:07
ok, dune.
suntem economisti, ingineri s.a. da' tu cu ce te ocupi - in afara scandalului de aici? faci ceva util societatii? nu pare... tehnic, nu prea ai timp. postezi in dusmanie pe aici plus pitrocesti raspunsuri "maiastre'. asta ia timp, bebe. nu cred ca incape altceva pe langa traiul asta al tau, pe net.
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:09
hopa !!! rezbel ?
wife_de_zmeu
Postat pe 8 August 2009 11:10

Michelle, nu poti intra aici, pana nu ti se verifica identitatea...
Ella34
Postat pe 8 August 2009 11:12
De la: gianiblue, la data 2009-08-08 11:05:08dune, io - spre deosebire de tine - verific inainte de a posta. si logica si gramatica. bebe, la cat de buna cunoscatoare a limbii romane esti, ar trebui sa te prinzi de o chestia simpla:
"imi face rau sa tin dusmanii aproape". nu ei imi fac rau. ci faptul de a-i tine aproape. e prea subtil pentru tine, nu?
dune, stii ce este impresionant? ca esti perseverenta, fata mea. vezi ca pierzi teren, ca ajunge lumea sa ti-o spuna verde pe net si tu nu te lasi. vezi ca o vorba din batrani spune ca "perseverenta prosteasca este o inventie a mintilor inguste".

ia mai citeste o data!
acordurile se fac in fraza scrisa nu in ce ai fi vrut sa insemne fraza ta. stiai?
cat despre perseverenta, da!
ai dreptate.niciodata nu m-au intimidat amenintarile sau limbajul agresiv si mitocanesc.

si mai termina cu apelativele de piata:fata mea, papusha, cucoana!
adreseaza-te asa clientelor tale!

cat despre mintea mea, cu cat te incurca pe-aici, cu atat isi face treaba mai bine!

dune
Postat pe 8 August 2009 11:13
Ella...pai io is marca inregistrata pe forumul asta, scumpo...tu stii bine asta, hi...hi...

deci e rezbel...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 August 2009 11:16

Eu stiu, scumpo, dar dune nu stie...
Ella34
Postat pe 8 August 2009 11:17
De la: gianiblue, la data 2009-08-08 11:09:50ok, dune.
suntem economisti, ingineri s.a. da' tu cu ce te ocupi - in afara scandalului de aici? faci ceva util societatii? nu pare... tehnic, nu prea ai timp. postezi in dusmanie pe aici plus pitrocesti raspunsuri "maiastre'. asta ia timp, bebe. nu cred ca incape altceva pe langa traiul asta al tau, pe net.

eu am facut scandalul aici?
tu n-ai rusine, n-ai mama, n-ai tata?
sari de la inceputul topicului cu jigniri de mahala, te adresezi ca la usa cortului, ma faci proasta in 5 din 3 postari.
nu cred ca e cazul sa uzez de diplomele si licentele mele ca sa justific postari pe forum, sau sa am voie la ele.
aici tre sa fii om.

te rog desfasoara-te pe topicurile unde ai voie sa terfelesti pe cine vrei tu.
pe topicul meu nu-ti permit!

dune
Postat pe 8 August 2009 11:19
stai ca acu' am deschis prima pagina...

auzi la zambilu ce idei crete are...ma suspecta pe mine ca sunt undercover...hi, hi...

bre vidar, pro scrie si poezie nu doar proza, fratele meu alb...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 August 2009 11:21
De la: wife, la data 2009-08-08 11:16:12Ella...pai io is marca inregistrata pe forumul asta, scumpo...tu stii bine asta, hi...hi...

deci e rezbel...

asa e wife. ti-am remarcat marca.
a apelat gashca la tine de ai revenit? asa la fix? pe topicul asta?

nu te legitimez...
dar ca sa poti avea o parere si ca eu sa nu te consider artileria grea a gashtii...ar cam trebui sa recuperezi din urma postari.asa ca...sory.
dune
Postat pe 8 August 2009 11:23
stimata doamna dune. imi pare rau. repeta niste clase de gimnaziu sa mai afli ce-i cu acordurile.
dar incepe sa devina ingrijorator. pe vremea ta scoala era obligatorie. gradinita pare ca nu ai promovat-o. asta inseamna - de fapt ca nu ai ajuns nici la gimnaziu. asa ca...
reciteste intelepciunea cu perseverenta. poate nu ai inteles... eu - in locul tau - nu m-as mandri ca-s perseverenta.
cat despre apelativele reclamate: ce faci tu este infinit mai grav. asa ca suporta, bebelusha.
mintea ta sa ma deranjeze? pai eu nu am observat ca exista. cum sa ma deranjeze?!! mi-a placut poanta
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:23
las, dune ca eu stiu ca esti econimist. mama lor de ingineri, ca nu stiu cum sa mai zic ca sa-i jignesc

si_totusi
Postat pe 8 August 2009 11:29
dune...regleaza-ti tirul ca nimeresti alaturi, draga mea...

ai chef de cearta si vrei sa ma implici si pe mine, sau cum ? ca nu inteleg ce vrei sa spui...

si da, imi rezerv dreptul sa lecturez cu atentie topicul asta, da' cand oi avea viteza potrivita la net

cat priveste aparitia mea, te asigur ca nu am intrat taman azi si taman pe topicul asta pentru ca am fost chemata de gasca, ci pentru ca asa am vrut eu sa intru azi, aici

cat priveste artileria grea, depinde...depinde de cat esti tu de open mind si cat simt al umorului ai...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 August 2009 11:30
De la: gianiblue, la data 2009-08-08 11:23:55stimata doamna dune. imi pare rau. repeta niste clase de gimnaziu sa mai afli ce-i cu acordurile.
dar incepe sa devina ingrijorator. pe vremea ta scoala era obligatorie. gradinita pare ca nu ai promovat-o. asta inseamna - de fapt ca nu ai ajuns nici la gimnaziu. asa ca...
reciteste intelepciunea cu perseverenta. poate nu ai inteles... eu - in locul tau - nu m-as mandri ca-s perseverenta.
cat despre apelativele reclamate: ce faci tu este infinit mai grav. asa ca suporta, bebelusha.
mintea ta sa ma deranjeze? pai eu nu am observat ca exista. cum sa ma deranjeze?!! mi-a placut poanta

vezi?
de asta nu pot dialoga cu tine.
pt stiinta ta, desi mi-e sila sa o spun public, am diplome cat nu incap pe unicul tau raft de biblioteca.
tot pt stiinta ta, stiu sa comunic, sa ma adaptez in comunicare de la cel mai simplu om, dar de bun simt, pana la cel mai arogant academician.
cu tine nu pot.
de ce? e simplu.
tu monologhezi cu ideea ta fixa ca esti infailibila si perfecta.

ceea ce stilul tau de scris o contrazice evident.

tu ai macar o licenta?(cei din lista ta de amici mi-au spus ca esti frizerita, dar nu conteaza asta, repet!om sa fii!)
daca o ai,fa-o de ras in continuare, bebe!
si daca n-o ai, la fel, papusha!
dune
Postat pe 8 August 2009 11:34
De la: wife, la data 2009-08-08 11:30:18dune...regleaza-ti tirul ca nimeresti alaturi, draga mea...

ai chef de cearta si vrei sa ma implici si pe mine, sau cum ? ca nu inteleg ce vrei sa spui...

si da, imi rezerv dreptul sa lecturez cu atentie topicul asta, da' cand oi avea viteza potrivita la net

cat priveste aparitia mea, te asigur ca nu am intrat taman azi si taman pe topicul asta pentru ca am fost chemata de gasca, ci pentru ca asa am vrut eu sa intru azi, aici

cat priveste artileria grea, depinde...depinde de cat esti tu de open mind si cat simt al umorului ai...

ok!
dune
Postat pe 8 August 2009 11:36
wifo, bine ai venit, iubi.
poti fi sigura ca doamna noastra va crede ca numarul tau de postari de aprox 5800 de bucati e facatura. doamna asta nu pricepe ce-i scris negru pe alb. ia-o pe paranormal. fa-o sa inteleaga prin alte mijloace. mai putin evidente. poate merge..
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:36

Dune, ce pacat ca ai ales sa comunici in felul asta...

pacat, pentru ca scrii poezii cu adevarat frumoase...
Ella34
Postat pe 8 August 2009 11:40
De la: si_totusi, la data 2009-08-08 11:29:16las, dune ca eu stiu ca esti econimist. mama lor de ingineri, ca nu stiu cum sa mai zic ca sa-i jignesc

da. prima mea diploma e de economist.
am mai facut o fac de management cu MBA la Dublin, si acum sunt auditor financiar.
va puteati da seama, dupa rapoarte.:))s-au vrut cu umor, dar deformarea mea profesionala imi mai joaca feste. tot as da diagnostice.

nuu geaniei. ea e caz clasat.

repet, nu diploma face omul ci cei 7 ani de acasa.

cat despre ingineri, totushi, au ei farmecul lor boem, recunosc, invers proportional cu pragmatismul pe care ar trebui sa-l manifeste. cam paradoxali, inginerii astia!:)))
dune
Postat pe 8 August 2009 11:42
dune, multumesc pentru ca ma amuzi pana la lacrimi. nu am ras asa de multa vreme.
pai ce fel de diplome ai? din alea la kil? cumparate? si chiar daca ai la kilogram, nu-ti inchipui ca te fac mai desteapta. dovada ca nu te fac este pe acest topic. cu atat mai rau ca avand atatea diplome esti capabila de tot ce faci pe aici. macar de la o "frizerita" nu are nimeni pretentii. de la tine... macar tu sa ai.
dar info pentru tine - sa poti dormi la noapte linistita ca vobesti tot cu o licentiata: sunt licentiata, papusha. la o facultate de prestigiu. unde s-a invatat carte si nu s-a promovat nici cu bani si nici cu fundul la bataie. s-a pus doar creierul in lupta.
esti linistita ca te contrezi cu un egal?
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:42
De la: Ella34, la data 2009-08-08 11:40:23
Dune, ce pacat ca ai ales sa comunici in felul asta...

pacat, pentru ca scrii poezii cu adevarat frumoase...

nu eu am ales.
probez cu primele postari in orice am intreprins in acest forum.

dar conform rapoartelor, nu voi ceda vreodata nedreptatii si facaturilor.
asta fac si in real.
dune
Postat pe 8 August 2009 11:43
ella, si eu am admirat poeziile postate de dune. dar, dupa toate cele intamplate, am ajuns sa ma indoiesc sincer ca sunt ale ei. e prea mare distanta intre postarile ei poetice si cele nonpoetice. ceva pute...
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:46
giani, cum astept 5 minute sa imi deschida pagina, nu imi dau seama care e faza cu facatura, da' las ca ma conecteaza astia la net si recuperez, he...he...

am io 5800 de postari ? ioi, ishtenem...sunt guraliva mare...

incerc sa-mi schimb avatarul, ca mi-e ca sperii lumea, hi...hi...da' vaz ca nu vrea

si profit de ocazie ca sa va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis mesaje...din pacate nu le pot deschide
wife_de_zmeu
Postat pe 8 August 2009 11:47
Wife,Pupicii comunitatii ma bucur ca stati bine...
valentino
Postat pe 8 August 2009 11:50
wifo, nici nu conteaza ce e in mesajele acelea. e important ca ne-ai lipsit rau de tot.
chestia cu facatura o intelegi parcurgand topicul. sa te inarmezi cu argumente solide caci doamna cu MBA nu inghite orice "gogoasa". numai pe ale ei le inghite.
chiar ma intreb cum a promovat cursul... hmmm... management? pai acolo tre' finete in tratarea omului, dom'le. daca nu o ai, ti-o da cursul ala de mare renume. si daca nu-ti da... inseamna ca esti caz pierdut.
gianiblue
Postat pe 8 August 2009 11:52
De la: gianiblue, la data 2009-08-08 11:42:57dune, multumesc pentru ca ma amuzi pana la lacrimi. nu am ras asa de multa vreme.
pai ce fel de diplome ai? din alea la kil? cumparate? si chiar daca ai la kilogram, nu-ti inchipui ca te fac mai desteapta. dovada ca nu te fac este pe acest topic. cu atat mai rau ca avand atatea diplome esti capabila de tot ce faci pe aici. macar de la o "frizerita" nu are nimeni pretentii. de la tine... macar tu sa ai.
dar info pentru tine - sa poti dormi la noapte linistita ca vobesti tot cu o licentiata: sunt licentiata, papusha. la o facultate de prestigiu. unde s-a invatat carte si nu s-a promovat nici cu bani si nici cu fundul la bataie. s-a pus doar creierul in lupta.
esti linistita ca te contrezi cu un egal?

te plang!

atat!

mai am o diploma, la care tin foarte mult: cea de ardeleanca veritabila.
eu tot am vrut sa-mi inchid contul. dar am o rabdare ancenstrala,in special cu oameni ca tine, desi imi repugna ce fac.

arata-te cum esti.pentru ca in scris, esti tipul perfect de mahalagioaica fudula si inculta.(vorbesc de scrisul tau, mereu am vb de scrisul tau, tu, ca om poti fi ce spui ca esti!)

dar scrisul iti da imaginea.mai incearca.

nimeni nu e perfect giani.

dune
Postat pe 8 August 2009 11:52
De la: gianiblue, la data 2009-08-08 11:46:27ella, si eu am admirat poeziile postate de dune. dar, dupa toate cele intamplate, am ajuns sa ma indoiesc sincer ca sunt ale ei. e prea mare distanta intre postarile ei poetice si cele nonpoetice. ceva pute...

vezi? expresii de licentiata!

nu te mai faci bine!
dune
Postat pe 8 August 2009 11:58
ardeleanca draga , ia uita-te tu la rubrica mesaje, ca ai ceva de la mine, o ardeleanca cu radacini din desmir si din dragusi. Asta ca sa iti confirmi niste, nu, neste chestiuni arzatoare.
cristina_claudia
Postat pe 8 August 2009 11:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Veggie la Targul Raw Generation 1 De la: ralucaveggie 21 Martie 2012 15:41
Un sfat, va rog...eu nu mai stiu... 118 De la: 12 Aprilie 2015 07:38
te plictisesti si nu ai activitate??acum ai ocazia 26 De la: chery 14 Aprilie 2010 21:51
Ce inseamna fapta buna? 81 De la: Jojolin 23 August 2010 01:04
destin/soarta/Providenta 21 De la: garbo_woman 12 Noiembrie 2018 17:22
Setari Cookie-uri