De la: Thor, la data 2009-08-08 23:44:12he heee... ca-mi amintisi de un banc de cand eram tzanc: |
||
ciella Postat pe 14 August 2009 22:26 |
||
---|---|---|
am mai citit pe-aici un banc spus de nathaly_albu (am ajuns mai tarziu la el pentru ca am citit topicul de la coada la cap , si am si vazut cam cu intarziere ca pe nea' Thorelu il supara cand cineva citeaza pe altcineva, asa ca scuzele de rigoare nea' Thorel, de-acum precizez doar numele ). asa, si revenind la banc... abia acum inteleg si eu de ce sunt asa deprimata si ce simte barbate-miu cand ma vede in starea asta. dar nu-i bai, ca imi revin io si gasesc ceva cu care sa il bat la cap , ca doar nu s-o transformat peste noapte in barbatul perfect... | ||
ciella Postat pe 14 August 2009 23:16 |
||
185, bine ai venit... si mersi ca ai vazut tu singura faza cu copy/ paste oricum, fiind noua, te iertam de data asta ia si pentru sotu', poate ii mai trec pandaliile cand il apuca: |
||
|
||
Thor Postat pe 14 August 2009 23:19 |
||
pfiu mercic, thor, am scapat de-o grija. si multumesc si pentru primirea calduroasa . o sa-i dau sotului meu "cadoul" de la tine si mai pun si de la mine cateva, poate poate i-or trece gandurile astea , ca, na!, cin' l-a pus sa-si ia nevasta? daca nu i-a crezut pe ai mai batrani, acum a simtit-o pe pielea lui. io imi fac datoria, ca de-aia sunt nevasta . altfel nu ma ia lumea in serios ... | ||
ciella Postat pe 14 August 2009 23:29 |
||
pai mai trimite-l pe aici, la o terapie cu moshu' Thor. da' numa' daca vreti sa scapati unu' de celalalt |
||
Thor Postat pe 14 August 2009 23:32 |
||
bre domnu, io as chema-o pe ea s-o invat terapiile | ||
pik_nik Postat pe 14 August 2009 23:39 |
||
pikule, poi daca o chemam pe ea, ma mai numeai tu prieten? am stiut eu de ce il chem pe el ce, nu vrei cale libera? |
||
Thor Postat pe 14 August 2009 23:41 |
||
mai eti, mai usor, ca ma cam sperii. pai facem altfel: il chemam intai pe el (ei bine, oricum eu sunt deja aici ) , il tratam (ce ziceai, nea' thor, ca scapam unul de altul daca trece si el pe-aici ? ) si dupa aia vedem care pe care il invata ce si cum (da' sa nu ziceti ca eu nu v-am anuntat, ca io nu mai recunosc nik dupa ) hai ca eu merg la somn (nu de alta, da' mi-e sa nu il apuce iar pandaliile pe barbate-miu si sa trebuiasca sa o dreg iar), ca pentru mine cica nu-i week-end. dar trec ,maine pe aici sa vad ce ati hotarat noapte buna! |
||
ciella Postat pe 15 August 2009 00:02 |
||
he he heee... mami, va sa zica te-ar prinde o terapie a lui, chiar si cu riscurile enumerate de mine tiiii, ce ti-e si cu fetele astea! |
||
Thor Postat pe 15 August 2009 00:09 |
||
citeam si eu pe aici, si fara nici o legatura mi-am amintit de o faza din liceu: era 8 marite, sau ceva de genu, si am luat flori pt profesoare...ne-am gandit noi, cine sa duca buchetul profei, la care se ofera un coleg, merge in fata, hotarat ei serios, si zice:" un ultim omagiu din partea clasei!" evident ca profa a aruncat florile, s-a suparat f tare, iar baiatul era mirat, lui i se parea ca suna bine! |
||
zambila Postat pe 15 August 2009 00:29 |
||
Ce inima! S`arunce ea bunatate de flori. | ||
AMELYY Postat pe 15 August 2009 00:33 |
||
beep beep beep nu gasesc poapica aia cu karma scriu aci, uite na: am asea un feeling ca am o karma de Sisif |
||
loreley_me Postat pe 15 August 2009 00:42 |
||
Mi-am adus aminte de o faza. M-am dus la olteni sa vizitez niste neamuri si la intoarcere, fiind in intarziere in gara din Craiova, m-am mai oprit sa-mi mai cumpar si placinte sa am pe tren. Apoi in fuga mea de a prinde trenul, am alunecat si scarile le-am coborat pe fund tot cate una, cate una, vazand doar fetele infiorate a celor ce erau sus pe pasarela si pe mama am auzit-o cand a zis -vaiii puiule, fugind dupa mine si incercand sa ma prinda. Dupa ce m-am oprit din cazatura o batrana zice: uite-al dracu, da la placinte nu dadusi drumu. Sotul a mers mai departe si a pretins ca nu ma cunoaste pana in tren. |
||
persidadamian Postat pe 15 August 2009 14:52 |
||
Daca te intorci mai devreme acasa DIN DRAGOSTE, s-ar putea sa ai SURPRIZE, SURPRIZE... | ||
lady_corina Postat pe 16 August 2009 00:34 |
||
Multumesc !!! Nu eram in cea mai buna dispozitie, dar voi m-ati binedispus ! |
||
mile Postat pe 16 August 2009 01:28 |
||
lady_corina Postat pe 16 August 2009 01:32 |
||
sa nu te grabesti | ||
pik_nik Postat pe 16 August 2009 01:32 |
||
De la: mile, la data 2009-08-16 01:28:08 hopa...iar am scris gresit, ma taxeaza bety ! era ,, bine dispus" |
||
mile Postat pe 16 August 2009 02:15 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-08-15 14:52:48Mi-am adus aminte de o faza. Pin't-o trece popnetul, in incaierarile erotice esti condamnata sa stai deasupra... |
||
iar_eu Postat pe 16 August 2009 02:20 |
||
persidadamian Postat pe 16 August 2009 14:03 |
||
BARBATII SUNT CA: blender-ele: -ai nevoie de unul,dar nu esti chiar sigura de ce; batoanele de ciocolata: -dulci,fini si,de obicei,se indreapta fix spre soldurile tale; coffee: -the best ones are rich,warm,and keep you up all night long; reclamele: -niciodata nu poti sa crezi un cuvant din ce zic; computer-ele: -greu sa te prinzi cum functioneaza si niciodata nu au destula memorie; frigiderele: -umple-l cu bere si poti sa-l iei cu tine oriunde; horoscopul: -iti spun mereu ce sa faci si intotdeauna gresesc; mascara: -dispar la primul semn de emotivitate popcornul: -te satisfac,dar doar pentru foarte putin timp; vremea: -nu se poate face nimic pentru a schimba nici vremea,nici barbatii. |
||
andra_sara Postat pe 16 August 2009 15:38 |
||
de ce este asa de dificil de gasit barbati sensibili,intelegatori,iubitori si care sa arate foarte bine? -pentru ca acestia deja au cate un iubit. cum iti opresti barbatul din a-ti citi e-mail-ul? -redenumeste folderul de inbox "manual cu instructiuni" cum definesc barbatii o relatie "50/50"? -noi gatim-ei mananca,noi facem curatenie-ei murdaresc,noi calcam-ei botesc. de cati barbati este nevoie pentru a deschide o bere? -de nici unul,ar trebui sa fie deja deschisa pana ajunge ea la canapea cu berea; ce inseamna daca un barbat este in patul tau,chinuindu-se sa-si recapete respiratia si srtigand numele tau? -ca nu i-ai tinut perna pe fata destul timp. de ce numai 10%dintre barbati ajung in Rai? -pentru ca daca ar ajunge toti ar fi Iadul. |
||
andra_sara Postat pe 16 August 2009 15:52 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-06 17:54:36De ce au barbati constiinta foarte curata... pentru ca nu au folosit-o niciodata. |
||
magdalia63 Postat pe 17 August 2009 14:28 |
||
De la: magdalia63, la data 2009-08-17 14:28:12Adulterul...este aplicarea democratiei in dragoste(Henry Louis Menchen)De la: eladaela, la data 2009-08-06 17:54:36De ce au barbati constiinta foarte curata... pentru ca nu au folosit-o niciodata. |
||
magdalia63 Postat pe 17 August 2009 14:36 |
||
Sinceritate in cuplu: Un om de afaceri trimite un fax sotiei sale: �Draga mea nevasta, Sper ca ma vei intelege, acum ca tu ai 54 de ani am si eu anumite exigente pe care tu nu mai esti in masura sa le satisfaci. Eu sun fericit cu tine, esti o sotie minunata si sper sincer nu te vei intrista prea mult cand vei afla ca in momentul in care tu citesti acest fax, eu sunt la Hotel Holiday Inn impreuna cu Vanessa segretara mea in varsta de 18 ani. Nu-ti face griji, ma intorc acasa inainte de miezul noptii.� Cand ajunge acasa, barbatul gaseste pe masa o foaie pe care era scris: �Dragul meu sot, Am primit faxul tau si iti multumesc ca m-ai avizat. Profit de aceasta ocazie sa-ti amintesc ca si tu ai 54 de ani; in plus tin sa-ti spun ca in momentul in care tu vei citi aceste randuri, eu voi fi la Hotel Intercontinental cu Michel, instructorul meu de tenis care, ca si segretara ta are doar 18 ani. Dat fiind faptul ca esti un om de afaceri si in plus ai un master in matematica, vei intelege cu usurinta ca noi doi ne gasim in situatii similare dar ... cu o singura diferenta: �18 intra de mai multe ori in 54 in comparatie cu 54 in 18� Deci, nu ma astepta mai devreme de maine dimineata... Un sarut de la a ta sotie care te intelege.� |
||
susidallyama Postat pe 17 August 2009 15:55 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-06 17:54:36De ce au barbati constiinta foarte curata... pentru ca nu au folosit-o niciodata.Si de fapt ce este...barbatul??! |
||
magdalia63 Postat pe 18 August 2009 16:03 |
||
Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal. Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalta, altarul sfinteste. Barbatul e creierul, femeia e inima. Creierul primeste lumina, inima primeste iubire. Lumina fecundeaza, iubirea reinvie. Barbatul este puternic prin ratiune, femeia e invincibila prin lacrimi. Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza sufletul. Barbatul e capabil de orice eroism, femeia de orice sacrificiu. Eroismul innobileaza, sacrificul aduce sublimul. Barbatul este suprematia, femeia este intuitia. Suprematia semnifica forta, intuitia reprezinta dreptatea. Barbatul este un geniu, femeia este un inger. Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil. Aspiratia barbatului este catre gloria suprema, aspiratia femeii se indreapta catre virtutea desavarsita. Gloria face totul maret, virtutea face totul divin. Barbatul este un cod, femeia o evanghelie. Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti. Barbatul gandeste, femeia intuieste. A gandi inseamna a avea creier superior. A intui, simtind, inseamna a avea pe frunte o aureola. Barbatul este un ocean, femeia este un lac. oceanul are perla care impodobeste, lacul-poezia care-l lumineaza. Barbatul este un vultur care zboara, femeia- o privighetoare care canta. A zbura inseamna a domina spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul. barbatul e un templu, femeia e sanctuarul. In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem. Barbatul e plasat acolo unde sfarseste pamantul, femeia, acolo unde incepe cerul. |
||
redfire Postat pe 18 August 2009 16:26 |
||
redfire...sa inteleg,ca esti printre norocoasele planetei,care prinde esenta vietii? ca trebuie mult respect pt fiecare" vietuitoare" existenta ?(aici incluzind si barbatul) felicitari! frumoase ginduri(purificatoare) | ||
LILO Postat pe 18 August 2009 16:31 |
||
||
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa ignoram specimenele care ataca in haite? | 5 | De la: garbo027119 1 Ianuarie 2010 14:38 |
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
Mesaje | 5 | De la: Deliaaa 22 August 2018 16:05 |
|
||
abilitati practice,formarea deprinderilor de munca (pt.varsta prescolara si scolara mica) -educatoare,invatatori,parinti,bunici,bone,case de copii | 2 | De la: mamytzy56 10 Ianuarie 2013 22:32 |
Nimic nou - .......toate-s vechi si noua toate | 41 | De la: sfinxul 15 Iunie 2015 11:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural