Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

Care este diferenta dintre o femeie si un barbat?
- Femeia are nevoie de un singur barbat care sa �i �ndeplineasca toate
dorintele.
- Barbatul are nevoie de toate femeile sa �i �ndeplineasca singura dorinta
Tzantzarika
Postat pe 21 August 2009 19:44
Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:

- As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?... si toti barbatii s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?...si toate femeile s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?... si jumatate din femei s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?... si toate maicutele s-au sculat in picioare.
iar_eu
Postat pe 21 August 2009 19:59
,
pai cum sa nu vada maicutele cocosul daca si ele locuiau acolo langa manastire , nu era normal?
lumida
Postat pe 21 August 2009 20:03
De cate tipuri este sexul ? De patru tipuri: 1. Tragic - Cand ai cu cine si n-ai cu ce. 2. Trist - Cand ai cu ce si n-ai cu cine. 3. Studentesc - Cand ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde. 4. Filozofic - Cand ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE ?

eladaela
Postat pe 21 August 2009 20:09
Domne, sunteti GROZAVI ! Ma stric de ras ..
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 20:38
Corect ! La toata urma, "DE CE???"...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 20:40
sau de ce trebuie sa se termine cand ti-e lumea mai draga! la propriu
pik_nik
Postat pe 21 August 2009 20:42
Nathaly, daca te strici vezi sa nu mirosi
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 20:42
Pai, n-avea dreptate Base cand afirma ca n-avem nevoie de prea multi filozofi???!!!
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 20:48
De la: micabis, la data 2009-08-21 20:42:11Nathaly, daca te strici vezi sa nu mirosi

Asta grija o ai tu??? Stai "flexat"...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 20:52
Steluta : "flexata"...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 20:54
In sensul ca nu m-am uitat daca te dai barbat sau femeie...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 21:01
Ok. M-am lamurit bustean ! Esti "asa si asa"... Adicatelea , nici barbat, nici femeie???
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 21:07
natalito, tu vorbesti singura, mami?
kyra
Postat pe 21 August 2009 21:08
Natalitzo acum chiar mirosi!
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 21:09
Uneori, obisnuiesc...cu ce v-am suparat??? Cat priveste mirosul, intotdeauna miros frumos...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 21:14
Nathaly, esti OK fetitza.
Sunt eu mai .....altfel....
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 21:16
De la: TEODORRD, la data 2009-08-21 16:59:47A fost odata.........tare demult......o ultima femeie perfecta......,dar au intrat in rand cu barbatii!!

Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea. Unul din ei are un ochi vanat.
- Ce-ai patit la ochi?
- M-a lovit nevasta.
- De ce?
- I-am vorbit cu �TU�.
- Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru?
- Pai aseara, pe cand mancam, mi a zis: �stii, draga, noi n-am mai facut dragoste de trei luni�.
- Sii??? intreaba prietenul, curios.
- Si eu i-am raspuns: �Poate TU
sophia1971
Postat pe 21 August 2009 21:16
Un pamantean aterizeaza pe Marte. Tot mergand sa caute pe cineva ca sa-l ajute sa repare nava spatiala, da de o martianca ce mesteca intr-un ceaun mare o fiertura ce semana a mamaliga. Din cand in cand lua cate o lingura din fiertura si o arunca joj, iar din ea aparea un mic martian.
-La noi, pe pamant, nu se fac asa copii-zice pamanteanul.
Martianca il priveste mirata si-l intreaba :"da cum?"
- Hai sa-ti arat!
Pamanteanul ii arata.
- Bine, bine - zice martianca - dar cand apare copilul?
- Dupa 9 luni.
- Si atunci de ce te-ai oprit din mestecat?
daria_
Postat pe 21 August 2009 21:20
Deci, micabis...te rog sa ma scuzi ... ma hlizeam pe aici si n-am fost f. atenta la profilul tau...inca o data,scuze...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 21:24
Daria, de ce o trimisesi pe aia de 30 la mine?
lady_corina
Postat pe 21 August 2009 21:26
pentru ca nu sunt egoista
daria_
Postat pe 21 August 2009 21:27
Doamne...si nu-mi venea sa cred, maica
lady_corina
Postat pe 21 August 2009 21:30
Trei prieteni : moldonean, ardelean si otean, pleaca impreuna la mare.
Dupa ce se termina sejurul, moldoveanul ii roaga sa mearga cu el pana la posta. Intra acolo si trimite o telegrama sotiei sale : "Sejur terminat stop Maine sosesc acasa cu trenul de doispe stop"
_ de ce ai trimis telegrama, intreaba curios olteanul?
- Pai sa o anunt pe sotia mea ca vin maine acasa.
- Ma, prost mai esti...de ce sa dai atatia bani pe telegrama? Eu cand ajung la Cluj ii dau un telefon si-i spun ca am sosit, zice ardeleanul.
- Prosti sunteti amandoi, zice olteanul. Eu ajung doar noaptea acasa. Ma duc in spatele casei si caut un ciumag, apoi bat la usa si fug la fereastra. De douazeci de ani decand suntem casatoriti nu mi-a scapat nici unul.
daria_
Postat pe 21 August 2009 21:36
Insist...micabis, as vrea sa stiu ca scuzele imi sunt acceptate... Oricum, miros frumos in orice imprejurare...
Nathaly_Albu
Postat pe 21 August 2009 21:44
"fiecare pasare pe limba ei piere"
lady_corina
Postat pe 21 August 2009 22:40
Nathaly, nu ai de ce sa-ti ceri scuze.Nu la mine!
Nu ai gresit cu nimic. Ti-am spus ca mirosi, n-am specificat cum...tu ai spus ca frumos, eu sunt de acord cu tine...pot sa ma deflexez acum?
Aemulus
Postat pe 22 August 2009 01:19
Doua femei asteapta la usa paradisului dupa moartea lor.Prima o intreaba pe cealalta: -Cum ai murit ? -Inghetata zice cea de-a doua. -Ah, oribil, spune te rog cum este sa mori inghetata ? -Tremuri, degetele te dor, dar dupa un timp devi calma ca si cum ai adormi.... -Si tu... cum ai murit ? -Eu am facut stop cardiac.Credeam ca barbatul ma inseala si m-am decis sa termin odata cu minciunile. Am intrat in casa in plina ziua si l-am gasit la televizor. Am cautat peste tot dar nu era nimeni, la subsol, in dormitor, in viteza dar totul era curat. Am urcat la etaj dar nici acolo nimic...In final am urcat in pod dar nu reusisem decit citeva scari sa urc si am facut stop cardiac. Femeia cealalta zice: -Nenorocire si Durere ! Daca ai fi verificat in congelator, azi eram amandoua in viata !
iar_eu
Postat pe 22 August 2009 09:06
La frizer:
- Sa va iau pe la spate ?
iar_eu
Postat pe 22 August 2009 09:08
Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume.(Enriyeu Castaldo)

Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate. (Bukowski)

Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte. (Mario Adorf)

Cand femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beckett)

Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel)

Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pana o face ea singura. (Humphrey Bogart)

Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati.(Maurice Chevalier)

Atentie la o femeie care gandeste logic! Caci logica si femeia sunt atat de eterogene, incat este impotriva naturii cand apar impreuna. (Johannes Cotta)

Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder)

Pentru mine femeile sunt ca si elefantii. Imi place sa-i privesc, dar nu mi-ar placea sa am unul. (W.C. Fields)

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud)

Cand o femeie isi contureaza buzele, este ca si cand un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope)

Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de varsta mijlocie, si barbatii batrini. (Irisches Sprichwort)

Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand)

Nimic nu e mai rau decat o femeie, chiar daca e buna. (Menander)

Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton)

--------------------------------------------------------------------------------

iar_eu
Postat pe 22 August 2009 09:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce insistam sa mai ramanem intr-o relatie care nu mai merge? 81 De la: dobrotchin 29 Decembrie 2012 17:58
job in vacanta 1 De la: kidz000948 18 Mai 2011 10:04
Viata fara prieteni 51 De la: garbo_5632 29 Decembrie 2012 10:15
concurs Brio Crystal 3 De la: aureliatruca 30 Aprilie 2012 03:33
Program de afiliere 2 De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15
Setari Cookie-uri