de acord, dunetto. asa cum scrisul tau ne-a dat o imagine clara despre tine. poeziile acelea - cica ale tale - induceau in eroare. acum inteleg ca nici ele nu pot fi ale tale. un om fara scrupule nu poate emite frumusete. duno, da' nu trebuie sa ai rabdare cu mine. eu nu am nevoie. hai va pup. ma duc la o plimbare reala in viata reala. |
||
gianiblue Postat pe 8 August 2009 11:59 |
||
---|---|---|
nu imi raspunde pe forum ca nu este cazul. | ||
cristina_claudia Postat pe 8 August 2009 11:59 |
||
doresc gashtii, un we placut! | ||
|
||
dune Postat pe 8 August 2009 12:00 |
||
bravos , fain asa/asea! | ||
cristina_claudia Postat pe 8 August 2009 12:01 |
||
val...si eu te pup... mey, care-i faza cu topicul asta? ca nu poci sa deschid toate paginile ce-i rezbelu' asta ? ha ? sa bage cineva varianta scurta, sa pricep si io...sa nu calc in strachini, dah... din ce vaz acilea e ceva legat de diplome, de master, whatever... ori sunt blonda azi, si nu pricep io bine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 August 2009 12:02 |
||
Dune, eu ma bucur de gashca mea de aici, cu tot intelesul peiorativ si nasol pe care vrei sa-l dai.. desi seamana a gelozie.. |
||
kyra Postat pe 8 August 2009 12:11 |
||
cum putem adera la gasca? |
||
eladaela Postat pe 8 August 2009 12:19 |
||
tre sa dai cotizatie elo! | ||
blanca Postat pe 8 August 2009 12:53 |
||
cat?cat?cat? | ||
eladaela Postat pe 8 August 2009 12:54 |
||
dap...depinde unde vrai sa fii in ...organigrama sa te-narmam dragutzo ...sa te trimitem la training , alea, alea.... te bagi?? |
||
blanca Postat pe 8 August 2009 12:57 |
||
Mai stiu eu pe cineva care terminase niste scoli super-inalte in Irlanda si suferea de mania persecutiei, gudurandu-se pe langa useri cu mii de mesaje ca sa o scarpine dupa ureche, si dandu-se ba bolnava grav, ba nestiutoare de limba romana fiind plecata de peste 10 ani, ba promitand ca isi sterge contul si revenind inzecit asupra proprilor decizii... in fine, sunt lucruri care imi suna a deja-vu. | ||
anakin Postat pe 8 August 2009 12:59 |
||
oamenii au de multe ori reactii asemanatoare, anakin. paranoia e deja adjudecata! ...si oricum nu te prinde |
||
blanca Postat pe 8 August 2009 13:04 |
||
Mielutzo, prin februarie-martie mai exista un astfel de personaj, e drept ca diferit mult de dune, cu o scriere extrem de greoaie, plina de greseli gramaticale sau de topica a frazei, insa care sustinea ca era ofertata de institutii de prestigiu americane si ca ea nu vrea sa mearga la ei fiindca ii place in tara noastra.. asa le si trebuie imperialistilor !! | ||
anakin Postat pe 8 August 2009 13:13 |
||
ce-i aici? | ||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 13:15 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-08 13:15:08ce-i aici? e..poezie. si o sa o inchei. e si rugamintea leliei mossora. e si deplina mea oboseala de a rezista rational si logic la atatea prostii, acuze, provocari si facaturi. ultima poezie le-o ''explic'' oamenilor care in fata gashtii au avut coloana vertebrala, au vazut realitatea si au postat corect: pik, ela, love, lelia, nu va riscati comunicarea pt un intrus! |
||
dune Postat pe 8 August 2009 13:28 |
||
Inca�ploaia Mai ploua peste ganduri Si peste chipul tau. Citesc.Dar printre randuri Sunt ploi cu fulger greu. Priveste acest triptic Tu, eu si ploaia care Ne miruieste scriptic Cu litere, suvoaie. De ce nu conteneste? Ce nor ii da caderea? Ce zeu Neptun iubeste Cuvantului puterea? Mai ploua peste ganduri Citind ii dau indemn Mai bine, in strafunduri De-ocean, sa fiu insemn. |
||
dune Postat pe 8 August 2009 13:29 |
||
auzi, da , lelia mosora nu stie sa vorbeasca fara intermediari ? e muta? si stai asa. ai uitat pe fata care a scris poezia cu cercul. si ea a vazut corect . ti-a si scris saraca. sa nu o iei tu in bagare de seama.... |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2009 14:07 |
||
ce-am facut? am gresit cu ceva? singura mea problema este ca nu-mi place scandalul si-l evit, in rest cu ce am atacat eu si pe cine? sunt intrusa eu? ok. unde nu sunt dorita nici nu stau! |
||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 14:13 |
||
corina, apeleaza la un prieten si poate esti stearsa din lista infamilor si pusa la loc de cinste, pe aceea a oamenilor de bine hai, ca poti ! | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2009 14:17 |
||
ce liste, ce clasificari, ca eu nu inteleg nica eu am mai spus ca nici un om nu-i perfect, oricine poate grei, isi cere scuze si gata nu mai continua sa puna samanta de scandal... Cine ma accepta asa, bine, cine ma vrea de o parte sau alta, io-s Elvetia, neutra! Punct |
||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 14:23 |
||
corina, acu nu mai inteleg eu. tu de ce ai sarit? nu te-a pus dune pe nici o lista. de ce te-ai suparat asa si ziceai ca n-ai facut nic? vrei elvetie, esti elvetie. ce te tot scuzi? |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2009 14:28 |
||
pai ma citase dune si apoi a urmat cu "pik, ela, love, lelia, nu va riscati comunicarea pt un intrus!" tu nu asta ai fi inteles? |
||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 14:30 |
||
da', las', ca nu-i problema, eu ma simt bine si daca vorbesc singura! | ||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 14:33 |
||
stai linistita, nu te citase pentru ca ai deranjat-o. cel citat, a fost asa, un fel de minge la fileu. o introducere ca sa poata spune o poezie |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2009 14:38 |
||
m-am linistit - nu ca eram agitata - nu din cauza asta! | ||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 14:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Topic cu filtru de scriere - special creat pentru cei care se cred perfectii acestui forum | 28 | De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 21:24 |
Cum putem scapa de Michelle????????????? | 196 | De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17 |
Femeia | 13 | De la: ratuscaceaurata 30 Mai 2012 23:56 |
|
||
Invitatie la studiu - dezvoltarea in firme | 1 | De la: Ander 14 Februarie 2012 23:45 |
luna se aseaza in leagan de cristal | 187 | De la: heartbit 11 Septembrie 2015 18:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară