Ellaaaa | ||
Thor Postat pe 11 August 2009 16:27 |
||
---|---|---|
asta asa, ca sa vezi ca nu suntem misandrine, asa cum ne-ai acuzat... Azi, nu... |
||
Ella34 Postat pe 11 August 2009 16:31 |
||
ei, lasa mami, ca nu pre voi va acuzam io... (AZI! ) |
||
|
||
Thor Postat pe 11 August 2009 16:32 |
||
tare de tot Ella | ||
blanca Postat pe 11 August 2009 16:34 |
||
voi vreti sa va trimiteti soacrele linga a mea in loc de odihna de unde o trecut toata durerea | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 16:35 |
||
scz ca au pierdut citeva episoade...eu am ramas la ala cu soacrele | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 16:39 |
||
Un om insurat avea o aventura cu secretara. Intr-o zi au mers dupa-amiaza la ea acasa si au facut dragoste. Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara. Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi. Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa. "Pe unde ai umblat?" l-a intreabat sotia. "Nu te pot minti, draga...am o aventura cu secretara. "Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza" Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii tipa: " Minti nenorocitule!Ai fost sa joci golf!" |
||
blanca Postat pe 11 August 2009 16:40 |
||
lilo, eu nu vreau, dragutza, poate elada vrea... eu vreau doar sa ii ofer soacra-mi o plimbare de neuitat intr-un oras fain (da' plimbarea sa fie intre farurile corinei ) |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 16:41 |
||
poi vedeti ca orice ar face bietu om... tot rau pica | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 16:43 |
||
thorele! esti un gentleman..dc oferi clipe de neuitat dusmanilor | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 16:44 |
||
Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam. - E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei. Totul va renaste acum... - Nu ma speria! spune celalalt.. Tocmai mi-am inmormantat soacra... |
||
Ella34 Postat pe 11 August 2009 16:47 |
||
da' ce-i, bre, v-a lovit soacrafobia si pe voi? sau sunteti solidare cu mine? |
||
Thor Postat pe 11 August 2009 16:53 |
||
pai ce thorele,eu zisei ca as vrea altceva??? | ||
eladaela Postat pe 11 August 2009 16:56 |
||
thorele! solidaritate!..solidaritate!......oups doamne fereste,ce ma asteapta.... | ||
LILO Postat pe 11 August 2009 16:57 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-11 14:14:46aaaaa, ia priviti ce-am gasit : |
||
sophia1971 Postat pe 11 August 2009 22:25 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-11 13:44:30mielut,asta am vrut sa zic si eu...dar cine stie ce ar fi inteles"domnii" Mai precis, cu care din ele??? |
||
valentino Postat pe 12 August 2009 08:12 |
||
cu ala cu care...gandesc | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 09:35 |
||
ambele gandesc, desi uneori numai unu are si scoala | ||
pik_nik Postat pe 12 August 2009 09:40 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-12 09:40:21ambele gandesc, desi uneori numai unu are si scoalaioi pikkkkkkkk, tu esti bun de profesor la anatomie , iooooooooooooooooiiiiiiiiii tulaiiiiiiiii doamne |
||
yanyacharberet Postat pe 12 August 2009 09:53 |
||
sall all sunt noua aici ma numesc lavy | ||
lavylavy25 Postat pe 12 August 2009 09:57 |
||
buna dimineataaaaa! e buna la voi ?? la mine ... da' lucrez la asta banc: Un medic legist lucra tarziu in noapte. Examina cadavrul d-nului Schwartz, inainte de a fi incinerat, si a facut o descoperire uluitoare. D-nul Schwartz avea cea mai mare scula pe care o vazuse vreodata. "Imi pare rau ...comenta legistul, dar nu te pot incinera cu tot cu asa o scula impresionanta...Trebuie sa o pastrez pentru posteritate". Si, harst! i-o taie si o puse intr-o cutie si o lua acasa. "Sa iti arat ceva de necrezut!"� ii spuse el sotiei deschizand cutia. "Dumnezeule! � exclama aceasta � A murit Schwartz !!!" |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 10:15 |
||
'Neata! e inca dimineata, nu? Mielutzule, da' de ce faci tu, asa... fete-fete? Da' ce-i cu linistea asta? S-a terminat cumva "razboiul sexelor"..? Pai, hai sa-l relansam... cica: Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume! Ooups! cred ca am gresit tabara... |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 10:54 |
||
Elooooo,ce faci mami ti cu ursu'?poi asa ne fu vorba? | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:02 |
||
Trebuie sa mai torn o cafea, ca sa nu mai nimeresc in tabara adversa... Stai asa ca o dreg acu'... "Intuitia este o calitate a femeii, care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura." hmmm... iar n-am nimerit-o? |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 11:09 |
||
Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf. Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite... a murit nevasta-mea ieri... si am vazut-o azi prin Rai pe role... | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:11 |
||
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14" alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar adorm acum cu o femeie de 50 de ani . . .Draga mea, cred ca am o problema! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus : - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea . |
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:14 |
||
hai ca esti pe drumul cel bun | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:15 |
||
25 de ani, ha..? ai vazut cum gandeste o femeie inteligenta? |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 11:16 |
||
Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: - Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: - Cum asa? Primul pensionar: -Doar nu moare inaintea mea! |
||
anakin Postat pe 12 August 2009 11:21 |
||
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cind e oprit de un politist. - Va rog frumos, actele dv. si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba: - La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?. - Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea |
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se poate sterge o postare pe garbo? | 4 | De la: delada 6 Iulie 2015 20:13 |
Casatoria in romania este un risc?La cat de rai sunt vecinii si rudele?Mai ales parintii baiatului...Ca vor ca nora sa il slugareasca si pe barbat dar si pe ei | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Iulie 2010 19:47 |
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
|
||
forum | 1 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:06 |
Singuratatea in....DOI !!!! | 126 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural