am fost in urma cu doi ani cu un baiat...in fine..acum credeam k o sa imi reiau relatia cu el, dar tocmai mi-a spus k nu ar avea altcv d oferit decat sex ,intalniri tarzii si in locuri ciudata, k nu asa imi doresc eu eu( am fost colegi d liceu), si ca nu vrea sa ma raneasca,dar il cunosc asa bn , nu ii pasa de nimeni, nush cum am putut da de un om asa insensibil, sa ma culc cu el(mentionez k ar fii primul) imi doresc asta din toata inima...ce sa fac?il iubesc atat de mult.... | ||
amyyy Postat pe 1 August 2009 23:35 |
||
---|---|---|
Sa accept sa avem doar o relatie ce implica doar sexul?....sa trec peste ceea ce simt, stiu k nu imi poate oferi altcv, cum ar spune el, "nu vrea sa se lege d nimeni, nu e momentul" | ||
amyyy Postat pe 1 August 2009 23:38 |
||
esti bunuta rau,pacat... | ||
|
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 23:40 |
||
daca accepti asa ceva, scuza-ma, dar ori esti masochista ori nu-ti dai seama in ce te bagi! | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 23:40 |
||
Sunt foarte constienta chiar, dar nush dak poate intelege cnv ce sentiment puternic a trezit in mn , avandu-l aproape in fiecare zii 6 ore, am fost colegid e banca, ne cunoastem cel mai mic amanunt legat de noi...e asa de greu... | ||
amyyy Postat pe 2 August 2009 01:00 |
||
dragutza mea...priveste si altfel problema.......peste ani iti vei aduce aminte de prima noapte de dragoste......crezi ca iti va conveni sa o ai cu un barbat care nu urmareste decat sexul....in locuri intunecate si la ore tarzii???? crede-ma....ce simti tu acuma nu e decat atractie sexuala.....ai rabdare pana vei gasi un barbat demn de tine, care sa-ti ofere si ceva sentimente.....nu neaparat sa ramai cu el toata viata...dar sa fie ceva ce iti vei aminti cu drag..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 01:06 |
||
stiu ca toata lumea iti spune sa ai grija,sa il ocolesti si sa-ti gasesti pe altcineva.....care merita.tentatia este mare pt e ceva mai complicat ceea ce (sa recunoastem)ne place mai mult si ne atrage ca un magnet.gandeste-te bine si daca iei o decizie macar sa te gandesti bine si sa nu-ti para rau.bafta! |
||
garbo_androo Postat pe 2 August 2009 13:30 |
||
mai fata, pana iti gasesti alta iubire, io zic sa alegi "carnatzul". macar te alegi cu ceva. da' pune-l sa munceasca, mamaliga lui! stoarce-i si ultima picatura de vlaga, sa nu mai poata merge si la alta |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 13:35 |
||
De la: amyyy, la data 2009-08-01 23:38:19Sa accept sa avem doar o relatie ce implica doar sexul?....sa trec peste ceea ce simt, stiu k nu imi poate oferi altcv, cum ar spune el, "nu vrea sa se lege d nimeni, nu e momentul" Parerea mea pune punct. Poate este un pic insurat daca se ascunde. Fa-ti ordine intai in gandurile tale,.. Vrei sex...este alegerea ta....DAR, ..DAR viata nu se reduce doar la primul barbat iesit in cale... Si e mai bine sa mergi pe ideea de sentimente, respect, comunicare... |
||
anca_53 Postat pe 2 August 2009 17:26 |
||
nu e insurat, am fost colegi d banca, ii cunosc familia , el pe-a mea, eram tot timpul impreuna... aseara am vorbit si a zis k nu poate s afaca asta , desi nu a mai refuzat pe nimeni in ceea ce priveste sexul, la mn ceva il retine, stiu k imi face rau,mi-a zis sa ma gandesc foarte bn...i-amm zis k m-am gandit, urmeaza sa se gandeasca el....oare simte cv dak nu vrea doar sa faca sex cu mine, desi i-am zis in fata k asta vreau si nu trebuie sa se implice sentimental??? |
||
amyyy Postat pe 3 August 2009 11:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce vrea ? | 8 | De la: apaminerala 19 Februarie 2010 05:39 |
aceleasi scopuri doar cai diferite de a le exprima... | 36 | De la: gmpa 26 Aprilie 2010 01:54 |
ii place sa fie batuta in pat! | 12 | De la: yanyacharberet 17 Noiembrie 2009 11:49 |
|
||
ce pot face cu un sot "bolnav" de inernet? | 62 | De la: miky65 27 August 2020 14:31 |
ce vrea ? | 64 | De la: tutankhamon 7 Februarie 2010 16:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară