Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

contraceptiva mai !!! mai mult de-atat !

blanca
Postat pe 13 August 2009 11:35
iote ce bine se descurca fetele....
o zi frumoasa sa aveti!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 11:37
O zi faina si la tine, Ovidiu!

Cum mai e cu cafeneaua aia? Mai supravietuieste?
Ella34
Postat pe 13 August 2009 11:40
Un tanar scotian suna la HOT LINE :
-Buna iubitule, spune tipa.
-Buna scumpo ,raspunde el.
La care tipa spune :
-As face orice pentru tine!
Da' el raspunde:
-Bine, atunci inchide si suna-ma tu!
blanca
Postat pe 13 August 2009 11:41
Neata Ovi!!!
te servim cu un banculet??? ...sau dai tu azi?
blanca
Postat pe 13 August 2009 11:43
buna ella...cafeneaua...se duce de rapa!
dar...nu asta era pb mea!
ce faceti voi?.....cum e ziua voastra?
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 11:44
De la: lady_corina, la data 2009-08-13 11:12:36Nu exista femei urate� doar femei fara bani

dar.banii nu reprezinta totul in viata....iubirea conteaza
sophia1971
Postat pe 13 August 2009 11:44
mielu`...azi nu prea am inspiratie!
ma multumesc sa va citesc pe voi!
vad ca...sunteti in verva!! tineti-o tot asa
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 11:45
Este foarte u�or s� faci o femeie fericit�! Trebuie s�-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tat�, profesor, educator, buc�tar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut �i amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, �n�eleg�tor, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunosc�tor, vesel, pasional.

eladaela
Postat pe 13 August 2009 11:46
O femeie se �ntoarce acas� diminea��. B�rbatul o �ntreab� unde a fost p�n� la ora aia, la care femeia r�spunde c� a dormit la cea mai bun� prieten� a ei. B�rbatul d� telefon la 10 cele mai bune prietene ale so�iei. Nici una nu-i confirm� ca a dormit noaptea la ea...
Se �ntoarce b�rbatul diminea�� acas�. Femeia �l �ntreab� unde a fost p�n� la ora aia. El r�spunde c� a dormit acas� la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaz� la 10 cei mai buni prieteni ai so�ului ei �i, din to�i, 8 �i confirm� c� �ntr-adev�r noaptea precedent� so�ul ei a dormit la ei, iar ceilal�i 2 insist� c� �nc� se afl� acolo...

eladaela
Postat pe 13 August 2009 11:50
elada.......doar atat?
daca stiam ca e atat de usor....imi faceam o firma de prestari servicii in domeniu!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 11:51
De la: sophia, la data 2009-08-13 11:44:52
De la: lady_corina, la data 2009-08-13 11:12:36Nu exista femei urate� doar femei fara bani

dar.banii nu reprezinta totul in viata....iubirea conteaza

A BANKER IS A...FELLOW WHO LENDS YOU HIS UMBRELLE WHEN THE SUN IS SHINING, BUT...WANTS IT BACK ..IT BEGINS RAIN!!!!

�Femeia e forta motrica a vietii. Barbatul e doar cheia de contact"................
sophia1971
Postat pe 13 August 2009 12:03
La aniversarea zilei de nastere a sotiei,sotul ii aduce in dar, un mar, o sticla de sampanie si o cutie de lapte.Nedumerita,sotia isi roaga sotul sa-i explice semnificatia darurilor.Acesta ii raspunde:
-Iubito,la 20 de ani aratai ca marul in parg.
La 30 de ani, erai exuberanta ca o sticla de sampanie iar acum ,la 50 de ani arati precum o vaca.
Sotia, cugeta pret de cateva minute ,dupa care ii raspunde:
-Dragul meu,ai perfecta dreptate,la 20 de ani eram ca marul in parg,la care tu mancai doar miezul,coaja,cotorul si semintele,le mancau altii.
-Adevarat,la 30 de ani eram exuberanta ca o sticla de sampanie,careia tu ii scoteai doar dopul,continutul il beau altii.
-La 50 de ani spui ca arat ca o vaca,dar afla BOULE ca am un TAURAS de 20 de ani care face cat 50 de BOI ca tine.
yyoana_62
Postat pe 13 August 2009 13:01
Patru barbati stau de vorba la o sticla de vin. Se ajunge inevitabil la performantele sexuale.
Primul: Eu fac sex cu nevasta-mea o data pe luna.
Al doilea: Eu de doua ori pe luna.
Al treilea: Eu o data pe saptamana.
Al patrulea: Eu de doua-trei ori pe saptamana.
Primul catre al patrulea: Da' tu nici n-ai nevasta!
Al patrulea: Aah, pai nu despre a ta era vorba?
Ella34
Postat pe 13 August 2009 16:53
De la: yyoana_62, la data 2009-08-13 13:01:35 La aniversarea zilei de nastere a sotiei,sotul ii aduce in dar, un mar, o sticla de sampanie si o cutie de lapte.Nedumerita,sotia isi roaga sotul sa-i explice semnificatia darurilor.Acesta ii raspunde:
-Iubito,la 20 de ani aratai ca marul in parg.
La 30 de ani, erai exuberanta ca o sticla de sampanie iar acum ,la 50 de ani arati precum o vaca.
Sotia, cugeta pret de cateva minute ,dupa care ii raspunde:
-Dragul meu,ai perfecta dreptate,la 20 de ani eram ca marul in parg,la care tu mancai doar miezul,coaja,cotorul si semintele,le mancau altii.
-Adevarat,la 30 de ani eram exuberanta ca o sticla de sampanie,careia tu ii scoteai doar dopul,continutul il beau altii.
-La 50 de ani spui ca arat ca o vaca,dar afla BOULE ca am un TAURAS de 20 de ani care face cat 50 de BOI ca tine.

SUPER BANCUL.....

Este foarte u�or s� faci o femeie fericit�! Trebuie s�-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tat�, profesor, educator, buc�tar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut �i amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, �n�eleg�tor, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunosc�tor, vesel, pasional.....
sophia1971
Postat pe 13 August 2009 18:34
Ellaaa
blanca
Postat pe 13 August 2009 18:36
Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi. Femeia e cel mai sublim ideal. Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalta, altarul sfinteste.
Barbatul este creierul, femeia - inima. Creierul primeste lumina, inima primeste iubire. Lumina fecundeaza, iubirea reinvie.
Barbatul este puternic prin ratiune, femeia este invincibila prin lacrimi. Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza sufletul.
Barbatul este capabil de orice eroism, femeia de orice sacrificiu. Eroismul inobileaza, sacrificiul aduce sublimul.
Barbatul are suprematia, femeia intuitia. Suprematia semnifica forta, intuitia reprezinta dreptatea.
Barbatul este un geniu, femeia este un inger. Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil.
Aspiratia barbatului este catre gloria suprema, aspiratia femeii este catre virtutea desavarsita.
Barbatul este un cod, femeia este o evanghelie. Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti.
Barbatul gandeste, femeia intuieste. A gandi inseamna a avea un creier superior. A intui, simtind, inseamna a avea pe frunte o aureola.
Barbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are perla care-l impodobeste, lacul - poezia care-l lumineaza.
Barbatul este un vultur care zboara, femeia o privighetoare care canta. A zbura inseamna a domina spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul.
Barbatul este un templu, femeia este sanctuarul. In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem.
Barbatul e plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia - acolo unde incepe cerul .................
sophia
Postat pe 13 August 2009 18:52
De la: eladaela, la data 2009-08-13 11:46:29Este foarte u�or s� faci o femeie fericit�! Trebuie s�-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tat�, profesor, educator, buc�tar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut �i amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, �n�eleg�tor, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunosc�tor, vesel, pasional.

continuare:
cum faci un barbat fericit?
iti dai jos bluza...
preciouss
Postat pe 13 August 2009 21:37
lady_corina
Postat pe 13 August 2009 21:39
De la: preciouss, la data 2009-08-13 21:37:42
De la: eladaela, la data 2009-08-13 11:46:29Este foarte u�or s� faci o femeie fericit�! Trebuie s�-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tat�, profesor, educator, buc�tar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut �i amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, �n�eleg�tor, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunosc�tor, vesel, pasional.

continuare:
cum faci un barbat fericit?
iti dai jos bluza...
numai bluza si atata, pai ... eu daca imi dau bluza jos ca mie cald , barbatii din jurul meu pe strada , sunt fericiti
yanyacharberet
Postat pe 13 August 2009 21:41
ma rog...vorba vine "iti dai jos bluza"...
ca nu poci posta porcoselu' la care ma gandesc..
preciouss
Postat pe 13 August 2009 21:44
pretioaso!!!.....ia uimestene bre!!!
si...posteaza...cum trebe sa inteleaga tot omu`!!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 21:47
nu conteaza, preci, imaginatia noastra a luat-o inainte
lady_corina
Postat pe 13 August 2009 21:49
corinaaaaaaa.......lasa fata sa ma faca si pe mine sa pricep!!!
ca...batranetea...ma impiedica sa prind...
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 21:52
ovidele...chiar nu poci,sa mor io!
da' va dau o varianta ajutatoare : mi-a soptit o pasarea...c-ai sa-mi dai inima ta...trurli,trurli...draga..
preciouss
Postat pe 13 August 2009 21:52
cam subtire...varianta!!!....
mai canta-mi ca...cine stie ...
poate...ma prinzi in mreje....
sau...dreaq mai stie?
da...ia mai zi...ca suna frumos!!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 21:58
ovidele...sorry da' variantele cu "suna un prieten" si "intreaba publicu" le-ai folosit deja...
asea ca...
esti veriga slaba,drum bun pe ultimu drum..
preciouss
Postat pe 13 August 2009 22:03
De la: preciouss, la data 2009-08-13 22:03:08ovidele...sorry da' variantele cu "suna un prieten" si "intreaba publicu" le-ai folosit deja...
asea ca...

i-a ramas varianta fifty-fifty...ii mai dam o sansa!!!
walkiria
Postat pe 13 August 2009 22:05
De la: preciouss, la data 2009-08-13 22:03:08ovidele...sorry da' variantele cu "suna un prieten" si "intreaba publicu" le-ai folosit deja...
asea ca...

hmmmmm.......suna sinistru urarea ta!!
pot sa ti-o intorc?
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 22:07
hai bre,doar nu-i fi suparacios acuma??!!
nu-mi aminteam nicicum ce zicea andrei gheorghe dupa "esti veriga slaba..",asa ca am bagat la plesneala,ce dreaq?!!
uite,mai ai fifty ala de zice walki ..
preciouss
Postat pe 13 August 2009 22:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
orgoliul sau dragostea??? 29 De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40
IUBIRE 335 De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04
te plictisesti si nu ai activitate??acum ai ocazia 26 De la: chery 14 Aprilie 2010 21:51
luna se aseaza in leagan de cristal 187 De la: heartbit 11 Septembrie 2015 18:30
Iubiri...ratacite... 21 De la: eu_geminy 24 Noiembrie 2010 02:20
Setari Cookie-uri