Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

Un tanar indragostit vine sa-i ceara viitorului socru mana fiicei lui:
-Domnule, imi doresk nespus sa ma casatoresc k fiica dvs!
-Mda... nu ma opun, dar cu sotia mea ai vorbit?
-Da,dar alegerea mea ramane tot fiica...
iar_eu
Postat pe 22 August 2009 09:23
vine Ion acasa de la birou si-i zice lu' Marie:
-ioi,azi o venit Zizi,secretara me a' noo,cu un decolteeeuuu!..stii ce mult conteraza?
..Marie tace,nu zice nimic..
a doua zi vine Ion acasa de la birou si-i zice :
-azi o venit Zizi cu fustitza mini...stii ce mult conteaza?!
...Marie tace...
a treia zi vine Ion de la birou si-i zice Marie:
- vecinu' Ion are 2 cm in plus de p***...stii ce mult conteaza?!
preciouss
Postat pe 22 August 2009 15:48
O tanara, la spovedit.
Popa: - Care-ti sunt pacatele, fiica mea?
Fata: - Pai, parinte, l-am facut pe unul, "fiu de catea"! recunoaste fata, spasita.
Popa: - De ce, draga tatii?
Fata: - Pai, m-a atins, m-a pipait!
Popa: - Cum, asa? intreaba popa, in timp ce o mana-i umbla pe trupul fetei.
Fata: - Asa!
Popa: - Dar asta nu e un motiv sa-l faci pe saracul om, "fiu de catea"!
Fata: - Da, dar m-a si dezbracat!
Popa: - Cum, asa? intreaba preotul, despuind fata.
Fata: - Da! Intocmai!
Fata: - Parinte, m-a si violat!
Popa: - Cum, asa? intreaba popa, in timp ce penetra credincioasa.
Fata: - Da, exact asa!
Fata: - Parinte, dar respectivul are Sida!
Popa: - "Fiu de catea"!!!
ROdika_201157
Postat pe 22 August 2009 16:47
Un ardelean se duce sa sara cu parasuta. In avion instructorul il invata cum sa procedeze:
- Dupa ce te arunci matale din avion, numeri pana la zece si tragi de sfoara ca sa se deschida parasuta.
- No bine, zice ardeleanul si sare din avion.
Instructorul priveste din avion cum asta se duce jos ca pietroiul fara ca parasuta sa se deschida. Aterizeaza repede avionul, instructorul se arunca intr-o masina intr-o cautare disperata pe campul plin de capite de fan. Intr-un final aude un zgomot dintr-o capita. Cand se apropie, il aude pe ardelean murmurand in capita:
- Apoi no ma rog frumos noua,..., apoi no ma rog frumos zece... si il aude cum trage cu sete de sfoara parasutei.
ROdika_201157
Postat pe 22 August 2009 16:50
Daca unul dintre cei care dau "lectii� invatamantului romanesc si legi tarii ar fi si poet, cam asa ar suna o poezie compusa de EL.... "Intr-o balta neagra, Patru ochi luceste. Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste. Pe un camp cu viorele Crestea numai ghiocei. Si-a venit mandrele mele Si le-a cules ei pe toti. Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa Vine calul si o paste Alta iarba se dezvolta Tara mea cu rauri multe Si cu frunze si cu flori Ai in tine-o populatie De mai multi locuitori Si din bolovani cu apa S-au format inspre apus Muntii tai de incretire Orientati cu varfu-n sus Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare..."
Nathaly_Albu
Postat pe 22 August 2009 18:22
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-08-22 18:22:59Daca unul dintre cei care dau "lectii� invatamantului romanesc si legi tarii ar fi si poet, cam asa ar suna o poezie compusa de EL.... "Intr-o balta neagra, Patru ochi luceste. Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste. Pe un camp cu viorele Crestea numai ghiocei. Si-a venit mandrele mele Si le-a cules ei pe toti. Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa Vine calul si o paste Alta iarba se dezvolta Tara mea cu rauri multe Si cu frunze si cu flori Ai in tine-o populatie De mai multi locuitori Si din bolovani cu apa S-au format inspre apus Muntii tai de incretire Orientati cu varfu-n sus Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare..."

Bravo Nataly, SUPER
ASA POET mai rar
lumida
Postat pe 22 August 2009 18:25
Barbatul este puternic prin ratiune, femeia este invincibila prin lacrimi. Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza sufletul.
Barbatul este capabil de orice eroism, femeia de orice sacrificiu. Eroismul inobileaza, sacrificiul aduce sublimul!!!....
sophia
Postat pe 22 August 2009 21:29
Barbatul are suprematia, femeia intuitia,,,. Suprematia semnifica forta, intuitia reprezinta dreptatea.
Barbatul este un geniu, femeia este un inger. Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil.................
Aspiratia barbatului este catre gloria suprema, aspiratia femeii este catre virtutea desavarsita.....................
Barbatul este un cod, femeia este o evanghelie. Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti..................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 21:44

Asa Sophia...
lumida
Postat pe 22 August 2009 21:47
De la: lumida, la data 2009-08-22 21:47:04
Asa Sophia...

Barbatul este un vultur care zboara, femeia o privighetoare care canta. A zbura inseamna a domina spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul........................
Barbatul este un templu, femeia este sanctuarul. In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem..............
Barbatul e plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia - acolo unde incepe cerul .................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 22:01
Vorbesc un ardelean si un moldovean:
- Ma, Ioane, zice ardeleanul, tu ai SIDA?
Se scarpina moldoveanul in cap si se gandeste : daca spun ca nu stiu cei - zice cas'prost; daca spun ca nu am, zice cas' sarac; daca-i spun ca am, po' imi cere si tre' sa-i dau....
- Auzi tu, Gheorghe, eu am avut si tot am dat la unu, la altul...da amu mi-a ramas doar putan pa fund..
daria_
Postat pe 22 August 2009 22:37
Cica bula avea de facut pentru inspectie o compunere cu titlul "cum mi-am petrecut vacanta de vara"
Ca sa nu aiba surprize, invatatoarea l-a pus sa citeasca inainte compunerea:
"In vacanta de vara am fost la bunici. Acolo am ajutat-o pe bunica in gradina de legume, am fost cu bunicul sa aducem lemne din padure si sa le pregatim pentru iarna. Pe cand crapam eu un lemn, o aschie a sarit din el si s-a infipt drept in c.. la bunica - ea se ocupa cu stivuitul lemnelor taiate de mine"
- Mai bula, compunerea este frumoasa, dar nu vorbi si tu asa pe direct, ci mai pe ocolite.
- Am inteles, doamna invatatoare.
La inspectie bula ridica mana, incepe sa citeasca compunerea si, cand ajunsa la partea cu saritul aschiei zisa: ocoli casa, ocoli gradina de legume, ocoli gradina din spatele casei, da tot la bunica in c.. nimeri.
daria_
Postat pe 23 August 2009 11:59
SOTIA SPUNE SOTULUI; REPAA TE ROG PRIZA, EL ..DA CE DRAGA NU S ELECTRICIAN. REPARA USA, ,EL NU SINT TIMPLAR, INTRO ZI VINE ACASA DE LA SERVICI SI LE GASESTE REPARATE. INTREABA ; DRAGA DA CINE TI A REPARAT ASTEA? EA ZICE AM CHEMAT UN PRIETEN. EL; SI CUM I AI PLATIT? EA; POI DRAGA AVEAM DOUA VARIANTE; SA MA CULC CU EL, SAU SAI CINT UN CINTEC. EL ; SI CRED CA I AI CINTAT NU? EA; DA CE DRAGA EU SINT CINTAREATA?
mylayv
Postat pe 24 August 2009 12:58
SOTIA SPUNE SOTULUI; REPAA TE ROG PRIZA, EL ..DA CE DRAGA NU S ELECTRICIAN. REPARA USA, ,EL NU SINT TIMPLAR, INTRO ZI VINE ACASA DE LA SERVICI SI LE GASESTE REPARATE. INTREABA ; DRAGA DA CINE TI A REPARAT ASTEA? EA ZICE AM CHEMAT UN PRIETEN. EL; SI CUM I AI PLATIT? EA; POI DRAGA AVEAM DOUA VARIANTE; SA MA CULC CU EL, SAU SAI CINT UN CINTEC. EL ; SI CRED CA I AI CINTAT NU? EA; DA CE DRAGA EU SINT CINTAREATA?
mylayv
mylayv
mylayv
Un homosexual gaseste o broscuta pe malul lacului,
o ia in mana si broscuta ii spune:
-Daca ma saruti,am sa ma transform intr-o printesa tare frumoasa si voi sta cu tine cat vrei.O sa te las sa-mi faci tot ce doresti!
-Uite ce e,sa lamurim lucrurile!Eu sunt homosexual si n am nevoie de o prietena, dar o broscuta vorbitoare,...asta da!
anakin
Postat pe 24 August 2009 17:12
PT A FACE SA SUNE TELEFONUL:
1. intra sub dus .
2. samponeaza-ti bine parul.
3. numara pina la 3...
IN ACEL MOMENT VA SUNA TELEFONUL!
REZOLVARE (avem 2 posibilitati)
A) Daca raspundem - era o greseala.
B) Daca nu raspundem - dupa citeva zile vom afla ca era o veste foarte importanta!
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 19:29
PT A FACE SA VINA AUTOBUZUL:
1. vino punctual in statie.
2. asteapta cel putin 20 minute fara sa te asezi .
3. Aprinde-ti in fine o tigara... si la al treilea fum va aparea
autobuzul!
Nota: exista cazuri in care au aparut chiar si 3 autobuze unul dupa altul!
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 19:30
PENTRU A NU PUTEA PARCA CAT MAI APROAPE DE CASA :
1. Invirte-te cel putin de 3 ori in jurul casei, cautind cu atentie
vreun loc in care sa poti parca...
2. Mai continua inca 20 minute invirtindu-te pe stradutele invecinate
cu locuinta ta.
3. Cind deja esti cu nervii la pamint, parcheaza in cartier! ul vecin,
la 30 minute de mers pe jos de casa ta!
4. Astfel, cind ajungi acasa vei vedea cel putin 2-3 locuri libere de
parcare direct sub fereastra ta .
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 19:30
Un tip sparge o Banca si ia cativa ostateci... Intreaba agresiv pe primul retinut: "Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde: "Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde: "Nu te-am vazut, dom'le, care banca ai jefuit?"
Da sa plece banditul cu prada dar se aude strigat: "Alo, domnu'! Eu nu te-am vazut, dar te-a vazut nevasta-mea..."
Thor
Postat pe 24 August 2009 21:14
Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive:
> 1. N-au nevasta
> 2. Au nevasta
Thor
Postat pe 24 August 2009 21:16
"singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat
cheile pe dinauntru ". ( Legea Degeabasuni)
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 21:19
"cind ai miinile pline de unsoare incepe sa te gidile nasul ".. (Legea Nasuvreauntura )
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 21:19

" cind ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut
cu vederea ceva important... ". ( Legea imitragpalme)
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 21:20
Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.

Cand un barbat iti fura sotia, cea mai buna revansa este sa il lasi sa o pastreze!

Thor
Postat pe 24 August 2009 21:21
Ion si Maria se cunosc pe plaja. Se privesc, se indragostesc si se
casatoresc repede. In noaptea nuntii.... Ion : Iubita mea, de azi inainte te voi numi Eva. Maria : De ce? Ion : Pentru ca esti prima mea femeie.
Maria : Bine, atunci eu te voi numi Peugeot Ion : De ce? Maria : Pentru ca esti numarul 307
Aemulus
Postat pe 24 August 2009 21:33
mico, e tare

O tanara doamna opreste masina la rosu in fata semaforului. Se aprinde galben, doamna sta pe loc, apoi verde, dar doamna sta in continuare. Se aprinde iar rosu, din urma claxoneaza si fac semnale luminoase celelalte masini. La un moment dat, de ea se apropie un politist care o intreaba:
- Doamna prefera alta culoare?

si unul cu ... hmmm, mai bine tac dreaq din gura, prietenii stiu de ce

Ion si a lui Marie stateau in pat. Ion plictisit, Maria cu chef de ceva actiune. La un moment dat, Maria spune:
- Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti sub cearceaf !
- Da' pui pariu ca nici nu te caut?
Thor
Postat pe 24 August 2009 21:36
Dupa ce a nascut copilul, sotia mea mi-a spus ca trebuie sa reducem drastic din cheltuieli. Am fost nevoit sa renunt la bere. Nu eram eu mare bautor, dar in weekend beam vreo 10-12 sticle. In fine, e istorie!
Intr-o zi vine nevasta de la cumparaturi, si cand ma uit pe chitanta de la magazin, vad ca daduse 300 de lei pe farduri!
- Pai bine mai nevasta, eu am renuntat la bere, dar tu chiar la nimic?
- Eu trebuie sa-mi cumpar farduri ca sa arat frumoasa in ochii tai! - Dar berea aia pentru ce crezi ca era?

Thor
Postat pe 24 August 2009 21:40
Ce inseamna a avea curaj?
Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat, intra in casa, o vede pe nevasta-sa cu o matura in mana si o intreaba:
- Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva?

Sotia catre sot: - E buna ciorba?
Sotul: - Ai chef de cearta?

Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar sti sa �si faca bagajele.

- Cum se numeste femeia care stie intotdeauna unde-i este sotul? - Vaduva.
Thor
Postat pe 24 August 2009 21:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum poti sa traiesti bine intre oamenii rai? 62 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 23:42
Relatie de 4 ani... 58 De la: joanna22 27 Mai 2011 19:33
afla 5 De la: dancris 23 August 2010 10:29
pt fete!v-ati detestat vreodata statutul de femeie? 36 De la: irina31 21 Noiembrie 2009 21:16
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui 26 De la: ingerasulluptator 29 Martie 2013 13:51
Setari Cookie-uri