e bine ca macar ai invatat ceva din asta!! iar intrebari de genu: ce vroia de la mine?? de ce ma mai cauta daca si asa mai avea alte 4 la rand?? nu-si au rostul...nici el n-ar sti sa-si rasunde lui insusi!! probabil din amuzament, poate sufera de prea multe iubire, naiba stie!! mai stiu o persoana, tot asa, o deranja ca o inseala iubitul, suferea sincer, dar nu se putea abtine sa nu-l insele si ea, la randul ei, cu mai multi chiar.... concluzii??? cauta sa faci ceva constructiv, cu care sa-ti ocupi timpul liber... ah, si tu il iubesti pe el tocmai pt ca se poarta mizerabil, pt ca iti creaza probleme!! daca ti-ar face sotul probleme, atentia ta s-ar indrepta automat asupra lui, si ti-ai da seama cat e de important! nu?? |
||
zambila Postat pe 6 August 2009 14:42 |
||
---|---|---|
tot aci dezbateti? vad ca nu l-a omorat si nici nu l-a alungat cu farurile. deziluzie totala. il iarta daca mai pateste cineva asa, un sfat. ii luati hainele cat nenea face un dus . shusaua si sa se descurce. sa ne inchipuim cui da telefon . nevestei? e mort. amantelor? tot mort. unui prieten. ei, he ,he ! ce frumos. rad aia de el si prin somn. asta razbunare cumplita |
||
si_totusi Postat pe 6 August 2009 14:47 |
||
iooiii, totushico ce sadica esti, crudelo! bravo, mami, asa-mi place! io ho hoooo... iti dai seama ce ar rade pretenarii lui si cu couru' de el, toata viata ? da' mandra sa faca bine sa ii ia hainele si sa dispara din raza lui de actiune ori sa se inarmeze bine! |
||
|
||
Thor Postat pe 6 August 2009 14:50 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-06 14:47:55tot aci dezbateti? |
||
eladaela Postat pe 6 August 2009 14:50 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-06 14:41:55he he heeee... ca ca un om mare le zice greaca am cetit cartea thorele |
||
eladaela Postat pe 6 August 2009 14:51 |
||
bre, greaco, sau ai vazut filmu'? si vezi ca iar incepushi cu copy/ paste-u' ala! |
||
Thor Postat pe 6 August 2009 14:52 |
||
pai ce numa' irinuca?? |
||
eladaela Postat pe 6 August 2009 14:55 |
||
thor, nici o grija. cand o femeie vrea, poate. |
||
si_totusi Postat pe 6 August 2009 14:56 |
||
draga zambilutooooooooooooo..... se poarta excelent, nu se paorta mizerbail.. nu ai ce sa ii reprosezi din orice punct de vedere........... si nici sotului meu.... cred ca intr-adevar eu am o problema.... | ||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 14:58 |
||
pai si in cazul asta te mai intreb o data...ce-ai cautat??? | ||
eladaela Postat pe 6 August 2009 15:00 |
||
ai vrut sa-ti testezi capacitatile,la barbat'tau perspicacitatea si la amant fidelitatea?? | ||
eladaela Postat pe 6 August 2009 15:00 |
||
draga mea ela... daca mi-asi putea raspunde la aceasta intrebare..... s-a intmaplat... atat pot spune . nu am nici un motiv ......... crede-ma ca nu mint | ||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 15:03 |
||
Mai, pretty women, daca zici ca sotul se comporta bine, ca-l iubesti (am inteles bine?) ce zici ca te-a facut sa-l inseli? Ce ai gasit la amant si nu aveai acasa? | ||
Ella34 Postat pe 6 August 2009 15:03 |
||
nu intelegeti ca nici eu nu imi explic de ce am facuto... de prea mult bine... imi era prea bine .. totul mergea ca pe roate.. . intelegeti ca nu a fost ceva premeditat, nu mi-am dorit asta....... si nici acum nu imi dosresc........ nu vreau sa se mai ntample.. deja am terminat relatia. | ||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 15:06 |
||
intrebare intrebatoare | ||
eladaela Postat pe 6 August 2009 15:07 |
||
no, ca eu tot nu inteleg, daca el se poarta asa frumos, care-i problema??? ca doar nu te astepti de la unul care-si inseala familia, sa-ti fie tie fidel, nu?? sti, cam asa se intampla, ca inseli, incepi sa-l banuiesti si pe celalalt, pt ca vezi cat e de usor, si ca oricine ar putea |
||
zambila Postat pe 6 August 2009 15:07 |
||
sotul tau banuieste ceva? caci daca afla, s-ar putea rezolva problema... se termina cu atata bine si sa vezi atunci trai... |
||
Ella34 Postat pe 6 August 2009 15:08 |
||
ooo, da!! ca bine zice ella!!! daca tot vrei sa fii sincera!! |
||
zambila Postat pe 6 August 2009 15:10 |
||
draga zambila, problema e ca eu il iubesc ... si e le vinovat de asta... daca imi spunea de la inceput ca e vb doar de sex... dar nu m-a facut sa am indragostesc de el si i-a fost foarte usor sa ma aiba dupa..... |
||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 15:11 |
||
draga ela, da sotul meu are ceva banuieli dar nu e nici un pericol.. NU O SA SE MAI INATMAPLE.... NU INTELEGETI?????? iar am deviat de la subiect: ma razbun sau nu? |
||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 15:12 |
||
pai, si daca tu,care esti o pers. cerebrala, nu-ti explici de ce ai facut ce ai facut, de ce si-ar explica el?? tu ai stiut de la inceput ca el era insurat! sunt mai importante amantele decat sotia?? sau crezi ca, dupa 2 ani, el nu mai facea nimic cu ea?? si apoi, sa zicem sa nu stiai ca-i insurat....stiai ca esti tu maritata, nu?? asta nu-ti spune nimic?? da de ce va mai casatoriti fratilor??? |
||
zambila Postat pe 6 August 2009 15:13 |
||
De la: frumusicaaa, la data 2009-08-06 15:11:10draga zambila, Il iubesti? Chiar si acum cand stii ce fel de om e? |
||
Tzantzarika Postat pe 6 August 2009 15:13 |
||
chiar trebuie un motiv anume ca sa inseli partenerul motive poti sa gasesti la tot pasul,ca nu ti-a zis buna dimineata ca nu te-a pupat de noapte buna ,ca nu ti-a cumparat florile pe care le vroiai,ai asteptat cu masa pusa si a venit cand s-a racit mancarea ,etc asa ca motive ai o mie depinde de secunda cum iti privesti pe cel care il doresti in momentul acela si restul se uita tot | ||
pufoasa67 Postat pe 6 August 2009 15:15 |
||
draga mea eu sint mai blonda dar tipul trebuie ca i bazat timp ptr toate 4 ,banuiesc ca bani ziceai de hotel ...,plus nevasta acasa sa nu simta nimic ne dai nr la robocap????????? | ||
nazirra Postat pe 6 August 2009 15:15 |
||
de acord cu totusica!! mama lui de nenorocit, care te-a mintit si te-a facut sa te indragostesti de el, desi erai casatorita, si multumita!!! eu zic sa te razbuni, ca altfel, dezbatem si maine aceeasi problema |
||
zambila Postat pe 6 August 2009 15:17 |
||
nazirra Postat pe 6 August 2009 15:18 |
||
mai fata, tu inca mai plangi dupa Casanova asta mioritic, in loc sa-ti vezi de familie si sa incerci sa recuperezi (daca e posibil) ceea ce ai luat familiei tale si ai impartit cu "inculpatul"..? Stii, poate si sotul tau isi pune aceeasi intrebare... sa se razbune pe tine sau nu? Poate a si luat o decizie, cine stie... |
||
Ella34 Postat pe 6 August 2009 15:18 |
||
nu vrea ca l-am cerut si noi da' poate ne da adresa | ||
eladaela Postat pe 6 August 2009 15:18 |
||
draga zambi.. stiam tot de la inceput .... dar inca il mai iubesc petnru ca el mi-a spus multe lucruri pe care nimeni nu mi le-a spus ... pentru ca a fost altceva... el singur a spus ca vrea ca eu sa il iubesc si o sa faca tot ce ii sta in puteri sa nu pot renunta niciodata la el si ca atunci cand o voi face o sa ma doara foarte tare.. pentru ca o sa il iubesc... ei uite ca asta s-a intamplat...... acum o sa inchid usa definitiv in urma mea nu o sa mai discut cu nimeni nu o sam a mai gandesc la asta.... singura solutie, cat despre razbunare... la cate mi-ati zis azi.... mi-a trecut de tot..... | ||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 15:18 |
||
de fapt ... parca zici ca a vb el cu voi sa se razbune el pe mine prin voi ca prea m-ati pus la zid......... s-a intampalt ce vreti.. nu am facut rau nimanui... credeti-ma ca stiu ce spun...... nu stiti decat voi de atatia ani...... | ||
frumusicaaa Postat pe 6 August 2009 15:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Invitatie! | 1 | De la: garbo020670 26 August 2009 12:12 |
Ce parere aveti despre numerosii profesori si doctoranzi romani care fac greseli flagrante de gramatica? | 52 | De la: oanaoana92 20 Noiembrie 2010 15:02 |
un sfat, o parere..ceva | 3 | De la: ranise 1 Aprilie 2012 07:58 |
|
||
:((...de ce baietii din ziua de azi vor doar sex | 7 | De la: eladaela 6 August 2009 15:28 |
ce te deternima sa alegi o anumita facultate ? | 16 | De la: floare_cu_colti 18 Februarie 2011 17:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural