nici nu mai stiu incotro s-o iau. vreau sa am un bebe si nu stiu de ce inseminarile facute nu au avut rezultat din moment ce amandoi sunte cu analizele ok. stie cineva vre-o metoda sau o speranta sau....? | ||
garbo034018 Postat pe 1 August 2009 00:27 |
||
---|---|---|
numai medicul te poate sfatui...stiu si eu? am auzit de la cineva cu problema ta ca n-a ramas insarcinata ani de zile si cand a renuntat la ideea de a face copii, a facut 2 unul dupa altul. medicul i-a spus ca si factorul psihologic are rolul lui - adica era stresta si de aia nu ramanea insarcinata. cu alte cuvinte, nu degeaba se spune - "de ce ti-e frica nu scapi"...tu traiesti cu frica de a nu putea avea copii. probabil asta este motivul! | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 00:33 |
||
ca medic....nu ginecolog.....am alta specializare....iti spun cu mana pe inima ca si psihicul influenteaza muuuult, vorba corinei.....incerca sa nu te mai chinui, sa va luati o vacanta.....lela.....doar voi doi...sa va redescoperiti...sa uitati ca vreti sa faceti dragoste doar pentru a veni pe lume un bebelus.....faceti dragoste ca si cum ar fi ultima zi in care o faceti.....si poate vine si miracolul... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 1 August 2009 00:40 |
||
Intreaba medicul daca poti sa iei Branca Ursului(tinctura). | ||
diavolul_roz Postat pe 2 August 2009 14:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Voi cum faceti fata perioadei de doliu? | 62 | De la: vitan 5 Martie 2014 16:43 |
Epoca darului... palpabil | 21 | De la: garbo090549 30 Decembrie 2009 17:53 |
Buna | 4 | De la: Micass 21 Mai 2009 19:38 |
|
||
Redactia Garbo.ro va ureaza un 2018 bestial! | 10 | De la: Redactie_Garbo 1 Decembrie 2018 01:48 |
farmece , | 9 | De la: LILO 13 Iunie 2010 19:01 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice