da , fetelor,foarte profund..ce sa zik? | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 13:40 |
||
---|---|---|
...eu le-as pune pe toate patru la bataie daca e de impacat ... | ||
blanca Postat pe 11 August 2009 13:40 |
||
Doi fosti colegi de facultate se-ntalnesc pe strada. Unul dintre ei proaspat insurat: Sunt atat de fericit si implinit, imi merge extraordinar. Nevasta mea e un inger! Celalat: Da, nici a mea nu-i om! dintr-o piesa de teatru: - Domnule credeti-ma, sotia dvs. e o comoara! - Aha, atunci o s-o ingrop! |
||
|
||
misslotus Postat pe 11 August 2009 13:43 |
||
Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un magazin. Intra el, se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica. Mirat, il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare. - Daca trageti de sfoara de la piciorul drept, papagalul vorbeste in engleza, daca trageti de sfoara de la piciorul stang, vorbeste in franceza, spuse vanzatorul. - Vai, ce frumos.....si daca-l trag de amandoua deodata ce se intampla? - O sa cad in c*r, bai prostule, raspunse papagalul...! |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 13:43 |
||
mielut,asta am vrut sa zic si eu...dar cine stie ce ar fi inteles"domnii" ca doar ei gandesc cu...capul |
||
eladaela Postat pe 11 August 2009 13:44 |
||
nu ei muncesc nu gindesc | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 13:47 |
||
de buze vorbesti?? treaba lor ce gandesc . eu stiu ce gandesc eu . imi ajunge . |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 13:48 |
||
La noi inca nu a ajuns obsesia aceasta, insa in tarile mai dinspre occident, si in America in special, lumea nu mai poate rosti niciun cuvant fara sa se gandeasca stresat si disperat daca a fost sau n-a fost "politically correct". De la folosirea termenului de "persoane cu dizabilitati" in loc de "handicapati" pana la sintagme hilare nu este decat un pas. Iata un ghid haios de vorbire corecta. Cum sa vorbesti despre femei si sa fii "politically correct" 1. Nu este o "papusa" sau "pisi" ci este o "persoana inzestrata cu sani" 2. Nu este "usuratica" ci este "accesibila orizontal" 3. Nu este o "blonda proasta" ci o "o persoana cu parul deschis care s-a abatut de la calea informatiei" 4. Nu este o "fosta" ci este o "persoana de a carei companie m-am bucurat" 5. Nu te "sacaie" ci devine "repetitiva verbal" 6. Nu este o "prostituata de pe centura" ci este un "furnizor cu preturi mici" 7. Nu "gateste prost" ci este "compatibila cu cuptorul cu microunde" 8. Nu "poarta prea multe bijuterii" ci este "ingreunata metalic" 9. Nu este "narcisista" ci este "excesiv de preocupata de calitatile sale" 10. Nu "s-a ingrasat' ci "a depasit pragul metabolic" 11. Nu este "grasa" ci este "provocat orizontala" 12. Nu "flirteaza" sau "amageste" ci "se angajeaza in simulare artificiala" 13. Nu este "anorexica" ci "proeminenta scheletic" 14. Nu "uraste fotbalul" ci este "ignoranta din punct de vedere atletic" 15 Nu este "rece" sau "frigida" ci este "inaccesibila termic" 16. Nu "are straturi de fard" ci a atins o "saturatie cosmetica" Cum sa vorbesti despre barbati si sa fii "politically correct" 1. Nu este un "alcoolic" ci a dezvoltat "o capacitate de a depozita alcoolul" 2. Nu este un "dansator prost" ci este un "mult prea caucazian" 3. Nu "se rataceste tot timpul" ci "investigheaza destinatii alternative" 4. Nu "cheleste" ci este intr-o "regresie pilozitala" 5. Nu se poarta ca un "cretin" ci a dezvoltat o "descrestere a capacitatii creierului" |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 13:54 |
||
ehe..mielutzo,ce ti-i si cu limbajul aista...elevat...ca si cu tinuta office | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 13:57 |
||
yeap! adevarul e ca putina diplomatie ...te scoate din tot felul de situatii ... | ||
blanca Postat pe 11 August 2009 14:00 |
||
da mei da' cand te ia cu nervu nu-ti mai vine sa-i zici ca a dezvoltat o "descrestere a capacitatii creierului" i-o zici ...mai de-a dreptu'. |
||
eladaela Postat pe 11 August 2009 14:04 |
||
ziceti-le,ziceti-le mai pe scurtatura ,mai pe romaneste | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 14:07 |
||
POEZIOALA DESPLE SECS F�cui f�l� s� vleau o constatale La gl�dini�� ieli, c�nd am picat, (Cu toate c�-s de-un an �n glupa male) S� mol dac� glumesc, pe omoplat ; Ne-a esplicat doamna educatoale Am�nun�it, chial ne-a si desenat, Cum am ajuns s� ezigst�m sub soale, Cum fiecale a fost plocleat, Elam ochi si ulechi de culios S� aflu cum pe lume am venit, Si chipes si iste�, da' si flumos, Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit, C-al fi o balz�, cale-n nopti�ic�, Ne-adu�e-n pliscu' ei, �mpacheta�i, C�nd scap� si m�mica de bultic� F�cut� de la ou� si c�lna�i, Cum zboal� balza asta-n�et, agale, Vleo nou� luni, s� ias� luclu bun Si cum agiungem �n p�tu� si-n �oale Pe cosul casei, ca si Mos Cl�ciun.... S� vezi m�i flate, �e educatoale (!) F�l� misto, chial m-a l�sat pelplex, La v�lsta ei, (�e ���e, ce pi�ioale !) S� nu stie nimica desple sex !? |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 14:08 |
||
wifooooo!!! hai aici, daca ti-ai rezolvat problema cu romtelecomu' PS: hai, c-or napadit cotoroantele, hi hi hi! |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 14:09 |
||
io ma zbintii pe aci cu voi,fetelor,da in realitate...simt asa ca si cum sufletul mi-ar fi divizat..bucatele,bucatele... | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 14:10 |
||
mielutzooo!!! ce-i, lilo, e prea multi berbatii aia din jurul tau si nu stii cu care sa il reunifici? |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 14:10 |
||
unde vezi tu cotoroante frate!!?? | ||
blanca Postat pe 11 August 2009 14:11 |
||
De ce mai fetita ? | ||
blanca Postat pe 11 August 2009 14:12 |
||
erau pe nishte maturi, mielutzo, da' au fugit can' or vazut ca am chemat-o pe wifa | ||
Thor Postat pe 11 August 2009 14:12 |
||
ia vezi bre thorele ca esti cam minoritar p'acilea si si ma tem ptr siguranta lu' matale | ||
eladaela Postat pe 11 August 2009 14:14 |
||
aaaaa, ia priviti ce-am gasit : 'Whatever you give a woman, she's going to multiply: If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her.' So - if you give her crap, you will receive more shit than any one human being can handle. |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 14:14 |
||
La parintele Vintila Vine-Arvinte, cam sfios Si se roaga: - Fie-ti mila De un suflet pacatos! Chiar in saptamina mare Cind tot omul e smerit Si posteste cu-ndurare, Uite, am pacatuit ! - Ai furat ? intreaba popa - Nu prea sfinte! Fara vrere M-am dat raului si hopa In gradina c'o muiere ! - Vai de mine, vai de mine... Greu pacat ai savirsit... Insa daca-mi spui cu cine, Poate vei fi mantuit. - Nu pot, a raspuns Arvinte Sa-mi fac chinul si mai greu Nu pot s-o divulg Parinte Ca ma bate Dumnezeu ! ......Era'nalta si frumoasa, Parul blond si ochi de jar, Gura dulce,voluptoasa, Dintii de margaritar... - Nu cumva ai fost cu Tantzi Din Smirdan, de peste drum ? - Nu pot s-o divulg ca Domnul Ma trazneste chiar acum ! |
||
si_totusi Postat pe 11 August 2009 14:16 |
||
bre, greaco, siguranta mea ca siguranta mea, da' poate ma-ncord si il chem pe vieru p-acilishea, sa vezi atunci afurisanii si aghesme pre voi de-o sa va arza de numa' he he heee... si p-orma mai deschid si cushca irinucai de-o asmut pe unde stiu io |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 14:17 |
||
.....Si-avea flori la cingatoare, Trup de crin imbobocit, Mijlocel de fata mare, Numai buna de iubit... - Poate-ai fost cu Mitza Creatza Cea usoara ca un fulg ? - Cere-mi tot, ba chiar si viata, Insa nu pot s-o divulg ! ......Durdulie, 'mbujorata, Numai cintec, numai joc, Cind te-a strins in brate-odata, Ai simtit in vine foc ! - Mai Arvinte-ai fost cu Leana Care sade pe Neptun ? - Oh! Degeaba-mi zgindari rana, Fiindca tot nu pot sa spun ! - Bine, du-te, mediteaza, Si vii miine mai dispus, Domnul sa te aibe-n paza! - Sarut dreapta ! Si s-a dus. Ajungind in colt, ca vintu' S-a-ntilnit cu Calistrat Care ntreaba: -Ei, Prea Sfintul De pacat te-a dezlegat ? - Inca nu ! raspunse Arvinte Foarte vesel si vioi, Dar aflai de la Parinte Inca trei adrese noi ! |
||
si_totusi Postat pe 11 August 2009 14:17 |
||
Elado , io nu ma bag la dinastea. Asa calut cere tinuta , mai! si nici vrajitoare nu ma simt thorule!!! sac |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 14:18 |
||
hai, totushico, mai repede cu finalu' poezelei ca-i betoooon! iote ca nu apucai sa scriu ca l-ai si dat! |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 14:18 |
||
bre! da zice-ti-mi si mie cine ii vieru asta? ce somitate nemaiintilnita...nemaipomenita...am pierdut ceva? | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 14:19 |
||
hai bre, lilo, se poate? vieru-i ala cu blogu', de tot ne indeamna sa intram in el si sa ne luam si fameliile cu noi, ca cica n-o sa regretam... e ala de-l cunoaste personal pe Dumnezeu cezarica, soro!... pfuaiiii... n-ai cultur' deloc, da' deloc, lilooo!!! |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 14:21 |
||
vezi,thorele ce fata faina ii mielutza...nu vrea sa iti fure ...farmecele p.s. nu dadeati...nu dadeati | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 14:21 |
||
ms,ms,pt informatii thorele...da stiam io oarece...(nu dadea! nu dadea) | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 14:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa scapam de stres | 78 | De la: garbo134266 5 August 2010 13:03 |
hellou | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:25 |
Menage a trois | 14 | De la: jeanette40 28 Decembrie 2010 17:14 |
|
||
confidence | 8 | De la: garbo119242 26 August 2012 15:14 |
as avea nevoie de o sugestie | 9 | De la: nicole_maia 2 Iunie 2015 01:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural