iubesc un baiat cu 6 ani mai mare ca mine....dar relatia noastra nu merge de loc ? oare sunt eu de vina ...oare cuma r trebui sa ma comport pt al face sa se indragosteasca....sau poate ma iubeste nici eu nu stiu uneori imi arata lucrul asta alteori e indiferent ma suna o data la cateva zile sa ne intalnim si zice k ma iubeste si sufar mult ma doare ce as putea face? :((:(( chair sufar :( si sunt zile in care nu mananc nimica i plang continuu //// uneori viata asta e de neinteles |
||
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:36 |
||
---|---|---|
Buna si eu iubesc un baiat mai mare decat mine cu 9 ani ,ieste in proces de divort cu fosta sotie , nu dorm aproape deloc numai la iel ma gandesc , nu stiu ce sa fac sa-l atrag catre mine , ne intalnim rareori ,vorbim la telefon , iam spus ca il iubesc din suflet dar iel nu stiu ce vrea . Astept niste sfaturi . Ce pot sa fac sal atrag catre mine? | ||
me_and_you Postat pe 2 August 2009 13:53 |
||
sunt in aceeasi situatie ca si tine singurul sfat care ti las putea da ar fi acela dea a te ruga mult si sa ai rabdare si incredere dar el te iubeste tu esti sigura de lucrul asta? |
||
|
||
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:59 |
||
poate nici el nu stie ce vrea a trecut printr-o experienta de viata cu prima ar trebui sa fie cu capul pe umeri sa gandeasca altfel asa e si la mine vb la telefon rareori si uneori i indiferent alteori zice k ma iubeste dar cand ne intalnim intr;un loc public nu ma baga in seama decta ma saluta doar atata:((:(( cu ce mai putea sfatui:(( |
||
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 14:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cea mai grea decizie din viata mea | 442 | De la: anisoaraf 16 Ianuarie 2010 20:03 |
E iubire sau interes ? | 37 | De la: quasaria 6 Martie 2010 18:59 |
Vine despartirea.. am o atitudine ok? | 1 | De la: Flatten 9 Octombrie 2018 10:15 |
|
||
despartirea un hop peste care nu pot sa trec | 55 | De la: burghy 24 Aprilie 2010 11:14 |
despre relatia mea ..daca o pot numi asa | 10 | De la: anna_gratiela 1 Martie 2010 12:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară