Mama, gravida, isi intreaba copilul de cinci ani:,, ce vrei sa-ti aduca barza , un fratior sau o surioara?" | ||
mile Postat pe 27 August 2009 22:44 |
||
---|---|---|
,,Mamico, daca nu te doare foarte tare pasarica, as dori un calut de lemn!" | ||
mile Postat pe 27 August 2009 22:45 |
||
|
||
mile Postat pe 27 August 2009 22:46 |
||
- Este adevarat ca barbatii cer femeilor acelasi lucru ? - Nu, nu este adevarat ! Unii cer si bani. ... EA: - Voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus! EL: - Pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea laterala! Nunta de argint, sotul isi duce sotia intr-un voiaj minunat in niste insule uitate de lume. − Vai dragule, ce romantic esti, acum ca avem 25 de ani de casatorie si m-ai adus aici, ce-ai sa faci cand vom avea 50? Sotul: − Am sa vin sa te iau!!!... Cum transformi o g�sc� �n pitbul ? Raspuns: O iei de nevasta. |
||
anakin Postat pe 28 August 2009 08:25 |
||
Care sunt cele 3 faze ale sclerozei? Faza intai: intri la toaleta, iti faci treaba si uiti sa tragi apa. Faza a doua: intri, tragi apa si uiti de ce ai intrat. Faza a treia: intri, termini treaba, tragi apa, dar uiti sa-ti dai jos pantalonii. |
||
blanca Postat pe 28 August 2009 10:41 |
||
La interviul pentru angajare: - Sunteti casatorit? - Nu. - Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze... |
||
blanca Postat pe 28 August 2009 10:42 |
||
Merge pe strada o doamna cam plinuta.. De ea se apropie un cersetor: - Doamna, de cinci zile nu am mancat nimic. - Ehee, daca as avea si eu asa vointa... |
||
blanca Postat pe 28 August 2009 10:43 |
||
Medicul catre pacient: - Aveti o boala contagioasa extrem de rara. O sa fiti mutat intr-o camera separata si acolo veti manca numai pizza si clatite. - Si astea ma vor ajuta sa ma fac bine? - Nu, dar asta-i singura mancare care incape pe sub usa . |
||
blanca Postat pe 28 August 2009 10:45 |
||
Scufi�a Ro�ie mergea spre bunica ei. Este prins� �i violat� de lupul cel r�u. El o �ntreab�: - Ce-ai s�-i spui bunicii tale? - C� m-am �nt�lnit cu tine �i m-ai violat de patru ori. - De patru ori? se mir� lupul. - Da! Sau te gr�be�ti?! |
||
Printz3s Postat pe 28 August 2009 14:26 |
||
Radiologul zice pacientului: - Am 2 vesti: 1 proasta si 1 buna, pe care o zic prima? - Pai pe cea rea. - In radigrafie se vede ca aveti o tumoare imensa pe plamani. - Si cea buna? - Se poate rezolva in Photoshop!... | ||
Printz3s Postat pe 28 August 2009 14:30 |
||
Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de `fssss-pac` pe care il facea. Ghidul explica: - Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza, iar `pac`-ul este dat de intepatura care i se face in varf. Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: `fsss-fsss-fsss-pac`. Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face `fsss`, dar de ce se mai aude si `pac`? - Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ ii trage o gaura. - Asta-i buna! Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane! |
||
ciella Postat pe 29 August 2009 00:18 |
||
Doua blonde merg cu masina printr-o comuna: - Priveste ce cal frumos! - Nu e cal, e purcel! - Iti spun ca e cal! Purcelul nu are coarne ! |
||
Printz3s Postat pe 29 August 2009 09:27 |
||
ODATA ,ION SI MARIA ERAU LA SAPA. DEODATA ION II PUNE MANA PE SANI SI ZICE: -TU MARIE DACA AI PUTEA DA LAPTE NU AM MAI AVEA NEVOIE DE VACI. MAI TRECE O VREME SI II PUNE ION MANA PE FUND SI II ZICE MARIEI CA DACA AR PUTEA FACE OUA NU AR MAI AVEA NEVOIE DE GAINI. APOI TREC CAM UN SFERT DE ORA SI MARIA II BAGA MANA IN PANTALONI LUI ION SI ZICE: -MA IOANE DACA AI PUTEA SA F**I CA UN BOU NU AR MAI FI NEVOIE DE VECINI ....................... |
||
sophia1971 Postat pe 29 August 2009 22:13 |
||
o... femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l faca sa se razgandeasca, ii spune : - Daca vrei sa te mariti cu fiica mea, adu-i un Mertzan. - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertzan ! Aduce Abdul Mertzanul, mama, disperata, incearca din nou : - Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vile la munte si la mare. - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile ! Cumpara Abdul vile, mamei ii vine o ultima idee : - Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 50 de centimetri ! - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie jumate........ |
||
sophia1971 Postat pe 29 August 2009 22:15 |
||
De la: anakin, la data 2009-08-28 08:25:06- Este adevarat ca barbatii cer femeilor acelasi lucru ? - Nu, nu este adevarat ! Unii cer si bani. ... Femeile cred ca, daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci............. |
||
sophia1971 Postat pe 29 August 2009 22:18 |
||
Cand Madamme de Stael a fost intrebata de ce femeile frumoase au mai mult succes in fata barbatilor decat cele inteligente,aceasta a raspuns : "pt ca sunt putini barbati orbi,dar multi barbati prosti". | ||
preciouss Postat pe 30 August 2009 10:20 |
||
3 prieteni se lauda cu nevestele lor. Primul: - Eu am o nevastaaaa, ca un fluture!!! Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara!!! Al treilea sta si se gandeste, la care dupa 2 minute zice: - Pai, daca ma gandesc eu bine ... nici a mea nu prea seamana a om!!! � | ||
anakin Postat pe 31 August 2009 08:47 |
||
I: Care este deosebirea dintre sotii si muste? R: Mustele te enerveaza numai vara. |
||
anakin Postat pe 31 August 2009 21:21 |
||
bzzzzzzzz... bzzzzzz... |
||
preciouss Postat pe 31 August 2009 21:23 |
||
anakin Postat pe 31 August 2009 21:40 |
||
O discu�ie �ntre doi copii �n camera lor. B�ie�elul c�tre feti��: - Ce-i vei cere lui Mo� Cr�ciun anul acesta?> - O p�pu�ica Barbie. Dar tu ? - Eu �i voi cere un Tampax. - Tampax ? Ce e asta ?> - ...habar n-am , dar zic �tia la televizor c� dac�-l folose�ti po�i merge la plaj� sau la piscina �n fiecare zi, s� mergi cu biciclet�, s� dansezi, s� alergi, s� faci o mul�ime de lucruri... f�r� ca nimeni s�-�i dea seama! |
||
blanca Postat pe 1 Septembrie 2009 10:22 |
||
La gr�dini�� : - �nchipuie-�i... am g�sit acas� sub sofa un prezervativ! - Nu mai spune! Dar ce este aceea o "sofa"? |
||
blanca Postat pe 1 Septembrie 2009 10:23 |
||
Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste complice si va plati pentru asta..... Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste avocat si este platit pentru asta. |
||
blanca Postat pe 1 Septembrie 2009 10:24 |
||
La numai un an de la casatorie doi obezi se despart. - De ce vreti sa va despartiti? zice judecatorul. - Pentru ca o are prea mica, zice sotia. - Pai, cat o are? - 50 de cm. - Cum! se mira judecatorul, si nu-ti ajung 50 cm? - Nu: 25 cm burta lui, 20 cm burta mea - cu 5 cm sa te....dumneata |
||
daria_ Postat pe 1 Septembrie 2009 21:29 |
||
Paragraful pierdut din Geneza Dumnezeu l-a īntrebat pe Adam: "Ce se īntāmpla cu tine?" Adam a raspuns ca nu avea pe nimeni cu care sa mai schimbe din cānd īn cānd cāte o vorba. Dumnezeu i-a spus ca o sa īi faca lui Adam o companie, si ca aceasta va fi o femeie. Si atunci Dumnezeu a zis: "Aceasta persoana blānda si suava va aduna si prepara hrana pentru tine iar atunci cānd vei descoperi hainele, ea o sa ti le spele. Ea va fi īntotdeauna de acord cu orice decizie pe care o vei lua. Ea īti va face copii si nu īti va cere niciodata sa te trezesti īn mijlocul noptii ca sa ai grija de ei. Ea nu te va cicali si va fi prima care va admite ca a gresit atunci cānd tu nu vei fi de acord cu ceva.. Ea nu va avea niciodata dureri de cap si īti va da īn mod liber dragoste si pasiune ori de cāte ori vei avea nevoie de ele." Atunci Adam L-a īntrebat pe Dumnezeu: "Si cāt o sa ma coste o astfel de femeie?" Dumnezeu a raspuns: "Un brat si un picior". La care Adam a īntrebat: "Si ce pot sa primesc daca dau doar o coasta?" ... restul este o istorie pe care o cunoastem bine cu totii. Morala : nu va zgārciti la lucrurile importante ... |
||
anakin Postat pe 1 Septembrie 2009 21:41 |
||
Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, primul ministru al Romaniei s-a gandit sa aduca 9 experti japonezi pe posturile de ministri. Iata noii ministri: 1. Nimika Nuimoka 2. Yaspaga Shidute 3. Vreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Winoakuma Kuosuma 6. Furatzara Kutotu 7. Bagabany Labayatu 8. Totkumita Madeskurk 9. Nufurytu Furyo Datorita crizei financiare care afecteaza in acest moment intreaga lume, pentru a face economie, luminita de la capatul tunelului va fi stinsa pana la noi ordine. S-auzim de bine... Semnat, Traian Basescu. Sotul si sotia se intorc acasa .Intra in bloc si urca scarile.....ea in fata si el in spate.... El: "Ai facut un fund cat o masina de spalat ! " Ea nu zice nimic ... seara, in pat sotul vrea sa faca sex ... Ea: "Pentru o rufa asa de mica, ai impresia ca pun in functiune masina de spalat? Spala si tu la mana!" |
||
Poison Postat pe 2 Septembrie 2009 10:37 |
||
Bula, la 4 ani, pe olita... fuma. Taica-su vine si-i zice: - Ce faci, ma, fumezi? - Lasa-ma-n pace. - De la 4 ani? - Deja mi-am inceput si viata sexuala. - Unde? - La gradinita. - Cu cine? - Nu mai stiu, ma, ca eram beat. |
||
blanca Postat pe 2 Septembrie 2009 10:54 |
||
Ionel si Marioara erau pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, Ionel sare brusc in piscina spitalului si e pe cale sa se inece. Marioara il salveaza. La auzul faptei lui asistenta a ordonat ca Marioara sa fie externata. - Marioara, am o veste buna si una rea. Cea buna este ca vei fi externata, iar cea rea e ca Ionel s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. La aceasta, Marioara raspunse: - Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. |
||
blanca Postat pe 2 Septembrie 2009 10:55 |
||
Compartiment de tren.Vine nasul : - Bunã seara, prezentati biletul! Un tip scoate biletul din buzunar si face prezentãrile : - Biletul... Domnul controlor. Domnul cotrolor ....biletul. Un bucurestean, venit sa-si petreaca concediul in Ardeal, s-a intalnit -pe o ulita- cu un cioban. De cum l-a vazut, s-a si dus cu gandul la branza, slana, ceapa si palinca. Dar, cum sa-l abordeze asa, tam-nesam?!?... In cele din urma se incurajaza si intra in discutie cu omul: - Buna ziua, bade!... - Ziua buna!... - Nu va suparati, cunoasteti o adresa de unde sa pot cumpara branza de oi? - Desigur, domnule! Incercati la http://www.branzadeoi.ro!... Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat? Bunica: - A murit bunicu'! - Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire? - Azi dimineata in timp ce faceam sex. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea! - Si atunci care a fost problema! - A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta! Un barbat se trezeste dimineata mahmur..cand deschide ochii,primul lucru pe care il observa este un pahar cu apa si 2 aspirine,pe masuta de langa pat,.. hainele erau calcate pe scaun,... in casa era curat peste tot ... iar in bucatarie vazu un biletel: Iubitule, am fost la magazin,micul dejun este in cuptor, iar ziarul este pe masa" In momentul acela, intra pe usa fiul sau. Tatal inca mirat, il intreaba ce s-a intamplat noaptea trecuta - Ai ajuns acasa dimineata, beat crita. .. ti-ai pierdut echilibrul pe scari, ai spart vasul favorit al mamei, ai alunecat pe covor si te-ai izbit de usa inchisa.....de asta ai vanatai... Barbatul era acum si mai confuz..... - Atunci de ce este curat peste tot ,iar mama ta nu e furioasa? Fiul ii explica: - Dupa ce te-a tarat in dormitor si a incercat sa-ti dea jos pantalonii , ai spus: �Doamna lasati-ma in pace! Sunt un barbat insurat. � |
||
Poison Postat pe 2 Septembrie 2009 10:55 |
||
Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa. A doua zi vine toata smotocita, cu blana jumulita, vai de ea. - Ce s-a intamplat?, o intreaba sotul. - Pai, m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si 3 zile m-a bursucit intruna. - Dar tu lipsesti doar de o zi! - Pai am venit numai sa ma schimb si ma intorc. |
||
blanca Postat pe 2 Septembrie 2009 10:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ati daca, casatorite fiind,dupa 15 ani, va reintilniti cu un "fost", care intimplator v-a fost si coleg de clasa,iubirea la momentul respectiv, foarte intensa, iar acum, din vorba in vorba, se poate ajunge oricind mai departe...? | 76 | De la: Eugenia69 30 Mai 2011 19:29 |
Prin casatorie ti se mareste cercul de prieteni nedoriti si rude barfitoare | 67 | De la: dede 11 August 2010 19:02 |
relationarea pe internet!!! | 20 | De la: eu_vio 29 Martie 2010 21:45 |
|
||
La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! | 9 | De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03 |
Cainele si Pisica. | 40 | De la: ulygarbo 20 Martie 2017 07:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural