.. nu-t spun... | ||
daria_ Postat pe 26 August 2009 15:41 |
||
---|---|---|
asa,asa fii desteapta! nu da date personale.... |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 15:45 |
||
Ionol(otean) o duce pe Maria (moldoveanca) la hotel si, pentru inceput, o invita la un restaurant: - Marie, vrei cafea? - Io n-am beut in viata me... - Atunci vrei o ciorba? - Nu,aia nu-mi plase, nici vorba. - Marie, atunci eu vreau sa te f... - Aia imi plase sel mai mult. Ce n-ai spus de la-nceput? Marg ei in camera si, dupa ce fac sex Maria incepe sa planga: - Vai di mine si di mine, sine ma mai ie pa mine? - Lasa draga, ca te mai iau eu odata. O mai ia odata apoi o duce acasa. Cum i se dusese buhul Mariei ca este rea de musca, nu o mai cere nimeni in casatorie. Vine un american batran si o cere, iar Maria accepta. Dupa cateva luni Maria ii trimite prieteniei ei, Floricica, o scrisoare si o poza cu ea si batranul sot in fata unei masini destepte iar in fundal se vedea o ditai viloaca: "Draga, Florisica, sant ghine: amu stau intr-un casoi unde, daca nu pun samne ma ratasesc....am menajara, bucatareasa, gradinar...nici poarta nu mi-o daschid sangura....Ce mai - is o doamna ce p... mea A ta Marisica, care ii e dor de tine P>S. Mi-e dor de p.... ca de mama" |
||
|
||
daria_ Postat pe 26 August 2009 15:55 |
||
Ce face o blonda cu urecehea lipita de casa? Asculta house. |
||
anakin Postat pe 26 August 2009 16:43 |
||
" orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot) |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:30 |
||
"viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!".. (Legea chelulnuseagita) |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:30 |
||
"daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult..... nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul) |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:31 |
||
" Mereu cind ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cind intirzii doar 5 minute.... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare) |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:32 |
||
"nu lua asa de "in serios" viata, pana la urma oricum nu scapi viu din ea!" |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:33 |
||
probleme | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 18:34 |
||
cauti? | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:35 |
||
nee azi ii o zi buna pt unii nu stiu pt altii da oricum,orice zi ramine speciala | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 18:39 |
||
hi! te refereai la arhiva? | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 18:41 |
||
vezi ca iar sunt la regim de tigari si... cat priveste ziua...probabil influenta: "Pe 27 august 2009 la miezul nop�ii �i 30 de minute vor fi dou� luni pe cer. Planeta Marte va fi cea mai str�lucitoare pe cerul �nstelat �i va fi la fel de �gras� ca luna plin�. Marte se va afla la 34,65 milioane de mile fa�� de Terra." |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:43 |
||
da asigurat ne influenteaza...sper sa fie cer senin la noapte.iar o sa fiu fascinata de astre abia astept sa vad "spectacolul nocturn " | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 18:48 |
||
mno! ati vazut ce face Thoru pentru voi, mei, muritorilor? v-am adus si pe uica Marte mai aproape de voi, doar-doar v-o veni mintea la cap grija la voi, cei care va stiti mai belicosi, nu va uitati la Marte fara ochelari de soare ca dauneaza |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 18:51 |
||
degeaba... Thor, nu te-am vazut cam demultisor deci ne pregateai surpriza e de bine? |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:54 |
||
ladyo, ceva usurel, asa, ca de postat pe youtube, ca alea grele sunt la dospeala in secret, soro arunca-ti un ochi la video in profilul meu si vezi de te uita eventual asculta, dar iti recomand casti daca nu ai boxe bune |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 18:56 |
||
danke | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:57 |
||
Thor, votat! |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 19:07 |
||
ladyo, multumesc. |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 19:09 |
||
Un tip jefuieste o banca,isi umple sacii cu bani,..si cand sa iasa,il intreaba pe un client...Tu m-ai vazut jefuind banca? -Da!...Si ii trage un glont in cap....Il intreaba pa al doilea client...Tu m-ai vazut???...-Nu,dar sotia mea v-a vazut!!! |
||
TEODORRD Postat pe 27 August 2009 19:57 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-06 19:00:09hai ca m-ati 'niervat ia d-aci! |
||
sophia1971 Postat pe 27 August 2009 21:02 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-06 19:00:09hai ca m-ati 'niervat ia d-aci! |
||
sophia1971 Postat pe 27 August 2009 21:02 |
||
Ideal pierdut �n noaptea une i lumi ce nu mai este, Lume ce g�ndea �n basme �i vorbea �n poezii, O! te v�d, te-aud, te cuget, t�n�r� �i dulce veste Dintr-un cer cu alte stele, cu-alte raiuri, cu al�i zei. Venere, marmur� cald�, ochi de piatr� ce sc�nteie, Bra� molatic ca g�ndirea unui �mp�rat poet, Tu ai fost divinizarea frumuse�ii de femeie, Te-a v�zut �i-a visat raiul cu gr�dini �mb�ls�mate, Te-a v�zut plutind regin� printre � ngerii d in cer �i-a creat pe p�nza goal� pe Madona Dumnezeie, Cu diadem� de stele, cu sur�sul bl�nd, vergin, Fa�a pal�-n raze blonde, chip de �nger, dar femeie, C�ci femeia-i prototipul �ngerilor din senin. ...................." |
||
sophia1971 Postat pe 27 August 2009 21:12 |
||
O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se pun la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei: - Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina, batranul zice: - Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei: - Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa, femeile merg la bucatarie, iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran: - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i spui cuvinte asa frumoase? - Sa-mi bag picioarele daca mai stiu cum o cheama! |
||
persidadamian Postat pe 27 August 2009 21:29 |
||
Intorsi din concediu,ea-de la mare si el-de la munte,cei doi soti mananca si se culca.Dupa miezul noptii,insa,sotia se trezeste speriata: -Scoala-te!Am auzit masina lui barbatu-meu... -M-amdus!striga sotul,sarind pe geam. |
||
persidadamian Postat pe 27 August 2009 21:30 |
||
Un proces la tribunal. Judec�torul: Acuzat! Recuno�ti c� ai violat-o pe victim� Acuzatul: Nu, domne, nu! Dar o b�bu��, care era �n spate de tot �i cam surd�, �l �ntreab� pe un domn de l�ng� ea: - Ce zice, ce zice Omul: �l �ntreab� daca a violat-o! Baba: Aha! Judec�torul: Deci zici c� nu i-ai clintit nici m�car un fir de p�r Acuzatul: Nu, domnule judec�tor, nu! Baba: Ce zice, ce zice Omul: C� nu i-a clintit nici m�car un fir de p�r! Baba: C�t� precizie, domne, c�t� precizie! |
||
persidadamian Postat pe 27 August 2009 21:32 |
||
bula in capitala, vede multa lume, masini multe se minuneaza,,, aude vorbind, ; mai aici toti kkatii au masina. umblind el , la un moment dat ii vine sa si faca nevoile, se uita da nu vede nici un wc, . vede o masina cu portiera deschisa, intra si isi face nevoile in masina. cind sa coboare hopa un politist, care l ia la intrebari, de ce a facut asta., la care bula raspunde; domnule, poi am auzit ca aici toti kkatii au masina, al meu de ce sa nu aiba? | ||
mylayv Postat pe 27 August 2009 21:38 |
||
..la categoria "nu numai": La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care un cros de 15Km. Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda�nu se deschide. Mai trage o data� nimic (fir-ar)� trage comanda de la parasuta de siguranta�tot nimic (fir-ar)� mai trage o data�nimic� dupa care zice: - Ba mama ei de tara, parca vad ca si bicicleta e stricata.. |
||
misslotus Postat pe 27 August 2009 22:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor! | 6 | De la: garbo_431210 2 Octombrie 2016 10:41 |
femeia balanta intr o relatie | 54 | De la: ana02 11 Iulie 2009 21:59 |
buna ziua | 10 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:42 |
|
||
intarcat | 1 | De la: iuliana23 4 Iunie 2011 08:23 |
continuare pt Iubirea | 66 | De la: garbo220876 30 August 2011 14:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural