iubesc un baiat cu 6 ani mai mare ca mine....dar relatia noastra nu merge de loc ? oare sunt eu de vina ...oare cuma r trebui sa ma comport pt al face sa se indragosteasca....sau poate ma iubeste nici eu nu stiu uneori imi arata lucrul asta alteori e indiferent ma suna o data la cateva zile sa ne intalnim si zice k ma iubeste si sufar mult ma doare ce as putea face? :((:(( chair sufar :( si sunt zile in care nu mananc nimica i plang continuu //// uneori viata asta e de neinteles |
||
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:36 |
||
---|---|---|
Buna si eu iubesc un baiat mai mare decat mine cu 9 ani ,ieste in proces de divort cu fosta sotie , nu dorm aproape deloc numai la iel ma gandesc , nu stiu ce sa fac sa-l atrag catre mine , ne intalnim rareori ,vorbim la telefon , iam spus ca il iubesc din suflet dar iel nu stiu ce vrea . Astept niste sfaturi . Ce pot sa fac sal atrag catre mine? | ||
me_and_you Postat pe 2 August 2009 13:53 |
||
sunt in aceeasi situatie ca si tine singurul sfat care ti las putea da ar fi acela dea a te ruga mult si sa ai rabdare si incredere dar el te iubeste tu esti sigura de lucrul asta? |
||
|
||
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:59 |
||
poate nici el nu stie ce vrea a trecut printr-o experienta de viata cu prima ar trebui sa fie cu capul pe umeri sa gandeasca altfel asa e si la mine vb la telefon rareori si uneori i indiferent alteori zice k ma iubeste dar cand ne intalnim intr;un loc public nu ma baga in seama decta ma saluta doar atata:((:(( cu ce mai putea sfatui:(( |
||
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 14:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
povestia mea..sau mai bine prostia ce am facuto...:( | 172 | De la: garbo089734 9 Februarie 2010 10:06 |
Pe cine sa aleg ? | 26 | De la: picaturaderoua 9 Decembrie 2011 15:32 |
De ce inseala barbatul??.. dar femeia?? | 60 | De la: garbo_397823 19 Martie 2014 16:29 |
|
||
Ceva sfaturi? | 243 | De la: l_erika 12 Septembrie 2009 11:42 |
Nedrept... | 107 | De la: quasaria 13 Mai 2010 12:59 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn