va multumesc la toti cei care au incercat sa-mi dea un sfat....intre timp de cind nu am mai 'vorbit' situatia s-a schimbat..adica am inaintat actiune de divort..eu ..aici in romania...pentru ca stimabilul nu vrea sa dea divort sub nici o forma...divortul se v-a face dupa legile romane..deci nu am nici o sansa sa obtin ceva de la el..dar important pentru mine este sa pun PUNCT acestei situatii iar in rest imi doresc sanatate si puterea de a schimba ce pot schimba..,destul de senina sa accept ce nu pot schimba..destul de inteleapta sa le deosebesc..SI SA MERG MAI DEPARTE... numai bine !!!! |
bente Postat pe 2 Octombrie 2009 17:36 |
---|
De la: bente, la data 2009-10-02 17:36:03va multumesc la toti cei care au incercat sa-mi dea un sfat....intre timp de cind nu am mai 'vorbit' situatia s-a schimbat..adica am inaintat actiune de divort..eu ..aici in romania...pentru ca stimabilul nu vrea sa dea divort sub nici o forma...divortul se v-a face dupa legile romane..deci nu am nici o sansa sa obtin ceva de la el..dar important pentru mine este sa pun PUNCT acestei situatii |
bente Postat pe 2 Octombrie 2009 18:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Partaj Galati | 1 | De la: garbo253760 26 Mai 2012 18:50 |
Sa continui sa traiesc asa? | 49 | De la: salbatica_sexy 22 Decembrie 2009 09:58 |
O alta poveste de viata, asa cum probabil sunt multe in lumea asta... | 7 | De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 02:10 |
|
||
arta impacarii | 27 | De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:55 |
Sfat | 9 | De la: picaturaderoua 10 Ianuarie 2016 18:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice