Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

bravo, mielutz, ca ai readus-o la lumina!
parca o postasem si io pe undeva, dar cred ca ar trebui sa incepem fiecare zi cu a posta vorba asta.
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:07
moamaaaaaaaaaaaa!!!
pik_nik
De la: mielutza, la data 2009-08-10 20:05:44vorba mare!!

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa
vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

TEODORRD
asa este mielutzo, crede fiecare ce vre..da noi vrem sa ridem
LILO
Postat pe 10 August 2009 20:08
ti-am zis eu thorule ca planetele fac si ele ceva acolo
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:09
he heee... Abraham Lincoln ala nu a ajuns el ce a ajuns de prost, asa-i?

sa stii ca asa e, mielutzo! parol!
a... si uica Abra, pomenit mai sus, nu cred ca se va supara daca l-om cita in fiecare zi!
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:10
Intr-o buna zi, la poarta raiului, un tip ofticat nevoie mare.
Sfintu Petru il ia de-o parte:
- Ce-i, fiule, care e problema?
- Pai, nu se poate, domle, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos,
puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc
linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o
greseala !
- Mmmm, nu s-a mai intimplat pina acum, da, in fine, sa vedem... cum
zici ca te cheama fiule?
- Manivela, Grigore Manivela...
- Si ce meserie zici ca ai avut ?
- Mecanic auto ...
- Aha, gata, uite, am gasit fisa ta... pai s-a lamurit fiule, uite,
aici scrie ca ai murit de batrinete !
- De batrinete ?!?? Cum de batrinete ?
- Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale si a
iesit ca ai peste 100 de ani...
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:10
Mieluto..ce bine iti sta azi...
TEODORRD
Postat pe 10 August 2009 20:11

ha ha haaaa... ce m-ai racorit cu asta!!!
de acum stiu cum sa tratez cu mecanicii auto
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:12
hainele le ai de la Botezatu???
TEODORRD
Postat pe 10 August 2009 20:12
Mersi Teo

acum pt barbati:

Un barbat vrea sa se insoare si are dificultati in a alege dintre trei
posibile candidate. Le da fiecareia cate 5.000 $ cadou si asteapta sa vada ce fac ele cu banii.
Prima tipa isi faca o transformare estetica totala. Se duce la un
salon de lux unde are parte de cele mai scumpe tratamente faciale si cosmetice� coafura, manichiura, machiaj, pedichiura, uleiuri si
altele. Apoi isi cumpara cateva randuri de haine si se imbraca foarte frumos pentru barbat, spunandu-i ca a facut toate astea ca sa fie mai frumoasa si mai atractiva pentru el, fiindca il iubeste asa de mult.
Tipul ramine impresionat.

A doua tipa se duce sa-i cumpere barbatului cadouri: un set nou de
crose de golf, componente performante pentru calculator si haine
scumpe. Cand ii prezinta cadourile ii spune ca a cheltuit toti banii pentru el fiindca il iubeste asa de mult. Din nou, tipul e
impresionat.

A treia tipa investeste banii in actiuni profitabile. Inmulteste de
cateva ori cei 5.000 $. Ii da inapoi tipului cei 5.000 $ ai lui si
restul ii reinvesteste intr-un cont comun. Ii spune apoi ca vrea sa
economiseasca pentru viitorul lor impreuna fiindca il iubeste asa de mult. Evident, barbatul e din nou impresionat.

A stat el si s-a gandit un timp indelungat la cele trei femei si la
cum au folosit ele banii primiti.
Apoi s-a insurat cu cea care avea sanii mai mari.
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:15
i-auzi milelu. iar se ia lumea de calul tau
si_totusi
Postat pe 10 August 2009 20:15
Nu de la Botezatu Teo ! de la Valentino
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:16

Iluzii optice Totusico!!! da' cata vreme e de bine....
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:19
cine-i cu calu' pe aici?
pik_nik
Postat pe 10 August 2009 20:20
Fat Frumos si Arwen, pikule
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:22
Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi inca in paradis, deoarece
ei ar fi ignorat marul si ar fi mincat sarpele.
Ella34
Postat pe 10 August 2009 20:25
De la: Ella34, la data 2009-08-10 20:25:32 Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi inca in paradis, deoarece
ei ar fi ignorat marul si ar fi mincat sarpele.
corect, foarte corect ella34 ai trei bile albe
yanyacharberet
Postat pe 10 August 2009 20:26

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare.
Daca iei o decizie fara sa o �ntrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.
Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, �ti face o favoare.
Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo.
Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier.
Daca esti m�ndru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.
Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva.

De aceea barbatii mor mai repede dec�t femeile.
Ella34
Postat pe 10 August 2009 20:27
hai mai pikuleanule !!! sa nu -mi spui ca nu mi-ai vazut calul!!
ioi ce m-ai intristat!
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:27
Bula in armata
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Esti prost. Vasile, ce este patria?
- Patria este mama mea.
- Corect. Bula, ce este patria?
- Patria este mama lui Vasile.
- Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles?
- Inteles.
- Ce ai inteles?
- Ca sunt frate cu Vasile.
blanca
Postat pe 10 August 2009 20:28
De la: Ella34, la data 2009-08-10 20:27:43
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare.
Daca iei o decizie fara sa o �ntrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.
Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, �ti face o favoare.
Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo.
Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier.
Daca esti m�ndru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.
Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva.

De aceea barbatii mor mai repede dec�t femeile.

Ella......spune tu ce sa fac????sa fie bine,,pentru toayta lumea,....
TEODORRD
Postat pe 10 August 2009 21:29

....Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare......................
Daca iei o decizie fara sa o �ntrebi, esti nesimtit.... Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata!!!!!...
Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, �ti face o favoare...............
Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers.!!!................
Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier.......
Daca esti m�ndru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.....................
Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesty...
Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat.!!! Daca nu, ai pe altcineva.........................
in concluzie:
De aceea barbatii mor mai repede dec�t femeile...........
sophia1971
Postat pe 10 August 2009 21:52
NUMELE
Daca Ana,Maria si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga,spunandu-si Ana,Maria si Andreea.
Daca Radu,Mihai si Marius ies la o bere,vor dialoga spunandu-si (afectuos): �Grasule�, �Prostule�, �Testosule�,sau �Mosule�.
ACHITAREA NOTEI DE PLATA
Cand se primeste nota de plata,Radu,Mihai si Marius vor plati fiecare cate 10 lei,chiar daca nota este de 25 lei.Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest
Cand femeile primesc nota,scot imediat calculatorul din geanta.
BANII
Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar.
O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar,dar este la reducere.
BAIA SI LUCRURILE PERSONALE
Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti,pasta de ras,aparatul de ras,un sapun si un prosop luat de la hotel
Nr mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337.Un barbat nu este capabil sa identifice majoritatea acestora
ARGUMENTE SI DISCUTII
Femeia are ultimul cuvant,in orice fel de conflict
Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea,este doar inceputul unei noi discutii
VIITORUL
O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste
Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor,pana cand se casatoreste
SUCCESUL
Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa
O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat
MARIAJUL
O femeie se casatoreste cu un barbat,sperand ca acesta sa se chimbe,insa el nu o va face.
Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face
VESTIMENTATIA INGRIJITA
O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele,arunca gunoiul,raspunde la telefon,citeste o carte sau un mail etc
Un barbat va fi aranjat cu ocaziua unei nunti sau a unei inmormantari
CONCLUZIA
Orice barbat casatorit ar trebui sa isi uite greselile.
Nu ar avea sens ca doi oameni sa isi aminteasca mereu acelasi lucru�
ROdika_201157
Postat pe 10 August 2009 22:13
O tipa frumoasa, blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita, care o imita mai mereu. C�nd ajungea acasa, obisnuia sa se aseze �n fata oglinzii si sa zica: "- Sunt frumoasa, sexi si �mi place sa fac sex". Papagalita la fel, repeta dupa ea...toate bune...�ntr-o zi vine un preot �n vizita:
- Vai ce papagal frumos aveti... dupa care papagalita �ncepe: "Sunt frumoasa, sexi si �mi place sa fac sex". Preotul oripilat, spune:
- Vai, cum se poate una ca asta! eu am 2 papagali care citesc din biblie si se roaga toata ziua... da-mi papagalita mie 2-3 zile... sa o reeduc.
Zis si facut... ajunge papagalita �n mijlocul papagalilor preotului si �ncepe cum era �nvatata: "- Sunt frumoasa, sexi si �mi place sa fac sex", la care unul din papagali zice: " - Vezi bai ca nu ne-am rugat degeaba?..."
ROdika_201157
Postat pe 10 August 2009 22:16
Un politai opreste o Dacie si �l da jos pe sofer:
- Buna ziua! Plutonier major X-ulescu. Va felicit! Sunteti singurul conducator auto pe care l-am gasit purt�nd centura de siguranta! Ca sa �ncurajam si noi cumva obiceiul acesta at�t de bun totusi, Ministerul de Interne va ofera un premiu de 50 milioane lei. Dar, auziti, ca de la om la om, ce faceti cu banii?
- Pai... cred ca am sa fac si eu scoala de soferi...
Mama soferului:
- Dom' politai! Nu-l luati �n seama, e beat mort, vorbeste prostii!
Tatal soferului, de pe bancheta din spate:
- Bai nenorocitule, ne faci numai probleme, ti-am spus de at�tea ori sa nu mai furi masini care bat la ochi!
Fratele soferului, iesind tiptil din portbagaj:
- Bai, care-i treaba, am trecut granita?
ROdika_201157
Postat pe 10 August 2009 22:17
Un tip racoleaza o tipa. O plateste si intra intr-o camera de motel unde , in timp ce tipul facea dusul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e in aceea perioada a lunii...
-Ce ma fac? Am primit banii...tipul e chiar dragut...as vrea si eu ...o sa sting lumina ...n-o sa-si dea seama si cand se va trezi eu voi fi demult plecata.
Zis si facut. Dupa o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezeste si linga el o balta mare de sange si tipa nicaieri...
-Am omorat-o! si se duce sa-si verifice pistolul, acesta avea toate gloantele...
-Am taiat-o cu cutitul! verifica in bucatarie cutitul, acesta fara urme de sange...
-Am taiat-o cu lama! merge in baie , verifica aparatul de barbiarit...intact. Cand ridica capul si se vede in oglinda, striga:
-AM MANCAT-O!
ROdika_201157
Postat pe 10 August 2009 22:19
Un individ iese din cazinou lefter si se duce la singurul taxi care se afla in parcare:
- Sefule, zice catre taximetrist, cat ma costa sa ma duci pana la Giurgiu?
- 3 milioane
- N-am bani la mine dar, daca ma duci, iti dau 4 milioane cand ajungem acolo. E bine?
- Pleaca de-aici fraiere!
Cateva saptamani mai tarziu acelasi tip iese din cazinou dupa ce castigase cateva zeci de milioane. In parcare il asteptau un sir intreg de taxi-uri din care ultimul era al tipului care l-a refuzat. Dupa ce pune la cal un plan de razbunare pe taximetrist, se duce la primul taxi si zice:
- Sefule, cat ma costa sa ma duci pana la Giurgiu?
- 3 milioane
- Iti dau 10 daca la sosire facem sex.
- Pleaca de-aici ******iule!
Se duce la al doilea taxi:
- 3 milioane
- Iti dau 10 daca la sosire facem sex.
- Pleaca de-aici poponarule!
Face acelasi lucru cu toti iar cand ajunge la ultimul zice:
- 3 milioane
- Iti dau 4 milioane daca inainte de plecare te lauzi la toti ceilalti taximetristi ca pleci la Giurgiu.
ROdika_201157
Postat pe 10 August 2009 22:21
Mor toti oamenii de pe Pamant si ajung la poarta Raiului. Dumnezeu vine si spune:
"Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost dominati de ele. Iar femeile sa plece cu sf. Petru."
Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii.
Coada barbatilor dominati de neveste avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om.
Dumnezeu se enerva:
"Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el. Invatati de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?"
Iar barbatul raspunse:
"Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici."
ROdika_201157
Postat pe 10 August 2009 22:26
Rodiko...beton!
preciouss
Postat pe 10 August 2009 22:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubiri imposibile, iubiri de neuitat.... 33 De la: Sal_a_toi 19 August 2011 16:58
vizitati Bucovina:tinutul manastirilor 1 De la: rox_rbz 29 Aprilie 2012 19:20
Casatoria in romania este un risc?La cat de rai sunt vecinii si rudele?Mai ales parintii baiatului...Ca vor ca nora sa il slugareasca si pe barbat dar si pe ei 19 De la: luptatoareacurajoasa 15 Iulie 2010 19:47
buna la toata lumea 5 De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:00
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! 38 De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54
Setari Cookie-uri