Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

Elado,

din pacate cred ca si femeia perfecta a patit ceva intre timp...
lady_corina
Postat pe 21 August 2009 13:50
o poveste care ,cam da de gindit.intr-adevar,femeia exista,iar cele doua personaje:barbatul si mos craciun,sunt plasmuirea visului sau de PERFECTIUNE! o poveste super!
LILO
Postat pe 21 August 2009 13:58
o patit,biata femeie.s-o intilnit cu
LILO
Postat pe 21 August 2009 14:00

Amely are dreptate... prea multa perfectiune! Noi nu sunten obisnuiti cu asa ceva... noroc ca sfarsitul povestirii e imperfect si palpitant... .

Lilo, pe tine te mananca pielea..?
Ella34
Postat pe 21 August 2009 14:02
nu prea asa un picut...poate
LILO
Postat pe 21 August 2009 14:07
da ella daca vrei sa scarpini cred ca tre sa stai la rind,ca mai exista amatori
LILO
Postat pe 21 August 2009 14:09
Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri. Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie �Te rog sa ma trezesti la ora 5.00 ; si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: �Este ora 5.00. Trezeste-te!�.
Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.
eladaela
Postat pe 21 August 2009 14:09

.
Ella34
Postat pe 21 August 2009 14:13
Sotia: M-am dus la un hipnotizator care m-a invatat sa stau in fata oglinzii si sa repet �Nu ma doare capul!� , �Nu ma doare capul!� si astfel am scapat de durerile de cap. Nu vrei sa te duci si tu, poate iti imbunatatesti �performantele� sexuale?
Se duce sotul si cind vine acasa se duce in baie apoi o dezbraca , o arunca in pat si au o distractie de zile mari.
- Stai asa ca vin imediat!
Se duce iar in baie, se intoarce si o fac mai bine decit prima data..
- Stai asa ca mai vin o data!
Se duce in baie si sotia se duce dupa el. Il vede in fata oglinzii spunind:�Ea nu e sotia mea !� , �Ea nu e sotia mea!�.
eladaela
Postat pe 21 August 2009 14:27
Doi soti se opresc in statia de taxiuri. Sotia il intreaba pe soferul de taxi:
- Pana in centru, la Universitate, cat m-ar costa?
- 10 lei.
- Si daca il luam si pe sotul meu cu noi, atunci cat m-ar costa?
- Tot atat.
La care femeia, uitandu-se la sotul sau cu o umbra de dispret:
- Vezi, ti-am spus mereu ca nu valorezi nimic!
eladaela
Postat pe 21 August 2009 14:28
Super tare!
picaturaderoua
Postat pe 21 August 2009 14:29
lady_corina
Postat pe 21 August 2009 14:30
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj?
Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba:
- Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde:
- Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate!
eladaela
Postat pe 21 August 2009 15:02
Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea. Unul din ei are un ochi vanat.
- Ce-ai patit la ochi?
- M-a lovit nevasta.
- De ce?
- I-am vorbit cu �TU�.
- Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru?
- Pai aseara, pe cand mancam, mi a zis: �stii, draga, noi n-am mai facut dragoste de trei luni�.
- Sii??? intreaba prietenul, curios.
- Si eu i-am raspuns: �Poate TU��
eladaela
Postat pe 21 August 2009 15:05
fleur_de_lis
Postat pe 21 August 2009 15:06
Medicul deseneaza o linie si apoi il intreaba pe nebun: - Ce va sugereaza asta? - Femei goale� Mai deseneaza un cerc si intreaba iar: - Dar asta ce va sugereaza? - Femei goale� Mai deseneaza un patrat: - Ce va sugereaza asta? - Femei goale� Psihiatrul lasa jos creionul din mana si zice: - Vad ca aveti o idee fixa cu femei goale: - Eu am o idee fixa? Cine a desenat aici toate obscenitatile astea?
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 15:58
Doi indragostiti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el nerabdator si incordat. Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se insereze, iar vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi parfumate... Ea: Ce mult imi place cum canta greierii! El: Nu sunt greieri, sunt fermoare...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 16:01

Suuuuper Nataly !
blanca
Postat pe 21 August 2009 16:08
Mercic,mercic...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 16:15
De la: eladaela, la data 2009-08-21 13:43:29A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit.
Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri.
Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile.
Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?

(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)

Binenteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar.
Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista�. si ce sa mai zicem de barbati perfecti�
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 16:17
Na ! Ca iar am butonat aiurea... Voiam sa zic ca, dupa opiniunea mea, cel care a supravietuit e Mos Craciun..De ce??? De-aia ! ...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 16:21
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-08-21 16:21:34 Na ! Ca iar am butonat aiurea... Voiam sa zic ca, dupa opiniunea mea, cel care a supravietuit e FEMEIA..De ce??? De-al dreak ce e ! ...
iar_eu
Postat pe 21 August 2009 16:30
Nu de-aia, tot eu...! Ci, fiindca barbatii si femeile perfecte sunt INGROZITOR de PLICTISITORI...Ceea ce, Mos Craciun - nu !
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 16:47
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite. Am ajuns foarte deprimat la birou, cand am intrat pe usa secretara plina de euforie mi-a zis: - La multi ani!... M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea. Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat la telefon sama felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: - Ce-ar fi sa mergem sa mancam impreuna? I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o toata ziua si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut cate un sprit si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou ea mi-a zis: - Intr-o asemenea zi, de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine vino la mine acasa sa continuam sa ne distram!... - "Bine!" am zis... "hai! si asa mai bem cate un paharel"... Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: - Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma fac mai comoda?.... - Nuuuu, nici o problema! i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit... dar cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude cantand in cor: "MULTI ANI TRAIASCA..." iar eu stateam ca un idiot doar in chiloti, in mijlocul sufrageriei... Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe scarba asta de secretara... Cu sentimentele nu se joaca nimeni!
eladaela
Postat pe 21 August 2009 16:52
Buuuuuuuuuuuuuna ! Pe principiul "unde dai si unde crapa..."
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 16:56
A fost odata.........tare demult......o ultima femeie perfecta......,dar au intrat in rand cu barbatii!!
TEODORRD
Postat pe 21 August 2009 16:59
Si acum, ceva de final...Un banc "nascut" cu siguranta de un barbat ! Pe ce ma bazez??? M-au socat "detaliile tehnice", specialitatea barbatilor : "Vand prezervativ 50cm parcursi, toate dotarile , ABS (anti braking sistem), EBD (Ejaculation by distance ), Navigator cu GPS (pt virgini sa stie unde tre sa ajunga), ACS (Alchoolic control system - daca esti manga suna alarma ca sa te atentioneze ca trebuie folosit), TRC (control al tractiunii - daca femeia e galeata, sa nu cazi draq in ea), dotata cu biXenon , stare impecabila, primu proprietar, predare leasing, inclus in pret manual de functionare, huse noi, pret negociabil detali la tel - 0800ApaCalda interior -jacuzzi"
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 17:04
O dupa-amaza placuta, tuturor !
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 17:09
Un tip vorbeste cu prietenul lui: - M-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee... Amicul, mai hatru din fire, ii zice: - Simplu, fa sex cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara. - Ce faci? il intreaba prietenul. - Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!
eladaela
Postat pe 21 August 2009 17:23
buuuuuuuuuuuun tare, saracu de elllllllll
mylayv
Postat pe 21 August 2009 17:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caldura mare- mon cher 34 De la: garbo265966 10 Iulie 2012 17:45
Concurs Disneyland 1 De la: roxb 10 Octombrie 2011 14:13
cal 3 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:36
am nevoie de sfaturi 236 De la: garbo087494 14 Noiembrie 2010 19:45
Locurile de munca in Romania 103 De la: lucicazainea 7 August 2010 03:33