ce sa fac...? sunt intr-o mare incurcatura !!!

va multumesc la toti cei care au incercat sa-mi dea un sfat....intre timp de cind nu am mai 'vorbit' situatia s-a schimbat..adica am inaintat actiune de divort..eu ..aici in romania...pentru ca stimabilul nu vrea sa dea divort sub nici o forma...divortul se v-a face dupa legile romane..deci nu am nici o sansa sa obtin ceva de la el..dar important pentru mine este sa pun PUNCT acestei situatii
iar in rest imi doresc sanatate si puterea de a schimba ce pot schimba..,destul de senina sa accept ce nu pot schimba..destul de inteleapta sa le deosebesc..SI SA MERG MAI DEPARTE...
numai bine !!!!
bente
Postat pe 2 Octombrie 2009 17:36
De la: bente, la data 2009-10-02 17:36:03va multumesc la toti cei care au incercat sa-mi dea un sfat....intre timp de cind nu am mai 'vorbit' situatia s-a schimbat..adica am inaintat actiune de divort..eu ..aici in romania...pentru ca stimabilul nu vrea sa dea divort sub nici o forma...divortul se v-a face dupa legile romane..deci nu am nici o sansa sa obtin ceva de la el..dar important pentru mine este sa pun PUNCT acestei situatii
iar in rest imi doresc sanatate si puterea de a schimba ce pot schimba..,destul de senina sa accept ce nu pot schimba..destul de inteleapta sa le deosebesc..SI SA MERG MAI DEPARTE...
numai bine !!!!
bente
Postat pe 2 Octombrie 2009 18:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum e mai bine, casatorit sau...pacsat? 81 De la: yanyacharberet 13 Septembrie 2009 13:15
Dragoste sau obisnuinta? 49 De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:42
sotia a bagat acte pt divort eu nu am vr divortul 30 De la: garbo_406554 10 Ianuarie 2016 18:25
Te-ai implica intr-o relatie cu o persoana divortata care are un copil? 41 De la: yanyacharberet 21 Iulie 2009 20:48
Oare de ce BARBATII sunt lasi, indiferenti, reci la tot ce insemna IUBIRE, sentimente puternice? 184 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:08
Setari Cookie-uri