va multumesc la toti cei care au incercat sa-mi dea un sfat....intre timp de cind nu am mai 'vorbit' situatia s-a schimbat..adica am inaintat actiune de divort..eu ..aici in romania...pentru ca stimabilul nu vrea sa dea divort sub nici o forma...divortul se v-a face dupa legile romane..deci nu am nici o sansa sa obtin ceva de la el..dar important pentru mine este sa pun PUNCT acestei situatii iar in rest imi doresc sanatate si puterea de a schimba ce pot schimba..,destul de senina sa accept ce nu pot schimba..destul de inteleapta sa le deosebesc..SI SA MERG MAI DEPARTE... numai bine !!!! |
bente Postat pe 2 Octombrie 2009 17:36 |
---|
De la: bente, la data 2009-10-02 17:36:03va multumesc la toti cei care au incercat sa-mi dea un sfat....intre timp de cind nu am mai 'vorbit' situatia s-a schimbat..adica am inaintat actiune de divort..eu ..aici in romania...pentru ca stimabilul nu vrea sa dea divort sub nici o forma...divortul se v-a face dupa legile romane..deci nu am nici o sansa sa obtin ceva de la el..dar important pentru mine este sa pun PUNCT acestei situatii |
bente Postat pe 2 Octombrie 2009 18:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
partaj | 7 | De la: garbo221882 2 Septembrie 2014 18:24 |
gfh | 20 | De la: eladaela 23 Noiembrie 2009 12:43 |
Cine ne apara in trenuri,de vagabonzi,golani si tigani ????? | 14 | De la: garbo226933 27 Decembrie 2013 18:45 |
|
||
Ink nu a divortat | 25 | De la: garbo171197 9 Octombrie 2010 00:00 |
eu si viata mea-ce am ratat-ce pot recupera din sufletul meu | 12 | De la: mia79x 3 Iulie 2009 00:35 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri