Dialog intre picior si penis: Piciorul priveste in sus si vede ca penisul il priveste si il intreaba: - Ce mai faci? - Sunt precum un liliac. Stau tot timpu atarnat cu capu in jos. Cu tine cum se poarta stapanu'? - Excelent. Imagineaza-ti ca dimineata, ca sa nu racesc imi pune papuci, se duce sa se spele, ma spala bine intre toate degetelele, apoi ma sterge bine, ma da cu talc, apoi ma imbraca cu sosete si ma baga in pantofi. Apoi mergem toata ziua. Seara, cand ma dor toate ma baga in apa calda, imi face masaj cu crema si ma lasa sa ma odihnesc toata noaptea. Cu tine cum se poarta? - Cu mine se poarta oribil. Sa-ti povestesc: Dimieata ma palmuieste si-mi zice: "Gata nenorocitule, opreste-te. Apoi ma baga stramb in chiloti sitoata ziua am o durere de cap de nu-ti mai zic. Ah, dar cu toate astea seara... seara vrea sa stau tare si batos! Dar cel mai rau e de fiecare data cand intram in pestera, nu-ti imaginezi cat ma enerveaza nehotararea lui...!!! - Care pestera? Ce nehotarare? - Pai daca intru in pestera, unde abia incap, ma baga ma scoate, ma baga, ma scoate, ma baga si o tine tot asa pentru muuuuuuuult timp..... - Si atunci ce se intampla? intreaba piciorul. - Pai ce naiba sa se intample? Ametesc, vomit si lesin!!! |
||
nico_80 Postat pe 12 August 2009 11:45 |
||
---|---|---|
Un tip intra intr-un bar cu un crocodil.Toata lumea e speriata si se ascunde pe sub mese.Barmanul ii spune: -Iesi domnule cu crocodilul de aici,nu vezi ca imi sperii toti clientii,ce dracu faci... Tipul cu crocodilul spune: -Stai dom-le linistit ca e un crocodil tare cuminte.Uite va fac o demostratie. Si loveste crocodilul in cap,crocodilul deschide gura. Isi introduce penisul in gura crocodilului,il loveste din nou in cap si crocodilul incepe sa suga.Loveste din nou crocodilul in cap,acesta deschide gura si totul e in regula. -Vedeti,spune el.Nu e nici o problema.Daca cineva doreste poate sa incerce. La care o blonda spune: -Dom-le,eu as incerca, dar te rog nu ma lovi asa de tare in cap. |
||
anakin Postat pe 12 August 2009 12:29 |
||
Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale este sa o uiti odata! | ||
|
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 12:48 |
||
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si, proptindu-se in fata ei, ii spune : - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles? Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta ii raspunde: - Aia de la pompe funebre?! |
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 12:52 |
||
Elado hai ca m-ai bine dispus !!! Ellutule nu prea sunt io in apele mele , da' trece si asta ... |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 12:59 |
||
Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai. Dumnezeu vine si spune: "Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost dominati de ele. Iar femeile sa plece cu sf. Petru." Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor dominati de neveste avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om. Dumnezeu se enerva: "Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el. Invatati de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?" Iar barbatul raspunse: "Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici." hai mielutz,lasa ca trece... stii tu ce-a zis murfi... |
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 13:01 |
||
- Ce mai face b�rbatul t�u? - Ce-i spun eu. |
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 13:53 |
||
- Feti�a mea, de ce nu stai �n bra�ele tat�lui t�u? �ntreab� mama. - Nu se poate, acela este locul menajerei. |
||
eladaela Postat pe 12 August 2009 14:05 |
||
Mielutz... lasa fetita, ca iese si soarele |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 14:09 |
||
El si ea in vizita la gradina zoologica... vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor. -Nu va suparati, unde-i leul? -La leoaica! -Si... cat sta la leoaica? -Cam o ora. Ea, lui: -Auzi? Sta o oraaaa!!! -Eh, inteleg aluzia, dar eu nu sunt leu! Cand ajung la cusca tigrului, aceasta era deschisa. Il intreaba din nou pe ingijitor: -Si cat sta acolo la tigroaica? -Doua ore. -2 oreeee!!! spune ea cu subinteles. -Inteleg aluzia, dar eu nu sunt tigru! In fine, ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci el spune, rasufland usurat: -Vezi, sta doar 5 minute! -Ahaaa, raspunde ea zambind dulce, acum inteleg in sfarsit de ce are coarne. |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 14:11 |
||
LILO Postat pe 12 August 2009 14:13 |
||
Ce are Schwartzeneger foarte mare, Brad Pitt mic �i Madonna deloc? Ce credeati voi, ... numele de familie! | ||
anakin Postat pe 12 August 2009 14:20 |
||
o fi...muschiu...o fi mintea... stiu ii fonctia bre | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 14:25 |
||
Super bancuri, eu abia acum imi beau cafeluta, ca n-am dormit toata noaptea, am o raceala de nici nu mai stiu cum ma cheama. Dar m-am bine dispus acum. |
||
persidadamian Postat pe 12 August 2009 15:26 |
||
Un om intra in dormitor, cu o capra in brate. Sotia era intinsa in pat, citind o carte. Omul spune: - Uite draga asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene. Sotia raspunde: - Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul zambeste: - Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra!!! |
||
persidadamian Postat pe 12 August 2009 15:41 |
||
Un barbat ajunge la D-zeu si-l intreaba: - Doamne, de ce ai facut femeia atat de frumoasa? - Ca sa te poti indragosti de ea. - Si de ce ai facut-o asa de buna...? - Ca sa te poti indragosti de ea! - Dar, Doamne, de ce ai facut-o asa de proasta? - Ca sa se poata indragosti de tine! |
||
persidadamian Postat pe 12 August 2009 16:15 |
||
Intr-o zi sotia cauta disperata prin biblioteca.Sotul,trecand pe acolo o intreaba: -Ce cauti draga? -Cartea aia "Cum sa traiesti 140 de ani".Ai idee unde ar putea fi? La care sotul raspunde:"Am aruncat-o:incepuse s-o citeasca maica-ta! |
||
persidadamian Postat pe 12 August 2009 16:16 |
||
Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe. Pe urma le-a asigurat, printre altele si impotriva incendiului. In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de "mici focuri". Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile. Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT. Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin "neserioasa". Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi "foc acceptabil", iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat. Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in "incendiu". ACUM URMEAZA FAZA TARE Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere. In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$ Aceasta este o povestire adevarata si a castigat Locul I la concursul "Recent Criminal Lawyers Award Contest" |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 16:21 |
||
Despre criza mondiala: Datorita crizei economice mondiale, Renault a anuntat concedierea a 2000 de angajati; Ford a anuntat concedierea a 3000 de angajati; Opel a anuntat concedierea a 4000 de angajati; Pentru a se alinia acestui trend, Toyota a anuntat scoaterea din priza a 100 de roboti. |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 16:23 |
||
tot de criza: Dac� o mai �ine criza economic� tot a�a, vor mai r�m�ne doar dou� b�nci: banca de sperm� �i banca de s�nge. C�nd vor fuziona, noua banc� se va numi The Bloody Fucking Bank |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 16:29 |
||
Ai uitat 2 banci - banca de organe si banca de ovocite Nu stiu daca vor fuziona si cum s-ar putea denumi hibridul... |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 16:33 |
||
Intr-un mic orasel din SUA, avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica, si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta: - Dna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti... - Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc, domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Ai fost o mare dezamagire pentru mine... Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Dar cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta! Inmarmurit avocatul ingaima: - Doamna Jones, pe avocatul apararii il cunoasteti? - Hmmm! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradley. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv... Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este pur si simplu indoielnica! A, si sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante! Una dintre ele e chiar sotia ta! In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie: - Ascultati, bastarzi nenorociti, sa nu indrazniti s-o intrebati pe baba daca ma cunoaste! |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 16:34 |
||
Un off topic mic, se poate? Dialog intre trei nebuni. Primul: Eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!! Al doilea: Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!! Ultimul: Sunteti amandoi nebuni? Nu am trimis pe nimeni!!! |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 16:49 |
||
de ce am impresia ca-mi suna cunoscut? | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 16:51 |
||
am gresit cumva topicul? |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 16:53 |
||
- De ce isi arata barbatii atat de rar adevaratele sentimente? - Pentru ca nu au! |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 16:54 |
||
-De ce Dumnezeu a creat mai intai barbatul? -ca macar o data in viata sa apuce si el sa spuna ceva. |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 16:55 |
||
O echipa de arheologi a descoperit de ce Moise a ratacit 40 de ani in desert, impreuna cu poporul lui Israel: pentru ca era barbat si barbatii nu intreaba niciodata care-i drumul. | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 16:56 |
||
Intr-un interviu, Toni Grecu era intrebat: - Ce ai face daca o femeie ti-ar face avansuri? Raspunsul: - M-as feri, pt ca dupa avans intotdeauna urmeaza lichidarea... |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 16:56 |
||
Ella, | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In urma topicului " cum sa scapam de michelle?" 013 a fost banat | 65 | De la: elisabeta_boia 7 Septembrie 2011 01:40 |
Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?" | 37671 | De la: Ioana007 11 Iulie 2016 20:06 |
Raynor sole Discount Golf Clubs | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:50 |
|
||
sarcina sau nu? | 52 | De la: fleurdelis 11 Ianuarie 2011 23:07 |
Caldura mare- mon cher | 34 | De la: garbo265966 10 Iulie 2012 17:45 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural