remi in trei? pfui? walki, ia-o si pe iaso sa bagati o canasta cinstita. pe bani frumosi. ca in tara asta mai curand asa faci un ban... cu exceptia situatiilor in care se fura gros. | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 23:47 |
||
---|---|---|
buna seara! si hai noroc! unde e prietena mea lelia? |
||
Nichita_Stanescu Postat pe 1 August 2009 23:59 |
||
Niki, e trist daca ti-e prietena. in acest moment. tu nu uita ca te-ai dus... sa fi patit si Lelia ceva? tztz. o am pe constiinta. eu am "trimis-o" aseara in ploaie. o fi facut pneumonie - dar doctorul a ziiisss caaa n-aaare (alexandru andries). si a sucombat din netratare...?!!! | ||
|
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:02 |
||
unde-am nimerit??? | ||
lady_corina Postat pe 2 August 2009 00:02 |
||
gianiblue, ce nume o mai fi si asta? ca eu am stat la racoare o vreme. nu stiu cum e cu pneumonia, eu am murit de ciroza. |
||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:04 |
||
intre balamuc si Belu | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:04 |
||
ioi maestre... eu o stiu p-aia cu: a venit toamna! acopera-mi inima cu ceva.... ioi ce o sa se bucure lovica.... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 00:04 |
||
bebe Niki, gianiblue e ok. crede-ma ca e mult mai in regula decat id-ul tau... poti merge si la vot? ca te-ai cam dus - de ciroza - ne spui tu... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:06 |
||
iasomia, pe mine m-au acoperit cu un cearsaf. e frig al dracului acolo. | ||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:06 |
||
gianiblue, in romania voteaza si mortii! de aia m-am si intors. pe partea cealalta. | ||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:08 |
||
Plooouaaa infeeeernaaaal Si noooi neee iubeeeaaaam prin mansardee Prin cerul ferestrei, prin cerul ovaaaal noooriii cuuurgeaaaaau in luna lui Marte etc, etc te-ai dezmortit, Niki? cred ca-ti trebuie mai mult pentru dezmorteala. ca esti cam rece si de demult... |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:08 |
||
bre, devine cam macabru p-acilea.... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 00:08 |
||
Niki, spui un lucru evident. asta cu votul mortilor. asta spuneam si eu... ia palinka de la amicul Thor. sa te incalzesti pana la vot. |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:09 |
||
iote... vorbeste stahia..si tot un mesaj apare.... mi se face frica.... nu-i cresc mesajele... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 00:09 |
||
mda... | ||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:10 |
||
cu cearceaf, Niki? da ' ai fost pagan? sau confunzi tu cu lintoliul de rigoare? te inteleg ca nu te pricepi. nu cred ca - la viata ta scurta - ai apucat sa te ocupi de o ingropaciune. deci nu stii. ai dat articolul de la magazinul de specialitate drept cearceaf... barbatii astia... si dupa... moment... tot nu se trezesc la realitate. dimpotriva, cam adorm de tot... |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:12 |
||
copii, daca-i bal - bal sa fie. pare a fi in cinstea lui M.J. cu thriller-ul lui. daca e de dans - mai putem sa invitam de dincolo... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:13 |
||
copii, va citesc maine. Niki, daca tot te-ai intors, nu scapi fara o poezie. va pup. somn usor. |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 00:14 |
||
hai ca ma bag la loc, la cutie. nu-i rost de poezie pe la voi. | ||
Nichita_Stanescu Postat pe 2 August 2009 00:15 |
||
ioi...nichisorule.....da ce par frumos alb-dalb ai.....se asorteaza cu cearceaful... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:16 |
||
baga-te bre! ma facusi sa scuip in san.. terminati cu glumele astea,nici mortii nu-i lasati... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 00:16 |
||
iasomico....vezi ca vine acu pe antena unu hellraiser, la si jumate.....asta film de stuchit in san.....nu mascaricii astia care se dau mari poeti disparuti....se rasuceste bietul nichita in mormant... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:18 |
||
tutanko... ce faci, fata, te dai la maistru cu texte d-astea de agatat in tramvai... ia baga-i o poezea lu' mos nichita, ca sa te ia pe genunchi... |
||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:18 |
||
tie, coane zambile, iti dau cu drag niste versete, dar sa stii ca nu stau pe genunchii lui matale......mascariciului astuia/asteia nici nu ma obosesc.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:19 |
||
tuto, s-a intors lumea cu couru' in sus,ce sa mai spun....ptiu,ptiu,ptiu..mi-am scuipat in san... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 00:21 |
||
hai mami, zi-mi mie una... ca genunchii mei sunt ca ai lu' nichita, numa os... | ||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:21 |
||
lasa zoe...fi barbata draga....nu e mirare cu mesajele....am mai intalnit de vreo cateva ori faza cu necontorizarea mesajelor....cred ca serverul astora megre pe principiul abac....si se mai blocheaza bilele... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:22 |
||
zambilutzzzuuuuuu....da io nu vreau sa-mi intre osu'.........in bouci draga...tu la ce te gandeai? | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:23 |
||
tutanko... bre, ce gusturi ai... pai de buci era vorba aclea/.. te asezai si tu pe pipoashca... |
||
zambil Postat pe 2 August 2009 00:29 |
||
si iarasi toate lacrimile adunate le strang in pumnul meu si le strivesc pentru ca luna ce prin geam razbate sa nu iti spuna iar ca te doresc. si iarasi strang incet la pieptul meu duminicile din sertar, uitate atunci cand eram singura, doar eu cu tine-n minte si in noapte. si iar mi-aduc aminte de surasul tau, de zilele in care printre soapte vibrai cand iti rosteam numele tau si visul nu era departe. si ma imbrac cu-al amintirilor parfum si iar tu inima imi incalzesti acum si printre randuri eu citesc infrigurata o taina ce-o credeam de mult uitata. mai prinde-mi iar cosita-n mana ta cu buzele fierbinti ma infioara si fa-ma iar sa uit de viata toata asa cum ma iubesti...ca prima oara... |
||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 00:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sal | 57 | De la: ameno 15 Iulie 2010 15:28 |
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia | 8 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00 |
prieteni | 17 | De la: Sal_a_toi 8 Septembrie 2011 18:53 |
|
||
De ce femeile numai au grija de ele dupa ce se casatoresc?? | 191 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Intrebare-intrebatoare... | 24 | De la: iasomia 27 Martie 2011 11:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară