blanca Postat pe 12 August 2009 16:58 |
||
---|---|---|
pup fetele... |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 17:00 |
||
si ele pe tine! | ||
|
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 17:05 |
||
Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, si sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide, in usa ... tipul cu hainele in brate... - Ma nevasta, da' stresati mai suntem! |
||
yyoana_62 Postat pe 12 August 2009 17:49 |
||
mda ...asta e tare ,tare!! | ||
blanca Postat pe 12 August 2009 18:36 |
||
Yoana, nu vorbesti tu des dar cind o faci......Merci! | ||
Aemulus Postat pe 12 August 2009 18:38 |
||
Ce ti-e si cu stresul asta... |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 18:56 |
||
Mda... te-arunca din pat! Patul conjugal am vrut sa zic! | ||
Aemulus Postat pe 12 August 2009 19:03 |
||
micabis, am un loc liber in patul meu, pentru...situatii de stres | ||
pik_nik Postat pe 12 August 2009 19:48 |
||
O tipa frumoasa, blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita, care o imita mai mereu. C�nd ajungea acasa, obisnuia sa se aseze �n fata oglinzii si sa zica: "- Sunt frumoasa, sexi si �mi place sa fac sex". Papagalita la fel, repeta dupa ea...toate bune...�ntr-o zi vine un preot �n vizita: - Vai ce papagal frumos aveti... dupa care papagalita �ncepe: "Sunt frumoasa, sexi si �mi place sa fac sex". Preotul oripilat, spune: - Vai, cum se poate una ca asta! eu am 2 papagali care citesc din biblie si se roaga toata ziua... da-mi papagalita mie 2-3 zile... sa o reeduc. Zis si facut... ajunge papagalita �n mijlocul papagalilor preotului si �ncepe cum era �nvatata: "- Sunt frumoasa, sexi si �mi place sa fac sex", la care unul din papagali zice: " - Vezi bai ca nu ne-am rugat degeaba?..." |
||
ROdika_201157 Postat pe 12 August 2009 21:21 |
||
Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice: - Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi. Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si"indeplinesc tema ce corespundea locului". In drum spre casa, unul dintre batrani zice: - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta! � Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta? � Pai un s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste. � Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. : Eu cred ca a mea era vrajitoare! � Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta? � Pai...,sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!!! |
||
ROdika_201157 Postat pe 12 August 2009 21:23 |
||
Se duce una la doctor sa faca niste analize si neavand timp sa se duca dupa rezultate il trimite pe barba-su. - Cum se numeste sotia d-voastra? - Elena Popa! Se uita doctorul si vede ca erau doua cu acelasi nume: una bolnava de diabet si una de sida. Se gandeste un pic si zice: - Luati doua ciocolate mari si dati-i-le sa le manance. Daca nu moare sa nu faci sex cu ea ! |
||
ROdika_201157 Postat pe 12 August 2009 21:24 |
||
In toiul noptii un tip se trezeste si se duce sa faca pipi. In timp ce se usureaza se uita catre organ si zice: - Vezi, ma, eu ma scol cand vrei tu! |
||
ROdika_201157 Postat pe 12 August 2009 21:25 |
||
Dup� unii, dimensiunile femeii ideale sunt 90-60-90. Ceea ce aduce foarte mult cu o clepsidr�. Dumnezeu a vrut ca femeia s� �tie ce este trec�tor. | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 21:31 |
||
Ce este un obsedat sexual? B�rbatul care nu a �nt�lnit niciodat� o nimfoman�. | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 21:32 |
||
Ochii care nu se v�d se uit��n ochii altora. | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 21:32 |
||
Cine sap� groapa altuia trebuie s� o fac� dup� propriile dimensiuni. | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 21:33 |
||
Ion si cu Maria stau la masa. Deodata, Ion se scoala si �i trage un pumn �n bot Mariei. Maria se scoala, se sterge de s�nge la nas si-l �ntraba pe Ion: - Ba Ioane, asta o fost �n gluma sau �n serios? - O fost �n serios, tu Marie. - Aha, atunci e �n regula; ca altfel, tu ma stii: eu nu prea inghit glume de-astea! |
||
yyoana_62 Postat pe 12 August 2009 23:37 |
||
Sis, esti de coma! Vino mai des pe Garbo sa ne descretesti fruntile. | ||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 04:26 |
||
Atentie! S-a confirmat existenta gripei aviare ! Daca nu va vaccinati cocoselul,fierbeti-va macar ouale! Atentie la pasarici! Ardeti tot ce prindeti................ Visez sa fiu miliardar ca tatal meu,zice Bulisor. -Tatal tau este miliardar? -Nu!Si el viseaza........... Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta desbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind... -Ce-i ma, nevasta, ce ai? -Am infarct.... zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice: -Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala... Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: -Pai bine ma, nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul............... |
||
sophia1971 Postat pe 13 August 2009 10:14 |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 10:16 |
||
ADULTERUL EWSTE APLICAREA DEMOCRATIEI IN DRAGOSTE... ESTE MAI...USOR SA NE JUCAM CU SOTIA UNUI OM DECAT CU .CLISEELE SALE... PATRU LUCRURI FACE UN O M NECHIBZUIT CARE RAVNESTE LA SOTIA VECINULUI SAU : 1-DEFECT.. 2-UN PAT INCOMOD 3-PEDEAPSA SI.IN FINE, 4- I A D U L !!!{SENECA].... |
||
sophia1971 Postat pe 13 August 2009 10:23 |
||
Daca parintii tai nu sunt miliardari, nu ai nici o vina. Dar daca nici socrii tau nu sunt, atunci nu ai nici o scuza! |
||
Ella34 Postat pe 13 August 2009 11:10 |
||
Nu exista femei urate� doar femei fara bani | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 11:12 |
||
Nu exista femei urate, numa' bautura putina. | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 11:15 |
||
sau barbati care nu au baut destul | ||
eladaela Postat pe 13 August 2009 11:15 |
||
ca sa nu mai fim acuzate de...misandrism | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 11:18 |
||
Definitii: Durere de cap = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei; Fidelitate = o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina; Nevasta = femeia care te incanta o luna si te descanta toata viata; Usoara = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat; Indiferenta = atitudine adoptata de o femeie fata de un barbat care n-o intereseaza, interpretata de barbat - ca se lasa greu; |
||
Ella34 Postat pe 13 August 2009 11:29 |
||
ella, | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 11:31 |
||
|
||
Ella34 Postat pe 13 August 2009 11:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SOTUL MEU VREA SA STEA DE VORBA PE MESS CU ALTE FEMEI. SA-L LAS? | 69 | De la: Nathaly_Albu 6 Septembrie 2009 23:09 |
sal | 40 | De la: blondy_made_to_love 12 Iulie 2010 23:25 |
buna fetelor | 1 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:40 |
|
||
AMOR | 12 | De la: jeanette40 1 Ianuarie 2011 23:18 |
nedumerita | 34 | De la: Topazz 17 Septembrie 2012 18:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural